- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoVee84
senior tag
-
butch3r
senior tag
válasz
Squirrel #10862 üzenetére
tegnap ilyenkor regisztráltam nekem nem volt gondom a kattintással. ha acc aktiválásnál tartasza kkor másold a kódot az is működik.
cex.ion lehet és bitstampen is kártyával. utobbin nem tudom kártyás vásárláshoz milyen validálás kell - nekem már régről van.
ha gyorsan kell, anker és atm-el jársz a legjobban. lehet többet emelekdik az árfolyam addig mint amit buksz a roszabb árfolyamon történő vásárláson. szerintem. -
vismaior04
tag
válasz
Squirrel #10859 üzenetére
Normálisan minden korrektebb hely gyorsan válaszol. Most viszont mindenhol lassú mert úsznak az új ügyfelekben, némelyik váltó aktív felhasználói bázisa 2-3x-ra emelkedett néhány hét alatt a support és a szerverek egyaránt nehezen viselik és be vannak lassulva a válasszal.
Poloniex hetek alatt reagál már csak egy support ticketre, ismerek valakit aki hat hete vár hogy egy 50 bitcoin értékű deposit problémáját megoldják. Én egy hónapja várok enhanced verificationra. Kraken és Bitstamp is napról napra jobban el van havazva.
Ha gyorsan akarod most, én a helyedben keresnék egy helyet online vagy offline ahol bitcoint tudok venni, mert ha az megvan, onnantól már kevesebb gondod van altcoin vásárlással.
Pl asszem a Polo és a Bittrex rendszeres is automatikusan emberi beavatkozás nélkül végzi az alsóbb verification szinteket. (Persze ez már attól függ mekkora összegben gondolkodsz). Polo level 1-en csak nevet akar, még személyi se kell és a napi limit 2000 dollárnak megfelelő kifizetést enged.
-
butch3r
senior tag
válasz
Squirrel #10841 üzenetére
Szia
itt is volt róla szó biztos vagyok benne.
De tudsz venni bármilyen célra. Onnan kitudod utalni a saját tárcádba.Pénzt meg sepa utalással tudsz betenni krakenre.
De ha még nicns regisztrációd készülj, hosszabb verifikálásra, én is most regisztráltam ide és még nem hagyták jóvá... (2nap eddig).
eth-t tudsz venni cex.ion is. ide tudsz kártyával is pénzt tenni
bitstampen meg xrp-t.poloniexen meg sok mást is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Rap, Hip-hop 90'
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Eladó egy XMG P406 laptop
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest