Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
Pont most mondta a kollégám, hogy sznob lett mert most már lenézi azt akinek "csak" két kamerája van, remélem csak viccelt
. Most vett életében először iPhone-t és rögtön 16 pro-val kezdte. Mondtam is neki, hogy én meg az egykameráson gondolkozom mert az kb. fele annyi és amire fogom használni arra bőven jó.
-
mhydas99
senior tag
A legtobb gyarto az elovasarlasi arat alacsonyabbra lovi be, mint a veglegeset.
Ezek szerint az Apple nem ilyen, mea culpa.
Attol fuggetlenul most erosnek mondhato a forint, de gyengulni fog hamarosan. Akkor arat emel itt az Apple, ahogy regebben is megtette.
De ne legyen igazam. -
-
-
Húúú, azért itt valami mélyen elnyomott dolog lehet nálad a háttérben.
Alapból, hamis énkép az, hogyha azt hiszi valaki, hogy az általa birtokolt tárgyaktól lesz több, mint a másik.
Bármennyire is fáj az Apple termékek birtoklásával semmivel sem lesz az ember feljebb a társadalmi ranglétán (mondom ezt egy iPhone 16 Pro, egy MacBook, egy AirPods Pro 2 tulajdonosaként, mielőtt jönne, hogy irígy vagyok, mert nekem nem telik Apple cuccokra).
Ugyanakkor a kommented egy gyönyörű kvintesszenciája annak, hogy miért köpködi a mai napig jó pár ember az Apple tulajokat. Pedig ti csak a hangos kissebség vagytok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest