Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Harambee #20597 üzenetére
Szerintem nagyban azon múlik a feltöltés esélye, hogy milyen sebességű interneted van. Meg a kliensen valamennyire és a beállításokon. Én a csekély 30 Mbit-es feltöltésemmel átlag napi 30 Gigabyte-ot fel tudok tölteni. Mondjuk 800 darab állományból. Magasabb rangot feltöltés nélkül is el lehet érni. Sok tárhellyel.
-
TeeJay
félisten
válasz
Harambee #20597 üzenetére
1700-1800%-os a seed/leech arány nCore-on tehát kb. minden torrent 17-18x annyi seederrel rendelkezik mint amennyi letöltő van.
javaslom este 10percenként nézz az oldalra és bármi ami új és felkerül és jó nagy méretű
Film 720p-1080p-BDRemux-BD25-BD50 vagy 3D és egyéb módon van
premier játék 10-20-30-60GB méretben
vagy a klasszikus HD XXX 1GB-tól nagyobb méretben
és ha ezekre azonnal ráugrasz amíg csak 1 feltöltő van 100%-on akkor tudsz majd seedelni
ha már viszont lekapta 50-60 szerveres meg DIGI előfizető akkor a te kis feltöltésed már senkinek sem kell majdtolja 2-300 torrentet 500-600GB méretben 24/7-ben és majd lesz seed-ed
-
-
Harambee
tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy ncorera miért nem tudok seedelni, miután letöltöttem egy adott torrentet?Probáltam több programmal is de 0kb/sec a feltöltési sebességem
Mi lehet ennek az oda? ritkán beindul pár percre és tölr maxal felfelé de ennyi.. -
-FLY->
őstag
válasz
-FLY-> #20595 üzenetére
Felraktam a qbt-t próbára, teljesen jól olvassa a rendszer a %/mb arányt. Elvisz 250-300mb-ot, de ez valóban annyi is. Ha véletlenül nem nálam volt a probléma ut-el kapcsolatban, akkor komoly gondjuk van a házuk táján.
Nah mindegy, csökkent a valós mem fogyasztás, nem kell buherálni, hogy használható legyen, idáig tiszta nyereségnek tűnik a váltás. -
-FLY->
őstag
Hali!
Kis segítség kellene utorrenthez (3.4.9), az van, hogy a feladatkezelő szerint beéri 30MB memóriával(sima seedben), viszont ha kikapcsolom a programot kb 1GB-al lesz kevesebb a rendszer mem fogyasztása. Ez most micsoda? utorrentie.exe ki van kapcsolva, teljesen le van csupaszítva, se reklám, se semmi és még tényleg jól is működik, viszont ez a "rejtett" ram spájzolás része zavar.
-
sludgeboyx
tag
válasz
SunMount3r #20593 üzenetére
Ott a személyi tűzfal további lehetőségek szabályok szerkesztés alatt hozzáadtam a portot ami a torrentben van de semmi javulás.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
sludgeboyx #20592 üzenetére
ESET-ben van valami "Program control" opció?! Lehet ott is be kellene tenni engedélyezésre a qtorrent.exe-t minden kimenő/bemenő TCP/UDP-re.
-
sludgeboyx
tag
Sziasztok bocs ha amatőr kérdéssel fordulok a "profikhoz" de sajnos hiába kutatok nem jutok előre a problémám megoldásában.Vettem egy új gépet win10-el és feldobtam a qbitorrentet de az istenért nem akar seedelni.A régi xp semmi gond nem volt nyomta vissza mint atom.A kapcsolat állapotánál sárgán jelez és hálózati problémát ír.Egy TP-link WR542G routerem van digis nettel.A routerben már nyitottam portot de így sem lett jobb.UPNP is engedélyezve van.Eset IS 10védelmem van ott is próbáltam portot külön engedélyezni de semmi javulás.Nem tudom mi a franc nem engedélyezi hogy vissza is töltsek.Köszönöm a segítséget.
-
attiati
veterán
qbittorrent kliensben be lehet állítani valahogy, hogy mutassa a hátralevő letöltési időt? Hogy mikor készül el a letöltés kb.
Másik kérdés:
Csak a torrent egy részét jelöltem ki letöltése. A meghajtóra mégis rendszeresen rámenti a torrent többi részeit is. Pedig ki sem jelöltem letöltésre. Nem is tölti le, mert nem nyitható meg a többi fájl. De a helyet ott foglalja. Ez már a sokadik eset.3.3.14-es verzió
(még a végén visszasírom a utorrent-et)
-
kispx
addikt
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #20586 üzenetére
Ja és fontos lenne még, hogy tudjon belső HDD-re is letölteni.
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Azt kérdezném, hogy Android-ra (pontosabban egy Android-os Média lejátszóra lesz) melyik a legajánlottabb kliens? Fontos, hogy tudja a remote management-et is (pl. web interface-ről).
Korábban a tTorrent-et ajánlottátok itt, de kíváncsi lennék, van e jobb alternatíva?! (Lehet fizetős is.)
Köszi!
-
Exodius
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #20579 üzenetére
Megnézzük. Levittem én is 7-re. Köszi!
-
woodworm
veterán
-
Peace
nagyúr
Sziasztok! Segítsetek kérlek! Úgy 1,5 hete áttértem utorrentről qbittorrentre. Nagyon szuper meg minden, kimondottan szeretem. Annyi problémám lenne, hogy mikor végzett egy letöltéssel, akkor szürke színű ikonnal "seed" állapotba kerül, de ezt az adott oldal nem érzékeli, azt jelzi nekem, hogy "stopped" az összes torrent és nem számolja a seed óráimat. Viszont ha kijelölöm az összes listában lévőt és rányomok az erőltetett indításra, akkor nagyon szépen narancssárgára vált az összes és megy a seed, és már az oldalon is látszik frissítés után, hogy seedelem a torrenteket és számolja szépen a seedben eltöltött órákat. Ez régen utorrentben automatikusan működött, itt nem tudom rávenni a programot erre. Mit csinálok rosszul?
-
Exodius
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #20564 üzenetére
Az igazság az, hogy az nCore-on a 3.3.1-en kívül a 2.2.1 még az ajánlott verzió az uTorrent-ből.
-
Mackóka
csendes tag
Üdvözletem!
Nem olvastam át mind a 20 000 hszt....BOCSI! Kérdésem a következő: W7 és uTorrent 3.1.3. Letöltések egy kijelölt "DAT" mappába. Néhány fájlt átmozgatnék más helyre, de továbbra is seedelném ezeket. Hogyan kell ezt jól csinálni?
(A .torrent fájl a helyén marad)
Köszönet! -
woodworm
veterán
válasz
SunMount3r #20568 üzenetére
Igen, meg lehet tenni. A windows appdata alatt lévő bittorrent könyvtárból át kell másolni mindent az utorrent alá. De ha alapvető gondod van a bittorrenttel, akkor túl sokat nem érsz vele, ugyanis a két program ugyanaz, csak a skin más. A lila logót lecseréled zöldre.
-
Rimuru
veterán
válasz
SunMount3r #20566 üzenetére
A 2 kliens teljesen ugyanaz, tehat ilyesmivel ne foglalkozz, ha csak nem egy tenylegesen masik klienst szeretnel (qbittorent, transmission, stb.)
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
1. Egy 2011-es noti-ról torrentezek és eléggé fogja a rendszert ha sok szálon/ nagy sebességgel jönnek a dolgok. Úgy tudom a uTorrent jobb ilyen szempontból, vagy ezen az nem segít?!
2. OS újratelepítés után az uTortent-et szeretném felrakni a mostani Bittortent helyett. Van valami módja, hogy a jelenlegi le/feltöltés alatt lévő torrent-jeimet importáljam a Bittorent-ből a uTorrent-be?
Köszi!
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Exodius #20563 üzenetére
Én csak a 3.3-as verziót használom, de nem win tízessel. Viszont nálam is előjön a feltöltéskori memória hiány. Vagyis nem konkrétan hiány, mert van 16 GB, hanem egyszerűen leáll a program. Egyébként ez a verzió nem is ajánlott bizonyos zárt oldalon, de nem is tiltott.
Minimálisan tudtam orvosolni a problémát, de mégis, ha 3-an 4-en vagy többen rámcsatlakoznak nagy sebességgel, azt már nem tudom kivédeni, csak ha figyelem épp a programot és kilövöm egy pillanatra az adott állomány megosztását, akkor lenullázza a cache-t, amit az használt. De nem erre a megoldásra gondoltam.
Nálam ilyen a beállítás: [kép] -
krealon
veterán
-
krealon
veterán
-
Exodius
őstag
Kedves mindenki!
uTorrent 3.3.1-et használok Win 10 64 bit-en és az elmúlt pár napban nagyon meglódult a memória használata. Ha kilövöm, akkor természetesen bezuhan 20 % körülire a rendszer memóriafogyasztása, és ha magas a feltöltési sebesség, akkor pár óra alatt meg tud enni több gigát is. 8 GB memóriám van.
Gondolom valami cache-dolog lehet. Tudna valaki segíteni? 2.2.1-ről jöttem át, mert az meg nem tudta normálisan kezelni a magnet-linkeket meg ott is voltak bajok (letöltési sebesség ingadozás), és úgy olvastam, hogy a 2.2.1 után a 3.3.1. a leginkább ajánlott torrentkliens az uTorrent-től.
Szóval szerintetek mit állítsak át? Honnan vegyem ki a pipát vagy épp rakjam be?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
TeeJay
félisten
meg sz*rabb is a win10 szóval kerülöm amíg lehet
win7 x64 + utorrent 2.2.1 + SSD + DIGI 1000/200 net a tuti kombó
SSD-n nem kell a fájlokat előre lefoglalni mert lényegtelen, SSD-re nem kell OS cache sem mert villámgyorsamit abszolút kerülnék az az uTorrent 3.5.x mivel nálam legalábbis win7 x64 alatt SSD-re is lassú volt
meg bejött SSD mellett is a "lemez megtelt" hibaszóval a qbittorrent meg régi uTorrent az igazi
mehetne már le az 500-1000GB-os SSD-k ára mert azzal legalább már nem lenne gond
-
TIT
veterán
válasz
Cs1csó #20548 üzenetére
Ahogy woodworm írja a 13-as update-nél csinálta,hogy mindent lekapott.
A microfos oldaláról letudod kapni a leguccsó win10-et.ati888: Ha komolyabb gép akkor mindenképp 10,mert a win7-el nem kompatibilisek az új procik,dx12 és gyorsabban fog leállni a gép és állítólag biztonságosabb is.
-
törölt tag
válasz
woodworm #20549 üzenetére
Amennyire figyeltem csak töredékeket szed le másból, kicsit túlbuzgó. Pl. 5. részt akartam valamiből picit szomszédos 4 és 6 részből is lejött pár megabyte. Nem nagy ügy. Van még Deluge, Tixati is. Valami kis baja mindegyiknek van. Említett Halite se tűnne rossznak, csak megállt a fejlesztése. Vuze feltelepített valami egyebet is. Bittorrent/Utorrentből vicc mi lett mára. Próbálgatni kell kinek mi válik be, nálam qbittorrent a legyorsabb. Filmlejátszókból pedig most szoktatom magam az mpv-hez.
-
Cs1csó
titán
válasz
ati888 #20546 üzenetére
A windows 7 lassan 8 éves oprendszer. Milyen gépre váltottál, valami újabb vas? Ha igen akkor lehet szebben is fog muzsikálni a windows 10 - simán lehet annyira testreszabni "metro" kinézetű appokat eltávolítani hogy kb. win 7 érzés de mégis modernebb. Tudok ajánlani olyan oldalt - megbízható - ahonnan kb. frissítésekkel integrált telepítőt is le lehet szedni kb. feltelepíted és használod.
#20545) TIT
"Csak a qbi mindent leszed,amit nem kéne azt is."
Ezt nem értem ha pl. van egy 10 részes sorozat egyben feltéve de neked csak a 10-ik rész kell akkor az simán megoldható - egyszerűen pipa kivétel a jelölőnégyzetből amelyik rész nem kell.
-
TIT
veterán
Csak a qbi mindent leszed,amit nem kéne azt is.
-
törölt tag
Ha egyet kell mondani akkor qbittorrent. Nyílt forráskód, évi 2x minimum frissül, sok beállítási lehetőség.
-
ati888
senior tag
-
törölt tag
válasz
ati888 #20536 üzenetére
Leírása alapján van benne fájl kiválasztás. Viszont úgy tűnik 2015 végén megállt ez a projekt, nem célszerűbb egy támogatott klienst használni a sok közül?
-
ati888
senior tag
Hello!
Halite-nél hol lehet beállítani, hogy melyik fájlokat szeretném letölteni, ha több is van (sample stb nem kell). Most álltam át erre, de nem találom
Ati
-
szabeska
addikt
válasz
SpongyaBob #20533 üzenetére
-
szabeska
addikt
válasz
SpongyaBob #20531 üzenetére
Koszonjuk!
-
TeeJay
félisten
válasz
szabeska #20527 üzenetére
ha vissza olvasol kiteszteltem win7 x64 alatt 1000-es DIG-vel SSD-re melyik kliens volt a legjobb
utorrent 2.2.1 hasított mint a villám és qbittorrent 3.3.x verzió is szépen ment
utorrent 3.5 viszont karcsúazon felül érdemes megnézni ha az OS cache engedélyezve van akkor mit virít
illetve ha uTP-t benyomod azt is ki kell tesztelniSSD / HDD azt is teszteld mert ott sem mindegy
annyit kell tudni amúgy hogy uTorrent nagyobb 2-8MB méretben ír merevlemezre így jobban megeszi sajnos
míg a qbittorrent meg apró méretben 16-64K ír ami nem zabálja le a HDD-t de lassabb isha tutira akarsz menni akkor win7 x64 + utorrent 2.2.1 uTP kikapcsolva és ha lehet SSD-re
és SSD esetén ki lehet kapcsolni a fájlok előre lefoglalását illetve a haladó beállításoknál az átmeneti tárat
mert felesleges neki annyira gyors az SSD -
szabeska
addikt
válasz
SpongyaBob #20526 üzenetére
Ezer köszi a fáradozást!
Ezek szerint az advanced résznél nem kell semmit piszkálni?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
krealon #20523 üzenetére
Egyszer sem ment 4GB fölé a memória használat még max. letöltési sebességnél sem.
A beállításaim: utorrent 2.2.1 (25302)
A 2 terrás HDD több mint a fele már foglalt, de eddig még nem tapasztaltam sebesség lassulást.
Ja és Win10-eseknek
Ez nálam megszüntette a sebességingadozást és a memória túlcsordulást.. Röviden ennyi.
-
canniball
nagyúr
válasz
SpongyaBob #20520 üzenetére
És van ehhez valahol valamiféle útmutató, hogy miként kell "rendesen" beállítani a klienst HDD-hez? Mert az SSD-s gépemen (pedig az sem egy erőmű) értelmes sebességgel működik a dolog (de azt nem erre használom), viszont a HDD-sen hirtelen megindulás után nálam is csak csorognak a bitek (pedig ugyanezen FTP-ről egész elfogadható (a torrent többszöröse) a tempó).
-
szabeska
addikt
válasz
Akkor a hdd sebességet én néztem be. 16gb ram-om van nekem is
kerestem beállításokat, de nem találom, valaki említette hogy Te írtál már le itt ilyesmit. Oda irányítanál?
-
krealon
veterán
válasz
"Én azért simán kipadlózom HDD-re az 500-as Digit. [link] Rendesen kell beállítani a klienst, vas sem árt alá, meg mondjuk a gyorsabb fajta vinyó külön erre a célra."
Hogyha ezt az adatlapodon levo, 16GB memoriaval szerelt gepeden erted el, akkor nem csodalkozom.
Viszont egy atlag magyar haztartasban nem nagyon talalni 4 GB feletti RAM-mal szerelt gepet. -
krealon
veterán
"Van esetleg más mód, amivel kideríthető, hogy tényleg lezárta-e a szolgáltató a végpontomat?"
Nem lezarta, csak tobb elofizetot sorolt egy darab publikus IP moge (hasonloan ahhoz, ahogy az otthoni routerek segitsegevel tobb eszkozrol is elerheto az internet), ezzel sporolva a korlatozott szamu IPv4-es cimekkel.
Ugy lehet kideriteni, hogy megnezed az altalad elerheto "legkulso" routerben a WAN IP cimet, es ha ez nem egyezik a what-is-my-ip oldalon kiirttal, akkor privat vagy masneven NAT-olt IP cimed van, ami segitsegevel csak kifele kezdemenyezheto kapcsolatfelvetel, a befele jovo kapcsolatok (szerver funkciok) a szolgaltato eszkozen elakadnak.
A legkulso router, az lehet a szolgaltatoi "wifi modem" (ami gyakorlatilag egy modem-router kombo), vagy ha csak 1 szal UTP jon be a lakasba, akkor a sajat routered.
Reszletesebb infot az internet-szolgaltatod topikjaban talalsz errol. (pl Digi)
-
krealon
veterán
válasz
szabeska #20515 üzenetére
"ritkán, de van hogy fél/egy percig normális sebességgel tölt. tehát nem a merevlemezzel van a gond. Ráadásul pár hónapos."
Ebben a fel-egy percben az irasi muveleteket a szamiotogep RAM-jaban kialakitott gyorsitotar tarolja (RAM-cache), de mivel a HDD nem kepes erre a tempora, a gyorsitotar megteleik, es a tovabbi iras megtagadasra kerul, amig a HDD-ra at nem kerul a cache-ben tarolt adat.
-
krealon
veterán
"a TeamViewer működése nem zárja ki ezt?
Az tökéletesen működik, igaz az más port persze."A TeamViewer kliens a kezdemenyezi a kapcsolatot a ceg szerverei fele, ahol a tavvezerlo es a tavvezerelt munkamenet osszekapcsolasa megtortenik.
A TeamViewernek nincs szuksege nyitott portra. -
krealon
veterán
válasz
szabeska #20512 üzenetére
"Merevlemezem: WD10EZEX, 136 MB/s körüli értékkel ír, olvas CrystalDiskMark szerint. AIDA is 100 MB/S körüli minimum értéket mutat random írásra."
Ez a honap vicce.
Valos sebessegi teszt, nagy meretu (a szamitogep memoria cache-enel nagyobb fajlokkal, 4 000 MB) :Mint lathato a tartos random iraskor a sebesseg 2 MB/s alatt van (CrystalDiskMark also sor).
"mind uTorrent, mind qBittorrent, maximum 20 MB/s-el hajlandó irkálni a lemezre, ezáltal a letöltésem is 20 MB/s-ra korlátozódik, a szokásos 65-68 MB/s helyett. "
Winyora 20 MB/s torrent iras, egy nagyon jo ertek.
60 MB/s feletti atvitelt, maximum egyszalas FTP atvitelnel tudnal merni, ha nem tul toredezett (fragmentalodott) a particion levo fajlrendszer.
Nagy sebessegu torrentezeshez SSD-t kell hasznalni (viszont a veletlenszeru iras gyorsan tonkre is teszi), vagy RAM-disk-et.
-
sandró60
addikt
válasz
szabeska #20515 üzenetére
Olvass vissza akár ebben a topikban is.Sok embernek,csak ez oldotta meg a sebesség problémát.Régebben azért nem volt semmi gond,mert olyan sebességet még birtak irni a HDD-k.Nekem sincs SSD,de majd lesz Addig levettem a letöltést 7000-8000-körülire így már hosszabb ideig bírja a HDD.Néha azért van kiakadás,de nem sürün
-
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Merevlemezem: WD10EZEX, 136 MB/s körüli értékkel ír, olvas CrystalDiskMark szerint. AIDA is 100 MB/S körüli minimum értéket mutat random írásra.
Net: DIGI500
Van elég seeder, blabla...Sok kutakodás után rájöttem, hol a hiba a korlátozott sebességű letöltéseim körül: mind uTorrent, mind qBittorrent, maximum 20 MB/s-el hajlandó irkálni a lemezre, ezáltal a letöltésem is 20 MB/s-ra korlátozódik, a szokásos 65-68 MB/s helyett. Az átmeneti tár növelése csak ideig-óráig nyújt segítséget. A kliensekben minden megfelelően van beállítva, 10+ éves tapasztalataim alapján
Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
Balu4
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni. Elolvastam amit lehetett, de valamit elronthattam, mert továbbra is passzív vagyok.
UPnP volt eddig, minden rendesen is ment ~két évig (Digi), de 3-4 hete passzívra álltam (Win7 uTorrent 3.1.3, tp-link router, avast). Ok, akkor második verzió:
- fix IP cím beállítva a router-en,
- Virtual Servers, beállítva a port a fix-ip címemmel,
- uTorrent: ugyanaz a port beállítása itt is UPnP pipa ki,
- win. tűzfalon átengedve.
Próbáltam tűzfal kikapcsolása után is, de nem ment a port teszt.
Mit ronthattam el? Köszönöm előre is a segítséget. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
gyulazsolti #20508 üzenetére
Mindenhol 1024 a váltó.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
gyulazsolti #20501 üzenetére
Max letöltéshez írd be, hogy 7000, a feltöltéshez hogy 800. 7 MB az 7168KB.
-
Janusz001
őstag
Qbittorrent miért pörgeti a merevlemezt 100% -on? Sokáig jól ment, aztán nem tudom mi történt, de így seedelni sem tudok, mert teljesen lefogja a lemezművelet a gépet.
Próbáltam újrarakni, azóta újabb verziók is jöttek, torrenteket is lepucoltam a seed listáról (300+ volt benn, gondoltam ez hülyíti meg) ,de most ugyanaz van, amikor csak 10 van a listában. -
enginev3.0
félisten
válasz
SpongyaBob #20502 üzenetére
Hehe, köszi
-
SpongyaBob
veterán
válasz
enginev3.0 #20499 üzenetére
Jelenleg nyílt a reg
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
NAS 520-on TM 2.92 fut.
Hogyan tudom lekorlátozni a le és feltöltést. Ide mit kell beírjak?
/Legalább is gondolom oda kell./A letöltés max: 7MB/s, a feltöltés max: 800KB/s legyen.Vagy hogyan kell átszámolni?
enginev3.0
Tudok küldeni. Ha nem kaptál még akkor mehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest