- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
EngineerBoy
tag
válasz
TheBikerider #307 üzenetére
A főkamerán a banán zavar meg a droidot is meguntam, hogy állandóan mókoljak vele valamit, hogy úgy működjön ahogy én szeretném. Kíváncsi vagyok az IOS-re, régen volt ipadem. Sajnos már nincs annyi időm a telefonra mint anno, hogy reszeljek rajta mindig valamit.
-
Misogi
aktív tag
válasz
TheBikerider #365 üzenetére
Általában azok szidják az androidot akiknek fogalmuk sincs arról hogy milyenek a mai high-end androidok, és 10 éve használtak utoljára androidos telót, abból is egy szart. Aztán elkönyvelték az androidos telókat fosnak és az iPhone a best.
-
Misogi
aktív tag
válasz
TheBikerider #329 üzenetére
Persze, évek óta innen vásárolok dolgokat, sosem volt gondom, valószínűleg csak balszerencsém volt egy eladóval. De tanulni kell az ilyenekből.
-
Misogi
aktív tag
válasz
TheBikerider #326 üzenetére
Tavaly vettem innen egy iPhone 13-at, ami kb. 2 hetes volt, 3 év gari, minden patika. Az eladónak is csak pozitív értékelései voltak, több tíz. Használtam a telót kb. 6-9 hónapig majd le lett tiltva mert kiderült, az eladó nem fizette a törlesztőit a telónak.
Persze, arról nem tájékoztatott hogy törlesztős, utólag én is hülye voltam hogy csak így beleugrottram. Első ilyen vásárlásom volt, de nagyon sokat tanultam belőle.
Szerencsére visszafizeti az árát a telefonnak, de nem valami szerencsés a helyzet...
-
Misogi
aktív tag
válasz
TheBikerider #205 üzenetére
Kipróbáltam az iOS-t tavaly és nagyon bejött, viszont fogtam a kezemben 120Hz-es androidot is és nagyon fluid volt. Igazából csak emiatt gondolkodom Pixel-en, de nem akarnék megint androidot venni. Szóval mivel úgy is 4-5 évente váltok, lehet veszek valami combosabb iPhone-t.
-
hapakj
őstag
válasz
TheBikerider #92 üzenetére
de az XR az az XS generáció része, így az is megkapta 18-at. Lényegében a "leggyengébb" telefon ami megkapta.
-
manokaki
addikt
válasz
TheBikerider #26 üzenetére
De igazábol ezt kinek csinálták ennyiért , nem értem ezt az üzletpolitikát
-
válasz
TheBikerider #1 üzenetére
De legalább nem 64 GB tárhellyel.
-
sherlock82
senior tag
válasz
TheBikerider #1 üzenetére
Az épp elég . : /
Iphone se 2 ről szerettem volna erre váltani, de ez az túlzás szerintem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged