- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
linekiller
tag
szeva látom még új vagy ebben a játékban.
konkrétan olyan leírás amit szeretnél nem létezik (pláne nem magyarul) de van egy nagyon jó kis segéd pdf. ami sokat segít megérteni a játékot:
amúgy minden fontos infó rajta van a lapokon.
a nerfelés: a lapok gyengítése az EA részéről.
a buffolás : a lapok erősítése az EA részéről, illetve spellekkel te is bufffolhatsz egy egységet bizonyos időre. -
G4ga
őstag
Butaság amit irsz. Sokáig vadásztam én is Promo Mo-ra és Viridya-ra.
kb két hetembe telett, mig megvettem mind a kettöt. A promo Mo-t kemény 750 BFP-ért vettem, ami 250-el olcsobb mint az átlag 990 ár, mig a Viridyat 950-ért. Mondjuk utobbin nem nyertem akkorűt, de mégis olcsobb.
Pusztán ki kell várni a megfelelö alkalmat.
Ahogy megfigyeltem vagy nagyon késön vagy nagyon korán ( este 0 óra után, reggel 7 körül ) kerülnek fel a lapok nagy része. megfelelö idöpontba és kivárással egész olcson hozzá lehet jutni a lapokhoz.
pl erre: hetek ota vadászok Spirit Shipre. 3 db ot elvétve 65-70 bfp között vettem. Átlag 80 alatt nincs. Tegnap 1 körül kettöt is vettem 50-ért.Szerk:
Irtad, hogy vennél simát... Igazábol a Promo Legendary lapoknak nem sok értelme van.
Mert:
1. Egyet tudsz egyszerre csak lehivni, hisz egy lehet az egész játékban.
2. Igy chargolni szinte teljesen értelmetlen.
3. Ha az elenfelednek van, Te nem tudod lehivni.Azért van pár elönye is:
1. max up.
2. Jol néz ki
3. Ha van sima változatod is mindkettö lent lehetMindent összevetve én ugy voltam vele, hogy várok mig olcsobb lesz és csak azért veszem meg mert PROMO és jol néz ki.
Kétheti várokozásom eredménye a fentebb leirtak alapján Sima + 250 BFP és Promo lapom van.és a sima mellé egyszerre kettö is lent lehet.
Ugyan ez a Viridya összes 6 fa lénnyel tudok nyomulni -
OnSeT
őstag
bfcards most elég bugos az átalakítás miatt. törlés után csinálni kell egy ki és belépést az új deck összeállítása előtt.
viszont jelenleg szerintem érdemesebb ezt a programot használni deck összeállításra, ebben minden lap szerepel. a deckről készített képet a ph-s tárhelyre is fel tudod tölteni.
-
Shadow Worm az egyik legjobb védekező lap experten.
Ja, szerintem felesleges pénzkidobás a promó vásárlása manapság, hiszen tokeket tudsz gyűjteni random pve-n, és így pár nap alatt még egy ultra rare lapnak is összeszedheted az upgrade-jeit. Legfeljebb a charge-okat kell megvenni, de 4 charge általában olcsóbb, mint 1 promó, arról nem is beszélve, hogy legendary lapokhoz felesleges a charge, mert egyszerre csak egyet tudsz használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Formula-1 humoros
- Sorozatok
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest