- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgab
újonc
Kedves Bv6000 tulajok!
Aki szeretne kirootolni a telefonjat annak van ra lehetosege megprobalom leirni nekem hogy sikerult az enyemet.
Amikor megkaptam a telomat eloszor downgradelni szerettem volna a telot. Megprobaltam minden Blackview honlapon szereplo firmwaret feltenni. De sajnos csak a 08.22-vel mukodott a telom. A regebbiekkel mindig breakeltem a telot es csak fekete keprenyo fogadott amikor bekapcsoltam. Ezert sokat olvasgattam a neten es tegnap talaltam egy ujjabb kiadasu twrp-t amit egy nemet oldalon osztottak meg. Ez egy 09.19-es kiadasu TWRP. Ezt feltelepitettem a Spflashtool segitsegevel es utanna a vol+ es power gomb segitsegevel be tudtam lepni a TWRP-be. Ezen keresztul sikerult a root-ot is feltelepitenem mindent hiba nelkul.
A lepesek amiket tettem a kovetkezok voltak:
1. lepes: 09.19-es firmware ota update telepitese 08.22 rol.
a link [link]2 lepes: ujjabb TWRP letoltes.
a link:[link]
a forras: http://www.android-hilfe.de/thema/blackview-bv6000-root-thread.780393/page-23 TWRP kicsomagolasa es atnevezese recovery.img-re.Ezutan bemasolni egy MT6755_Android_scatter.txt a firmware konytarabol oda ahova letoltotted es kicsomagoltad a costum recovery-t.
4 Spflashtool segitsegel felflashelni a Twrp-t a telefonra.
En a 5.1548-as verzioju spflashtool-t hasznaltam.5 Elinditani a twrp-t a telefonon. Vol+ es power gomb-okat lenyomva tartani addig amig meg nem jelenik a Logo utanna elengedni a power-t de a vol+-t tovabbra is nyomva tartani addig amig meg nem jelenik a TWRP logo.
6. Ezutan mar csak le kell tolteni a legujjabb Supersu.zippet es TWRP segitsegevel feltelepiteni,
Mindenki csak sajat felelossegere rootolja a telefonjat mert garanciavesztessel jarhat. En nem vagyok felelos azert ha valaki flasseles soran teglasitja a telefonjat!.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest