- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Én külön venném ezeket.
Ilyen extra skineket, ikonokat stb-t nem használtam, soha nem pimpeltem egyik rendszert sem, ezért sem vonz az android "szabadsága".
Viszont wint 3.1 óta használok pl, szóval nem a nosztalgia miatt szerettem a vistát meg az aerot, nyitott vagyok az új rendszerekre, kinézetre. Amikor a win 95 megjelent tetszett az előrelépés. Amikor az xp, akkor is. Amikor a Vista, akkor is. Amikor viszont jött ez a csempés rettenet, hányni tudtam volna. iOS-en 3G-vel kezdtem, tehát iOS (iPhone OS 2) volt az első nekem. Ahogy alakították a kinézetet, mindegyik tetszett. Ahogy bevezették a cc-t, meg a notikat átfaragták, tetszett. A szkeumorf dizájn tetszett, mert nem a csicsát láttam benne, hanem azt, hogy azta kurva, tényleg mindennek olyan az ikonja, mint a valóságban. Ahogy Jobs mondta (igaz ezt az aqua-ra mondta, de ide is jó) olyan szép volt a rendszer, hogy "meg akartad nyalni az ikonokat". Osx-nél is Leopard volt talán az első rendszer amivel napi szinten dolgom volt, és imádtam. Aztán jött az iOS 7, később követte a mac os redesign és bejött ez a ronda, fapados szar. Mostanra egyébként kikalapálták, de közel sem olyan, mint a régi szkeumorf éra. Igen, ha most mellé teszed mondjuk az ios 6-ot, akkor elavult, de stíluson belül is lehet fejleszteni, mert az iPhone OS 1 is elavultnak hat az iOS 6 mellett. Ez a liquid glass is csak egy fél lépés a jó irányba, és valóban még reszelni kell, mert a cc gusztustalan pl. De szeptemberig még sok idő van.
btw az egész weben a mostani elnagyolt, hatalmas elemekkel dolgozó design is rakás szar szerintem. És nem a nosztalgia mondatja ezt velem. Egyre nagyobb méretű és felbontású kijelzőket használunk, és néhol pár sornyi tartalmat látsz csak az elnagyolt design miatt, a hatalmas bevezető képek miatt, stb. borzalom.
-
Morgenstern
tag
Talán pont ezért érdemes még most az elején nyomni a feedbacket ezekről a dolgokról. Nyilván a fő irány már megvan, de szerintem szeptemberig azért bőven lehet ezen finomítani (és kell is...)
Első blikkre nekem is a régi Droid custom ikonpakkok jutottak eszembe ~2012 környékéről, de talán sikerül valahogy kifinomultabbra venni a dolgot, hogy ne az jusson az ember eszébe amikor feloldja a telefont. Szépnek szép, csak tényleg néhol az olvashatóság rovására megy a dolog. Ettől függetlenül én még várnék pár bétát a szomorkodással, ez nagyon az eleje.
-
Zsolt,72
senior tag
Ha jól értettem egy korábbi posztot, akkor a nyújtott óra csak bizonyos betűtípus esetén lesz, tehát simán mellőzhető, ha neked sem tetszik (én tuti, hogy nagy ívben el fogom kerülni). A 3D effektes kép éppúgy kapcsolható (azaz opcionális) lesz, mint az üveg hatású ikon (ez utóbbit Tech2Laci erősítette meg a csatornáján szereplő videóban). Jó, hogy választható lesz, én szeretnék minél inkább a mostani kinézeten maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest