Új hozzászólás Aktív témák
-
bugmenot1
tag
neteztem a gépen, egyszer kikapcsolt minden jel nélkül, kb 45-50 fokos lehetett. visszakapcsoltam, boot közben is leállt, utána biosban is.. kihúztam a töltőt, a töltés led világított tovább
kivettem-visszaraktam az akkut, most működik.. mi volt ez?
-
bugmenot1
tag
-
bugmenot1
tag
válasz
KillHates #13797 üzenetére
nem sokat használom ágyban, napi 1-2 óra este.. és nem nagyon melegszik, nem fúj, a cpu 40-50 fokos. ilyen gép: [link] van rajta egy üres mpcie hely:
ide lehet egpu-t vagy 3g modemet rakni? sim kártya helyet találtam rajta, működni fog?
még egy kérdés, ha nem baj
a biosban átállítottam, hogy 45 fok alatt kikapcsoljon a hűtő, de ugyanúgy megy.. miért? %ot is lehet állítani, én így csináltam: 45 fok alatt 0%, 45-50 30%, 50-65 60%, 65-70 80%, 70-∞ 100% nem hatott semmit
-
bugmenot1
tag
válasz
firfox #13790 üzenetére
ilyen még nem volt soha
a bga-nak ennyitől nem lesz baja? egy furcsa dolgot csinál: ha nem normálisan állítom le, hanem bekapcsoló gomb nyomással 4 másodpercig (nem a gép baja, osx fagy le, valami kext hiba), nem kapcsol be elsőre.. először csak villan egyet a led, utána 2-3 mp és magától elindul, működik.. van olyan is 1 hónapban egyszer kb, hogy bekapcsoláskor nem csinál semmit, csak világít a led, restart után megy (itt is ugyan az van, mint lefagyásnál, villan, és utána kapcsol be) ez mi lehet? bios csinálhat ilyet? cmos reset volt.. insyde bios, unlock-al. valami meghalja magát?
-
bugmenot1
tag
sziasztok
este ágyban használom a gépet, és a déli híd melegszik, nem tudom hány fokos, mert osx van rajta, azt nem méri
kb 60-70 fokos.. ettől lehet valami baja? van jele? lefagyás, lassulás?
-
bugmenot1
tag
-
bugmenot1
tag
sziasztok
lehet (biztos), hogy hülye kérdés:
igp-s laptopból van dvga-s változat. a gpu helye megvan az alaplapon, bios ugyanaz. rá lehet tenni úgy a gpu chipet, hogy működjön? hűtőt lehet hozzá venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged