- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Priviben is megköszöntem, és nyilvánosan is most.
Nagyon ritka az az ember aki mér fps-t.
Igazából ezt benchmark-on lehet jól mérni, ha egyeznek a gpu-k akkor sokféleképp, de ha nem akkor 720 low-on.
Mindenképp időtartam szükséges.Egy összehasonlítás, tisztán látszik a borzalom.
Minden ua, csak egy kis optimalizáláson ment át. CPU, RAM, stb. változatlan.
Persze amit sokan tévesen néznek az 140 fps, de azt totál felesleges nézni. Kit érdekel a Framerate?
100.000 emberből egy tud fps-t mérni.
Intel sem fényes alapon. -
Ezek kemény szavak, de így volna helyes. Én nagyon szívesen megnézném, hogy mit megy. Sajnos nagyon kevés fps mérés van a világon.
10.000 emberből jó ha egy tudja, hogy mi az fps.
Kiírt Framerate az nem az fps!!! Te gondolom ezzel tisztában vagy, ezért szúrt szemet a kommented.
Ha találok is fps mérést, azok is ilyen fal mellett futkosós, jellegtelen jeleneteknél mért, valótlan semmi.
Full be a darálóba, szakadjon szét minden, a lehető legerősebb feladatokat kell adni, ahol a drop létrejöhet.
Készítenél normális mérést? Igen, a 0.1%-ra vagyok kíváncsi.Sokan az alsó sorról azt sem tudják mi. Aztán írogatnak fórumokba. Linkelnek hamis, trágya teszteket, ahol nem is mérnek semmit.
Ilyenre gondolok:
A 300 fps semmit nem ér, ha a 0.1% beesik 2-3 fps-re. Pár embernek elmagyaráztam hogyan kell, de ha 30-50 fps-t elért vki, az jó volt.
1% low-on, nem is 0.1% low-on.
Természetesen ez sem annyi alapon, kellett kepeszteni rajta mire ilyen lett.Nagyon megköszönném ha készítenél ilyen mérést, mert csakis ez az igazi, a 0.1% low, és nem gpu limiten. Az hamissá teszi, akkor a gpu-t mérjük.
Nekem 165Hz monitor van, kukába vágom a 144 Hz/fps feletti felesleget.
Csináltam határtalant is, de ha a monitor nem képes rá, totál felesleges. -
wwenigma
Jómunkásember
ha nem számít az FPS
Igazából erre csak azt mondom hogy itt bukik ki a dolog. Fentebb linkeltem tesztet, valahogy szamit az fps es le is nyomta a kéket nem kicsit....Az hogy belenyúltál egy rossz proci/alaplap/ram kombóba sajnálatos de nem igazan talalkoztam neten tömegesen ilyennel és barmelyik masnal is elofordulhat...
Olvastam AM5 topikot... -
wwenigma
Jómunkásember
Igazából gratu, de attól még vannak elérhető tesztek ahol full alapon küldik meg és jó szóval inkább nalad kellene körülnézni miárt nem "jó".
Masik oldalról meg azért olvasni itt is bőven hogy nem jó, valóban nem jó mert ...hát fagy egy kicsit meg sokat eszik...
Nekem 5700x és semmi probléma vele. De attól még hozzá fogok szólni máshoz is ha nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elden Ring
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest