- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Szépen visszavették a cc-nél az effektet így jobb. Az értesítéseknél viszont szvsz továbbra sem. Bár csak vidik alapján mondom, én nem tettem fel. Ezeket az elnyúlt kapcsolókat viszont nem értem én sem. Ez nem liquid glass miatti változás, csak szimplán variáltak rajta.
-
joey04
titán
Én külön venném ezeket.
Ilyen extra skineket, ikonokat stb-t nem használtam, soha nem pimpeltem egyik rendszert sem, ezért sem vonz az android "szabadsága".
Viszont wint 3.1 óta használok pl, szóval nem a nosztalgia miatt szerettem a vistát meg az aerot, nyitott vagyok az új rendszerekre, kinézetre. Amikor a win 95 megjelent tetszett az előrelépés. Amikor az xp, akkor is. Amikor a Vista, akkor is. Amikor viszont jött ez a csempés rettenet, hányni tudtam volna. iOS-en 3G-vel kezdtem, tehát iOS (iPhone OS 2) volt az első nekem. Ahogy alakították a kinézetet, mindegyik tetszett. Ahogy bevezették a cc-t, meg a notikat átfaragták, tetszett. A szkeumorf dizájn tetszett, mert nem a csicsát láttam benne, hanem azt, hogy azta kurva, tényleg mindennek olyan az ikonja, mint a valóságban. Ahogy Jobs mondta (igaz ezt az aqua-ra mondta, de ide is jó) olyan szép volt a rendszer, hogy "meg akartad nyalni az ikonokat". Osx-nél is Leopard volt talán az első rendszer amivel napi szinten dolgom volt, és imádtam. Aztán jött az iOS 7, később követte a mac os redesign és bejött ez a ronda, fapados szar. Mostanra egyébként kikalapálták, de közel sem olyan, mint a régi szkeumorf éra. Igen, ha most mellé teszed mondjuk az ios 6-ot, akkor elavult, de stíluson belül is lehet fejleszteni, mert az iPhone OS 1 is elavultnak hat az iOS 6 mellett. Ez a liquid glass is csak egy fél lépés a jó irányba, és valóban még reszelni kell, mert a cc gusztustalan pl. De szeptemberig még sok idő van.
btw az egész weben a mostani elnagyolt, hatalmas elemekkel dolgozó design is rakás szar szerintem. És nem a nosztalgia mondatja ezt velem. Egyre nagyobb méretű és felbontású kijelzőket használunk, és néhol pár sornyi tartalmat látsz csak az elnagyolt design miatt, a hatalmas bevezető képek miatt, stb. borzalom.
-
joey04
titán
végre van wifi kapcsoló külön.
-
joey04
titán
válasz
norbertoth #197 üzenetére
Nalam a wifi meg vaku bug nincs, AM nincs használatban az passz, fotók app is jó, kamera nálam ritkán fagyott 2 verzióval korábban, de már nem, email-re gmailt használok, az néha olyat csinál, hogy marad a szám az ikonon hiába olvastam el, de ha belépek újra meg ki, akkor jó. Ez ios verziótól függetlenül néha van, néha nincs, és csak a gmail csinálja, szvsz ez gmail bug. Dupla jelzés viszont nincs. A 18 beta 1 jóval problémásabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest