- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
1995M
junior tag
"Egyre nagyobb méretű és felbontású kijelzőket használunk, és néhol pár sornyi tartalmat látsz csak az elnagyolt design miatt, a hatalmas bevezető képek miatt, stb. borzalom."
Ebben viszont egyetértek, egyre kevesebb információ látszik és mindenhez egyre több scroll kell.
iOS 16, 17 settings, general menü számolj hány sor opció látszik [kép]
iOS 18 esetében a gyengébbek kedvéért kirakott felesleges fejléc szöveg óta csak feleannyi látszik! Fele! [kép]Őrület... és az app beállításokat elrakták plusz érintés Settings/Apps alá egy mezei ABC listába Windows 95 start menü módra, a korábbi normális csoportok helyett.
-
1995M
junior tag
Ellentétes oldalon állunk akkor, nekem a minimal tetszik. Bár abból se mindegy melyik: a Google féle nem jön be, az már túl steril. Hát ilyen a design, teljesen ízlés kérdése és trendek jönnek-mennek. Fiatalon nekem is volt olyan alig bírta a Pentium, de pakoltam az átlátszó Yahoo widget és Winamp skin, rocketdock, 3D ikonok és kurzorok... mert akkor az volt a divat, aqua és aero, viszont el is múlt felette az idő.
iOS-nél számomra a Forstall féle szkeumorf stílus nagyon elfáradt, jó hogy 7-nél Ive kilapított mindent, annyira friss és modern lett egyik napról a másikra. Mac-en még tovább húzták sajnos, 2017 Yosemite volt az első lapos, és 2023 Big Sur amikor végre elhagyták a Mail = Bélyeg stílust. Érdekes lesz majd az idő múlásával, hogy ami ikont egy dologhoz társítunk, meddig lehet az? Ha már felnő egy generáció, fizikai formában nem használja azokat? Említett példa bélyeg helyett lett boríték, és meddig lehet egy boríték az email ikon @ helyett?
Meglátjuk a következő 1-2 évben ez a liquid glass előre és mégis vissza irány mire jut, először nekem majd szokni kell az eddig látottak alapján. Amúgy 10+ éve a Windows Phone átlátszó csempe tetszett és friss volt számomra, az tényleg mintha ablakon keresztül, de ez a liquid glass más.
-
Zsolt,72
senior tag
Próbáltam reprodukálni, de úgysem jött össze.
_______
Más: Apple's Phone App Finally Supports T9 Dialing in iOS 18Ezzel megint sokak elvárását teljesíti a gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VMware
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest