- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre1212
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI KT6 Delta alaplapom, aminél frissíteni próbáltam a BIOS-t, de sajnos a folyamat felénél kiírta, hogy nem tudja olvasni az új BIOS fájlt a floppyról... Ekkor újraindítottam, és vége, se kép, se hang, billentyűzet mindhárom LED-je egyszerre villog. Ez hétfőn történt, és egész héten jártam a fórumokat, kérdezősködtem ismerőseimnél, hogy tudnak-e segíteni... Már addig eljutottam, hogy tudom mi kéne nekem, csak azt nem tudom hogy honnan. Floppyról nem lehet helyreállítani, mert nem is érzékeli a floppyt, nem is világít a LED-je sem. Viszont a CD olvasót pörgeti. Erre mondták nekem, hogy a gyári CD-t beteszem, és az felír rá egy alap BIOS-t. Eddig ok, csakhogy a lapot kb. 1 éve vettem használtan, és nem kaptam hozzá CD-t. Ekkor az ITT található leírás szerint kiírtam egy CD-t. Bár floppy-hoz írja, de mivel az nem jó, kipróbáltam, hátha jó lesz. Eleinte úgy tűnt, hogy működik, mert tovább olvassa ezt, mint egy bármelyik másik CD-t, de aztán mégis leáll az olvasással, és nem történik semmi.
Azt szeretném kérni tőletek, hogy küldjetek egy leírást, hogy hogyan tudnám előállítani a gyári CD BIOS helyreállító részét,
vagy az lenne a legjobb, ha valakinek van egy ugyanilyen alaplapja, és megvan a hozzá kapott CD, akkor készítsen már róla egy képfájlt, és töltse már fel az egyik fájlmegosztó oldalra, mert akkor nem pazarolnék el egy CD-t egy fél megás fájlért.
Szeretném, ha minél hamarabb használható lenne a gépem, mert infó szakos vagyok, és kéne a gép. Ezért írom már be ide is, hátha valaki végre linkeli a CD-képet, vagy egy leírást.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest