Új hozzászólás Aktív témák
-
LP700-4
tag
Sziasztok!
Egy olyan dologban kérném a segítségeteket, hogy szeretném a videokártyám biosát frissíteni ( GTX 1070 ).
Letöltöttem a Nvflash nevű programot és a megfelelő biost a kártyához. Mikor elindítom az Nvflasht és oda be kellene azt írnom, hogy nvflash és utána az új bios nevét ezt nem tudom megtenni mivel bármilyen gombot nyomok csak "entert" nyom és itt el vagyok akadva a folyamattal. Ha bárkinek van valamilyen tippje, hogy hogyan mit is kellene csinálnom azt megköszönöm! -
mark777
csendes tag
-
mark777
csendes tag
Szia
Segítene valaki?
Biztos én vagyok a hülye, de az msi.com-on nem találom a letöltéseknél a BIOS-okat.
Se az enyémhez de megnéztem egy legújabb gamer alaplapnál is és azon is csak driverek, utility vannak.
Egyébként az msi oldala kész katasztrófa pl a Gigabyte oldalához képest, azokat a processzorokat is felsorolják a CPU supportban, amiket nem is támogat
Egy vicckösz a segítséget
-
cozmo
őstag
Adott egy Lenovo Flex 3-1130, Yoga 300-11IBR gép
jelenlegi bios verzió: C7CN26WW
Frissíteném, de a frissítési utasítás ezt tartalmazza:
If your onboard BIOS version is below C7CN27WW(V5.5), please use special update method to flash to C7CN27WW(V5.5) first, then you can use “ *.EFI / *.EXE ” to do normal BIOS&EC update under shell / Windows.
Igen ám csak a kedves Lenovo nem tette sehol elérhetővé az interneten a C7CN27WW bios-t. Írni nem lehet nekik mert nincs a honlapon erre form, lehetőség, se telefonszám semmi.
A hivatalos fórumban már kérdezte valaki a gyártót de bszott válaszolni.Ilyenkor mit tehetek?
Hazárdírozzak és tegyem fel a figyelmeztetés ellenére direktben a C7CN30WW-biost, nincs jelentősége hogy korábban mi volt fent?
Vagy forduljak a fogyasztóvédelemhez?Előre is köszönöm a segítséget!
-
duel79
csendes tag
Üdv.
Adott egy Asus M2N alaplap egy AMD Athlon 64 3500+ CPU-val amit szeretnék kicserélni egy AMD Athlon 64 X2 6400+ CPU-ra.
Mostani BIOS 0502
Asus oldalán ha jól olvasom 0702 javasolt a 6400hoz de csak a legfrissebb 0902 tölthető le az oldalról.
[link]
Jó lesz a 0902 is vagy csak a 0702?
Még soha nem csináltam ilyentmi ennek a menete? Először ki kell cserélni a CPU-t és utána frissíteni a biost?
-
turbokappa
senior tag
válasz
turbokappa #3389 üzenetére
Sziasztok,remélen nem b...ak ki.
Szóval akinek z-170 csipszettje van,és bizonyos játékok (crysis,battlefield,cod,gta5) nem indulnak el,pl : szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni szöveggel,az azért van,mert a régebbi bios ill maga a csipszett nem tartalmazta azokat az utasításokat,ami az adott programhoz kell,eézrt nekem is le kellett frissítenem a biost (nyávogott a gyerek).
Most próbáltam,a crysis 3 is simán elindult,a frissítés előtt viszont nem! -
turbokappa
senior tag
Hi
Ma frissítettem a biost asus z-170P.
CAP fil-ban van a program,amit az asus oldaláról töltöttem le 1804 verziószámmal,az alaplapon 0404 volt. Szóval usb beadtam,biosban ez flash-ben kiválasztottam ezt a verziószámot,aztán update+ imádkozás.
Lefutott,ok a végén,igen ám de csak f8-al tudtam belépni,f2 hatástalan,és csak fekete képernyő,majd elem ki,reset vagy 2x,semmi...... most már bejön az american megatrends,kiirja bios 1804,tehát ok,de f1-el nem lép tovább,csak fekete képernyő,majd telefonálgatás,de semmi tanács.
Jön a szikra,pendrive bedug,újraindít,biosba belép f2-őt nyomkodva,rögtön újra kéri a 1804 Cap file futtatást,ok ezután kb 1/3-ig betölt,majd közli a gép,hogy ok,és hogy el akarom menteni,ok-ok-ok,restart.
Most minden müxik. -
Methos23
csendes tag
válasz
IstvánLászló #3386 üzenetére
Szia!
Tudom hogy újra lehet írni a BIOS, de konkrétan hogyan? Ezen a lapon AMI bios van, és van egy leírás amivel életre lehet kelteni, de nekem nem sikerült. Hátha valaki tudja? A végső megoldás az EEPROM csere, de ezen a lapon forrasztva van sajnos. Konkrétan ki tudja ezt megcsinálni nekem ?
-
Methos23
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI P45-C51-es lapom, és BIOS-t frissítettem rajta, amit végig is csinált okékkal és újraindulás után már nem ad képet!
Lehet valamit kezdeni a a lappal? Újra lehet írni a BIOS-t ?
Köszönöm a segítségeteket!
-
törölt tag
valami hibát ír ki,hogy nem korrekt a fájl,és olyat tegyek be,ami neki jó. de pedig a .cap kiterjesztést is beveszi, akkor mi a baja?
-
mazza
tag
Sziasztok,
kérdésem acer topikból: [link]
-
sNk77
aktív tag
Sziasztok, van egy Gigabyte h110m-s2hp alaplapom. Hiába irja, hogy sikerült frissíteni a biost rajta F1-ről F4-re, ujrainditás után ugyanúgy F1et ír. Valaki tud ebben segíteni ?
-
MrDerekas
addikt
válasz
Ákos007 #3372 üzenetére
Az integrált vga nem az alaplapon van, hanem a prociban. Vagy nem? Ez esetben akármilyen bios is kerül rá, akkor sem fog képet adni, mert az alaplapon csak a kimenet van, nem maga a gpu.
(#3373) Shaza A chipset drivernek mi köze a bios frissítéséhez??? Teljesen független a két dolog. Ha alaplapot, ramot, procit cserélsz, akkor illene az oprendszert újrarakni. Mondjuk csökkentett módban el lehet távolítani a régi drivereket, csak nem tudom neked ez mit segít. Ugyanazon az oprendszer alatt kicseréled a vasat, akkor így is, úgy is fel kell tenni a hozzávaló drivereket. (Tényleg ennyire nehéz felrakni egy oprendszert? Aztán meg lehet kérdezni, meg kérni a segítséget, mikor a reg kulcsok bekavarnak. Meg jön, h sz@r a vindóz.) Tehát a javaslatom: 1. bios frissítés 2. tiszta telepítésű oprendszer, 3 driverezés a jelenlegi vasnak megfelelően - hátradől, élvez
-
Shaza
senior tag
Hello!
Alaplap+proci+ram cserénél a réginek a chipsetét, drivereit hogyan tudom törölni?
Simán csak rakjam be őket és frissítsem a biost?
Köszi! -
Ákos007
csendes tag
Szép estét...Adot ..Asus p7q57-m do deszka rajta I5 760 proci ..alaplapi videókártya nem megy rajta illetve 1-es 3-as ramm slot ban nem ad képet csak a venti forog 2_4 ben ott viszont müxik..A prociban nincs vga..ez okozhatja hogy nem megy az alaplapi vga? Vagy bios frissités megoldaná a problémát?
-
-
törölt tag
Hali, az lenne a kérdésem, hogy a bios babra miatt történhetett, az,hogy mikor ujraindultam a rendszerből,akkor utana nemjött be semmi? se a bios, se a win? semmi nemjött be semeddig, . mikor bekapcsolom sötétség, megy pár mp-ig és kikapcsol pár mp-re, utana pár mp mulva visszakapcsol, utana megint ki, és megint be, és 3x-ra bekapcsolva marad, és nincs semmi a monitoron. Valaki valamit ? miez,vagy mi mástól lehetett,ha nem ez a bios babra?
-
MrDerekas
addikt
válasz
#10234880 #3366 üzenetére
Oks. Akkor még azt szeretném tudni, hogy hová is csatlakozik a monitorod? Mert kitartok az mellett, hogy ha a videokártyához csatlakozik (tehát nem az alaplapi integrálthoz) akkor semmi, de semmi hatással nem lehet a képminőségre az intel vezérlője. Ha meg az alaplap "elfelejti" a beállításokat, akkor ott elem probléma is lehet.
-
MrDerekas
addikt
-
MrDerekas
addikt
válasz
#10234880 #3361 üzenetére
Azt írtad, hogy ameddig nincs fent az intel vezérlő, addig rossz a kép. Ezért kérdezem, hogy a videokártyára van kötve a monitorod, vagy az alaplapi integrált kimenetére? Ha a videokártyára (dvga) van kötve, nem kellene problémát okoznia az intel vezérlő meglétének, vagy hiányának.
-
MrDerekas
addikt
válasz
#10234880 #3357 üzenetére
Miért baj ha mindkét grafika ott van az eszközkezelőben? Nekem is úgy van és semmi gond. Esetleg még azt is lehet, hogy bios-ban kiiktatod multi gpu-t... Mondjuk ha a dvga kimenetére van dugva a monitor, akkor mit variálhat neki be az integrált vezérlő? Butítani meg a flas opcióval tudod biosban. A letöltött bios verziót kicsomagolod egy FAT32-re formázott pendrive-ra, EUFI-ben nyomsz egy flasht, ott betallózod vagy kijelölöd és megy is a frissítés.
-
törölt tag
válasz
MrDerekas #3356 üzenetére
Ez az alaplapom és innen volt nekem a 0601 -es verziójú bios. Én nekem meg eszembe jutott,hogy felfrissítem a legújabbra.ami 18. nemtudom hanyas verzió pontosan. A frissítés megtörtént, de viszont a grafikával baj van. Nem az Nvidia karim van, és nincs aero meg semmi,hanem bedobja nekem az általános pnp képernyőt, vagy a szabványos grafikus adapter nevű grafikát, / monitort vagy mit. A Biosba hiába állítom át a Cpu grafról autora vagy pcie-re, hiába mentem el,de mintha el se mentette volna, mert úgy marad,ha visszamegyek. Próbáltam már,hogy letiltom a másik karit, oké,. kis ideig műkszik,vagy amig ujra nem indulok,és akkor megint rossz az egész. és csak akkor hajlandó a "rendes" megjelenésre, ha felteszem az inteles grafikára való illesztőt is, de akkor viszont ottvan mindkettő, az nvidia, és az intel, Oké. de mikor akarom állítani az nvidia kártyát,akkor nemjön be az ablak,mert ott az intel is, és ha letiltom az integrált karit,akkor már csak az nvidia van ott,de addig amig ki nem kapcsolok,vagy ujra nem indulok,. és megint 2 van. Bios downgrade meg esélytelen, ha csak nem a winből csinalnám meg. próbáltam winflasht,meg minden hülyeséget, de azoksem indulnak el,mert vagy nem megfelelő bites az, vagy nemtelepül fel,mert csak lapikra van.
-
MrDerekas
addikt
válasz
#10234880 #3355 üzenetére
Simán lehet downgradelni a biost. Alaplapod lehetőségeitől függ a választható opció. Ha megfelelően csinálod, akkor max egy figyelmeztetést eszközöl a frissítő, hogy a meglévőnél régebbi a telepíteni kívánt verzió. YT & Gugli
személyes megj: régebbi lapokhoz bios-ban csináld a frissítést. Az újabb vasak ennyire már nem érzékenyek, de mégiscsak az a bios frissítés területe. Oprendszer alól okozhat érdekes "hibákat". Amúgy meg tök jó, hogy ennyire részletesen leírtad mi a probléma, mivel van a probléma és még az adatlapod is rengeteg infóval lát el...
-
törölt tag
sziasztok,hogyan lehet biost visszatenni korábbi verzióra? eddig próbálkoztam volna winflash progikkal,de azok lapikra vannak,és nem asztalira. és most mikor usb-ről visszatenném a régit akkor olyat ir, hogy this file is not a proper bios. Valakinek valami ötlet,megoldás erre ? Please,.
-
asusgtx
csendes tag
Sziasztok nekem egy olyan problémám lenne hogy le frissítetem az alaplapi és vga biost és a gépemen de azóta sajnos se kép se hang nem tudom mi lehet a prbléma frisités után még ment a gép de nem sokáig gépem alaplap msi x99a gaming 7 proci i7 5820k ram 2x 8gb ddr4 3000mhz corsair vga msi Gtx 1080 gaming x nem tudnátok nekem segíteni a bios resetben mert annyira nem értek hozzá előre is köszönöm válaszokat űdv Ricsi
-
MrDerekas
addikt
válasz
GeneraL_XTX #3350 üzenetére
Keress valakit, aki újra tudja írni a bios-t. Chip ki, újraír, chip be, örülés. (Talán eporam íróval) Viszont, nem dual bios-os a lapod? Mert akkor elvileg ha hibás az egyik, bootol a másik. Kézikönyvben esetleg valami infó erről? (Van ahol pl egy pici kapcsoló is van, ahol tudsz váltani a két bios között. Vagy az vga-nál van csak...?)
Nah de a szaki nem én vagyok -
laja80
tag
Sziasztok!
Haverom ideadta az asus mini PCjét h telepítsem újra,viszont bios jelszó van rajta mait elfelejtett,mivel bevolt drogozva és elállítgatott mindent a gépen.
A gép nem szétszedhető,és mivel nemtudok biosba belépni így nemtudom neki ujrafosni a windowst,kérdésem az hogy hogyan lehetne a biost resetelni h betudjak lépni?Típus: Asus Lite-on WN6607
Köszönöm!
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Lenne egy hatalmas nagy problémám!Ma msi live update progival windows alol frissitettem egy MSI H97 gaming3 biosát, és a gép pont most döntött úgy, hogy az nvidia driver szét crash-eli magát, pont bios update közben, így a gép kékhalállal ujraindult!
Azóta a gép nem hajlandó képet kiadni magából se vga-n se igp-n keresztül semelyik porton se! Cmos reset elemkivetel se segített, se kép se hangTudok ezzel kezdeni valamit??
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Van köztetek olyan, akinek X99-UD4-es alaplapja van? -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Van egy GA-H170M-D3H alaplapom. F3-as biossal.
Fel szeretném frissíteni F6-ra.
-Eddig eljutottam, de..
1
2
3
Ennél tovább nem mertem menni. Nem tudom mi az a Face-Wizard (rákerestem, nem lettem okosabb)
Bepipáljam? És ha igen utána mit kell csinálni?-Vagy ha így csinálom, melyiket töltsem be? 4
Mikor végre, majd felfrissül... A Bios beállításait, újra be kell állítanom?
-
Thrawn
félisten
válasz
GEPESZ66 #3345 üzenetére
Szerintem mennie kellene DVD-ről vagy egy kisebb méretű (4GB alatti) FAT-re vagy FAT32-re formázott pendrive-ról is. Előtte azért megpróbálnám a CMOS resetet hátha mégis elindul az új RAM-okkal a gép. Milyeneket vettél?
Hahópihe: az Auto beállítás terhelés és hőmérséklet függvényében működik, nem kell meglepődni ha alacsony fordulaton kezd. Eressz a gépre valami prociizzasztó tesztprogramot és figyeld meg, hogy emelkedik e a ventifordulat.
-
GEPESZ66
veterán
M2N-E SLI alaplapon szeretnék BIOS-t frissíteni.
A ASUS EZ FLASH 2 segítségével gondolom DVD ről nem lehet frissíteni?
Az ASUS UPDATE Utility-t honnan lehet ehhez a laphoz letölteni,mert lehet Windows alól is frissíteni?
Vettem új DDR2 RAM-ot hozzá,de induláskor sípol.
Azt mondták,hogy a BIOS frissítés segíthet. -
Hahópihe
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem a BIOS-t egy Intel DX79TO alaplapon és amikor bejött a win, kiírta az IntelDesktopUtilites progi hogy nem érzékeli a cpu fant.
Azóta furán is működik a fan; 680-703 rpm döcög, hiába nő a cpu hőmérséklete
1. Hogyan lehetne ezt orvosolni?
2. Ha a BIOS-t akarnám visszaállítani az előző verzióra, akkor le kellene töltenem az előző verziót az Intel-től, vagy meg lehet oldani másképp is a visszaállítást?
Köszönöm -
Vargal380
csendes tag
sziasztok!
van egy msi alaplapom (msi h110i pro)
frisssitettem a biost a cd programmal és nem bír bekapcsolni ez a sz*r csak pörögnek a ventilátorok meg a monitornál van no signal
reseteltem a cmost
a válaszokat előre is köszönöm! -
mamusz11
tag
Üdv
Van egy Asus H81i plus lapom és valamelyiket ezek közül i3 4130/4150/4160/4170-et szeretném belerakni.Kérdés hogy a kell e majd biost frissítenem?A a cpu support listán nem nagyon tudok eligazodni...
Az aida64 szerint jelenleg egy 2304 es bios van rajta. -
zsoca67
tag
P8P67-M lapom van BIOS-t szeretnék frissíteni, de nem tudom melyiket töltsem le. Windows 10 64 bites oprendszerem van, de nem szerepel a listában.
[link] -
Matt1212
csendes újonc
Sziasztok! Ha veszek egy új alaplapot és processzor akkor mindenképpen updatelnem kell a biost? ASUS Z170-K alaplap és i7 6700k processzor
-
kukinyo
addikt
Sziasztok!
Egy ASRock 880G Pro3 alaplapról lenne szó. Nem ecsetelem hogyan de sikerült elbaltáznom a bios frissítését. Annyira hogy az alaplapon bekapcsoláskor a visszajelző csak 00-át jelez, tehát semeddig nem tölt be.
Tudok én ezzel házilag kezdeni valamit hogy meggyógyuljon?
Vagy esetleg Budapesten van olyan ember aki tudna nekem ebben segíteni? -
-
Thrawn
félisten
válasz
#16676096 #3324 üzenetére
Az alaplapodon LGA775 CPU foglalat van, a proci amit írsz meg LGA771. Az alaplap támogatási listájában nincs benne és moddolás nélkül nem fog működni valószínűleg.
-
törölt tag
Üdv ! Segítséget kérnék... Lenne egy asus p5b lapom és egy e5430 c0 proci... Ezekhez kellene bios...
-
maross
nagyúr
válasz
xcerazes #3322 üzenetére
Csak az elso reszehez tudok hozzaszolni, erosen biosfuggo a tuning. Anno szepen ment a procim a lapomban, csereltem ketszer is ujabb biosra, es csak sokkal gyengebb ertekeken volt hajlando stabilan menni. Vegul egesz nagy szunet utan a legujabb kiadott bios mar ismet jo volt (szerencsere) - sot, igazabol jobb mint az alap
.
-
xcerazes
csendes tag
Sziasztok!
Napok óta kínlódok egy Asus P5B alaplap bios frissítésével.
Natur EZ Flash frissítés, rev 2104.
Annyit baszhattam el, hogy nem raktam sys defaults-ra flashelés előtt és miután beléptem a friss bios-ba, egyből behúztam az egyik OC profile-t. Nem ment, F2-vel vissza sys def, majd megint próbáltam tweakelni rajta, olyan értékeket is, amik az előző verzióval atomstabilan mentek, de semmi, mindig OC failed.Amúgy sys def-el elindul a win 7 x64, csak csóró memóriák eléggé underclock módon működnek.
Elvileg semminek sincs baja, ramok jók, legalább is a frissítés előtti 3 évben biztosan.Gondoltam visszarakom a kimentett bios-t, restart, majd DEL. Ám a bios főképernyője belépés után nem reagál semmire (igen ps/2-es billentyűzetre sem) és a clock sem mozdul, le van fagyva.
Így nem is tudok semmit sem állítani a biosbanElem ki, cmos reset, majd 2x újraflasheltem a 2104-et, de továbbra sem reagál.
2 napja rommákeresem a google-t, de pontosan ilyen hibát nem találtam vagy ha találtam is hasonlót vagy usb input hiba vagy a ram döglött meg.
Ha van bárkinek bármilyen ötlete vagy tapasztalata az segítsen má'!
Uff! -
Riko88
csendes tag
Sziasztok!
BIOS frissítési problémám akadt az ezer éves ASUS P5K alaplapomon.Pendrivére(formáztam FAT32-re) feltettem a frissítést viszont az ASUS EZ Flash 2 bios programban(ahol frissíteni kell) nem találom a frissítő fájlt.
Erre a problémára kéne tanács!Előre is köszi!
Üdv.
-
vettelf60
csendes tag
Valaki tudna segíteni BIOS frissítésben? Lenne egy csodás ASUS P5LD2 lapom. EZ Flash nincs rajta. Próbálkoztam rufus-al FreeDos-t csinálni, "invalid partition table" feliratot kapok. MS-DOS 6.22-nél meg nem tudom már feltenni az USB-re a BIOS fájl-t (nincs hely).
Valami ötlet van valakinek?
-
Urzu_7
aktív tag
Hááát, nem hiszem hogy így két külön gyártótól menni fognak, sok mindenben eltérhetnek egymástól azok a ramok, még a feszültségkülönbség miatt is behisztizhet a gép, sőt. Szóval én először egy olyat csinálnék ha tudsz, hogy valamelyiket lecseréled hogy 4 ugyanolyan memóriád legyen mert szerintem ott lesz a probléma. Bár elképzelhető, hogy egy bios frissítés tényleg megoldja, de ez egy olyan istenverte híres lap, hogy mindenhol találhatsz hozzá biost /sarcasm
-
Thrawn
félisten
Nem sok mindent találni erről az alaplapról.
Pegatron IPMIP-GS BIOS H55-0112
Pegatron Ipmip-Gs Bios Update
Azt nem tudom melyik a frissebb vagy hogy van e ezeknél is újabb.Driver+manual: [link]
-
Laca25
csendes tag
Sziasztok.
Remélem jò helyre irok.
Vettem egy Pegatron IPMIP-Gs alaplapot,16gb ram bővitési
Lehetőseg miatt.
4x4gb rammal használnám de sajnos csak 2x4 rammal kapcsol be.
Ha mind benne van azt irja hogy frissitsem a biost de nem találtam a hivatalos oldalt.
Ha ebben tud valaki nekem segìteni azt megköszönöm.
További szép napot. -
maross
nagyúr
Sziasztok, hol lehet mostanaban biost iratni? Windows 10 alol olyan csodalatosan sikerult a frissites az asus szoftverevel, hogy még a crashfree biost is hazavagta, pedig youtubeon írás kozben nyom resetet a srac, es meg ugy is bootol a rendszer, es keresi manualisan a romot pendriveon/dvdn.
-
Thrawn
félisten
válasz
GeryFlash #3305 üzenetére
Első körben csinálj egy olyan bootolható DOS-os pendrive-ot ami valóban bootol. Nem a *.rom fájl hiánya miatt nem tudsz róla bootolni, annak semmi köze hozzá. Ez itt egy tutira működő leírás: [link]
Ha ez sikerült utána másold rá a DOS Flash mappa tartalmát és mehet a frissítés. -
GeryFlash
veterán
Nem jött be, HP SoftPaq Download Manager gyönyörűen kilistázza az elmúlt 10 év összes HP gépét, aztán kiírja, hogy bocsika ehhez nincs driver. HP oldalán fent van két bios is, azt kéne valahogy megoldani hogy bootoljon róla a gép. Esetleg ha dvd kiírom az lehet megoldaná? Csak nem tudom hogy, dataként nem fog róla sztem bootolni, isoként meg ugye nem lehet.
-
Thrawn
félisten
válasz
GeryFlash #3303 üzenetére
Azt a videót csak most néztem. Felejtsd is el az neked nem lesz jó. Neked az lesz jó amit a HP ír ehhez a géphez. A txt fájl amit írtam tartalmaz egy utalást a HP SoftPaq Download Manager programra. Nem találkoztam még vele, de mindkét flashelési metódusnál szükség van rá.
-
GeryFlash
veterán
Értem.
Csak azt másoltam (ami a képen is van), az sw51243 mappa fájljait nem, mégsem megy.
Innen töltöttem le, a bios kategóriáján belül van egy Business Desktops BIOS Utilities fájl is, próbáljam meg azzal?Bootme mappa (ami a vidiben van), abban minek kéne lennie? Nekem a FreeDOS for Pendrives fájl kicsomagolt root mappáját jelöltem ki.
-
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
Az öreg HP DC7700-as gépemnek szeretettem volna frissítenie a BIOS-át (pendrive-val).
Az oldalról letöltöttem a Microcode Update for HP 786E BIOS Family Computers with Intel Processors fájlt, C:\swsetupba kicsomagolta.
Ez alapján a videó szerint csináltam volna a dolgokat, de elakadtam, nekem ugyanis nem volt a fájlok közt .rom fájl:A HP utilityvel formáztam a pendriveot (hogy dos-os bootable legyen) rámásoltam a root mappában lévő szarokat, de újraindítás után azt dobja, hogy replacing the device... Tehát próbálna usb-ről bootolni, de nem tud, gondolom fájó a .rom fájl hiánya (ellenben sok más szar van).
Mit kéne tennem?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest