- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeastMode
őstag
válasz
Zsolt,72 #1267 üzenetére
Feltettem, mindegyik alkalmazas mukodik szerencsere.
A rendszer meg eleg laggos, de gondolom a friss OS miatti hatterindex miatt, majd elmulik, adok neki idot.
Ez a glass UI nekem a bemutaton es YT videokon keresztul nagyon nem tetszett, de hasznalat kozben egesz pofas.
A spatial wallpaper rohadt meno, a 2 es fel honapos kisfiam kepei eletre kelnek🥰 -
Gicz
addikt
válasz
Zsolt,72 #1240 üzenetére
Erre én is gondoltam, de pont fordítva
Nekem pont azaz érdekes a bétázásban, hogy azt nyomkodom fő telefonként. Így próbálgatom a cuccot. Emiatt inkább úgy csinálnám, h beszerzek egy tényleg legolcsóbb valamit, amin megy a CIB app, és aazon használom azt, hiszen mondjuk heti 1x kell. -
ronin79
addikt
válasz
Zsolt,72 #1240 üzenetére
Ez eléggé vad ötlet, ilyesmire nagyon nagy ios fannak kéne lenni
Oksa, engem is rendesen beszippantott az apple (iPhone/iPad/Mac/AW...stb.) de hogy most egy béta kedvéért csak h kipróbálhassam vegyek egy régi ip 15-öt vagy netán 13-athát ilyesmi még nem fordult meg a fejemben egy üveg whisky után sem
-
1995M
junior tag
válasz
Zsolt,72 #1170 üzenetére
Igen, vannak opcionális dolgok és vannak elkerülhetetlen dolgok pl. a trend minden nagyobb és több scrollozás kell, már 18-ban behozták a Settings felesleges fejléceket, ami miatt kevesebb sor fér ki.
Az ikonok, gombok szélén ott lesz a kiemelés, szóval a flat iránynak vége. Design persze ízlés kérdése, számomra ez időutazás 15-20 év vista aero, mac aqua stb. Nézem a screenhotokat és mint egy hobbi deviantart android skin lenne 2007-ből. Yahoo widgeteim néztek ki hasonlóan.
Új Mail ikon is izé átlátszó boríték? Mire gondolt a költő… ikonszöveg körül a ronda árnyék, üveg értesítésen fehér betű. Redditen olvastam és egyetértek, ha az új designhoz az a tipp kisegítő lehetőség kontraszt, átlátszóság kell turkálni olvashatóságért, pedig nem öreg a szemed, akkor ott valami baj van a designnal. Bár ez dev beta 1 még, sok minden változik még feedback alapján, viszont a WWDC bemutatás az jelzi a fő irányt. A minimalizmusnak vége. Számomra sajnos. -
Imi1981
veterán
válasz
Zsolt,72 #835 üzenetére
Most kipróbáltam megint működik a rendezés de az tény hogy nem mindig elsőre. Kicsit idegesítő néha. Szóval igaza van ez így nem az igazi. Mondjuk engem nem érint mert nem szoktam rendezgetni de mást zavarhat.
Amúgy nekem egyelőre tetszik az ios 18. Azt nem mondom hogy hatalmas változások vannak de azért vannak hasznos új funkciók.
tuzpenge #837
18-at használom. Ma frissítettem szóval még friss. -
-
ronin79
addikt
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #276 üzenetére
Köszi de ezt én nem érzem megoldásnak, ezt szerintem az idős embereknek találták ki, akik félrenyomogatják a dolgokat a telefonon. Pl. Anyukám rendszeresen rosszul kezeli a képernyőn levő dolgokat. Én azt szeretném ha a képernyő a lehető leggyorsabban reagáljon. A probléma megoldás a képernyő zárás opciója lenne, ami a konkurens oldal régóta lehetővé tesz. Nem egy nagy dolog, de idegesítő a hiánya.
-
sgeza
veterán
válasz
Zsolt,72 #211 üzenetére
Amint egy névben ékezetes betűhöz érsz, kiesik az eredmények közül. Remélhetőleg javítják majd. Vagy nem.
Meg elfelejthetnék végre azt a nyomni tone üzemmódos hang visszajelzést a tárcsázó gombjainak megnyomásakor. Falra tudnék mászni tőle. Ki az a nem mondok jelzőt, aki még mindig azt mondja az Apple-nél, hogy "az bizony kell oda"?
-
gretzky77
veterán
válasz
Zsolt,72 #182 üzenetére
Én most kerestem, de nem találtam rögzítés opciót, igaz elvileg az AI még nincs benne a bétában, lehet ezért nem jelenik meg. A másik, hogy én a zárképernyőről levettem a 2 gyorsgombot, viszont ha jobbról húzom a képernyőt a kamera ugyanúgy elindul! Ez bug vagy a 2 dolog egymástól független és a jobbról elhúzás mindig indítja a kamerát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest