- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
hát nem tudom de mégis csak jobb lenne ha nemcsak nézni lehetne
amúgy elég sok meccset néztem mostanában
lehet hülyeség de elgondolkoztam azon hogy ha mondjuk egy wellnek alig marad hpja és megjavítod az legalább 100 ba kerül vagy én emlékszek rosszul ?
szóval mennyit nyerek én azzal hogy megjavítom és egyszer csak kilopja a kezemből csata közbe azt a powert mintha ledönteném és újrahúznám ?
a javítás spellnek számít és több voidot ad vissza ?
már régen volt nem emlékszek rá
-
pachito
őstag
-
pachito
őstag
Mindenki a nulláról fog kezdeni. A hivatalos EA szervereken marad cuccok örökre elvesztek a leállítás napján, ez teljesen privát kezdeményezés, önköltséges privát szerverrel.
De mivel nem lesz lehetőség pénzért pakkot venni ezért gyanítom, hogy nem lesz túl nehéz csak játékkal teljes kollekciót összehozni.
-
OnSeT
őstag
Amikor kijött egyértelműen igen, mondjuk a mostani árakat figyelembe véve is van még rajta nyereség.
Viszont akkor jársz a legjobban ha megveszed de nem adod el rögtön, a dreadcharger és a worm ára emelkedni fog idővel, a 2 amii lap szintén ha lesz egy deck váltás.
De utóbbi kockázatosabb, mert ha kijön az új edition január elején az elminator és a lost horror töredékét fogja csak érni a jelenlegi árának. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest