- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
hegedus001 #740 üzenetére
Igen ezt tapasztaltam én is sok szolgáltatónál. EUs csomagnál 20GB volt kb a limit roamingban, ami járt talán a korlátlanhoz. Ebbe belefértem, nem kellett ott vennem kártyát de érdekes hogy Olaszoknál nincs unlimited - 100GB nagyságrend a vége
. (legalábbis prepaid esetén)
-
kchris78
veterán
válasz
hegedus001 #738 üzenetére
persze ez stimmel. 2 honapos kulfoldi tartozkodasom alatt 20GBnal megallt a havi forgalmam ugy hogy meg dolgoztam is (ok nem videot gyartok). Sajnos addiktiv eszkoz is egyben es a 100GB erosen atlagon feluli ugyhogy szerintem a reszleteket nem ismerve nyilvan sokan belegondolnak atlagon feluli hasznalatot is...
-
titi12
aktív tag
válasz
hegedus001 #732 üzenetére
Soha nem maradtam még net nélkül, de sem utazáskor, sem nyaraláskor, sem vendégségben nem a telót bámulom!
-
titi12
aktív tag
válasz
hegedus001 #716 üzenetére
Mire és hogyan használod azt a baromi sok mobilnetet?
-
kchris78
veterán
válasz
hegedus001 #716 üzenetére
telekomnal 2 evente szamolnak a flottara egy telefonokra elkoltheto osszeget koltes es csomagszam alapjan. praktikus olcsobb iphoneokra elloni akiknek nincs prora szukseguk regit meg nem feltetlenul vennenek ha egyaltalan epp forgalmazza meg a T.
-
Laurh
aktív tag
válasz
hegedus001 #695 üzenetére
Nem mérvadó, de én ebből tudok kiindulni.
Szerintem látják(mérik) az Apple-nél min tudnak spórolni, ami nem “fáj” annyira az átlagfelhasználónak.
Gondolom ezért lépték meg ezt, hogy kihagyták. -
mhydas99
senior tag
válasz
hegedus001 #708 üzenetére
Nagy kedvezmenyek? Sokszor konkretan olcsobb megvenni a telefont fuggetlenul kereskedotol, mint szolgaltatotol
Ezer eve nem lattam csucstelefonoknal akkora akciot szolgaltatok reszerol, hogy megerje megvenni. Max akkor tud par tizezer forinttal olcsobb lenni toluk, ha cserebe havi 20 ezres csomagot veszel meg...
En havi kevesebb, mint 5000-et fizetek, de boven eleg minden ami a csomagomban van. Es ha nem vesszuk figyelembe a netsebesseget, akkor mar van elerheto 10 ezres korlatlan csomag is egy szolgaltatotol, ami 10-zel olcsobb, mint a masik. Havonta. Az 2 ev alatt 240 ezer kulonbseg plusz az inflacios korrekcio.
Az konkretan a keszulek ara majdnem. Csak a kulonbseg...
Szoval nem, Magyarorszagon felso-kozepkategorias telefont es felette abszolut nem eri megvenni szolgaltatotol. -
batai15
félisten
válasz
hegedus001 #708 üzenetére
Mondjuk az instant részlet fizetés meg mi ip15re 80k kezdemény nem volt rossz.
-
tl-x
addikt
válasz
hegedus001 #706 üzenetére
Hát nem tudom nekem Magenta 1 van otthoni előfizetés és 3 mobil és max 36e kedvezményt kapok rá pedig már 15 -20 éve ügyfél vagyok.
-
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #704 üzenetére
Én is ki szoktam használni az előfizuhoz a telefont, ha kell, ha nem. Egyszer-egyszer fordult elő, hogy készülék nélkül hosszabbítottam, de rájöttem, hogy hülyeség.
-
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #564 üzenetére
Néztem videós teszteket. Nem tudom mennyire real. Amiket néztem azokban nem láttam annyira gáznak. Nappal. Ahogy beltérben vagy rögtön elkezd morzsásodni.
iPhone 16e review: What's your acceptable compromise?Hát nem tudom. Sima 15 lesz lehet. Még gondolkodom rajta, májusban hosszabbítok (lejár az S23U).
-
srs24
csendes tag
válasz
hegedus001 #548 üzenetére
Igen ezt is számításba kell venni, ha valaki a 16e mellett dönt.
Egyáltalán nem biztos, hogy ha jön a 17-es sorozat ősszel akkor a 16-os széria olcsóbb lesz.
Kitudja milyen forint árfolyam lesz akkor + mi lesz az EU-s vámokkal.Szerk. : Viszont nekem ami a 16e ellen szól, hogy 3-4 év múlva majd ha el akarom adni kevesebbet fog érni mint egy mostani használt 15Pro ami már túl van egy jelentős értékvesztéssel a 16e-vel ellentétben.
-
törölt tag
válasz
hegedus001 #548 üzenetére
Magyarország meg tudja csinálni.
-
Villa7
tag
válasz
hegedus001 #539 üzenetére
ajándék
-
Ganzer
aktív tag
válasz
hegedus001 #539 üzenetére
Akkor te is a Yettelt nézed gondolom. Én is örlődök
Én kajafutár mobilnak gondoltam. Navi működjön és tudjak vele néha fényképezni.
Egy Samsung a52s 5g-t váltana. -
Villa7
tag
válasz
hegedus001 #524 üzenetére
24 hónap?
-
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #524 üzenetére
Vedd és vidd!
-
Razzul
őstag
válasz
hegedus001 #506 üzenetére
Az egész telefon nem fekete fehér, csak a színválaszték az.
-
Razzul
őstag
válasz
hegedus001 #503 üzenetére
Én is néztem már külföldi teszteket, de pont abba nem mentek bele ami szerintem a legfontosabb kérdés: mennyire megbízható a C1 modem által nyújtott adatkapcsolat.
Ja hogy Wi-Fin és 5G-n ugyanazt a sebességet hozza, mint a Qualcomm X71? Hát kösz...
#504 Ádám16: Ennyire nem volt fekete-fehér az a teszt.
-
Ádám16
addikt
válasz
hegedus001 #503 üzenetére
Teljesen lehúzta.
15P ehelyett minden esetben részéről. -
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #497 üzenetére
Szerintem ma a legoptimálisabb vétel a 15 Pro. Ez majd ősszel változhat.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
hegedus001 #402 üzenetére
Ez egy extrém felhasználási mód, persze, hogy felhevült a telefon. Bármilyen gyártó esetén így volna.
-
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #402 üzenetére
WC? Wired vagy wireless charge?
-
törölt tag
válasz
hegedus001 #397 üzenetére
Az ember kettőssége:
- úristen 99%-ra esett a battery health!
- úristen miért nincs magsafe?! -
Misogi
aktív tag
válasz
hegedus001 #389 üzenetére
Az lesz valószínűleg, most a türelem, jó telót terem.
-
Z_A_P
addikt
válasz
hegedus001 #5 üzenetére
Miii?? Több mint 200e FT? Vicc
Hogyhogy ki várta 200 alá? Én 150 alá vártam. -
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #5 üzenetére
Nem tudom, már a SE2022 is 200k felett volt. Aki a SE4-et (ami 16e) 200k alá várta az eléggé amatőr.
-
válasz
hegedus001 #5 üzenetére
Én nem, de 500$ -ért már oké lett volna az induló ár, sok cikk ezt harsogta.
más: viszont nincs 64 gb, mint amit szintén jósoltak, néhányan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Revolut
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest