Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
válasz
kchris78 #741 üzenetére
Olaszoknal lehet hogy nincs, de sok mas nyugat-europai szolgaltatonaleg van. A roaming a fair usage kereten belul hasznalhato, es mindenhol korlatozott altalaban, 16-50 GB szokott lenni, ami kulfoldi utazas soran eleg kell, hogy legyen.
Akinek meg nem, az nem hasznal wifit vagy mobilnettel old meg minden oriasi forgalmu dolgot, ami a felhasznalok marginalis reszenek jelent csak gondot.
Az hogy kinek mennyi mobilnet kell, meg teljesen szemelyfuggo manapsag. Ha valaki instat, streaminget, tiktokot porget mobilneten napi 7 oraban pl. annak nem lesz eleg 20 GB-os csomag, de talalneg az 50 sem. Van akinek a 100 is keves. De ez megint csak egy kis resze a felhasznaloknak, azert az ember legtobbszor statikus. Meloban is wifin van (iroda), ha meg fizikai melos, akkor meg nincs ideje porgetni a mobilt csak kajaszunetben vagy wc-n pl. Normal esetben.
Aztan otthon megint ott a wifi.
Aki meg terepmunkat vegez es sokat utazik munkaugyben, annak meg ugy is van ceges kartyaja...
Normalis, atlag felhasznalonak aki figyel arra, hogy ha egyhelyben van akkor wifire csatlakozik (nem nyilvanos halozatra nyilvan) akkor 20 GB eleg 1 honapra. Sokaknak 10 is. -
hegedus001
aktív tag
válasz
kchris78 #739 üzenetére
Persze, én sem használtam ki, de az elmebeteg csomagok és kedvezmények miatt, minél nagyobbat veszel annál olcsóbb. Valamint mivel rohadtul nincs köztes érték (akkor nem volt) így nem tudtam mondjuk csak fele ennyi netet venni. Mert volt 5-10 GB-os csomag, ami semmire sem elég, és volt a 100-as. Mindez pár száz forint különbséggel.
-
titi12
aktív tag
válasz
kchris78 #662 üzenetére
Egy „hardcore” nem tud a „normál” ember szemszögéből és helyett – érdemben – nyilatkozni. (Vélemény.)
„nagyon-nagyon sokan hallani sem akarnak róla…” – még többen pedig igen, különben nem létezne, sőt: virágozna a használtpiac. Én a kezdeti felhajtással járó felárat sem vagyok hajlandó megfizetni, a pazarlást pedig kifejezetten utálom.
(Racionálisnak látszó érv: a legtöbben (?) 4–5 évre keresnek készüléket, de a 2 évest már lenézik … pedig 2 év múlva ugyanott lesznek a mostani új készülékkel, és a megmaradt pénzt másra is lehet költeni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest