- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #15538 üzenetére
Infused Desert Sand ^^
csak megelőzni lehet előre felhúzott shieldel vagy unit spammel, védeni már nem a motk effekt miatt.
ha power előnnyel megyek t3ra a megelőzés se megy, mert azzal kezdek hogy 2-3 bázishoz indítok egy -egy lancerst aztán ahol a legkisebb a védelem oda megy a strom. ^^
egy picit OP. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #15488 üzenetére
a mai patch előnye hogy nem kell antipatchet futtatni a repeken .
Szép meccs volt elég combos t3 felhozatal ellen.
de azt nem értem miért erőltette ennyire a pyrot, meg hogy a churchöt is miért akkor kezdte el építeni amikor épp támadtad.bár vszeg nem gondolta hogy van shattered.
videó: [link]
-
Razuel
aktív tag
válasz
Gyuri27 #15401 üzenetére
Jó az igaz, hogy Merdarogh tényleg nem volt fénypontján, de azt azért nem mondanám, hogy annyira szar volt. Egy annihilator-battlemastert simán vert volna.
Viszont a frostos meccsel végképp nem tudom, hogy mi a bajod. Mégegyszer végignéztem, de egyszer se spawnolt semmit se a rootba. Illetve egyszer ment bele egy guardiannal, de azzal is akkor amikor már tűnt el a root. Azzal a sráccal ez volt a 2. meccsem, az elsőbe kikaptam, mert felhúztam egy 2. wellt és nem bírtam megfogni a rusht. A másodiknál direkt dryadokkal jöttem, mert gondoltam berushol, ezért nyertem. De amúgy teljesen jól játszott, even meccs volt. Volt neki mindene: Guardian, Frost Mage, Lightblade, Soil, Frostbite, mégis tudtam fogni a naturel. Akkor kérdem én, mért is lenne OP a frost ha lehet fogni a többi színnel? OP-nak például a zöld Vigilt lehet nevezni ami szinte beüthetetlen, ráadásul a saját bázisától szétkapja az enyémet minden gond nélkül.
Az OP nature kártyára meg most hirtelen nem tudok mit mondani, épp egy vigil huszár kapott el ma az egyik meccsemen ezért írtam, hogy a razorshard előtt lenne még mit nerfelni, mert van nem egy OP-abb lap.
-
Razuel
aktív tag
válasz
Gyuri27 #15361 üzenetére
Viccelsz?
Egy swiftclaw + dryad + shaman comboval szétszedek neked bármilyen frost t1-et, nemhogy DO-val. Top 150 alatt vagyok, úgyhogy játszok azért jobb playerekkel is és hidd el vertem már be nem egy frost playert. A vitát meg itt be is fejeztem, inkább rendezzük le pvp-ben a dolgot. Rakjatok össze egy frost decket, én állok elébe. Ha nyertek akkor elhiszem amit mondtok. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #15065 üzenetére
ez a helyzet ha top200ban van az ember
anno nekem volt olyan nap hogy 4-5 meccsből csak 1et buktam, de mégis -eloval fejeztem be a napot.
a bukás hasonló rangú ellen volt, az -600elo, a win meg reper-archfiendek ellen, az 50-100 +elot jelentett meccsenként. a W/L arány javult ugyan de a rang nemamint megfigyeltem, unrankeden, könnyebb az élet alacsonyabb ranggal ( gyorsabban lehet ellent találni) viszont már van elég phs online esténként, szal hamarosan én is aktivizálom magam ranked 1v1ben ( is)
s már az új paklival, ami fire/frost vagy frost/fire,
még megálmodom mi legyen a t1. ^^ -
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #15063 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nox-al és dread chargerrel nem lehet legyőzni a naturt. Persze ha az ellen profi. Phassel van esélyed, de az sem tuti.
Noxokat senki soha nem tudja vonalban tartani, de ha vonalban tartod akkor is root és átmész a végére és egyesével leszeded a noxokat.
Mindig azt mondod, hogy azért mondunk hülyeségeket mert nem mentünk még naturral sadó ellen.
Te mentél már sadóval natur ellen, úgy hogy a nature játékos profi?
Na jó tényleg nem fogok többet vitázni smokegyurival és lehet egyszer visszafogad
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15065 üzenetére
nekem régen volt mikor egy alacsonyabb rangút elvertem kaptam érte 2k elot-t utánna egy magasabb után meg 500-at se.
amúgy a várt döntő egm eltűnt a komik közt
izgalams kis meccs volt sztem érdemes megpillantani -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15061 üzenetére
legprofibb pure shadowosok se tudták megcsinálni ezt a trükköt.
ők is tele voltak irányítási hibával..de amúgyis még ha így lehet, is attól még a tény tény marad.
shadwoosnak 4x annyira kell figyelni,ügyeskedni és tilos 1-et is hibázni...de ha egy jó nature rusht nem lehet a phase nélküli shadwokon gemcisnálni akkor angyon tévedsz.,
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15057 üzenetére
már nem azért, de ha van sok noxom azoakt nem tudod vonalba mozgatni, hogy a roots ne tegye őket kacsákká a dupla ww-k előtt.
mert be van építve az agyukba, hogy libasorba kell menni meg egyrakásra és így meg max az első nox lő a többi meg áll mint a fasz, de a ww duplasebzése meg simán lesebzi a mögötte álló noxokat is..map meg a roots miatt nagyon is fontos, mert ha olyan a map akkor a ww-kell befoghatod az öszes egységet.
melyik a könnyebb 5 noxot egyvonalba tartani és közbe előre menni vagy ezeket lerootolni?
ha mondjuk kóreai az ember lehet neki az első könnyebb -
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #15050 üzenetére
Nem akarok vitázni, te így gondolod én nem
Ez a játék pont arról szól, hogy ki hibázik és az ellen ki tudja e használni a hibákat.
Ui.: az én phaseimet már nem egyszer fogta naturos... de persze lehet én csinálom rosszul... de te is valahogy bekerültél a legjobb 200-ba...
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #15042 üzenetére
Nem szeretem ezeket a nagy szavakat, hogy a phase az instant win. Ez baromság. Van phasem és sokszor legyőztek már. Ismered arameres-t? Tudod sokáig 1. volt 1v1-ban. Az ő deckje nem lost és nincs phase. Ergó valahogy legyőzte azokat akiknek van
...és Murdeer, arameres legyőzte azokat is akik lost deckkel indultak.
Az, hogy te nem tudsz ellene tenni, az nem jelenti azt, hogy instant win. Én is tudok ilyeneket mondani, hogy a firedancer + haspók az instant win, meg a do + heal az instant win, meg war eagle + ice shield az instant win, meg ma + home soil az instant win. De nem mondok ilyeneket, mert nem igaz. Erős kombók, de mindenre megvan a counter. Egyébként phase tower egymagában nem sokat ér kellenek egységek amik biztosítják a védelmét és a mozgatását is. Főleg a mozgatás utáni védelme a fontos mert lekapható mozgatás után akár 2 egységgel is simán.
Próbáltad már phaset pvp-ben? Ha nem, olyanról inkább ne nyilatkozz amit ki sem próbáltál használatban.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #14967 üzenetére
a deckek erősségében tényleg nagy volt a szórás
blade és csirke nature t1ében pl se roots se hurricane, így meg elég nehéz.sajnálom hogy szétment csoportotok
a mi oldalunkon lement minden meccs amikben részt vettem, azokat linkelem:
repek rarban ellenfelenként:Onset 0 vs 2 Ovobacsi : [link]
Onset 2 vs 0 Bladehero : [link]
Onset 2 vs 0 LoLHunCsirke: [link]
Onset 2 vs 0 Murdeer [link]
ha rosszul pakoltam össze repeket visítsatok
aki még rendelkezik repel linkelje pls , hadd lessük meg őket
3. helyen végeztem, a nyereményem felajánlom a kövi verseny nyereményalapjába.
az már nem tome lesz, majd kitalálunk vmi jobbat -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #14936 üzenetére
legalább funból elidnulhatnál rajta 20bfp az igazán nem sok még én is akinek nincs supportja beletettem 40bfp-t(hiteleztem is
Ovobacsi:Igen lesz Már minden információt leírtam beleértve a díjazásokat is, ha még lesz nevező majd még tudom alakítani, de már nem számítok senkire h nevezne
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #14882 üzenetére
mountaienrt kb lehetetlen legyőzni
de am elég jó kis meccsek vannak, csak számítani kell rankeden arra, hogy ha ilyen war eagle vagy harvester van az ellennél akkor vereségeggyik accomon viszont van jó kis nature t1
swift,roots,hurricane meg home soil t2-reww,hurricane,swift elég keméynne működik.
kb szinte az összes eddigi meccsem rushal nyertem meg. -
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #14859 üzenetére
Hát, ha megnézed, hogy 350 meccsből többet nyertem, mint amennyit elveszítettem és azért nem vagyok feljebb mert nem játszottam több 1v1-t akkor már nem olyan rossz nem igaz? Nem tudom te mennyi 1v1-t játszottál és milyen az arányod
De, ha szerinted olyan egyszerű, csináld utánam 350 meccsből
Ja, és mond meg linekillernek is
hogy milyen egyszerű.
Ui.: én nem szóltam be neked soha, nem tudom miért vagy ilyen bunkó, de te tudod...
akkor is 2 : 0 ide az egymás közötti
Nem akartam felhozni, de bunkóknak így
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #14520 üzenetére
Én még amikor elkezdtem játszani azután nem sokal vetem egy enlit azota megvolt 1 db, egy hete vettem rá az eslő chargeom most hogy olcsobb
ui: visztont meg a wheelek felértékelödtek anni 900körül vettem a 4dbot, most tobb mint 1300 asszem, szépet keresnék vele ha eladám
-
zoli.22
tag
válasz
Gyuri27 #14520 üzenetére
Van benne valami, bár én ki voltam egyenlítve, mert volt enlightenmentem is, meg promo harvim is. Igaz, hogy az enlight-en buktam azért rendesen, de a harvi bőségesen kárpótolt érte.
Valami jó reklámot kellen csinálni a BF-nek, és hátha még többen játszanának vele. Bár nekem szinte minden haverom ismeri, csak már rég leálltak vele, most próbálom visszacsábítani némelyiket.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #14402 üzenetére
jóféle meccs volt.
pár dolog amire érdemes lenne figyelned:
glypt: szinte mindbe belefutottál.
középen mikor húzott egy wellt és befalazta, egyszerűbb lett volna a védtelen bázisait támadni.illetve még arra is figyelj hogy ne legyen tétlenül álló egységed, mikor oldalt támadta orbod középen kb. 200 power értékben volt unitod amivel betámadhattad volna a bázisát.
ez azért is előnyös mert így meg kell osztania a powerét a védekezés és támadást között , és könnyebben véded a bázisod.jól sejtem hogy már te is ráuntál az upgrade és tokenfarmra?
csak ezért kérdem mert amint néztem van még pár nature lapod ami csak 2es upon van. -
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #14309 üzenetére
Még a meccsedet nem néztem meg, de amint hazaérek a munkából, az első dolgom az lesz, hátha tanulok belőle valamit - még ha nem is játszok t2-ig sem pure nat-ot, t1-en csak lesz valami, amit tanulhatok (a frost t1 ellen eddig nem találtam más megoldást, mint a treespirit-dryad-shaman kombó - nem vagyok frostos, de már megtanultam azzal a színnel is ennek az ellenszerét, ami sajnos kiábrándítóan egyszerű, ha valaki ismeri a legfőbb gyengepontját a treespiritnek
)
-
Zotya21
senior tag
-
mate07789
csendes tag
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #14172 üzenetére
hmm, egy legendtől ez már durva.
ellenem egy low palyer csinálta 2x. egyazon szituáció mind2ő, gyak. támadni nem tudott csak védekezett( már ahogy) aztán mindkétszer mikor csak 1 wellje maradt benyomta desyncet.csöppet felhúzott mikor másodszor is ugyanúgy pofátlanul bontja a kapcsolatot pár mpel a győzelmem előtt.
szal ment is levél supportnak. ^^
pár levélváltás után mondták hogy utánanéznek az esetnek.
utána napokig nem jött semmi mél, már le is tettem róla, de aztán egy hét után írtak hogy valóban csalt ( többen is jelentették, megnézték az adott meccs adatait, statot, ill. figyelték a további tevékenységét stb ) így megkapta a megérdemelt bant.desync esetén én automatice nyomok print screeent, szal a levél is képekkel megtámogatva ment
amit kértek infót:
mikor és melyik szerón ment a meccs, résztvevő felek neve.
ehhez dobtam bónuszként a képeket.desynk technikai okok miatt is lehet, szal nem 100% a csalás, viszont az adott szituációból le lehet szűrni hogy mire nagyobb az esély.
írj nekik te is, ha technikai hiba okozta a szakadást úgyse kap büntit. -
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #14129 üzenetére
Na jó, nem okoskodok tovább, hanem megpróbálom kivitelezni amit írtál. Legközelebb úgy próbálom, ahogy írtad. Középre well, phase 2, dreaddel feltartom és nem teszem közel a tornyokat, hogy ww-k csak egyiket öljék... Aztán beszámolok, hogy ment
Smokegyuri, a béke jegyében nem gyakorolunk majd együtt?
Ígérem nem losttal megyek, hanem pure sadóval...
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #14098 üzenetére
Elmesélem mit csinál egy pure naturos phase-ek ellen...
Tegyük fel, hogy felépül a 2 torony. Neked van 2 ww és 1 shaman. Persze meg akartam állítani ww-ket (2-t) az elején dread-el, te roots és leölted. Robbantás nem ér el oda. Felépül a 2 torony. Most kedveztem a sadónak. 2 ww mellé lehoztad sámánt és dryadot. Én nox és dread. Nem jössz közelebb. Én megyek Dread és nox. Miért megyek és nem várok? Mert te hülye leszel közelebb jönni, az idő neked dolgozik a ww-ket hoznád le, ha nem indulok el. Te vársz és mikor kellő távolságban vannak az egységeim roots. Én közelebb portolom a tornyokat, te leölted a dreadet, nincs robbantás mert nem ér el odáig és leölöd a noxot is. A 2-t egyesével roots alatt. A tornyaim lőnek, ha esetleg baj lenne surge és hátrálsz, nem, maradsz ott a tornyoknál. (noobok ott szoktak maradni és bukják persze) Én lehozok újra dread és nox és kezdődik elölről. Nem tudok több egységet begyűjteni, mert akkor te is hozod le az egységeidet és tudjuk mire képes 5 ww + dryad és shaman. Visszatérve már előnybe kerültél, mert nem tudom mozgatni a tornyaimat egység nélkül. Ha lehozok egységet leölöd roots és ww. És mikor én veszítek neked egyre nő a ww-k száma, meg a sámánoké is.
Másik amit próbáltam. Felépül tegyük fel a 2 tornyom. Várok és építek mellé még 3-at. Te hozod le a ww-ket, dryad 1 és shaman. Elhasználtam dread, roots leölöd. Az 5 tornyot közelebbröppentem, dread-et leölted (lásd fent). Mozgatás után a tornyok sebezhetőek. 5-6 ww shaman és dryad simán leöl 1-et. Mikor szétlőttem majdnem 1 egységedet surge, majd hátrálsz.
Ennyi a sadót leölni naturral. A fentiek közül mindkettőt próbáltam, profi natru-ös simán megcsinálja. Volt olyan, hogy 8 phasem volt, de mire mindet oda mozgattam leszedték már az egyiket és hátrált. És ezt így tovább.
Gyuri javaslom ne dryad spam-re menj, hanem olyan felállással amit itt leírtam és akkor sadónak esélye sincs T1-en. Ha gondolod gyakorolhatjuk sparringon csak T1-et. Nekjem is jó lenne, mert megtanulnék ellene védekezni, te meg beütnéd a sadót
Választható közepes megoldások profi natur ellen.
3 dread-et hozol le és 3 irányból támadsz. Csak egyiket tudja leszedni és rootsolni a másik 2 berobbantható. Ez viszont csak akkor működik, ha erre számítasz. És kockázatos, ha megfog 2 dreadet akkor az a 2 halott a 3. robbant, majd surge. A nasty újratöltődés miatt ha sikerül sem biztos, hogy bejön. (linekiller alkalmazta csak mikró sadó meelével)Másik megoldás T2-re rögtön felmenni. Megintcsak kockázatos, mert power előnybe kerül. Jelentősbe!
Harmadik megoldás, hogy well és dreadekkel robbantasz a welled körül, mert roots miatt nem jutsz távolabb. Viszont a well 100 nem marad tornyokra és a nasty a welledet is sebzi. Nagyon kockázatos.
Mindegyik jó megoldás a naturnak kedvez, ha nem hibázik a sadó bukott, fordítva nem igaz.
Szóval smokegyuri várlak sparringon. Semmi lost, csak natur - sadó T1 gyakorlás. Natur-hoz a legjobb T1. Sahaman, ww, dryad, roots, surge, hurricane.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #14041 üzenetére
Kéne kicsit gondolkodni. Lehozok 3 phaset, te lehozol 2 ww-t és 1 shamant. Aztán, hogy is támadlak meg? Közbe lehozok 1 noxot és akkor... mi is van? Egyenlőre a saját bázisomon áll 3 phase tower amiben 180 power van lekötve, te meg középen építed a welleket. Vagy úgy gondoltad, hogy középre szaladok dreaddel és felhúzok 2 tower míg lövöd ww-vel?
Negation frosttal nagyn erős igen, de ezért használom
Egyébként nem láttam mostanság más embert aki használná...
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #14016 üzenetére
Igen jól csinálom
de mindenki utánam csinálhatja, ha tudja... Sokszor kikaptam már és az egyik játékossal (mindenki ismeri JadeWarlord) olyannyira jóban lettem vereségek után, hogy friend és sokszor hív gyakorolni 1v1-ba sparringra. Tehát sokszor kikaptam én is.
Én nem akarok veled rosszba lenni, nem azért használtam ilyen lapokat, hogy felidegesítselek.
Hanem hogy megverjelek, de ez a játék lényege... Ha majd fordul a kocka, megígérem, hogy bármikor megverhetsz.
Csak azt nem értem miért erőltetted a phase towerem leölését. Használsz burrowert gondolom... letettél volna 2-t és a hátsó bázisomat betámadod meg a középsőt is máris csak néztem volna. Az én akkori taktikám ugyanis a védelemből kitámadás volt, ami statikus... de nem akarok okoskodni, csak békülni...
Remélem legközelebb majd egyik másik deckembe akadsz bele...
Ui.: pure sadós vagyok nem lostos
a kedvencem a pure sadó... (legtöbbet ezzel megyek 1v1-ba pure-val) remélem erősítik majd mert most az egyik leggyengébb... (pure sadó tehát lila-lila-lila
)
Ui2.: az a srác akiről korábban meséltem a heal és shaman miatt simán leütötte a phaseeimet T1-en hidd el, a legerősebb T1 a nature... ww+dryad+shaman+roots+heal+hurricane
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #13849 üzenetére
Igen, igazad van tényleg drágább, viszont annyival erősebbek is az egységek. Ez így lett kitalálva. Nehéz nécsörrel, ezért van kevés ember. A balance viszont szerintem jól el van találva a színek között.
Sajnos egyforma erősek sohasem lesznek és egyforma olcsók sem. Valljuk be úgy elég uncsi lenne a játék, ha minden ugyan olyan árba és erővel rendelkezne
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #13536 üzenetére
súlyosabb hiányosság hogy nem ismerte még kellően a lapjait.
draket pl. öngyilkosság beküldeni az aktivált képességű darkelf ellen, még ravangevel is, főleg ha már 2 is van a pályán.tényleg Zotya, azokat miért ölted le a drake leszedés után?
azt a NG-s manővert még vissza tudta volna hozni ha használja a gladja képességét, amint néztem pont shadow affosat hívott le, az meg kiváló a buffolt unitok ellen
jah igen, Zotya, sztem nem kell rá + fény
-
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #13488 üzenetére
dread el szoktam kezdeni csak utóbbi meccseken hiányzott a nightguard aztán akor beraktam most kcisit a helyére mert nemtok kirakni semmit minden kell vmire
hát tudom hogy őse volt vmi nagy szám de hát hvhol nekemis elkell kinlódnom hamár nemjutok sehovakülönben nekektek tölt rendesen a youtube ? mer nagyon idegesítő nekem már pár hónapja olyan 130 al tölt max de az már nagydolog
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #13430 üzenetére
lehet volt benne szoktatlan, mai szemmel.
ezek nem mai videók feagul régóta nem játszik már úgy tudom +régebben más taktikák voltak más szokások....
lehet nála pl más meccseken bejött shadow t1 ellen.
am ekkortájt nem volt menő a phase
annó bejingguy is így rusholt swift nyilasok shámán, mindezt az ellenfél bázisánál közel így nem volt időd rá készülni.nézd meg a fire t1 elleni meccset, manapság kitől látsz olyat hogy fire t1-et rushol dazed wratbladesekkel?
vagy fire nature rageclaws+firestalekrrekkel.
t2-n tartotta a t3-as ellenfelét olyan lapokkal amikkel nem sokan számolnak.
akkor a stonekines repet amit modntam, spirit spam,mountaienr meg crystal fiend és ezzel nyomást gyakorolt az ellenfélre vagy 10 percig. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #13425 üzenetére
ááá hidd el lehet dekka jó naturés de feagul meg sokkal univerzálisabb volt.
jó akkor néhány gyögyzsem.
Shadow vs fire rush középen wratbladsekkel+nasty orgia
nature t1 rush kivédése phase nélkül shadow t1-el -
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #13131 üzenetére
Nem tudom Gyuri. Az általad felsorolt sadó egységek meghalnak, nem maradnak életben. Ráadásul phoenix 100 power és nagyon ritkán éri meg használni. Shadow mage pár lövés után hal. Warp nem instant heal hanem lassan fokozatosan. Volt olyan meccsem, hogy a harvim nem tudtam felgyógyítani vele, leölték (gonosz OnSeT is
). Harvi 300 power. Wellt melyik egységgel bontsak olyan hatékonyan, mint a DO úgy hogy életben is maradjon 120 powerért + 1 healért (200 power)? Aura 1 DO-ra még csak-csak megéri, de 2-vel már nem bír el a heal miatt, ergó kidobott pénz.
Az a naturos aki profin rusholt is a heal-re alapozott. Nem volt ügyesebb nálam, sőtt! Mégis simán vert T1-en... Ezért mondják, hogy nerfelni kéne.
De ne érts félre, nekem jó így ahogy van. Kihívás!
A játék az elején is tetszett, mikor még nem voltak nerfek...
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #13110 üzenetére
ha figyelnél ezt már javasolták az előző topiknál, pont hogy épp azért mert az a probléma gyökere hogy instant fegyógyít több olyan nagy erejű egységet is mint a deep one, így a leölésébe invesztált power több lesz mint amennyiért felgyógyul.
másik meg az s egységeklnél probléma a surge.
-
stinger1993
csendes tag
válasz
Gyuri27 #13068 üzenetére
Az aukció leírása a következő:
"You are bidding on 3000 Battleforge Points(BFP) to use in the game Battleforge!
I only accept paypal and must send payment immediately.
Please send me a msg on ebay with your ingame name after your purchase, so I can mail you the points.
Points will be sent via ingame mail within 24 hours."
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Gyuri27 #12993 üzenetére
Pve-ben nem nature a nyerő. Főleg nem expert mapokon. Nézz repeket.
Épp elég rep-et néztem. Sok pályához kimondottan olyan repeket kerestem, hogy mivel csinálják nature nélkül. Van olyan pálya, amelyikhez nincs is fent nem nature videó youtubeon, de a legtöbbhöz a repek 70-80%-a nature-t használ.
Az rPvE nem mérvadó szerintem, mert azt lényegében bármilyen deck-el meg lehet nyomni, csak az kell, hogy ismerd jól a saját decked.
Eartsaheket meg kipróbáltam mikor rendszeresen szopattak vele. Itt mikor az volt menő le is irtam, hogy noobság. Keresd vissza.
Nem azért volt noobság, mert használtad, hanem azért, mert Téged sz*pattak vele. Erről beszélek.
Miért játszok ugyanazokkal a lapokkal mint a naturésok? Mert ezek alkalmasak pvp-re.
Más miért játszik Shadow-val? Mert az alkalmas legjobban PvP-re? Ha igen, akkor mi a baj? Csak Te választhatsz a szerint lapokat, hogy mik a legalkalmasabbak? Ha meg nem, akkor meg miért szidod állandóan, hogy az a legerősebb?
Na erró jó a te elméleted, hogy mindenki játszon azzal ami könnyű, erősebb.
Ez nem az én elméletem. Sosem állítottam, hogy ez jó. Viszont, ha nem e mellett döntesz, akkor meg ne sírjál, mert Te döntöttél rosszul. Állandóan a rinya megy.
De látom pro vagy.
Sosem állítottam ilyet, csak egyfolytában a rinyát olvasom, és azt, hogy mindenki csak noobozni tud. De, ha Te ennyire benne vagy, akkor légy oly' jó, és dobj nekem légyszi össze egy 2 db PvP deck-et, egy Pure Shadow-t és egy Lost-osat...olyat, ami nem tartalmazza egyik NOOB lapot sem, de mégis használható. Igazán kíváncsi vagyok...mert lassan ott tartunk, hogy ami lila + használható = noob.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Gyuri27 #12982 üzenetére
Két külön dologról beszélünk. A balansz és a noobozás más. Az, hogy a játék mennyire balanszos az egy dolog, úgy gondolom erről lehet vitázni, ebben sosem lesz egyetértés, de ez egy jó vitaalap. Nem erről beszéltem. Arról beszéltem, hogy orrba-szájba megy a noobozás. Ha valaki olyan deck-el játszik, ami X szerint erős, az már noob. Miért? Ezek szerint, ha nem akarom lépten-nyomon megkapni a noob jelzőt, akkor ne használjam a jól bejáratott kombókat, ne használjak Shadow-t...stb. Itt jön a képbe az, amit Te írtál:
Mert ha mindenki ezt tenné akkor fölösleges lenne a többi szin.
Pontosan. Ti (szerintem mondhatom, mert Te is benne vagy), ugyan ezt csináljátok, csak fordítva. Nem azt mondod, hogy mit használjon, hanem, hogy mit ne. Mert, ha használja, már rögtön noob. Az, hogy a játék balanszos-e, vagy sem, az a készítők/fejlesztők/support hibája. Akkor miért az a szerencsétlen a hibás, aki Grigori-t robbant? Miért őt kell basztatni, amikor ugyan azt csinálja, mint Te. Igen, ugyan azt. Kiválaszt ax X mennyiségű lapból 20 db-ot és azzal megpróbál nyerni. Mindig, minden játékban voltak népszerű ill. népszerűtlenebb dolgok. Ha valaki a népszerűt használja, már rögtön sz@r, szemét, noob. Amikor a lehetőség ott lenne előtted is, de nem. Mehet a köcsögözés, meg a habzószájú szidás. Szerinted nem lenne elég színes a játék? És? Állításod szerint úgyis a többség Shadow-val játszik, akkor nem tök mind1?
Objektivitásra meg egyáltalán szükség sincs. Milyen alapon ítélsz el Te, vagy bárki más valakit, hogy a saját pénzéből milyen lapokat vesz, melyeket használja, és azzal hogy játszik? Addig, amíg ez a játék szabályaiba belefér, mitől gondoljátok, hogy nektek jogotok van leugatni másokat? Ez az, amit nem tudok felfogni, és eddig erre még értelmes magyarázatot nem kaptam.
Amikor elkezdtem játszani, ide jöttem tanácsot kérni. Életem első deckje egy Lost deck volt. Tudod mi alapján döntöttem e mellett? Nézegettem a kártyák képét, és ezek a lapok tetszettek a legjobban. Megvettem hozzá a lapokat, és tetszett a Shade, úgy gondoltam, hogy erős lap. Amikor itt mondtam, hogy PvP-re ilyen decket szeretnék, már rögtön noob lettem.
Speciel nem tudom, hogy mennyit PvE-zel még, de mivel én most elölről kezdtem, így én elég sokat, sokszor többszemélyeset. Tudod mi van PvE-ben? 80% nature. Miért? Azért mert a pályák 90%-án ha nature van a deckben, kb. fele olyan könnyű a pályákat megcsinálni. Akkor aki nature-t használ, az noob, vagy csak nem szereti magát direkt sz*patni?Lehet vitatkozni a balanszról, de arról nem tudsz meggyőzni, hogy miért kell embereket csesztetni azért, mert az erős lapokat/kombókat használják. Te bizonyára direkt szar lapokat pakolsz a deckedbe. Gondolom nem. Akkor Te is noob vagy? Mert azokat a lapokat használd, amit a nature játékosok 80%-a? Ez nem noobság? Ugyan azokat használni? Enli nerf előtt Enlit használni nem volt noob-ság? Alap volt, hogy minden zöld deck-ben benne volt. Ez nem noob-ság, ááááá dehogy. Megkapta a nerfet egy noob lap, most miért nem örülsz? Megkapta a nerfet a Shade, lehet örülni. A Shade-el játszók voltak a hivatalos közellenségek eddig. Most nerf lett, keresni kell másokat? Mindig leszenk örök elégedetlenkedők, és amíg leszenek, addig mindig fognak találni maguknak célpontokat.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Gyuri27 #12951 üzenetére
Ezzel kapcsolatban csak egy megjegyzésem lenne:
Egyszer már írtam erről véleményt, akkor (is) én volt a "hülye". Semmivel sem rosszabb a nézőpontja, mint a Tied, csak Te meg az ellenkezőjét csinálod. Továbbra sem értem, hogy miért megy a "noob"-ozás. Valamiért az emberek úgy csinálnak, mintha mindenkinek ki lenne osztva, hogy mivel játszhat, és erre mindenki azon problémázik, hogy a másiknak mennyivel jobb. Pontosan, ahogy linekiller is leírta, ha valami jó, azt elkezdik használni. Ha sokan használják, akkor aki használja, már noob. Ennyi. Ez egyébként nem csak itt van így, hanem más online játékokban is.
Vannak emberek, akik valamiért felsőbbrendűnek képzelik magukat az összes többi játékosnál, és Ők döntik el, hogy mi a noob, és mi nem. Ezt a dolgot sosem fogom megérteni, hogy miért megy a sírás. Ha akkora OP dolgok azok, akkor miért nem használja az, aki sír miatta? Ja, mert akkor már "noob" lesz. Ki mondja ezt? Ki dönti el? Rendszerint azok, akik nem használják. Nagyon jó példa erre amit írtál. A kinti fórumon mindenki sírta a nature nerf miatt. Addig-addig sírtak, amíg a többség is elhitte, hogy így van ez jól. Ez a "noob" dolog pontosan ugyan így zajlik. Az emberek addig mondogatják egymásnak, hogy ez, vagy az "noob" dolog, hogy a végén már elhiszik...
Megj.: a Street Fighter 4-ben a Ken-el játszó játékosokat pl.: nemes egyszerűséggel "Kenoob"-oknak hívják...mert aki azzal játszik az noob. Ebből is látszik, hogy simán ki lehet csinálnak valamit, csak jó sokszor kell elmondani, és a végén már mindenki elhiszi. Így viselkedik a tömeg, buta birka módjára.
Miért olyan nehéz elfogadni, hogy mivel nincsenek korlátozások, azért mindenki azzal játszik, amivel akar. Így az, hogy Te mivel játszol, a Te döntésed, és viseld ennek a következményeit. Ha nem tetszik, amivel játszol, mert gyengének ítéled, játssz mással, ha meg nem, akkor ne, de ezért ne más legyen már a hibás....
Szerk.: ez természetesen nem csak neked szólt, ez az általános véleményem a "noob" témáról. Szerintem nem az a "noob", aki XY lapot használ, hanem az, aki egyfolytában azon kattog, hogy kire, és hogy lehet rámondani, hogy NOOOOOOB
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #12951 üzenetére
Gyuri church-ről. A profik szétszedik simán, mindig is szétszedték ezért is nem problémázott miatta senki. Csak sok egység kell, amit power előnyben simán összeszedsz. Max 1-et tudok lerakni, ha rendesen támadsz engem... Fire és razor simán szétszedi, vigil is... T3-on meg nem kell hozzá olyan sok egység és magától összedől.
A többin meg hiába vitáztok, minden színnek megvannak a láma lapjai, ha elfogadjátok, ha nem
OnSeT változó, hogy mikor vagyok fent, de ma valószínű fent leszek és figyellek majd.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #12951 üzenetére
észre se veszed h pont te vagy az aki mindig a nature miatt sír?
mindig a nature ellen csinálnak mindent a nature gynege állandóan azt nerfelik, mindneki amiatt sír.
megint csak azt látod h mert én pure shadwoval játszok ezért én a naturét támadom,amiatt sírok mert nem tudom fogni(de ki is írt ilyet?idézz már légyszi),persze a kinti fórumon is mindneki anture ellenes mert ott mindenki shadow player
megint látod te amolyan ea support szintne vagy h írod a sablon válaszaidat de nem nézed mire is írod.te is hányszor sírtál mert a firének ott a long range.meg még ezer egy dolog maitt mert h a naturébe mi nincs.máshol mi van.
szal haggyjuk már ezt az álszentséget. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #12948 üzenetére
figyelsz eggyáltlaán mit írok?
magekkel több power+megy a charge.
+írtam is h tudom fogni.
másik leírtam az okot persze kösss bele abba is.
pedig ténypersze mert a mauler minden range egységet simán countol persze az jó így
ja mert nature kapott erősítést hát hogyne.
szted a som is teljesen jó így mert kell a naturénak ahogy az EP-is.főnix persze h nem jó így.
nem fogható persze hogy nem érdekes eggyesek szét tudják szopatni oinkal meg spirit hunterral.
do az az eggyetlen lap ami eddig nm kapott normális nerfet mert a 2. nerf az enm az volt csak a lámulós célját vonták meg a sok splahsestől.kivácnsi leszek ha többen újra rákapnak az rb-re és a som kap normális balanszot
kap megint milyen op lesz majd?másik persze h nem hisz ott a do,a sok cc és a spirit hunter is ezekkel is fogható más módon l egységek.
de ha do nem lenne még mindig ott van a mauler akkor meg arra használnád.
én se csak l egységre használom a koc-ot érdekes vajon mért? -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #12942 üzenetére
mert milyen l counter van még 2 shadwoba?
mage az nem az és az még több kell belőle+fogy a charge is.koc az tökéletesen jó lenne csak a do-nak kéne letoldani a hp,dmg-ből mert érdekes módon a többi l egység ellen valamiért jó.
és a többi l egység meg UP ezek szerint?do-ra a surge semmit nem ér?
látható és jól példálózzák az amúgy pro-k áltla játszott meccsek is.különben annyira értelmetlen lap az surge h t3-ra is tökéletesen
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #12933 üzenetére
hidd el csak szét kell nézni aztán lehet találni nagyon is érdekes sorokat.
nem átlagról beszélek és megint nem arról ki milyen játékos.
köze sincs ehhez a dologhoz h ki milyen játékosvegyítsük a példát akkor a shadow ellen.
koc mindne más l egységet support nélkül life weavingel leüt úgy h életbe is marad, a do-t nem.
kettő koc már leüti
mind2 az 140 power.
egy 80 poweres heal mellett viszont már kezdheted előlről az egészet do meg püföli a wellt.
megint 140 power kell hogy leüsd amit ő 80 powerrel megint csak könnyen ki tud lejteni.
magyarán sokkal többet kell beleinvesztálnod h leüsd amit ő sokkal kevesebbért helyrehoz.frost splash nélkül elég nehéz wellvesztés nélkül megúszni.
és ne ne gyere a night guardal mert az más tészta és mint látod nem arról van itt ám szó. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #12930 üzenetére
nem is do-ról van itt szó de te értetlen vagy ilyen téren.
persze surge of light-al
de ha gondolod nézz el a fórumra és nézd meg az ottani beszélgetést.nem azért írom mert nem tudom leütni, de nyílván te csak ilyen szintig jutsz el mikor naturéról van szó.
én is vigilezhetnék t3-on de attól még ugyan úgy op dolog lenne.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #12919 üzenetére
Igen nagyon könnyű vele wellt bontani, ez így van. De akkor használja ő is, ha meg nem akarja ne kezdjen noob-ozni engem. Mert ő nem a lapra mondta. Pláne ne mondogassa nekem, ha pure frost és jött a war eagle-vel és area ice shield meg az íjásza ami beáll + az a gyógyító kisgömb. Ezek mind voltak neki. Nyert volna T2-n és nem kap ki, erről ez a véleményem.
Egyébként nem tom milyen lapok vannak a noob lapok között, de a firedancert oda tenném és a juggernautot is
bocs OnSeT
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #12749 üzenetére
Nyertem, ez van. ...de ha veszítek sem írogatok ide, hogy ez meg az milyen láma lap. Én is írhatnám a deep one-odat mellé a dryadot és a heal-t. De megfogtam és elöbb felmentem T3-ra ráadásul power előnyöm volt.
Ja és egy szóval se mondtam, hogy kezdő vagyok. Ha pedig a sadó frostot akarod szidni beszélj linekillerrel.
Harmadjára pedig a church simán fogható, ha power előnyöd van, de neked nem volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Quadro FX 570 eladó
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest