- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
poffsoft
veterán
válasz
draco31 #2984 üzenetére
Én sem tudok oroszul, bár mióta gúgli megtanul, annyira nem is fontos nekem tudnom
Sajna én sem tudom kicsomagolni, pedig a leírás szerint az év második hónapja, ami tudtommal февраль.Találtam ugyanott egy 2.26 trial verziót is, azt ki is csomagoltam, de szerintem ez sem támogatja a chipedet.
persze pl. nem ártott volna tudni, Te milyen verzióval próbáltad...
-
Livius
őstag
válasz
draco31 #2880 üzenetére
Mivel flasheled? DOS-ban a utility exe-knek egy rakás kapcsolót lehet még adni, amivel lehet variálni az ellenőrzést meg ilyen dolgokat.
-
draco31
veterán
válasz
draco31 #1920 üzenetére
Közben kiderült, hogy mégsem csináltam még meg a floppyt. Leformáztam rendszerindító lemeznek, ahogyan kell, ekkor 347kb-nyi fájl kerül rá, és ez 10 fájl.
A BIOS frissítéshez leszedett két fájl, amit fel kell másolni hozzá 867kb, és nem engedi felmásolni, mert 1kb-al több mint a lemezterület. Akkor most én nem jól csináltam valamit, vagy máshol van a hiba? Az Asrock leírása szerint fel kell másolni a letöltött két fájlt. De hogyan ha nem fér?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Star Citizen
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest