Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Valamint ha a letöltés előtt kiveszem a pipát például a sample fájl elől, attól függetlenül letölti azt is
-
-
ati888
senior tag
Hello!
Qbittorrentem van és azt vettem észre, hogy ha fut, akkor a böngészés nagyon lelassul (több böngészővel is). Amint kikapcsolom rögtön elmúlik ez a probléma. Mi lehet az oka?
Ati
-
ati888
senior tag
-
ati888
senior tag
Hello!
Halite-nél hol lehet beállítani, hogy melyik fájlokat szeretném letölteni, ha több is van (sample stb nem kell). Most álltam át erre, de nem találom
Ati
-
ati888
senior tag
Hello!
Hogy lehet a legolcsóbban megoldani, hogy fusson a kliens kikapcsolt gépnél is? Van egy külső, usb-s vinyóm és egy asztali gépem. A router nem tud torrentezni.
ati
-
ati888
senior tag
Hello!
Frissítettem a legújabb utorrentre, működik is jól csak az a baja, hogy amikor elindítok egy letöltést, ami több fájlból áll, nem tudom kiválasztani, hogy mit töltsön le, egyből elkezd mindent tölteni (pl. sample, feliratok stb). Lehet, hogy béna vagyok, de nem találom sehol a beállításoknál.
ati
-
ati888
senior tag
Hello!
Nekem az a gondom, hogy utorrent 2.2.23071-es kliensben beállítom a max feltöltési korlátot, de figyelmen kívül hagyja. Free oldalról van szó, XP-vel. Eddig működött, most vettem észre, hogy nem jó.
ati
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest