- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
MZsoltee #8374 üzenetére
Hát a F/N t3-ra mehet ugyanúgy magma, meg equilibrium(zöld) hasznos tud lenni. A nagyon OP megoldás persze a wheel+enli t3-on, ha 2 nature orbbal mész. T4-re így is úgy is jó a fire dragon. Ha kell még légi t4, akkor wyrm, ha földi támogatás kell, akkor grimvine-t tudom javasolni. T4-re még befigyel egy regrowth mindenképp, ha 2 zölddel mész akkor egy green peace is hasznos tud lenni.
Amúgy szerintem t2-n már fölösleges a shaman, akkor már inkább ray of light-ot dobj a helyére. Bár F/N helyett én inkább N/F típus vagyok. A ww+shaman hegyek cc-vel megtámogatva csodákra képes pve-ben.
-
phanzetomox
őstag
válasz
MZsoltee #8371 üzenetére
az insane god egy kétszemélyes pve pálya.
elementek-et bfp-ért vásárolhatsz és azthiszem 1 hétig működnek,
az egyik element azt tudja hogy ha kapsz valami pálya után tokent akkor azt megduplázza, a másik pedig a pve mapokon a kártyákra kapott upgradeket, át tudja váltani tokenné ha akarod ( az eredeti up token árának a felét kapod meg ) -
hokuszla
senior tag
-
válasz
MZsoltee #4565 üzenetére
Disbanding a tome pool is simple, though finding the place to do it is unintuitive. Here is the shortest path to the window:
1. From the Forge screen, click New (deck) in the bottom left corner of the screen
2. Click the Tome Deck check box, and then click OK
3. At this point, you should see a list of your tome decks. Select the tome pool that you wish to disband, and then click the Disband Pool button.These actions will move cards from the tome into the main card collection. All tome decks for the disbanded tome pool are lost too.
-
RexpecT
addikt
válasz
MZsoltee #4531 üzenetére
Crowd Control:
"Nem feltételen ultra-rare-ekről van szó. Uncommon (de akár common) is van dögivel, melyre szükséged lehet. Pl. crowd control kártyák nélkül esélyed sincs, ilyenek pl.: ensnaring roots, coldsnap, curse of oink, creeping paralysis (és még számtalan hasonló van)."
-
OnSeT
őstag
válasz
MZsoltee #4523 üzenetére
mármint melyikből lapból? deep one vagy Deathglider?
deep one ból az árakat megnézve a zöld (2x annyi bfp mint a shadow aff)
Deathglider ből nem tom melyik a jobb(#4524) PowerBuldog az szép
én még akkor adtam el, mikor ez a lap volt a sneak peak deck-be.
később már láttam hogy ~ 500 BFP-ért megy. utána már nem mertem ránézni
végül is így is jól jártam 1lap helyett 4 -
PowerBuldog
veterán
válasz
MZsoltee #4517 üzenetére
értelmes-e ez az ability vagy sem.
Nem, nem értelmes.
Először is, benne kell lennie a paklidban a twilight egységnek amivé változni akarsz. Ha ez megvan, akkor rendelkezni kell az átváltozni kívánt kártyához elég Powerrel, és a kártyán szereplő orbokkal (színben és számban is meg kell egyeznie). Ez után ha rányomtál a kártyára átváltozik, és a charge levonódik az adott kártyából, és amiBŐL átalukált, arra visszakapsz egy chargot. -
Gyuri27
félisten
válasz
MZsoltee #4250 üzenetére
T1-re még mehetne a Firesworn (bármikor jó az l-s egységekre). T2-re mehet a Twi curse (ha nem nerfelik végleg) meg ugye kérdéses milyen twi lapok jönnek még. Kell még Skyfire Drake is. Így hirtelen.
ollie: neked a másod oldalon megjelenit valamit? Mert nálam az első oldal látszik utánna a többi nem.
-
Murder3
addikt
-
Djuree
félisten
válasz
MZsoltee #4250 üzenetére
skyfire drake a legdurvább 2 orbos lap. amikor ellenem idézték kikaptam mindig, ha én nem fire-el voltam.
ha én idéztem akkor mindig nyertem. ilyenkor még nem tudnak mit kezdeni a repülő egységekkel. kicsit kevés a hp-ja, de olyan a sebzése hogy nincs ideje levenni az ellennek.giant wyrm is abszolút durva
orb 4-re az kell.
amúgyis a repülő egységek előnyben vannak a repülés miatt (is). meg eleinte nincs hatásos mobil légvédelem ellenük. ijászokat megeszik semmi perc alatt....
deep one igen durva pvp-ben. de skyfire drake-el megállítottam. ha nincs ez akkor kikapok...
-
válasz
MZsoltee #4256 üzenetére
A scavengert szerintem nem kapod meg 80 alatt, ha meg a deep one-ért ilyen sokat akarsz adni, csak szólj, és szerzek neked egyet.
Az igazság az, hogy uncommon, és az új kiadás megjelenése után le fog menni valszeg 100 környékére az ára. A Thornbark helyett kéne találni valamit, mert nem jó pvp-ben szerintem.
És mint írtam, felejtsd el a spore launchert, a giant wyrm kell neked.
-
Gyuri27
félisten
válasz
MZsoltee #4205 üzenetére
[link] 3 már szépen gyógyitja egymást.[link], ha van pénz akkor Disenchant, kellhet egy Skyfira Drake, Firestalker. A lényeg. Első orbra max 5 kártya kell. T3-ra 4-5. T4 meg max egy, ha jól össze van rakva t3-n a pakli akkor egy sem. A Többi kártya mehet t2-re. Az kb 10 darab. A harcok ugyanis vagy itt már eldölnek.
-
válasz
MZsoltee #4206 üzenetére
Holnap várható. Várd meg a kiadást, mert valszeg 1-2 napig jóval olcsóbbak lesznek a régi lapok.
(#4199) MZsoltee: ne tegyél első orbra nature-t meg fire-t is, mert úgyis csak egy robod van az elején. És pvp-ben nincs értelme a shamannak, használd a surge of light-ot, ha kell a gyógyítás.
(#4205) MZsoltee: kell harmadik orbra is egység, pl a swamp drake és magma hurler alap nature/fire-nél. T4 nem kell, mert odáig nem szoktak elfajulni a dolgok, legalábbis nem szabad hagyni. Viszont minél több upgrade-et és charge-ot pakolj fel a lapjaidra, hogy ne fogyjál ki belőlük.
Amúgy minden renegade és majd lost souls lapból 2 affinitás van, a nature (zöld) kell neked a nomadból, mert az gyógyítja magát, ha 3 van egymás közelében (ebből következik, hogy legalább hármat kell egy csapatban vinned, de inkább négyet, ha az egyiket kinyírnák).
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
MZsoltee #4199 üzenetére
Rush (ha pvp-re gondolsz) naturéval nem fog menni. Tehát fire vagy shadow nyitás kell neked.
Pve-re nem igen kell a hurrikán szvsz.
Ha pvp, ha pve T1-n zöld orb nyitással a mortal fölösleges. Ha firével nyitsz akkor van némi értelme. Amúgy nincs.
A lava pvp-ben nem elég hatékony és drága is. Pve-re tökéletes.Majd a Villeblodd lesz hasonló. Csak az ára kérdéses. De azt azért elmondom, a Deep simán lenyomja a Villebloodot.
-
Gyuri27
félisten
válasz
MZsoltee #3820 üzenetére
Nos uram.
A decket szerintem a következő képpen kellene összeállitani.
T1 ( elsőnek zöld orbot hivj). Windweavers, Werebeast, Surge of Light, Primal Defender,
T2 (piros orbot hívj): Fire Stalker, Lava Field, Rageclaws,
T3 (kéket hívj): Tremor, Defender, Glacier Shell, Magma Hurler, Swamp Drake, Drones,
T4 (lehet lila a Rifle Cultist miatt): Rifle Cultist, Giant Wyrm, Regrowht, Emberstrikes.A mapokat szépen csináld végig standardon. [link] itt van melyik mapon minek az upját találod.
Amúgy érdemes még random pve-t csinálni. Ezzel a paklival én diff6-t csináltam.
Ami azért jó mert egy map egy up. Mivel [link] az első uphoz 10 battle token kell. Mire végig csinálod még egy kicsi token marad is a következő körre. Meg amikor beállsz egy 4-s játékba már lesz némi rangod. -
RexpecT
addikt
válasz
MZsoltee #3810 üzenetére
Ha van pénzed akkor érdemes megvenni a dobozos verziót,de én úgy döntöttem,ha lesz rá keret akkor havi 500bfp-t fogok venni(~1200Ft).
Az első bfp vásárlásnál kapsz egy ingyen boostert.
250 bfp-s boosterben van: 5 common 2 uncommon és 1 rare vagy ultra rare.
Ha egy vagy két szinből áll a paklid akkor szerintem olyan 1000-1500 bfp elég egy viszonylag jó használható deckhez,
A játékból szerzett tokenekből csak a lapot tudod upgradelni,vagy esetleg goldért tudsz még lapokat venni.Például én jól jártam szerintem, mert vettem 500bfp -t és szerencsés boosterekkel kb megháromszoroztam ezt az összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest