- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
butch3r #11373 üzenetére
Cex.io-ról azt olvastam redditen, hogy nem megbízható.
A Bitstamp jelenleg nem támogatja a kártyás vásárlást "CREDIT CARD DEPOSITS ARE CURRENTLY UNAVAILABLE. WE ARE UPGRADING OUR SYSTEM FOR A BROADER LAUNCH. STAY TUNED."
A Kraken-en nincs kártyás fizetés (de még SEPA utalás se), illetve a visszaigazolásra várok régóta.
Coinbase-en már majdnem sikerült vennem, de valamiért nem engedi a kártyát használni (a végén visszadob egy errorral, pedig rendes dombornyomott MasterCard)
Localbitcoin.com nekem nagyon drágának tűnik.
Bitfinexen nincs kártyás fizetés.
Egyelőre itt tartok... Először 100k-ért vennék, de nem akarok egyből 10+ százalékot bukni a költségeken.
-
fravik
tag
válasz
butch3r #11333 üzenetére
Én Ledgert használok, nagyon profi kis szerkezet. A Chrome plugintól kicsit ódzkodok/ódzkodtam, de minden ment elsőre mint a karikacsapás a beüzemeléstől kezdve az utaláson át minden. ETH-t tárolok rajta csak, azzal semmi problémám nem volt eddig.
Valóban várni kell rá bőven, nekem a júniusi szállítással jött, május 25-ei rendelés június végére ért ide. -
Zsopa
tag
válasz
butch3r #10987 üzenetére
Azt hogy bitcoint vegyek simába és tartsam hátha feljebb megy, nem tartom túl jó üzletnek, hiszen egy abszolút instabil dolog... bármikor bezuhanhat, és akár feleződhet vagy akár össze is omolhat, bezárhatják stb... hosszú távon legalábbis ilyen veszélyek sanszosak... egy erős célgép, ha 1-2 hónap alatt visszahozza az árát és termelni kezd, akkor még ha krahhol is a bitcoin és bezuhan, még úgy is hasznot hoz max kevesebbet... már ha közben nem avul el... mondjuk ebben meg ez a veszély... ez az egész bitcoin dili eléggé kaotikus szerintem... hazárdjáték kategória... Na mindegy, én még ott le voltam ragadva, hogy egy erős legújabb top vga-val labdába lehet rugni... ebből is látszik, mennyire nem vagyok képben btc témában.. bocs a sok hülye fárasztó kérdésemért...
-
Zsopa
tag
válasz
butch3r #10980 üzenetére
Na de látod, linkeltem egy elvileg 2017-es helyet, ilyen kütyükkel... és már az is tré... már ezek a célgépek is kidöglöttek..? Mi most a menő akkor... tudtok másokat és újakat..? Én beruháznék egy ilyen felső közékategóriásra, mondjuk fél milláért, ha tudnám hogy melyik a tuti...
-
Squirrel
őstag
válasz
butch3r #10864 üzenetére
Sehogy sem működik, próbáltam több keresővel, más email címről, egyik úton sem tudtam továbbjutni, így maradt a regisztráláshoz facebook-account. Gondolom a regisztrációnál ez még mindegy, azonosításhoz sms-t kértem, azt más tuti nem használhatja. Mindjárt töltöm fel az azonosításhoz szükséges igazolványképeket...
-
shortcutme
tag
válasz
butch3r #10849 üzenetére
Az ETH-nal az volt a baj, hogy a hard fork nem kapott teljes tamogatast az userektol es a minerektol (jogosan), ezert megmaradt a nem-hardforkolt chain is. (mint ETC)
Felthetoleg a segwit-nel nem lesz ilyen problema es nem fog egy nem-segwit-es chain megmaradni, igy elvileg senkinek semmi dolga nem lesz.
-
P3Dr0
senior tag
válasz
butch3r #10847 üzenetére
Nemkovettem az esemenyeket es majdnem sikerult ETC-t csinalni az ETH-bol
Walletbe gyujtottem a coinokat aztan atmentem monerora kozben megtortent az ETH hardfork es ugy kellett utanna kutatnom mi is tortent valojaban. De vegulis sikerult megmaradni az ETH mellett de utanna kiszalltam belole es ment BTC-be az egesz.
Es most sem ertem pontosan,hogy akkor most mi lesz? A mostani BTC lesz a BTC Classic vagy valami hasonlo es az uj blockchain meg a BTC?
Nemszertem az ilyet -
GBRDVD
tag
-
almafa42
aktív tag
válasz
butch3r #10493 üzenetére
reddit-en volt egy ilyen komment ma reggel:
"So for those who are not aware of this, a short crash will be soon coming (or not, I am not God), since multiple Chinese BTC platforms offer free loan and it ends by January 7th Beijing time. A lot of Chinese BTC holders will have to sell their BTC to pay back the loan (or not, they might have already done that), so there will be a crash coming before this happens. I don't think this will perminantly tank the market, so prepare to buy once the price hit the bottom. Again this is only my prediction."
Talán emiatt. Amúgy is érett már a korrekció.
-
Casanova*
veterán
válasz
butch3r #10429 üzenetére
könyörgöm!!!
csak a bitcoinról írtam. semmi köze ahhoz a bizniszhez,piramisjátékhoz. annyit mondtam ,hogy vegyetek btc-t. és ez nem google fordított mondatok. és mit számít,hogy bemásolom a szöveget?? kb. ugyanúgy leírnám. nem mindegy!!!
(a vezetőket nem akartam beírni ide. az benne maradt véletlenül. írtam is utána.
,,miben reménykedsz? Hogy majd vesz tőled bárki is ilyen részvényt,, egyáltalán nem. tőlem nem is lehet vásárolni. nem is érdekel!
-
siemenss65
tag
válasz
butch3r #10380 üzenetére
Akkor lenne MLM, ha lenne termék. Mivel nincs termék, így simán Btk. 412. §-a szerinti bűncselekmény, vegytiszta piramis.
Az meglepő, hogy ilyen primitív (már csak a medence-részvényt hiányoltam) tákolt fossal még be lehet bepróbálkozni embereknél.
(szerintem is feltört a fiók) -
butch3r
senior tag
-
janos666
nagyúr
válasz
butch3r #10081 üzenetére
A Bitcoin-os fórumokon/chatekben már legalább egy éve leírtam párszor, kicsit vicc jelleggel, de félig komolyan gondolva, hogy szerintem belátható időn belül elfogadja majd a Steam (és hogy konkrétan a Steam lesz az első a hasonló nagyok közül - nem pl. az Origins, ők max azért fogják most bevezetni, mert a Valve már megtette, de elsőként sohasem tették volna).
Nekem ez most csak azért nem tetszik (időzítés tekintetében), hogy én hosszú távú és jelentős árfolyam emelkedésre számítottam már pár hónapja (olyasmikre, mint pl. ~800 USD még nyár elejéig), de így ez most elgondolkodtat, hogy a legutóbbi kis felfutás nem annak volt a megerősítő jele, hanem csak a hasonló pletykák/hírek szokásos lefutása.
-
janos666
nagyúr
válasz
butch3r #10075 üzenetére
Egy SteamDB nevű "valami"-nek a blogján volt Bitcoin hír, de hamar beleírták nagy betűkkel, hogy nekik semmi közük a Valve-hez (akié a Steam). Szerintem ebből indult ki a Valve-es Steam pletyka (és mikor nem volt többé nyoma, akkor hozzágyártottak egy kamu screenshot-ot).
Persze lehet, hogy tényleg tervezi a Valve, akár hamarosan (vagy most látva a kamu hírre adott reakciót komolyabban is átgondolják), de maga a hír szerintem akkor is kamu. -
YM
senior tag
válasz
butch3r #9684 üzenetére
Ha van erre a célra szánt 13.000$-unk jobban megéri btc-be fektetni és árfolyam növekedésre spekulálni. Ha jövőre csak duplázódik az árfolyam ( és nem 50-100x nő mint idén) akkor is többet lehet keresni vele sokkal kevesebb rizikóval mint ha bányásznánk.
Mekkora parasztvakítás ez a bitcoin -
D@reeo
aktív tag
-
shortcutme
tag
válasz
butch3r #9615 üzenetére
Az egész leleplezés a torrentre kiszivárgott mtgox logok alapján íródott, azóta senki nem tudta megcáfolni ezek valódiságát. (valószínű az mtgoxon akitívan kereskedők meg tudták volna tenni)
-
GG888
senior tag
válasz
butch3r #9591 üzenetére
Nem is értem ezt az egészet, az elején még azt írják, hogy mekkora hoax a bitcoinhoz hasonló OneCoinba fektetni, aztán meg hogy az MNB felhívta a figyelmet a bitcoin veszélyeire...
Ezt csak én nem értem?Egyébként én meg gondolkodás nélkül elfogadom a cégemnél a bitcoint, user fizet btc-be, bitpay utalja nekem eurová alakítás után a céges számlára. Konverziós költség van, de annyit nekem megér, hogy valami újhoz, jobbhoz hozzájáruljak. Use rforint átutalás számlát kap, mert nekem technikailag az jelenig meg a céges oldalon. Ezek a majmok meg 2016ra igértek tervezetet ha jól tudom, addigra meg ki tudja mi lesz az egészből...
-
Elbandi
aktív tag
válasz
butch3r #9327 üzenetére
semmi extra. CB-en eddig is tudtal $-ert btc-t venni, meg eladni. csak eddig "fix" (= altaluk adott) arfolyamon. mostantol mar lehet akkor is valtani amikor te akarod. meg eddig mintha nemlett volna usa based valto.
amugy "Coinbase Exchange is not yet available outside the United States."
-
bazsex
csendes tag
válasz
butch3r #9327 üzenetére
Pörög egy visszaszámláló: https://www.coinbase.com/lunar még 1,5 óra
-
cskamacska
addikt
válasz
butch3r #9265 üzenetére
Vótmá?
Mindenesetre érdekes.
"After popping, speculative bubbles tend to retrace the majority of their upward moves, so an eventual price target of $200 or even lower should not be discounted (if this is indeed the end)."
Nem tudom mi tartaná magasan az árát, legál elfogadóhelyek nem növekednek erősen, illegál elfogadóhelyeket szépen ritkítják Tor-on és másutt, Bitcoin váltók meg kevésbé megbízhatóak, mint a sarki arabok.
-
Osiris
őstag
válasz
butch3r #9262 üzenetére
cryptodouble.com-ra gondol szerintem. 100óra alatt 100% profit volt, de természetesen piramis működéssel, aztán pár kör után jól nem fizettek és valamennyit nyilván kerestek is ezen.
Eszembejutott nekem is, hogy azt a párezer BTC-t és egyéb coint most adják el, de ezzel az erővel a bitstampról lenyúlt coinok is lehetnek. -
shortcutme
tag
válasz
butch3r #9250 üzenetére
Egybként, ha fix crypto-t akarsz, akkor a NuBits-nél elég jól működik az $1 USD-s fix ár: http://imgur.com/VxNhLwL
-
Osiris
őstag
válasz
butch3r #9250 üzenetére
Nem nagyon van ami stabilizálná sajnos. Spekulánsok és befektetők pénze ez folyamatos eladási nyomással, amit meg a bányászat okoz. Sokat segítene, ha adott BTC összegért adott árut lehetne kapni és nem mindig a $-on váltott ár lenne az ára.. Ez viszont utópia, mert senki nem fogja felvállalni, hogy így elfogadja és hatalmasak bukjon rajta.
Egyelőre az ilyen problémák kivédésére (elvileg) felkészített PayCoin is bele állni látszik a földbe, 20 helyett 3$-os árfolyamon szenved és egyelőre én nem látom mitől és mikor fog feljebb menni.
Egy ilyen valutának akkor lenne haszna, ha a hétköznapi emberek érdekeltek lennének a használatában. Hasonló akciókat kéne csinálni az elterjesztésére, mint amilyeneket a különböző pontgyüjtő kártyák (supershop, smart, stb) esetén csinálnak: pl. árengedmény ha ezzel fizetsz stb.. Háttér szervezet nélkül viszont ez senkinek nem érdeke.
Kicsit most negatívan látom én is ezt az egész crypto témát. Még nagyon hosszútávon sem igazán látom mitől jönne változás. -
shortcutme
tag
válasz
butch3r #9157 üzenetére
Elmondásuk szerint szerződéses partnereik veszik meg őket (nagybefektetők, befektetési alapok), nem kerülnek általunk elérhető bitcoin tőzsdékre. De ha mégis oda kerülnének akkor se egyszerre adnák el, hanem apránként, mert nem érdekük az árfolyam esése.
Elég ritka az 100 btc feletti 1 tranzakciós eladás, szerintem ezek tapasztalatnak kereskedőktől vagy pont szofisztikált spekulánsoktól származnak akik arra játszanak, hogy a nagy esést látva sokan bepánikolnak és hirtelen eladják a BTCjüket így még lentebb esik az árfolyam, ők meg alacsonyabb áron vissza tudják vásárolni a magasabb áron eladott bitcoinjukat.
-
shortcutme
tag
válasz
butch3r #9135 üzenetére
Közben kijöttek az idei BitPay Blackfriday adatok:
11% csökkenés tavaly óta, de hozzáteszik, hogy a múlt évben a bitcoin értékének hirtelen növekedése miatt javarészt bányászófelszerelésekre költöttek az emberek, idén pedig a hagyományosabb boltokban költötték a pénzüket.
forrás -
janos666
nagyúr
válasz
butch3r #8837 üzenetére
Nekem úgy fest, hogy (legalább is egyelőre) vége a mészárlásnak. Az a Bitstamp-on egy összegben kirakott 26700 BTC csomag szerencsére tényleg csak kamu volt (logikusnak tűnt, hogy akinek ennyi coin-ja van, az nem olyan ügyes, hogy egyben akarja eladni egy online exchange-en, de sohasem lehet tudni, mikor potom százezrek hiányoznak a Gox után, a mintpal pedig pont most sötétült el...).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest