- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
ha nem számít az FPS
Igazából erre csak azt mondom hogy itt bukik ki a dolog. Fentebb linkeltem tesztet, valahogy szamit az fps es le is nyomta a kéket nem kicsit....Az hogy belenyúltál egy rossz proci/alaplap/ram kombóba sajnálatos de nem igazan talalkoztam neten tömegesen ilyennel és barmelyik masnal is elofordulhat...
Olvastam AM5 topikot... -
wwenigma
Jómunkásember
Igazából gratu, de attól még vannak elérhető tesztek ahol full alapon küldik meg és jó szóval inkább nalad kellene körülnézni miárt nem "jó".
Masik oldalról meg azért olvasni itt is bőven hogy nem jó, valóban nem jó mert ...hát fagy egy kicsit meg sokat eszik...
Nekem 5700x és semmi probléma vele. De attól még hozzá fogok szólni máshoz is ha nem baj. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#36531588 #46 üzenetére
Ne haragudj de "játékra csúcs" procikról beszélünk. Akkor hasonlitsuk ossze egy N100-zal, egyből odaver neki.
Tudod, Intel szerint a Best Gamer Processor, ha nem tévedek. Ha igen akkor nem is értem minek adták ki.
Palkó: gamer processzor, betűzzem? Egyébként ha alkalmazasban annyival jobb amennyivel többet fogyaszt akkor a jatekok nem alkalmazasok? Miert nem fogyaszt kevesebbet?
Nem tudom hányadik kitiltás után tértél vissza de hamarosan megy majd ez is a levesbe...
Látom megjöttek a tesók, na ez érdekes lesz hogy ideért a Júdeai Nemzeti Front Elit Öngyilkos Alakulata.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#36531588 #43 üzenetére
Magyarul ehhez mert semmi új nincs benne. 🙂
És továbbra is légyszi igazold hogy egy 30%-kal magasabb fogyasztással lassan intel proci miért is jó? Illetve azt is hogy a kisebb hőátadó felület miatti magasabb hőmérséklet aránylag alacsony fogyasztással miért is kazán?
Nehéz kérdések ezek.
Ugyanitt gratulálok egy irreleváns hozzászólásom előkotrásához!
hokuszpk:
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
#37 - Azért linkeltem be amit írtál, nem az alaplapgyártói beállítások voltak a hibásak. A bugokra és teljesitmenyvesztesre visszatérve valahogy AMD oldalon sosem azok a kimért értékek amiket szajkózol és nem általánosságban -15% hanem egyes alkalmazásokban. Itt pedig a single core az single core teljesítményvesztés....
de usse kavics, ne foglalkozzunk a részletekkel.
Légyszives a 80-90 fokos Ryzen mellé tedd már oda hogy mennyit fogyaszt. Ugye hgoy megint ha visszaillesztem a kontextusba a dolgokat akkor iszonyú nagyot koppansz? Szánalmas...
-----
Ja és itt olvassatok kommenteket.
" I finally solved the problem - I'm now running an AMD 7800X3D CPU (still using my RTX 4090) which may upset some people, certainly upset me since I've been team blue forever. "
-----
"The ASUS BIOS update with the Intel Base Settings still crashes. Firefox, Chrome, and video games crash often randomly.
NVIDIA drivers have failed to install for months. Sometimes updating via device manager worked, but not always.
Windows 11 Windows Update failed to install very often, and usually would self-install successfully 3-weeks later, while I was sleeping.
After 2-days of troubleshooting within the BIOS, and lots of save and reboot, only one thing has worked: I turned off the Intel Max Boost Technology 3.0.
I lost some Ghz, but the crashes ended. The first time I am 2 weeks straight without crashes.
NVIDIA drivers have updated successfully twice so far.
Windows 11's Windows Update started to work correctly since. "-----
"Seems like a pity to lose that, but it's obviously better than a machine which crashes all the time.
"Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 is an enhanced version of 2.0 that boosts the speed of a CPU’s fastest cores individually, while also directing critical workloads to those boosted cores. It can increase single-threaded performance up to 15%" "Hopp -15% csak úgy, minden bug nélkül.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#36531588 #35 üzenetére
Tényleg?
3 napja, angolul hatha jobban érted. Ciki lesz ha még mindig fagy és pusztul a szilicium az Intel procikban... Amúgy meg olyan mindegy mert némileg érthető:
De ha itt tartunk:
Intel's GDS / Downfall vulnerability, which impacts chips spanning Skylake to Rocket Lake generations, that can result in up to a 39% performance loss in some workloads. És ez csak egy a sok kozul szóval nahh, érted....ne ficánkolj inkább. -
wwenigma
Jómunkásember
Ryzen 7 7800X3D vs. Intel Core i9-14900K (Extreme/Performance Profiles) Updated Testing
Majszolás közben figyeld azokat az fps adatokat és pláne fogyasztást a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest