- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
bence020 #1517 üzenetére
Az alaplapod CD-jén megnézed hogy hogy van felírva a BIOS-od neve. Valami xy.rom. Letöltöd a legújabb BIOS-t, átnevezed arra ami a CD-n szerepel és ezt az átnevezett fájlt felírod egy sima CD-re úgy hogy a végén lezárja a CD-t. Újraírható CD-vel nem mindig működik a dolog de lehet egy próbát tenni. Beteszed a CD-t és beinditod a gépet és ha szerencséd van akkor besüti az újat. Lehet hogy Alt F2-őt kell nyomni bootoláskor hogy elkezdje beírni. Legalábbis az én Asus P4-es lapom meg tudja ezt csinálni.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Killer man #1145 üzenetére
Nem jól látod. [link] Nincs rajta floppy csatlakozó.
-
tupacamaru
veterán
Van Windows 98 SE telepítő CD-d? Arról ha bebootolsz akkor lehet választani egy olyat hogy CD-rom támogatással DOS. Szerintem annál át lehet váltani a C: meghajtóra. Mondjuk ha a C: NTFS akkor nem tudja olvasni. Én a BIOS frisssitést egy pen drive-al szoktam megoldani, Win 98 alatt megformáztam rendszerlemeznek.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Ace Ventura #898 üzenetére
Floppy van? Esetleg USB-rő tud bootolni a gép?? A floppy-t rendszerlemeznek kell formázni és rá kell másolni a kicsomagolt BIOS fájlt és az íróprogit. Ugyanez USB-vel is. Az alaplap kézikönyvében le van írva hogy hogyan kell csinálni.
-
tupacamaru
veterán
Az alaplapodnak nem az a tipusa amit megadtál, az az alaplapi chipset. Az alaplapod tipusa ''Shuttle AV45GT2''. Itt találsz BIOS frissítést hozzá. [link]
A leírás szerint az utolsó BIOS frissitéssel ezek a procik mennek bele:AV45SA2E
Date:10/08/02 Checksum: 7600
1. Add support Intel P4 2.5GHz CPU.
2. Add support Celeron 2.0GHz CPU.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest