- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliga69
tag
válasz
Benji77 #8003 üzenetére
mi volt a régi kérdésed. Dolgozom, és nem olvasok el mindent.
Ha az alkatrészforrásom után érdeklődtél mint a többiek privátban, felejtős.
Személyes kapcsolatom van shenzenben és gyakorlatilag ezzel vagyok előrébb a fórumon levő többi emberke jó része. Másképp, én ebből élek, nem a golyózós, jó lesz az dolgokból gar nélkül. Ha másban kértél segítséget, pl egy probléma brainstorminogolása, linkeld be és szivesen próbálok segítek megoldani. -
f27
senior tag
válasz
Benji77 #7760 üzenetére
Igen de aki tutira akar menni,az ugyis azt fogja mondani tegyel ra uj chipet es ki is fizeti.
Temeg rateszed es ennyi.
Nemde?A legtobben,igaz nem mondjak,de azert kerik a sima javitast hogy eladjak a gepet.
Ugye ha te csinalod vagy barmejonk itt akkor az ugye nemlesz ganyolas es ha ossze omlana meg mindig ott a chip csere lehetosege mert nincs legyalazva a gep. -
f27
senior tag
válasz
Benji77 #7755 üzenetére
Ez eddig is igy volt.
10-12 ezernel sosem akarnak tobbet fizetni.
De ha nem akar fizetni tobbet akkor kuldjem el mert arra a penzre nekem nincs szuksegem?Elmondom a lehetosegeket stb es kesz.
Megcsinaltatjak mert kell a gep nekik.
De komoly osszeg eseten nemkell a javitas,ha nemvalalod be akkor megy jozsibacsihoz holegfuvozgatasra 10 ezerer.
A szomoru az hogy ameg en hivatalosan tobb millios gepekkel javitok 10-12 ezerbe,addig jozsibacsi megoldja 3 ezerbol .
A vegeredmeny nem ugyan az ,de a kuncsaft elegedett sokszor. -
albi31
aktív tag
válasz
Benji77 #7692 üzenetére
Na,akkor megint csak megerősít a TME-s rendelésed az eredet kapcsán,mert a már megbeszélt jegyekkel kaptad...de majd akkor várjuk meg Ferit,bár én attól függetlenül,csak a már elmondott jegyekkel bíró tubusban bízom!
Feri: a "made in USA" és a "made in the USA" nem hasonlítható össze a Hungary meg az Ungary,mert hogy Ungary nincsen,mert te az Ungarn-ra gondolsz,mivel az első angolul van a második meg németül van,és ugye mindkettő Magyarországot jelent! -
f27
senior tag
válasz
Benji77 #7693 üzenetére
A 30ccm eset nekem is ilyent kultek.
Szerintem amit rendeltel kinabol ha onnet jott egyeltalan akkor pont eredetit vettel,ugyanis az a 10ccm es tubus eredeti.
Persze lehet hogy eredeti csomagba beletoltottek hamisat ha a bennelevo anyag megbarnult es szar volt szinre szagra.
Ma kiprobalom hogy milyen lesz munkamenet utan. Aztan kiderul jo vagy nemjo.
Ugyis a hasznalata mondja meg milyen -
f27
senior tag
válasz
Benji77 #7662 üzenetére
Ezt kaptam amtectol multkor.
Montam nekik nemtetszik a kinezete.Majd jeleztem nekik es bar elvileg nemtudjak hogyan kulthettel olyant nekem ezert most kultek ilyent.
Ez mart jobban tetszik szagra is megfelelo.
Ha megnezed az elson a cimkek ossze vissza vannak es van rajta hologrammos matrica is.
Az eredetin nincs hologram es a cimkek is full egyformak. -
ielektros
senior tag
válasz
Benji77 #7378 üzenetére
A bal oldalon azert megkapirgaltad a lakkot te is. Nalam is egy picit latszik tobbnyire altalaban. Ezt a piros ragasztot konnyu leszedni szerencsere. Eleinte meg nagyon sokat pocsoltem vele de a HP DV szeriaert en mar nem izzadok tobbet mint amennyit erdemes.
macko18: nekem melegitve lejon a T61-rol is. Neha meg kinzom egy kicsit WD40-el
aztan eddig mindig ledobta magat a vegen.
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
Benji77 #7363 üzenetére
Nem sokat töltöttem vele.Sok idő volt a gondolkodás meg a filózgatás.Érdemi munka nem volt sok 2chip+IO Megérte szenvedni.
Nem szeretem javítatlanul visszaadni a gépeket eddig 1 gépem volt amivel nem boldogultam.IBM T61-nél használt fekete ragasztót mi oldja?! Tökre vágott 1 lapot a rohadt ragasztó(közvetetten én xD)
-
f27
senior tag
válasz
Benji77 #7117 üzenetére
Ezert szamoltam csak napi 6 orat es csak 260 napra.
Van hogy 1-2 hetig nemsut de a napelemeknek nem tuzo nap kell hanem csak eros feny az amorf napelemek meg szort fenyben is dolgoznak kb 50% osan vagyis nalam is a 400w rendszer felhos idoben 50-60w termelnek ha vilagos van csak a nap nemsut akkor 200w is jon orankant egy pici rendszerbol.En evek ota tesztelem mit erdemes majd nagyba bevasarolni.
Tehat ez amit feljebb levazoltam 3 ev alatt megterul tutira. -
hoax
senior tag
válasz
Benji77 #6503 üzenetére
Ha a 160x120mm-es "táblás" kivitelt veszed, akkor nem is olyan drága, és nem kell szívni a rézlap hézagolásával...
Találkozott már valaki olyannal, hogy akkuról nincs kép, tápról meg van? Ugye mondanom sem kel, hogy egy HP DV5-ről van szó...
Még valami! Ha akkuról indítom, CPU hibát villog. -
Gigabyga
aktív tag
válasz
Benji77 #6452 üzenetére
Nézd meg hogy jó-e
Hp pavilion g6-1030sf -
albi31
aktív tag
válasz
Benji77 #6390 üzenetére
az nem mérvadó hogy honnan jön,szinte mindenhonnan jön munka Soprontól-Debrecenig bezárólag!..és én és most már mackó-n kívül nem tudok senkiről,de ezek szerint valakiknek még megjöhetett a kedve,vagyis,tudok még valakit,de azt hittem,hogy ő Bp-re költözött,így még ő lehet hogy tb-n csinálja,régi motoros,előbb kezdte az infót mint én,mondhatnám,hogy sokkal előttem,mert még ő rakott össze nekem gépet 1995-be vagy 1996-ba(és az elektronikát vágja!),1999-től már saját magam!
-
f27
senior tag
válasz
Benji77 #6390 üzenetére
Azert amiert en pestrol kapok havi 50 db es minden telepulesrol parat ahol ti is vagytok.
Es azert amiert te is kapsz fejermegyebol gepeket es pestrol is.
Szerintem az hogy ki honnan kap lenyegtelen.
Akit ismernek oda kuldik.Amugy akit en ismerek van gepe de nemnagyon dolgozik kivulre mert nincs ideje ra.
Inkabb kocsikat butykol a garazssoron -
Gigabyga
aktív tag
válasz
Benji77 #6390 üzenetére
Mivel elég új a cég és a jelenlegi formájában nem lehet hirdetni ezért a magánszemélyes lefedettség igen serény
Cégektől kapom a legtöbb laptopot,illetve aki meglátja a "hirdetést" az hozzám hozza.
Én nem nagyon tudom,hogy mennyi és milyen szakik vannak tb-n...
Hozzám bejöhet bárki aki erre jár megnézheti hol(az az láthattátok) és hogy dolgozom.Lehetőségeimhez mérten próbálok minőségi,igényes munkát kiadni.. -
ielektros
senior tag
válasz
Benji77 #5952 üzenetére
Hat ez az. De azert meg mindig a csere a biztosabb (ha jo az uj chip). Miota kiprobaltam az egyetemen az optikai vizsgalot azota nagyon idegesit, hogy nem tudok mindig benezni a chipek ala munkavegzes elott. Aztan mindig megnyugtatom magam, hogy le van szarva mi van a chip alatt ha nem megy.
En szerintem szerencses voltal azzal az Asus geppel, az ugyfeled lehet csak hetente kapcsolja be 10 percre futetlen szobaban.
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
Benji77 #5845 üzenetére
Magára a szolgáltatásra vagyunk 3-an
nagy lefoglaltság itt nincs..A tárhelyhez pedig a legegyszerűbb mód azonosítás téren,van egy tr code generátorom programozva php-ra amit beírsz jelszót 1 vagy akár 22 karakter is lehet, csinál belőle egy 40 karakteres kódot amit utána sha1-ben tárolunk ami a trcode 40 karakterét át kódolja sha1-es 40 karakterbe és mysql-ben tárolnánk.
-
ielektros
senior tag
válasz
Benji77 #5648 üzenetére
Ezt mar tultargyaltuk Benji. Mi most nem beszeltunk eddig az uzleti reszerol. Egyszeruen csak a technologiai resze a fontos abbol a szempontbol amelyikbol elojott a dolog. A penzugyi management az mar mindenkinek a sajat dontese. Es ha megnezed hany szerviz uzemel otthon ezer eve horror arakkal akkor azert ez igy ebben a formaban nem egeszen kerek. De ne is menjunk bele mert tok mindegy a G86-750-A szempontjabol, hogy az ugyfel mennyit fizet. Ha ujragolyozom tudom, hogy tonkre fog neki menni 2 honap mulva. En igy nem erzem magam szervizesnek csak egy megelhetesi sarlatannak.... Es akarki akarmit mond, a sok fos hirdetes meg a haromezer jobban leszel hozzaallas legalabb akkora gond mint a sok sufniszervizes. Mindenki hirdeti, hogy 7 ezerert mar lassan röntgenezi is meg minden, es raadasul nagy weboldalakon magyarazzak ezerrel az okosok, hogy a golyok a hibasak mindenert. Kapjak be. Ok teszik tonkre a piacot. A nagy gazdasagos javitas duma meg blabla mindenkinek a weboldalan ott van.
Senki nem probalja meg elmagyarazni szepen leirva a nepeknek, hogy NEM GYEREKEK a REBALL 90%-ban egy baromsag mert nem az a hiba. Es senki nem probalja elmagyarazni, hogy a 3x magasabb ar, minimum 3x magasabb elettartamot es mondjuk garanciat (tudom ez az amit egy szervizes sem akar vallalni) jelent ez esetben. Errol miert nem szol egy weboldal sem?
Azert mert mindenki gyorsan hirtelen akar millio ugyfelet es mindegy az, hogy 3 het mulva sir a gyerek megint mert beszart a laptop de csinaljuk, fizessen, huzzon el.Mondjuk az aki 1 honap garit ad reballra azt termeszetesen teljesen megertem SOT ez tobb mint jo.
Viszont ez a reball reklamozas es az ugyfelek hulyesegre nevelese ez nagyon gaz. Nekem ez otthon sem ment ilyen formaban es lehet ezert nincs BMW meg a seggem alatt. (Amugy is mercit akarok)
Es miutan a 10.000 forintos reball utan hazamegy a paraszt mit csinal? Na mit? (eloszor is orul, hogy ugyesen lesirta az arat) Rabassza a forro sparheltre a frissen javitott notit aztan youtubeon FullHD-ben nezi az eszmeraldat vagy a maricsujt. Ha vegzett akkor meg beviszi az agyba, radobja a billerbekk pehelypaplanra, hogy ha mar jol felmelegedett a sparhelten akkor nehogy kihuljon. Ennyire erdekli 7-10 ezerert a dolog.
Ezek utan en nem csodalkozom, hogy mindenki ezt akarja. Reball-Reball ez zeng mindenhol. Hisz benne. Olyankor is keri az ugyfel a javitast ha megmondod neki, hogy garantalhato, hogy 3 honap mulva dobhatja ki a szarjat? Mert szerintem ha leulsz vele szamolni es azt mondod, hogy nem 10.000 (nem tudom mennyi egy reball, ha ennel kevesebb akkor az mar nagyon szetvert piac) hanem 30.000 de uj chip es egy ev garanciat kap ra. Nem eri meg jobban? . Es nem a fizetokozonseg miatt. Igy lettek nevelve. Mindenki inkabb elvallal mindent es nem mondja azt, hogy ennyiert mar nem. De persze ezen egy ket szervizes nem tud segiteni.
De azert ne felejtsd el kerlek, hogy en dolgoztam magyarorszagon 13 evet szervizeles teruleten. Nem minden esetben azt kell csak latni, hogy a gondolataimbol sugarzik a csodalatos nemet pelda. Mert az sem olyan csodalatos mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest