- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Hááááát...
Nem akarlak megbántani, de a ti szinteteken még nem jön ki a különbség nature és sadó között. Ahhoz profin kell kezelni a deckedet, de majd belejöttök. Ja én sem kezelem profin a deckemet, tehát nem nagyképűségből írtam.Natur T1 legyőzhetetlenségének eszközei:
ww, shaman, gyógyítás, roots, hurricaneHa ügyesen kezeled és kombinálod őket mindent elvisznek
Sadó bomba ellen roots, nox roham ellen roots, frost és sadó íjász roham ellen hurricane, fire spellek ellen heal. Aki driadot használ is jó, de nem kell hozzá.T1-en nagyon jó volt xRyoughi, ezekkel talán 1x tudtam megverni sadóval. Már Csirke is nagymenő lett naturral, őt is lehet kérdezni... ha visszanéz még egyáltalán

Phase towert meg úgy kell ölni, hogy míg én megépítek 2-t te lehívsz 2 ww-t. és így tovább. Vársz míg nem mozgatja a tornyokat, ha megteszi 50%-al asszem többet sebződik mozgatás után a torony egy ideig. Akkor szétlövöd őket ww-vel. A tornyok még 1-et sem tudnak leszedni, mert shaman és heal megmenti a ww-ket. Healt 1x kell használnod csak. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 5 pro 2500U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem akarlak megbántani, de a ti szinteteken még nem jön ki a különbség nature és sadó között. Ahhoz profin kell kezelni a deckedet, de majd belejöttök. Ja én sem kezelem profin a deckemet, tehát nem nagyképűségből írtam.