- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süni 1985 F
senior tag
f8rol,hogyan tudom visszatenni f2-re a biost?Elvileg 2 bios van nem maradt meg a régi is az egyiken?
-
urdug
aktív tag
A gépedben lévő eprom nem kompatibilis a a frissíteni kívánt programmal! Tehát nem fog megfelelően működni.
-
Süni 1985 F
senior tag
Mivel nem túl segítőkész az itteni társaság itt bios frissítés menete egy kis segítség annak aki hasonló cipőben jár mint én!
-
Süni 1985 F
senior tag
Üdv!
Gigabyte lapról lenne szó [link] és jelenleg f2 bios verzio van rajta de a linket amit betettem f8 is elérhető!
2 kérdésem lenne!
Van-e értelme lecserélnem f2-t f8-ra és ha igen letöltöm és onnantól merre és hogyan induljak el,mert még nem frissítettem az életben biost
HELP -
Predator2
addikt
üdv
van egy Fujitsu Siemens m2010-s netbookom Bios szeretnék frissíteni rajta pen-drive vagy memóra kártyáról de az istenért nem akar összejönni ha valaki tud segíteni hogy kell azt megköszönném
[link] -
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
Lenne 1 olyan kérdésem kb 2 hete elkezdett olyat csinálni a gépem
hogy minden indításnál azt írja ki új Cpu van be hejezve
azt mondták frissítsem a BIOS-t asus p7p55d-e alap lapom van
azt írja usb ről lehet ferissíteni de nem tom hogy ha csak simán be másolom a frissítést akkor azt írja nem lehetséges a frissítés
EZ-FLASH 2 ( Biosson belül )
vagy nem lehet rögtön a leg frisseb verziót rá frissíteni ???
mert van több is hozzá
Előre is köszönöm -
redox007
csendes tag
csak azért akartam hogy e-mailben válaszoljatok mert azt megkapom akkor is ha nem vagyok a gép előtt. Ezt a hibát írja ki: (Warning! The BIOS image can't use in this motherbord. (The EEPROM Type in incompatible)
-
redox007
csendes tag
Üdv!
Olyan gondom lenne hogy van egy ASUS Sabertooth x58-as alaplapom. A legújabb BIOS van fent rajta számszerint a 1201-es. Eddig az ASUS Update- el frissítettem a Bioszt, de olyan gond áll fent hogy ezzel nem tudok régebbi bioszt feltölteni. Azért kéne a régebbi Biosz mert egy biosz frissítés után megbolondult a hangkártyám. Nem tudom beállítani a csatornákat pl a zöld jacken a center/subwofer menjen. Ezt régebben engedte ezért gondolom azt hogy a Biosz lehet a ludas. Valami módszer kéne hogyan tudnék rá régebbi Bioszt felrakni. Ha valakinek vna öttlete kérem írjon egy e-mailt ide: belaboy4ever@hotmail.com
Előre is köszönöm!!!!! -
fasirTTT
őstag
valaki törölje már ezt a 2 felesleges hsz-t mert már tök összezavarodtam
-
fasirTTT
őstag
-
-
fasirTTT
őstag
válasz
fasirTTT #1985 üzenetére
ugyan ez a bajom a FOXCONN 6627MA-RS2H alaplappal is, 1 rééégi BIOS van rajta és nem tudom pendrive-val frissíteni
-
fasirTTT
őstag
heló mindenki
van ez a lapom MSI k9n6sgm-v és 1.9-es bios van rajta.
nem tudom az istenért se feltenni pendriveról a legújabb BIOStleformáztam FAT-ra és rátettem azt a 2 filet. bebootoltam pendriveról is de semmi.
segítsen valaki pls -
Marcibarath
csendes tag
Sziasztok! van valamelyikőtöknek ilyen bios írója? eeprom vagy eprom? van egy gericom laptopom és bios frissítés nem sikerült. azóta a gép csak az asztalon hever nehezékként.
valaki tudna nekem ebben segíteni? a a régi biosa megvan a chipet ki tudom venni, így el tudom küldeni, az nem gond, de annak is örülnék hogy ha valaki kölcsön adná a bios íróját egy napra. neten nézelődtem és elég kemény árak vannak, -
sziasztok lenne nekem egy Msi GX 660 as laptopom szeretnék benne BIOST frissíteni mert proci váltás elött vagyok gyárilag I5 450 van benne de a I7 720XM et nem fogadja el ezért gondoltam hogy le kellene frissítenem ebben tudna nekem valaki segiteni?I7-el be sem kapcsol a gép
-
vidda1603
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában tök hülye a gépem, úgyhogy újraraktam, de most bootolás előtt ezt írja ki: BIOS cannot be installed... Valaki segítsen légyszi mit csináljak! Letöltöttem a BIOS-t és kaptam egy 008 fájlt, és fogalmam sincs mit kéne csinálnom vele...
Vidda -
nepszter1
addikt
[link]egy ilyen nagyon nagyon régi lapom van és szeretnék biost frisíteni meg is találtam hozzá de fogalmam sincs hogy hol kell a menübe. Frisítettem már biost...
Directorspersze elvégezheted . Nem kell újrarakni a gépet csak ne legyen áramszünet arra vigyázz
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Most vettem meg az új lapot ASUS M5A87.Szeretném frissíteni a biost és az lenne a kérdésem,hogy valamire figyelnem kell?
Win7 64 bit alatt elvégezhetem a frissítést igaz?
Ha frissítem a biost akkor a windowst nem kell újraraknom igaz? -
tomic
addikt
Le tudná valaki írni a bios frissítés pontos menetét?
Gondolok itt az elem ki ill be rakására resetre és egyebek helyes sorrendjére.
Köszönöm.
-
viny
tag
Sziasztok!
Két kérdéssel fordulnék hozzátok. Adott egy MSI lap (H61M-E33), és egy G620 proci. Ha a lapon egy régebbi BIOS van (v4), és csak az újabb (v8) támogatja ezt a procit, akkor:
1. ilyenkor elindul a gép egyáltalán, vagy fekete képernyő, és ennyi?
2. proci csere (vagy bármi hasonló, egyéb "új" hardvert igénylő művelet) nélkül megoldható valahogy az újabb BIOS felrakása?Köszi a válaszokat!
-
halasz11
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy K9NU Neo-V[] alaplapom amin biost szeretnék frissíteni mert nem támogatja a két magos procikat. Az MSI oldalról leszedtem a 1.7 - es bios frissítést, de nem tudom lefrisíteni. Abban kérnék segítséget, hogy hogyan tudnám pontosan ezt csinálni. Előre is köszönöm. halasz11
-
GAbre
veterán
válasz
maxrad1580 #1970 üzenetére
Van 1 2 magos procim,amit Herr_Z-től vettem!
4ghzig volt húzható,de sajna ha emeltem neki feszt 3800 felett már lekapcsolt,úgy,mint,ahogy most már ha alap órajelből akár csak 10 mhzet húzok!(fesz nélkül ment 3500-őt)
Ha 2 magos a proci 4200ig tudom húzni,gond nélkül.
De négy magosként nagy ritkán nem aktiválja a másik 2 magot,ilyenkor újra kell indítani a gépet.
Szval nem biztos az alaplap,mert a proci is hol szarakodott,hol nem.
És nemigen van unlockolós alaplap a közelben. -
GAbre
veterán
Üdv!Kérdezném,h lehet-e bioszt újrarakni Asrock alaplapon?
Mivel új biosz nincs,és kicsit gyanakszok rá,h szar a lap.
Köszönöm. -
Legend212
csendes tag
Hy all!
Nem tudom hová írjam, ezért ide írom.
Új vagyok még a fórumon.Az lenne a gondom, hogy egy asus p5b alaplap biosát akartam frissíteni windows7 alatt, de a frissítés közben az egyik csík megállt 30% körül. Újraindítottam a gépet, azóta se kép, se hang.
Várom a segítségeket, mert fontos lenne. Köszönöm.
-
DeaTHeX
tag
hali
van egy ilyen lapom: ECS 690 vm-fmh és raknék bele egy 2 magos 560 be-t eddig ugye ismeretlen procinak észlelte a gép, a kérdés pedig van e olyan bios frissítés ehhez a laphoz ami lekezeli a az am3as procit, mert sztem van de hát az istennek se találok
plz help valaki -
Hafy75
aktív tag
Sziasztok!
Adott MSI P55 GD85-s lapocska.
Biosbol 1.5-ről 1.6-ra Flash Update, pendrive-ról(fat32), meg is volt, ujraindult, azt azóta a gép bekapcsol, de se kép se hang, odáig sem jut el, hogy a monitor bekapcsoljon...
Clear CMOS volt, de semmi változás nincs...
Valaki erre?
Kösz -
kicsigi97
tag
Üdv!
Az a helyzet, hogy az MIS 770-C45 alaplapomat szeretném frissíteni az 1.4-es vertióra, mert nekem alapból nincs benne az EC Frimware. Halvány lila gőzöm sincs, hogy miként fogjak bele a frissítésbe. Segítsetek abban, hogy hogyan csináljam.Előre is köszönöm!
-
trutyi
aktív tag
sziasztok lenne egy kérdésem.
miért nem tudok belépni a biosomba? MSI K9N Platinum. indítok és del-t nyomkodom. na így semmi nem történik. az indítás is fura mert a monitort csak az üdvözöljük képernyőnél indul el vagy amikor már felállt az asztal. addíg csak villog lehet hogy belép a biosba csak a monitor nincsen bekapcsolódva?Bios a legfrisebb van rajta 2008.07.04 1.B0
-
windlord
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Alaplap : msi k9vgm-v
Szeretnék rajta Bios -t frissíteni, de az msi live update progi azt mondja, hogy friss...
Everest szerint 07/03/06, holott a legújabb bios versio dátuma 2008/04/04Jó ha innen beszerzem a legújabbat?
A gépben nincs kislemez, akkor hogyan tudnám frissíteni?! -
Livius
őstag
válasz
1989rigo #1956 üzenetére
A foxconn oldalán van egy How to flash BIOS oldal. Egy DOS-ba bebootoló boot lemezzel gondolom floppyval lehet csinálni, az ő beégető progijukkat kell használni ami a bios fájl mellett egy exe fájl.
-
1989rigo
tag
Üdv
van nálam egy Foxconn alaplap. De még ilyenen sosem csináltam bios frissítést. Hogy kell? mik a lépések? Előre is köszönömÜdv Szabolcs
-
Peace
nagyúr
Van nekem egy compaq AP400-as workstation-öm, amivel annyi a gond, hogy az eredeti merevlemez már nincs benne. És ez azért probléma, mert ez a gép egy rejtett partíción tárolja a bios-t, és így ugyebár ez nincs. Leszedtem egy setup progit, ami készített egy 3 floppy-s helyreállító telepítőt, de nem volt hajlandó semmit kezdeni vele a gép. Kipróbáltam 3 különböző meghajtót és 2 külön kábelt hozzá, de semmi, nem is keresi a meghajtót. Kérdésem az lenne, hogy valaki tudna-e segíteni ennek a gépnek a felélesztésében?
-
biglaci11
csendes tag
sziasztok, a napokban probálkoztam a biosomat frisiteni : alalap tipusom :asrock 4core1600twins p35,frisités után ujra inditást igényelt. megtettem és onnantol kezdve nem tud bejönni a rendszer. mi a teendö ? ennek az alaplapnak van dual bios ? flopy meghajtórol hogy tudom ujratelepiteni a bios-t ha maga a bios menü sem jön be. addig megy a gép mig ki irja a proceszorom, videokártyám és a memória infokat. innent nem lép tovább. kérlek segitsetek,
-
nemeth.jani
csendes tag
Sziasztok nekem is lenne egy kis problémám. Nemrég elég olcsón sikerült hozzájutnom egy Gigabyte GA-945GCM-S2L alaplaphoz (persze már valaki előttem belenyúlt a bios-ba ezért is volt olcsó) DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz -es Cpu -val használom de sajnos csak 1200 Mhz en megy. Próbáltam 3000 Mhz Hyper-Threading procival is se a gép teljesítménye épphogy elérte a P3-as szintet. A proceszorok 100% hogy jók. utánanéztem az alaplap tulajdonságainak ezeket támogatja: Intel® Core™ 2 Extreme/ Intel® Core™ 2 Duo/Intel® Pentium® D/ Intel® Pentium® 4/ Intel® Celeron®
Hyper Threading technológia támogatása
Az utóbbi volt gyanús mivel a bios-ban nem volt Hyper Threading enabled/disabled
Az itt található bios-ok mideggyikét kipróbáltam már (@ BIOS programmal win alatt) de sajnos nem oldotta meg a problémát. Az F8d verzióval csak annyit sikerült elérnem, hogy most már a biosban állitható a cpu szorzója
6x200 tól 9x200-ig de hiába a save and exit visszaáll 6 szorosra
Lehet, hogy csak én csinálok valamit rosszul?
Esetleg tudnátok valami tanácsot adni?
Előre is köszönöm. üdv.: jani -
HANDO88
senior tag
Köszönöm srácok.
-
Thrawn
félisten
-
HANDO88
senior tag
Sziasztok.Azt szeretném tudni hogy az alaplap bios frissítése egy előző verzióra milyen veszélyekkel jár.Annak idején kifogtam egy nálam nem működő 6850-es video karit és kínomban a végén már lefrissítettem a lap bios-át a legfrissebb béta verzióra.A karit eladtam de a lapom ha gondol egyet néha nem lekapcsolja a B55x4 procim 2 aktivált magját.A régebbi bios-al ezt nem csinálta
Valahol olvastam régebben hogy vissza felé nem túl jó frissíteni mert az új bios-ok mindíg nagyobb terjedelműek mint a régi és ha vissza felé frissít az ember akkor maradhat valami a nagyobb bios-ból felül íratlanul.Ez igaz? -
Livius
őstag
válasz
Bj Brooklyn #1947 üzenetére
A lap manuáljában olvasd el az ASUS CrashFree BIOS 2-t, ez még ilyenkor esetleg helyrehozza.
-
Thrawn
félisten
válasz
Bj Brooklyn #1942 üzenetére
biosiras.hu
-
SLYM
veterán
válasz
én azt hallottam, hogy ilyenkor kuka. persze gariztatni azért megpróbálhatod, de nem biztos, hogy ha rájönnek mit csináltál vele akkor kicserélik
-
Livius
őstag
válasz
Milyen lapod van? Lehet indulásnál pendrive-ról vagy cd-ről még felrakná a biost magára.
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Hali mindenkinek!
A probléma az lenne, hogy bios frissítés közben áramszünetet kaptam. Nem indul, nem csinál semmit sem a gép. Ilyenkor, hogyan tudnám visszahozni a gépet, vagy inkább küldjem vissza gariba?
Bj
-
SLYM
veterán
köszönöm. akkor csak annyit kell tennem, hogy az új BIOS verziót (0602.BIN ez 1 db file) felrakom egy pendrivera (ami FAT32-re van megformázva mindenképpen), majd megcsinálom a 2 pont egyikét és kész? mi fog történni? meddig tart kb? azért kérdezgetek ,mert hallottam, hogy ezt ha elrontom akkor vége a lapnak, így inkább megkérdezem mi fog történni
-
Thrawn
félisten
Az EZ-FLASH egy a BIOS-ból is elérhető BIOS-frissítő alkalmazás, biztonságosabb, mint ha Windows alól frissítesz. Ha jól tévedek akkor a POST során is elindítható egy billentyűkombinációval. Pendrive-ról is adagolhatsz be neki friss BIOS-t, egy feltétele van, hogy FAT32-re legyen megformázva, NTFS-t nem ismeri.
Nálam most megdöglött a képfeltöltés.hu így nem látom milyen lapod is van és nem tudom kinyomozni ismeri-e a lapod, de a manualban is biztos benne van. -
SLYM
veterán
sziasztok. mi lehet a gond? mit jelent ez a hibaüzenet és mit tudok ilyenkor csinálni? kösz a választ
-
cserda
csendes tag
Sziasztok segytségeteket szeretném kérni bios frissitésben az a problémém hogy elindytom az asusupdate programot letölti a cuccot és akar is frissyteni de azt irja ki hogy nem eggyezik a bios mérete az eredetivel.az asus oldaláról szedtem le de sajna még egy mega sincs Lapom Asus M2N32 SLI Deluxe k9szi
-
gador
csendes tag
Valaki tudna segiteni mert idegbajt kapok hogy sehol neten egy egyértelmű leírás.
Van egy Asrock P4VT8+ alaplapon melyen Amibios van. 2003-a 1.0-s bios.Vettem egy 3 Gb Prescott procit de a Bios nem ismeri fel.
Letöltöttem az Asrock oldaláról az 1.60 biost.
A szamitogep.hu forum van egy bios frissités leírás egész normálisan leírva pontosan ehhez az alaplaphoz.
Nosza neki álltam pontosan úgy ahogyan le van írva.
Csináltam a boot flopy lemezt és rá raktam a letöltött bios fájlt.
egy asrflash.exe fájl és egy P4VT8P1.60 fájlt.
Szépen bebootolt a gép és elő jön az A:
Leirás szerint bepötyögöm : A:\asrflash P4VT8P1.60 /Q és enter.
Valamit dolgozik és ez jön elő a képen láthatóhttp://kepfeltoltes.hu/110323/bios_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mondanom se kell továbbá pontosan nem az történik ami a leírásban van .
Többször megismételtem. A bios maradt a régi.
Valakinek van ötlete mert A Flas Utility programban már foglalmam sincs hogy mit kell csinálni. -
BRIKLY
veterán
üdv mindenkinek.
lehet BIOS-t frissíteni "még" nem támogatott procival? a kép elárul minden adatot!
mihamarabbi válaszotokat előre is köszönöm! -
tomic
addikt
Sziasztok!
Volna egy kis problémám. Biost frissítettem egy P8P67 es lapon és nem tudom vissza tenni a régit.
Jelenleg 1401 van rajta előtte 1305 volt.
Tud rá valaki valamilyen megoldást? -
Tamás24
tag
Sziasztok!
Van egy ASRock ALiveNF6G-VSTA lapom. Most egy X2 4000+os AMD proci van benne, de szeretnék bele egy X3 8450es procit tenni, olvastam pár helyen, hogy van 2.34-es beta bios amivel támogatná, de szinte mindenhol megszüntek a linkek. Tud valaki ilyen linket adni, esetleg megbízhatóságot mondani az említett működésről?Köszönöm, Tamás
-
cserda
csendes tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni frissíteni szeretném a biosomat cak még nem nagyon csináltam ilyesmit keresgettem a neten de nem találtam semmit
a lapom egy Gigabyte GA-8TRC410M-NF Köszi -
fater69
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asrock K7S8X alaplap 2.20-as biost szeretnék 2.60-ra frissíteni.Két kérdésem lenne.Az egyik, hogy csak kislemezről lehet-e, vagy megy cd-ről is. Ha megy cd-ről, akkor miért kapom ezt a hibaüzit: Error 3 - File does not exist
Win 98 SE bootlemezről indítom, A:\-nál kiveszem a lemezt, beteszem a másikat amelyik tartalmazza a gyári ASRFLASH progit meg a K7S8X_2.60 bios fájlt.
E:\-nél Dir, látja a két fájlt, beírom őket és mégis hibaüzenetet kapok.
Floppy egyenlőre nincs a gépben, de ha csak arról lehet, akkor teszek bele.
Kösz a segítséget előre is. -
draco31
veterán
válasz
draco31 #1920 üzenetére
Közben kiderült, hogy mégsem csináltam még meg a floppyt. Leformáztam rendszerindító lemeznek, ahogyan kell, ekkor 347kb-nyi fájl kerül rá, és ez 10 fájl.
A BIOS frissítéshez leszedett két fájl, amit fel kell másolni hozzá 867kb, és nem engedi felmásolni, mert 1kb-al több mint a lemezterület. Akkor most én nem jól csináltam valamit, vagy máshol van a hiba? Az Asrock leírása szerint fel kell másolni a letöltött két fájlt. De hogyan ha nem fér? -
Imre1212
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI KT6 Delta alaplapom, aminél frissíteni próbáltam a BIOS-t, de sajnos a folyamat felénél kiírta, hogy nem tudja olvasni az új BIOS fájlt a floppyról... Ekkor újraindítottam, és vége, se kép, se hang, billentyűzet mindhárom LED-je egyszerre villog. Ez hétfőn történt, és egész héten jártam a fórumokat, kérdezősködtem ismerőseimnél, hogy tudnak-e segíteni... Már addig eljutottam, hogy tudom mi kéne nekem, csak azt nem tudom hogy honnan. Floppyról nem lehet helyreállítani, mert nem is érzékeli a floppyt, nem is világít a LED-je sem. Viszont a CD olvasót pörgeti. Erre mondták nekem, hogy a gyári CD-t beteszem, és az felír rá egy alap BIOS-t. Eddig ok, csakhogy a lapot kb. 1 éve vettem használtan, és nem kaptam hozzá CD-t. Ekkor az ITT található leírás szerint kiírtam egy CD-t. Bár floppy-hoz írja, de mivel az nem jó, kipróbáltam, hátha jó lesz. Eleinte úgy tűnt, hogy működik, mert tovább olvassa ezt, mint egy bármelyik másik CD-t, de aztán mégis leáll az olvasással, és nem történik semmi.
Azt szeretném kérni tőletek, hogy küldjetek egy leírást, hogy hogyan tudnám előállítani a gyári CD BIOS helyreállító részét,
vagy az lenne a legjobb, ha valakinek van egy ugyanilyen alaplapja, és megvan a hozzá kapott CD, akkor készítsen már róla egy képfájlt, és töltse már fel az egyik fájlmegosztó oldalra, mert akkor nem pazarolnék el egy CD-t egy fél megás fájlért.
Szeretném, ha minél hamarabb használható lenne a gépem, mert infó szakos vagyok, és kéne a gép. Ezért írom már be ide is, hátha valaki végre linkeli a CD-képet, vagy egy leírást.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Maxell014
senior tag
hello
azt szeretném kérdezni hogyan kell biost frisíteni mert ismerős elméletileg megcsinálta meg minden csak döglassú lett meg ilyenek
-
draco31
veterán
Egy szer leírtam, így csak belinkelem, ha nem gond:
[link]
A Floppyt közben megcsináltam, de még a frissítést nem. -
fagyalllo
őstag
Sziasztok!
Van egy Giga 965P-DS3 lapom, amire valószínűleg P35-DS3 BIOS-t raktak. Bekapcsolásnál csak a ventik forognak, más jelet nem ad. Ennyit tudok róla, alkatrészek hiányában ki se tudom próbálni. Tud valaki megoldást a leírt problémára?
-
CJ3
senior tag
Há már akartam ide irni de most nézem hogy az én lapomhoz Gigabyte EP35 DS4 csak F6 ig van BIOS és nekem meg az van fennt
[link]
A Sima P35 DS4 hez van vagy F15-ig jól mondom ugye?
-
-
FaTHI
őstag
Sziasztok!
Giga ds3p rev2.0 ás alaplapomon frissiteném a BIOS-t mert 4magos proci menne bele, de win7 64bit alatt nem engedi, azt irja nem kompatibilis van valami ötlet hogyan lehetne frissiteni?
Fontos lenne már szinte nálam az új proci, csak felpörög a venti aztán semmi.... -
hajtömeg
aktív tag
.
-
hajtömeg
aktív tag
Valaki le tudná írni nekem (szájbarágósan
,hogy hogy frissítem az ASUS a7v8x-s alaplapom BIOS-át:
Odáig oké,hogy megtaláltam az ASUS honlapján -
bluyoo
nagyúr
válasz
Roland06 #1909 üzenetére
Próbáld meg így felmegy állítólag a régebbi bios is:
"Egy régebbi ASUS Update program kell hozzá.
Innen letöltheted (v6.x.x-os):[link]
Aztán telepíted, elindítod, Optionsben bejelölöd a rublikát, hogy "BIOS downgradable" és kész, rátolod "updta bios from file" és már fent is van!"
De ha 64bites a rendszered én felejteném ezt a frisítgetést (nem csak nálam fordult elő hogy kifagyott a prog. és szia alaplap). -
Roland06
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy hogyan tudnék régebbi BIOS-t felrakni!
Az a problémám az ASUSM4A 89GTD USB3 -al hogy felraktam a legújabb BIOS-t
és valamiért nem stabil és szeretném vissza rakni az előzőt!Az AsusUpdate nem engedi!!! -
Raidon
őstag
Sziasztok szeretnék csinálni a deszkámmal egy BIOS frissítést
Ehhez kérnék segítségetAlaplapom MSI 770-G45
-
Fricu
tag
Hello mindenki.
Lehet bios frissítést csinálni olyan proci birtokában amit még nem ismer fel a lap?
Épp az új bios kellene hozzá, hogy felismerje
Régi proci, amit meg felismerne nincs sajna.
Ismerősnek sem.
A procit behelyezve és indítva venti felpörög, de Vga és floppy már nincs. Indítógombbal nem állítható le.
Ötlettel valaki? -
djcsabi89
csendes tag
sziasztok.
frisitetem egy asrock 775v88+ alaplapon biost windows alatt a frisités sikeresen lezajlot a program szerint.de mikor újra inditotam a gépet akkor nem indult el és nem reagált semire.
nincs ijen alaplap a környéken.mijen lapba tudnám megírni a biost?vagy mit tudnék csinálni vele?
és van egy asrock 4CoreDual-VSTA este ki kapcsoltam a gépet és másnap nem idult el.nem pörögnek fel a ventilátorok nem reagál semmire csak az egér világit.a bios jumpert rádugtam hagytam rajta hogy biztos veszen el minden kivetem az elemet is utána de semmi eredmény.
ha valaki tudna segiteni nekem a bios írásal és a 4CoreDual-VSTA -val kapcsolatban az írjon bátran. -
MaSzKa
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen alaplap Asrock ALiveNF6G-DVI ami bios frissítés közben lefagyott és nem indul.
Winbond W39V040BPZ PLCC bios van benne.Ha átraknám egy másik márkájú alaplapba ami egyidős vele (Ha ugyanilyen típus akkor tudom, hogy lehet írni) akkor elképzelhető, hogy tudnám azzal újraírni. Vagy nem ajánlott, mert nem megoldható így? Esetleg ha abban is Winbond chip van akkor megfelelhetne?
Köszönöm előre is!
-
tarilaci
csendes tag
Szervusztok, egy C51MCP51-es alaplapom van, AMD Athlon 62 3200+ processzorral, és Phoenix W7295NP2.107 verziójú biosszal Szeretném frissíteni, de nem találok semmit hozzá. Nincs véletlenül valakinek a fiók aljában egy frissítés?
Köszönettel,
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest