Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Elmesélem mit csinál egy pure naturos phase-ek ellen...
Tegyük fel, hogy felépül a 2 torony. Neked van 2 ww és 1 shaman. Persze meg akartam állítani ww-ket (2-t) az elején dread-el, te roots és leölted. Robbantás nem ér el oda. Felépül a 2 torony. Most kedveztem a sadónak. 2 ww mellé lehoztad sámánt és dryadot. Én nox és dread. Nem jössz közelebb. Én megyek Dread és nox. Miért megyek és nem várok? Mert te hülye leszel közelebb jönni, az idő neked dolgozik a ww-ket hoznád le, ha nem indulok el. Te vársz és mikor kellő távolságban vannak az egységeim roots. Én közelebb portolom a tornyokat, te leölted a dreadet, nincs robbantás mert nem ér el odáig és leölöd a noxot is. A 2-t egyesével roots alatt. A tornyaim lőnek, ha esetleg baj lenne surge és hátrálsz, nem, maradsz ott a tornyoknál. (noobok ott szoktak maradni és bukják persze) Én lehozok újra dread és nox és kezdődik elölről. Nem tudok több egységet begyűjteni, mert akkor te is hozod le az egységeidet és tudjuk mire képes 5 ww + dryad és shaman. Visszatérve már előnybe kerültél, mert nem tudom mozgatni a tornyaimat egység nélkül. Ha lehozok egységet leölöd roots és ww. És mikor én veszítek neked egyre nő a ww-k száma, meg a sámánoké is.
Másik amit próbáltam. Felépül tegyük fel a 2 tornyom. Várok és építek mellé még 3-at. Te hozod le a ww-ket, dryad 1 és shaman. Elhasználtam dread, roots leölöd. Az 5 tornyot közelebbröppentem, dread-et leölted (lásd fent). Mozgatás után a tornyok sebezhetőek. 5-6 ww shaman és dryad simán leöl 1-et. Mikor szétlőttem majdnem 1 egységedet surge, majd hátrálsz.
Ennyi a sadót leölni naturral. A fentiek közül mindkettőt próbáltam, profi natru-ös simán megcsinálja. Volt olyan, hogy 8 phasem volt, de mire mindet oda mozgattam leszedték már az egyiket és hátrált. És ezt így tovább.
Gyuri javaslom ne dryad spam-re menj, hanem olyan felállással amit itt leírtam és akkor sadónak esélye sincs T1-en. Ha gondolod gyakorolhatjuk sparringon csak T1-et. Nekjem is jó lenne, mert megtanulnék ellene védekezni, te meg beütnéd a sadót

Választható közepes megoldások profi natur ellen.
3 dread-et hozol le és 3 irányból támadsz. Csak egyiket tudja leszedni és rootsolni a másik 2 berobbantható. Ez viszont csak akkor működik, ha erre számítasz. És kockázatos, ha megfog 2 dreadet akkor az a 2 halott a 3. robbant, majd surge. A nasty újratöltődés miatt ha sikerül sem biztos, hogy bejön. (linekiller alkalmazta csak mikró sadó meelével)Másik megoldás T2-re rögtön felmenni. Megintcsak kockázatos, mert power előnybe kerül. Jelentősbe!
Harmadik megoldás, hogy well és dreadekkel robbantasz a welled körül, mert roots miatt nem jutsz távolabb. Viszont a well 100 nem marad tornyokra és a nasty a welledet is sebzi. Nagyon kockázatos.
Mindegyik jó megoldás a naturnak kedvez, ha nem hibázik a sadó bukott, fordítva nem igaz.
Szóval smokegyuri várlak sparringon. Semmi lost, csak natur - sadó T1 gyakorlás. Natur-hoz a legjobb T1. Sahaman, ww, dryad, roots, surge, hurricane.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest