- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
jó hogy nem egy 2 évvel ezelőtti hszre utalsz vissza
megnéztem, nálam a legrégibb rep ezen a gépen júl. végén készült.
data.hu-t sztem hanyagoljátok, töltsetek mediafirere, ott nem törlődik az anyag.de a shadow OP-ozáshoz pár régi vid:
pure shadowal így kell verni pure firet: [link]
egy crawler life wevinggel többet ér mint kettő nélküle enforcerek ellen.
vmint mint látható kocal is szépen lehet szívatni ^^pure firevel meg így a pure shadowot: [link]
na mi a különbség a 2 fires között?
segítek, egyikben nincs dancer
méghozzá abban amelyikben a harvi hullik és a fires nyer. -
fantom922
aktív tag
Enforcer vagy firedancer tökre mindegy a megoldás nc
De ezt a vidire írtam amit miki játszott a sadóssal. Ha én mint sadó megyek fire ellen nc-t küldök előre és 1 sadó maget utánna protectnek (knockback). Fontos, hogy csak 1 sadó maget, mert 2-nél már megéri eruptolni. Ha lehoz többet life weaving nc-re addig mage lődöz még 1-2-t. Ha nem bénázod el fire alul marad. Nc után lehet darkelfet is küldeni ranged és a speckó odabasz... csak az könnyen counterelhető, mert az általánosan használt firedancer S knock.
Általánosságban nem tom
én a sadóhoz értek és a losthoz.
-
G4ga
őstag
Sebaj, pont ezek miatt valtottam. neki latok fire lamulni.
Senkit nem bantani akarok, tiszteletem Onsetnek, Bladenek, mikinek es azoknak akiknek a videojat itt nezegetni szoktam amit a fire muvelnek.
de az elmult par meccsunkbe egyszeruen rohej volt amit firerel muveltek ellenunk.
Instant t2. barmijen tamadasunkat Erup, lava , wildfire azt meg is haltunk.
csapatarsa meg akarmivel besetalt azt szetcsapot minket. elkezdtunk vedekezni, es a fire megint az alabbi kombokat nyomta.
lehet hogy nem ertek meg annyira a jatekhoz es en nem tudom meg kivedeni, de siman hoztuk a meccset a fent emlitett komboval.
egysesek mit elveznek ebbe? mert full monoton es unalmas...
A tippekert -
G4ga
őstag
Köszönöm az indoklás. Ijj szempontbol egyetertek veled. Ha nincs sok ellenfel akit tamadjon teny hogy nem regeneralodik, ugyanakkor pont amit irtal h a long range miatt nehez olyan pontott talani ahol nem tamadhatna. Ill. logikusan nem piknikezni hivom le
Ha mar ott van akkor tamadjon, igy akar egy xl lény is ellen hatasoss lehet, hisz abba van mit sebbzeni. Ha kombozom home soillal akkor a hasonloan mint a pyro többet gyogyul?Es egy igazi csemeg... Toljuk Ricsivel rendesen a PvPt gyakoroljuk az a 2v2. Volt par meccsunk, de kiemelnem az elsot. Random tarsak ellen nyomattuk. Mindketten magasabb szinten voltak de sikerult vegul megnyernunk a meccset...
Lejárt az ido és pont kulonbseggel jobbak voltunk.
Az ellen mar jott mindennel harvi, grigori, Corsair 100X kijatszott VoidStorm, de nem tudtak minket 30 perc alatt kinyirni. Akinek van kedve es vegig porgeti a repet és elemzi mit hogyan kellet volna azt nagyon megköszönjük.Most azatan izzott a Glacier es kobold Trick...
Ill. megvolt elso ket Ranked 2v2 meccsunk. Ahogy vartuk ket tök kezdo csapat ellen jatszottunk. Igazabol az Amii ritual erejet megtapasztalhattuk. Masodik jatekban a ficko felment 4 orbra. Lord C, Colussus, Jorne, Grimvine komboval tamadta a monum. és megkell hagyni bevedte az orbot rendesen. Tetszik. Avval persze tisztaba vagyunk hogy a nagyoknal mar nem lehet erre epiteni, hisz addig tudom eldol a meccs.
A gyors hejzet jelentes utan kivanok mindenkinek szep estett!
-
-
Murder3
addikt
nyílván nem votl dekbe ha nem hozott, amúgy forsaken nem m egyésgekre lényeg hanem wellt bondtani...
amit pl érdemes egfigyleni, h pl forsakenekkel fire ellen és shadow ellen pláne nagyon könnyen lehet olyan szituba kerülni h már nem lehet megfogni a welltbontást, hiába van a firének is elvileg rá ellenszere.
de frost,nature kszönhetően a gigamega imba lapjának simán tudja fogni bármikor ugye.
egyébként a frostról annyit h indolkolatlanul is túl van tápolva t1-en,t2-n meg t3-on is.
többi szín rohadtul nincs annyira túltápolva mint a frost és itt a sima színekről beszélek csak a szimpla lapokról.viszont nature akkor is előny 2v2-be shaowal szembe, itt jobban kijön a support szerep.
-
-
Murder3
addikt
lol most mi van?
előnyük volt nature miatt...
sundi ellen így nem lehet védekezni, ha lett volna frost t1 akkor simán megoldható ezért írtam h mennyit számít
2v2-be meg főleg előny a nature shadow ellen mert a fő fegyó a forsakenek szét lehet fújni.
ott fire shadow volt, itt fire nature.pl nature shadw,fire shadow-nál közel lehetetlne kivédeni, van rá ellenszer de az sokakl drágább így hosszú harc során igazából könnyeb kifókuszálnia wellt másik oldalról meg hurricane övön alul megoldja.
ezért is előny a frost is nem csak a glacier miatt...
firének nincs olyan op lapja ami így kiveszi a komplett s armyt.ezen a mapon meg könnyebben kijön az előny mert kiélezetttebb a harc a közepén.
-
Murder3
addikt
az baj h nem a lényeget hanem a sok sok tölteléket hordjátok fel mindig.
teljesen másról kezdesz el megint regényt írni, hosszú és fárasztó lenne most megint elmagyarázni a dolgot...second chance az mire jó?
decompsorese pörgetés ezen kívül sajnos normális használtra nem túl célszerű.
ileltve lenne értelem de sajnos nincs. ami értelemet faragna neki.a lila még talán suicid kempusztításra de az megint értelmetlen mert anélkül szinte könnyebben és egyszerűbben ki lehet az egész campet irtani akkor meg minek?
a naturénél van a promise of life annak van értelme mert az nem hat az ellenségre tehát lehet normálsian is használni.viszont bg-ről van szó akkor lost ship és kifújt meg jöhet a wog erdő és ashonló tehát a trükössebb,érdekesebb dolgok kihasznáaltlanok mert nincs értelme nekik.
"csak ismerni kell az adott ellenfél színét is, hogy tudd a gyengepontját!"
fordítsuk le:
gyengepont-> előny
több gyengepont->hátrány
kevesebb gyengepont-> előny
kevesebb gyengepont->könnyű
több gyengepont->nehéz
könnyű->erősebb
nehezebb->gyengébbgyenge pont nem számít az így is úgy is van minden decknek.
ami számít az az hogy melyiknek van erősebb/általánosabb/könnyebb játszhatósága/countere/hasznos lapjacc,bp,heal pedig éppen akkora előny a deckbe h az unfair kategória legyen ugyanis az általános dolgokat sokkal,könnyebb és olcsóbban kifogható vele mint ahol nincs.
nem azért lesz unfair mert ott nincs hanem mert ott is általános kombókra van szorulva az ember.jó példa erre frenzy NC pl mennyivle erősebb egy nature mellet mint egy pure mellett, kivédeni vagy támadni vele eggyaránt.1-2 spell miatt.
jól szemlélteti azt is h mind a 2 játékosnak kb ugyan az a játékmechaniak áll a nc-kel amibe a naturés sokkalta előnybe van, na most itt az a probléma h a shadowosnak ugyan azt a játékot kell játszania amibe eggyérteémű a hátrány ez unfair.
de ez a darkelfeknél is jelentkezik.
Meg a nasty is op a nem shadow egységeken t2,t3-ba.
ahogy a soulshatter is t3-on h tricolor, vagy az ashbone ami eleve nagyon erős összehasonlítva az unstabléval.Nagyon sok lap túlerős kombinálva,túl sok kombinálható lehetősége van ami azzá teszi és a legnagyobb baj, hogy sok lapot ami normálisabb egyszerűen ellehetetlenít.legjobb példa shadow t1
-
OnSeT
őstag
lesz még verseny, ezután egy 2v2est tervezünk. illetve van még 5let továbbiakra is, ha nem fogy el az aktivitás, lesz még 1v1 később is.
hétvégéken egyáltalán nem érsz rá?
hétköznapra azért nem tettük, mert a játékosok nagy részének melódia van.de lehet róla szó hogy majd egy későbbi verseny maratoni mód hétfőtől vasárnapig tartson. napi egy-két meccs remélhetőleg mindenkinek belefér
viszont nem akarjuk elnyújtani nagyon egy egy bajnokság időtartamát mert annak nem szokott jó vége lenni, tavalyi tapasztalatok ^^
de az egy estés se jó, ezt a tome cupon tapasztaltuk.
I. Ph! BattleForge NoLimit* 1v1 PvP verseny! helyzetjelentés:
Eddig 9 indulónk van, az eddig beérkezett jelentkezéseket felvezettem a listába.
Jelentkezés a versenyre: [link] -
fantom922
aktív tag
Szia!
1 egységet kihagytál ami azonnal kountereli ep-t 50 powerből, egyik kedvencem a shadow mage
De ehhez pur sadónak kell lenned 2 orbig... ami megint a kedvencem. Ezzel indulnék versenyen is, és akkor a leggyengébb deckem nekem lesz
Murdeer3: szerintem ghostspear nem low, nagyon erős egység S és M unitok ellen is, NC-nél jóval erősebb... csak az a baj, hogy nem swift
-
Murder3
addikt
egység széthúz és kivárni.
a scevit kilőni ha lehet majd mindig hátrál, ha kellően szétvan húzva healle kiszedhető a mortar de ilyenkor érdemesebb hátra menni és wllezni meg majd menni t2-re.
szituáció függő.
mert ha van elég swift támogatás azok szétszedik hamar ba mortart,jó hurrikán vagy csak heal is elég ww-.k leszedik az összeset.
ezeknél általába nagy seregekre szoktak csatázni aminél könnyne csúszik a irányítási hiba és azon mehet a meccs is le.
szimpla ww sapm is ha jól körbe veszi jó irányítással+heallel hatásos ellenük meg akkor már hurrikán ha nagy a baj.elég szituáció függö nem mindig éri meg támadni mapból kifoylólag(főleg random mapoknál szokott ilyen területi előnyfélesé lenni)
-
Murder3
addikt
nc azért van benn mert a ghostspears s és nagyon low az is így inkább még megéri at.
assasin,spirit,mauler,oink,ray of,tunenl,burrower,burrow ritual.
t3-on meg még a cultist.
ha vmire építeni akarsz akkor ez van...(már ha nem sima lámulásra meg)de hidd el nekem nem tudom minél utálom kevésbé az NC-t de hiába pure deckbe is be kell tenni, mert annyira nyomorék a játék balanszolása meg felépítése.(reaver,do,pyro..és társa féle no skill lámulásra gondolok itt)
am is utálom a no skill lapokat ezért is nem várok pure shadowba l egységet mert az ilyen egy fos üsd-vágd szerencsétlenség lenne. -
Murder3
addikt
na nem megmondtam én de megint én vagyok aki hülye a játékhoz
na de akkor dobok egy jó kis témát fel ide is.
Új shadow t1 core ötlet
kivételesen ez kint is pozitív visszajelzéseket kapott
ennek lényege a forsaken kiváltása.
fontos h kb ugyan olyan erős mégis másféle irányzat.Skeleton Archer 50 power M360/S660 5X6 squad unit
Corpse gather képesség:ha tárol hullákat 12dmg-t oszt ki 2mp-ként, ha nem tárol akkor 6 -ot sebez.Revive:Az egység ha meghal elkezd gyűjteni hullákat és ha összegyűjtött 300 hullát újraéled.Bármennyiszer újraéled, de akkor már csak 3-at sebez.
más kategória és játékstílus mégis egálba van a forsaken használhatóságával..
és igen jó potenciál a dreadcharger reaping képességének -
zoli.22
tag
Nagyon tetszik ez az ötlet, hogy church-be sorceress-t berakni
Bandittal vagyok, sorceress-t éppen most próbálgatom a deck-ben, ráadásul a társam lost-al van. Church-öt eddig nem használtam, de akad belőle, így mindenképp ki fogjuk próbálni mit alkotunk amint tudjuk.
Egyelőre rioter's retreate-hoz próbálgattam a sorceress-t, de úgy vettem észre, hogy ha már sikerül a riotert felépíteni, akkor nem is kell bele, mert commandosok intéznek XL kivételével majdnem mindent. AoC kicsit nem tudja nehezíteni az akciót, igazából csak akkor van gond, ha az ellen fel tud menni t3-ra(azt meg ha kicsit már jobb leszek nyílván nem hagyom). -
phanzetomox
őstag
Hát a lost az érdekes dolog
nekem is van lost paklim,t2-n összvisz 3 unitom van minden más spell,(assasins,nightcrawler,reaver) amiből a reavert feleslegesnek tartom, csak lámulásra jó, meg jól lehet vele nastyzni és leszedni nagy csapatokat, akár saját orb mellett is a glacier miatt. Az assasin és nightcrawler meg minden ellen jó
Szóval tényleg nagyon erős, és sztem leginkább a build protect ami annyira erőssé teszi, anélkül már nem lehet vakmerősködni vele
-
Gyuri27
félisten
Ghost kiválló m counter. Csak ne találkozz nature vegyes paklissal.
A swarm jó dolog. Csak hát ugye 150 power. Power egyenlőségnél a dancer fél kutadat leeszi mire akcióznál vele. Ha át is veszed a dombon lévő dancert kapsz egy enforcert és ennyi. Kezdődik előröl és neked nem lesz annyi powered, hogy hárisd.
A repülőkre parasite se feltétlen jó. Eaglet nem eszi meg, fönixet se, windhuntert megint nem. Ha gyors és ügyes vagy a skyfirét meg tudod vele etetni. Csak vigyázz ne legyen rajta revage mert akkor semmit nem ér. A spiritnél is ez a szitu. Ravage kivédi. Spirit 75 + parasite 100. Ő olcsóbban kijön egy revagelt drakéval és a végére meg is marad neki.
Akarva akaratlanul rá is világitottál 2 nagy nature problémára. Az egyik a long range unitok counterelése a másik a repülő egységeké. Mondanám, hogy használj lila spiritet ami jó az eaglére (ill pajzsos unitokra) de másra nem jó. Lévén okoz nagyon kicsi fizikai sebzést is és azt a ravege meggyógyitja. A tömeg ellen amúgy is a zöld affos a jó mert többet sebez.Á te vagy peti! Ej ej azok a tree spiritek!
-
Razuel
aktív tag
Spirit Huntersből elég egy is, mert annak csak a debuffja sebez, amit nem lehet stackelni. Azzal az eggyel kell végiglőni minden ellenséges egységet. A drake és hasonló L repülő egységek ellen meg, ahogy mondod a parasite swarm a legnyerőbb.
M counternek szerintem elég a ghost spears, ha az ellen nature splashel van, úgyis jobban el lesz foglalva a DO-ddal, plusz ha nagyon kell akkor ott a spirit hunters.Murder3: Aki tud játszani, az tudja, hogy mikor fog eruptot kapni és tesz ellene, mielőtt ez bekövetkezne. CC-zni meg tudni fog, mivel a dancer lötávba van, odáig elhat a building presence-e
-
Murder3
addikt
spirit hunterből 2 felesleges.
mert nem a sebzése hanem a kiosztott effekt a lényeg.
az meg csak egyszer fog alkalmazódni egy egységen.
vagyis amíg a skyfirén van egy poison effekt hiába lövöd a másikkal nem fog duplázódni.
ezért elég egy mert midnig csak célpontokat kell váltani vele. -
Gyuri27
félisten
Ha fal mögött van vagy dombon ill szakadékba ahol körbe kell menni akkor semmivel.
A range unitok nem lövik mert messze van. Do, mauler nem játszik mivel mire odaér a wellnek annyi. 100 powerért lehet rá dobálgatni a parasitét. Annak viszont az a hátránya, hogy 30 powerrel több mint a dancer. Ami azt jelenti, hogy a 2-3 dancer után neked nem marad powered és a wellt is buktad.
A wr viszonylag olcsóbban counterelhető a hurrikánnal.
A razor meg szintén alig fogható. Ugyanis az m knock, teleportálni sem lehet. Swarmal nem nagyon veszed át lévén a stonnéban van hurrikán is és egyéb cc. A parasite sem gyilkolja le. -
alpihun
senior tag
Várjuk a repet.
Ja és onset,predator, a ti meccseiteket is élvezettel néztem.A predator meccsének eredménye nagyban függött attól, hogy az ellen óriásit hibázott, akart stampedelni orbra+2 wellre , és nem ért el odáig, tehát benyomta stampedet, felgyorsult és orb előtt megállt, túl messziről kezdte .Úgy is megnyertétek volna, de ez sokat könnyített.
-
alpihun
senior tag
Régebb volt nekem is sh-frost-sh-nat dekkem, viszont gyengének találtam t1 et ezért lettem stone.
Ezeket a 2 shipes offeringes teknikákat tudtam régeb, viszont ez a second change+enli, vagy a whelek beállitásai újdonság, továbbá érdekes, hogy az ashbones dologra se jöttem rá eddig.
Rpve dekbe én nem szeretem a firét.
frost-nat-frost-nat és nat-sh frost vlmi között vacilálok (gondolkodom, tájszólás).
Az előbbi érdeme a grinder,ami siege+ még healolni se kell, viszont nagyon vágyom vissza a shadowra is ashbone,motivate,offering, embalmer,sh phoenix,fof miatt.
És ha már ennyi lap van a grinder elen, a grindert eladom és csinálok nat-sh-frost-vlmi dekket.
A vlmi (negyedik orb) mi legyen, és miért?
Ja és ha már lesz embalmer+fof, elfér egy soul splicer is közöttük,a kombó piros splicerrel műkszik-e? -
alpihun
senior tag
Ah-ban 200 fölött van, de 180 bfp ért szokták adni-venni, 3 acc kell hozza.Egy acc-ot a regeléstől kezdve a 4es szintig kb 2 óra felhúzni,a 3 kari 6 óra+ fél óra a 3 mecs.
Ám a kereskedés is jó mód lehet, gyorsabb is talán, most van 377 bfp-m.
Kereskedek is gyakran viszont sokat bukok, az utóbbi héten 1x buktam kb 105 bfp-t, 1x meg 350-t xd.De ha valaki nem sajnálná az időt, leirhatná melyik lapoknak változik az ára gyakran és mikre kell figyelni, miket nem szabad venni.Bladehero irt volt pár lapot áral eggyütt, azokat és még párat már tudok, viszont sokszor ilyen evocators woe-kal, meg crystalokkal ki***k magammal.
-
Cr4Zy
tag
egyébként a treespirit pár gyengepontja:
- kevés élet, ami miatt csak dryad mellett használható jól, illetve támadásra szinte használhatatlan, max. kis területszerzésre
- csak root-olva jó, ami miatt mozdulatlan és közel vannak egymáshoz, szóval a cc varázslatok nagyon hatásosak ellenük
- legalább 3-at le kell rakni, különben túl lassan tüzel és simán verhető egy az egyben akár M egységekkel is
- egyszerre max. 3 célpontot lő, emiatt frost-tal a legegyszerűbb a leszedése: 3 barrier köréjük és innentől bármi leszedi őket, de más színnel is a legegyszerűbb harcmodor ellenük az S-spam, hiszen ezek ellen nagyon gyengék, és a hurricane meg egy idő után úgyis elfogy -
Murder3
addikt
Még közel nincs kész.
Illetve persze kell még kicsit majd baalnszolnom utáána, pl az Phyrexian obilerator jelenelg téves ahogy van és máshogy kell majd kidolgoznom...
Ami nagyon fontos ezeknélMint írtam sok változtatást ezközölnélk az egész rendszeren ezekhez.
pl eleve ahol ezen lapok játszhatóak lennének egy különféle mód lenne.
tehát maradna a sima pvpv, meg egy Phyrexian vs mirranos ahol ezket is lehetne.msot nicns időm részletesebben kifejteni, de pl a Myr Superiorra fuel Pristine Talisman
lényeg a Myr Superiornál hogy 15 myr egységed csak úgy nem lesz, de ha ezt ki akarod játszani akkor arra kell játszanod.
ebből következik h itt sokkal rugalmasabban kéne taktikázni, nem csak recounterezni az egységeket.Mindculling meg pl csak a "pure shadow undead"-okon működik, de ez nem egynelő egy harvesterrel, hanem egy külön creature tipus amit pl úgy lehet csinálni hogy beküldöd egy ilyenbe,Xenograft
ez a frost specialitása h babráljon az egységek típusával és ezt tudja változtatni.majd írok a többiről is ilyen bemutatót
ha kész lesz meg részletesene mindnet -
Sousuke90
aktív tag
ezzel egy baj van, shadow húz egy wellt és kész. ha nat támad, akkor shadow hazai pályán van. ha wellt húz megint lehet phase-el támadni, mert nem mehet well mögé a nat. ha akarod részletezem is.
fantom: ha ~3 hónap múlva még mindig fennáll majd a probléma, szólj és megyünk ilyen felállásban (miután visszaszoktam a játékba)
-
Zotya21
senior tag
pedig nem olyan rossz jószág aza deepfang multkor megvettem de nem maradt bf em és eladtam de legalább kiprübáltam.
a 2 critterrel elég erőske
vissza tudnak neki tölteni 2x 1000 hp -t az up 3 mas 3200 vagy 3100 mellé már nemtom pontosanmeg megvan aza képessége mint a mo nak hogy 50% al erősebbek akikre ez éppenséggel ráokád XD
-
Murder3
addikt
razro kiválló m unitok ellen emrt knockolja őket, de stone shard meg az alap coutner.
ha az ellen isnta t2-zik akkor be is támadhatod simán le lehet ilyenkor gyakni, de az építkezés a tuti, de figyelj arra h ha ő is elekzd te hátrányba leszel és t1-en sokéig nem fogo bírni, bár frostal lehet.
-
Sousuke90
aktív tag
akkor először is itt a link circadia guide-jához, amiről beszéltem, szerintem ezt egyszer olvasd végig, hátha volt olyan dolog ami esetleg eddig kimaradt
ha 1v1-t játszol, akkor én dobnám a motkot, ha épületet akarsz, akkor már inkább a lila stranglehold, ha meg nem épületet, akkor jó sok lehetőség van még
a mountaineert ne is akard megszerezni, mert a bugja miatt használhatatlan nagyjából
a t1 rush melyik paklival érdekel, és védeni vagy támadni? XD
az insta t2-eseket legtöbb esetben úgy lehet megállítani, hogy wellt foglalsz orb helyett, és t1-ről használod a megfelelő countereket, mert ilyenkor nincs elég powerje a supporthoz a t2-n és te 50 power bónuszból indulsz, ami folyamatosan nő
stonekinnel a firedancer ellen szerintem nem vészes, mert van épületvédelmed, amúgy razorshard erre sztem tökéletes nem? bár azóta nem láttam meccset, hogy behozták, úgyhogy csak tippelek
@Deathson: még nem, de amikor én voltam, akkor nagyon-nagyon ritkán futottam össze fire/frosttal szerencsére, azok meg leginkább shield+drake/scythe-al játszottak. amúgy 1 repülő cuccellen nem igazán powereffective
-
Sousuke90
aktív tag
welcome!
ha mondasz egy színt/paklit többet tudunk segíteni
ha általánosságban kéne infó és megy az angol akkor csak javasolni tudom circada guide-ját a kinti fórumon, remekül összefoglalja az alapokat
ha nem megy az angol, akkor szerintem kicsit specifikusabban kérdezz, mert túl sok infó van ahhoz, hogy pár posztba összepréseljük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest