- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #13540 üzenetére
OnSeT megelőzött, de ne ölj le saját egységeket legközelebb
Ember előny még a power előnynél is jobb. Gondolj bele, ha 3 egységgel támadod 1 helyett. Darkelfek simán leszedik a gladit, mert mikrók + a képességük. Erősebb ellenfél lekapja, ha 1 unittal mész.
Skacok, szerintem nagyon jó, hogy videókat csinál. Minek kellett belekötni. Így ki lehet elemezni mit csinál rosszul és jobb lehet + szórakoztat minket
...ez az ellen tényleg nagyon kezdő volt. Viszont én mindenkit óva intenék a noob szó használatától. Azt ugyanis a bénákra mondjuk. Ő viszont kezdő volt, lehet később sokra viszi
Alig volt normálisan upgrédolt egysége.
Szóval Zotya sok vidit kérek! A többiek meg le vannak...
-
OnSeT
őstag
válasz
Zotya21 #13491 üzenetére
de 1v1be azért még mehetne 2esen ^^
2v2ben viszont tényleg gyors már a 2xes is, ill. ott nehéz megtalálni az egyensúlyt hogy mindenki kb. egyenlő arányban szerepeljen, de 1xresen meg nagyon hosszú a movi ,
feltölteni meg megnézni isezért van mindössze 1db 2v2es videóm feltöltve ^^
-
Murder3
addikt
válasz
Zotya21 #13466 üzenetére
fury alatt iagzából lol szint.
én az eggyik arnyék accoomal csináltam azt hogy vettem 3 booster és abból raktam össze decket.
t1-re volt frost amge,sorcerer,lassító spellem,glacier,defence tower.
instant t2 és burrower+sorcerer+spirittel az ilyen ezüst szintűeket megettem mikróba.
de csináltam ezt egy csak free lapokból is azok még gybnegébbek ennél is ott is ez volt a helyzetnyersz 1-2-t és már fury is vagy bane se nagyon nehéz elérni.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Zotya21 #13458 üzenetére
ha nincs rajta upgrade akkor 2 orbig és 150 power, 70 a foglalós képessége, 3as uppon 3 orbig tud,150powerig (a foglalós képessége 50), tehát féltheted az ashbonet XD, am ja azt írja h nem tud extra-large unitot foglalni, tehát biztonságba lenne akkor is a warhtgadzer vagy mi a franc az
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zotya21 #13445 üzenetére
ha csak közepes képességgel rendelkezik a pure fire játékos, akkor már nem tudod megállítani, se glyphel, se coldsnappel a stampedet, disench meg úgyis ott van minden más ellen is
a wrathgazer meg igenis lehet jó cc színek ellen is, csak kell egy evocator. ha meg esetleg úgyis cultist+evocator a t3, akkor onnan már csak egy lépés a wrathgazer. bár ez nem változtat azon, hogy nehezen nevezhető versenyképes t3-nak szegény ^^'
-
kovsol
titán
válasz
Zotya21 #13258 üzenetére
mákod van, te jó sokat kerestél vele, én az első lappal sokat vesztettem, mert nagyon távolra rakott tőle, tegnap este még 900 ért el lehetett adni, na mondom berakom 888 pontért, erre most logolok be és már 400 ért is van bent és persze az enyémet nem vették meg, szóval én most már elrakom szerintem, aztán ki tudja pár hónap múlva megint jobb ára lesz
míg ezt megírtam már 380 az ára és csak rakják be dögivel, remélem hamar vége lesz az akciónak
-
kovsol
titán
válasz
Zotya21 #13160 üzenetére
lehet olyanoknak van meg akik már előtte is játszottak a játékkal, ilyenre nem gondtál ? ...
#13162) LoLHunCsirke nekem csak 14 óra 48perc mire odaérnek a seregek, és eddig van 12 egységem és ha kész a level 5 főház akkor lesz még 10, meg óránként még több mint tízre jön be nyersanyag, és ugye min 50 kell, mire ez meglesz és oda is érnek lehet már nem is lehet megölni majd
-
kovsol
titán
válasz
Zotya21 #13151 üzenetére
gondolom csak ideiglenesen jár és örökké nem él az akció, de ahogy nézem nem két perce téma a megszerzése, szóval lehet sokan meg se fogják csinálni, vagy nem is vágják mi is ez.
kb olyan mint a travian ez a játék és egy 50 fős sereggel lehet kb megölni molochot azt írják a játékon belüli chaten
-
G4ga
őstag
válasz
Zotya21 #13137 üzenetére
hmmm... akkor nem biztos hogy megeri?mondjuk ezt a sarkanyos nemtudok loni izet eddig eszre se vettem... tgnap tunt fel, hogy a bekuldott spippek semmit nem csinalnak... ( eddig lehet azert nem tunt fel mert sokan voltak - most a whell miat viszont keesebbet kuldok )
jogos... most olvasom ollie oldalan... mondjuk most mar tudom mi szabit benitasnak es mi debuffnak
-
G4ga
őstag
válasz
Zotya21 #13130 üzenetére
vagasi.
irtad, hogy a mo szobor sarga izejet is szoktad hasznalni... elvileg akkor az jo mondjuk a willzipper paralizalasara is? kivagyok attol hogy neha beuthetettlen egy base, mert lefoja az egysegeket az abok meg szetkapjak oket. nem tudom nyultak e az rpve reszhez is, de talakoztam uj elrendezesu pajaval is. tegnap tobbszor is elofordult hogy mar a masodik monut se tudta senki beutni ls map alatt. vigil + faember... -
G4ga
őstag
válasz
Zotya21 #13117 üzenetére
mindkettotoknek koszi a gyors valaszt...
Mit szedjek akkor ki? minek nincs nagy ertelme?
Lanceren en is gondolkodtam, legolcsobb lenne t3-on offeringolni vele, de ahhoz kell a t4.
igy hagytam az asbont csak...
construction is t4re csuszna... sajna a lila orb kell az offering miatt! -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Zotya21 #13003 üzenetére
zér nemteccik mér más megküdz azér a szros tokenért a shipel megcsak végigsétál az egészen semmi nehézség nicns benn
Veszel egy tokenkonvertert, és elkezdesz expert mapot farmolni tokenért. Lesz egy sűrű, és unalmas heted, és szegényebb leszel kb. 300 Ft-al, de megkíméled magad ezektől a baromságoktól. Nem szeretem az rPvE-t, mint említettem volt. Unalmas, szívás, kevés tokenért.
-
Murder3
addikt
válasz
Zotya21 #13003 üzenetére
igazából pl a pure shadow ami kínlódik mert neki se heal,se cc.
ha meg ugye zapperek,bombardok,enemy wrathgazerek,hulkok,windhunterke és miegyebek emg leszedik seperc alatt a shadow sereget.de ami meg abszolút gyilok kombó az a warlord,ward of the norh,losh ship,maelstrom,ice tornado,unholy hero ha még kell.
ezzel tolom sima ügy heal helyett protect van az simán elég. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Zotya21 #12998 üzenetére
emtom én a spiritet tartnom noob dolognak most az nagyon izgalmas hogy megse állsz csak darálsz
Kezd te is a noobozást...
A Shipnek 2 kék - 2 lilának kellene lennie, rögtön meg is lenne a balansz. rPvE-re meg pont a dara kell. Megjegyzem, hogyha sokat játszol Ship-el, akkor rájössz, hogy van, hogy hátrány, hogy sokfelé tüzel. Általában jól jön, de bizonyos esetekben, ha 1 dolgot akarsz lenyomni gyorsan, akkor szivoda.
meg a piros batarielt nemtom az mér ilyen olcsó ha ilyen rohadt erős
Azért mert pure.
-
kovsol
titán
válasz
Zotya21 #12994 üzenetére
HP nem is kell T1 -re mert a shaman és a surge megold minden hp gondot, a multishot miatt meg a windek aprítanak szépen, rootolom az ellenfelet és akkor a sámánok is lőnek amíg nincs dmg windeken, ez rPvE-re is tökéletes(dif9 ra is elég szokott lenni), de ha lehívsz egy rakat Frostmaget az is végigdarál nem kell oda se hp
ha meg Ashbone Pyro hívsz t3-ra hogy fogsz grindert hívni T4-re ha t3 nál egy shadow orbot toltál ?
-
kovsol
titán
válasz
Zotya21 #12980 üzenetére
Nem akarok bele ugatni, de szerintem ez nem valami jó pakli, mert T1 szerintem sokkal jobb a nautre mint ez a frost amit te beraktál, de ha már a frostot erőlteted miért nem Frost Mage ? Home Soil, ice barier.
Ez hogy több egyforma lapot is használsz csak külön szín ennek se látom értelmét igazán, főleg hogy 4 chargos ebből három. T3 -t meg elintézed egy Mo val? Kap valami CC -t azt megölik aztán csak pislogsz majd.Sousuke90 Torony bontásra is remek előre megyek vele, dobbantok majd az épületekre uszítom, közben a rageflame lefagyaszt mindent körülötte. Hurrican is jó lap régebben használtam, de kellett a bfp és eladtam, de majd beszerzem újra amint tudom, mert T1 T2 re még életet menthet.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zotya21 #12955 üzenetére
Ez az én verzióm, bár tegyük hozzá, hogy mióta ezt csináltam, volt már egy pár nerf:
Dread
Forsaken
Nox
Motivate
Nasty
Life weaving
NG
PhaseMage
Corpse explosion (jobb szeretem, mint az UA-t, mert nem annyira szín függő)
Unholy power
RB (ez már egy szép nerfet kapott, szóval szerintem majd kiveszem)
Nightcrawler
Darkelf
AoC
Warp
HarviAshbone
Cultist
Soulshatter -
OnSeT
őstag
válasz
Zotya21 #12916 üzenetére
nekem a kezdőmet robbantotta be portal nexussal egy kedves shadow player.
2v2-t játszottunk és ő került mellém társnak. de csak kolbászolt össze vissza mapon, mire írtam neki hogy jó lenne ha segítene.hát segített.
lehet nem voltam elég egyértelmű.
de most már tudjuk hogy shadow palyernek nem szabad beszólni.
sértődős egy fajta. ^^ -
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #12916 üzenetére
Azok vannak dögivel. Tegnap előtt lenyomtam egy frostost mindenével együtt. Ekkor beszólt, hogy milyen vigil noob vagyok
Már kevés volt az idő és T1-el elhúzta az időt letelt és kikaptam. Erre írom neki, hogy milyen időhúzós kis geci (csak geci helyett noob-ot írtam
) Azt válaszolta, hogy igen és nevető fej.
Szóval vannak ilyenek is, akik nem tudnak veszíteni előtte meg beszólnak, hogy mi milyen noob-ok vagyunk. Szerintem a szó jelentését sem ismeri
-
Murder3
addikt
válasz
Zotya21 #12898 üzenetére
Nagy bajom nicsn a crawlerrel de kéne egy errősebb és jobb pure változat ami kiveszi és lecseréli a pure deckekbe.
a crawlernél mindneképp ersőebb kell h legyen és swift és használható ugyan oylan jó képesség.
ha nem ilyen lenne a lap akkor nem lenne értelme mert a pure deckbe nem tudná leváltani a kívánt lapot.
a crawler emg splash deckekbe kap annyi és oylan támogatást h ne tudjon már mindent kivégezni.
pl egy 60 poweres undead skeletal egység.
swift m dmg m size 750-800
corpse gather tualdjonság.
mindne 1000. életpont után képes kiváltani saját árát és spawnolni 2 skelton warriort ami 30 sec-ig él,frenzy képesség aktiválva és 100%-al több sebzést okoz amíg él.
az egység amíg birtokol éeltpontot 25%-al kevesebb sebzést szenved el.a darkelfet meg
skeleton archher.
50 power 11 dmg 600 hp
corpse gathering tulajdonság.
maximum 3000 életpontot gyűjthet.
mindne 400. életpont után az egység halála után újraéled de minden újraéledés után 4-al kevesebbet sebez.
minimum 1-et mindig sebez. -
fantom922
aktív tag
-
Murder3
addikt
válasz
Zotya21 #12887 üzenetére
wintertide később jó lehet mert az rare szal nem megy majd le az ára.
de ha fathom kell vkine olcsón akkor megéri mert a wintertide+a többi visszahozza a fathom lord árát.és a fathom azé amikor én adtam el belőle akkor 230 körül volt egymaga majdnem visszahozta a booster árát.
-
Razuel
aktív tag
válasz
Zotya21 #12882 üzenetére
Nagy vonalakban erről szól:
Megérti a frusztrációdat és elnézést kér. Ő fog neked segíteni és mindent megtesz az érdekében, hogy megoldódjon a probélmád. Azt kérdi, hogy még mindig fenn áll-e a problémád. Ha igen akkor add meg nekik a a következő infókat, hogy utánna tudjanak nézni.
Game, Battleforge.
Console, PC. (gondolom)
Gamertag/PSN név xbox/ps nél van, szóval ide szerintem semmit ne írj (bár az ingame nevedet odaírhatod ha akarod).A többit te biztos jobban tudod, mert én még sose láttam a support oldalt és nem tudom, hogy hogy működik. De a lényeg, hogy http://support.ea.com a ‘My Questions’ linken tudsz feltölteni infót, screenshotot vagy hasznos dokumentumokat. Ennyi.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Zotya21 #12860 üzenetére
Nem hiszem hogy a kilépkedés miatt lenne, én max arra tippelek hogy régen volt már szerverkarbantartás és valami tönkrement.. a másik meg h nem csak nálad van ezzel gond, sőt egyre több embernek
Onset : ellened akarok még egyet menni, talán a ghostspearsek megállíthatják azokat rageclawokat xD
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #12860 üzenetére
Kép berakás?
Ha arra gondolsz, hogy képet mellékelni supportra akkor... Mikor kiírja a hibát játékban print screen és azt bemásolod sima paint-be és elmented (másolhatod word-be is vagy bárhova...). Supportnál alul van egy lehetőség, ahol lehet képet feltölteni a problémádról. Feltöltöd a Attach Files résznél tallózással. Ez után ott lessz mindegyik kérdésedhez mellékletben azonos témán (problémán) belül.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #12856 üzenetére
Zotya jó már a pvp? Én 3x írtam nekik. Írd meg, hogy újra tetted a játékot, hogy sok más játékosnak van ugyanez a probléma. Ha erre se jön megoldás akkor írd meg amit én
nálad nem igaz, de kit érdekel. Visszaraknának pár nap múlva.
Hi
Since my last message I have realised what had probably caused my problem: I have a new Internet provider together with a new modem which sometimes reboots without any reason (probably because of the fault of the Internet provider).
This resulted in that I went offline during fights several times, therefore I have been banned.If I'm right assuming that I have been banned because of the above reason, please revise your earlier decision and re-establish my account because I didn't go offline by purpose.
Thank you in advance for looking into this.
DávidEzt írtam. A lényege, hogy a modemem meg az új szolgáltató miatt volt a baj. Nekem tényleg, de lehet neked is visszateszik... bár azt nem értem, hogy mint a vírus terjed ugyanaz a probléma
Ugyanis nekem elsőnek is ugyanaz volt mint nektek, de megszólalásig... mind nem lehet bann. Akkor viszont az enyém se volt bann... ááááááá nem értem
-
Razuel
aktív tag
válasz
Zotya21 #12851 üzenetére
Ha már elmondtál nekik mindent, akkor csak annyi maradt hátra, hogy várj. Elvileg utánna néznek a dolognak és megcsinálják, ha nem akkor úgyse tudsz mit csinálni. Amúgy szerintem több bejelentés érkezett ezzel a buggal kapcsolatban, ha csak te írtál volna akkor user error címszó alatt elküldenek új játék/windows/gép cserére.
Más:
Elkezdtem expert pve-zni. Már csak 4 solo map van hátra utánna jönnek a 2 playeresek. Szóljon majd akinek van kedve beszállni. -
Zotya21
senior tag
válasz
Zotya21 #12846 üzenetére
kövi válasz
Hello,
Thank you for contacting back to us.
At this point, I may need to escalate this issue to my senior level support staff for further investigation and better assistance. Please be informed that there is no live support on higher level. They should contact you via e-mail. I'm sorry for any inconvenience you've experienced getting the proper support till now. I understand your time is valuable.
Thank you
Gregmagyarul nemtudnak segíteni és nézzek körül magasabb balfsznál ?
-
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Zotya21 #12787 üzenetére
Röviden:
"Ba*d telibe a jó édes ku*va anyádat!"
Ugyan ezzel fárasztottak 1 héten keresztül. Arra nem veszik a fáradságot, hogy ránézzenek az accountodra, csak Ctrl+C, Ctrl+V, mindenkinek ugyan az a válasz. Ennyi erővel ez lehetne az automatikusan kiküldött e-mail is. (lehet, hogy az...).
Sok sikert hozzájuk, én 1 hétig csináltam, aztán hagytam a rákba őket, csináltam másik karit. Szerencsére nem volt még semmi a régin.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zotya21 #12772 üzenetére
Itt tudsz bejelentkezni supporthoz
Ha megírod magyarul, én is és más is biztos szívesen lefordítja. Ötlettel, hogy mit írj nem tudok szolgálni, mert én még sose írtam BF supportnak ^^'
-
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Zotya21 #12270 üzenetére
Ja még emlékszem rá
na meg nem egy főnikszet hoztál le hanem 2-t XD amúgy a disznó-creeping-roots ot annyira imádom csinálni
csak néha a creeping elég hamar lejár..
Én a promo fire dancer től rettegek nagyon, azt annyira utálom h áá.. az ellen mondjuk a mauler tökéletes de már így is gondban vagyok mit rakjak be.Egyébként aki akar 2v2 zni azt hétköznap megtalál 3től 5ig, Ovobacsival most toltam pár meccset, nemtudom h féltek e tőle de szinte mindíg 2v1 be indult xD sebaj.. könnyen kaptunk tokent
Amúgy sok itteni emberrel tudtam már játszani,pl: egy 2v2 unrankeden én+linekiller vs Onset + mikib. Zotyával 1vs1. Poppika val pedig 2v2zni szoktam, szóval jó h ráakadtam erre a fórumra
-
OnSeT
őstag
válasz
Zotya21 #12270 üzenetére
2v2ben ne foglalkozz a pvp rangokkal, nem mérvadó.
rangot az 1v1 meccsekkel lehet szerezni, s attól hogy vkinek nagy az 1v1 rangja még nem jelenti azt hogy jó 2v2 játékos. (vagy lehet hogy jó 2v2ben is de épp akkor játszik először az adott társsal. )a másik véglet mikor rang alapján lebecsülöd az ellenfeled. érdemes átpörgetni a top200-as 2v2es listát, meglepően sok csapat van az élen alacsony 1v1 ranggal.
erre az a magyarázat hogy vannak játékosok akik csak 2v2-t menneknemrég mentünk linekillerrel egy pvp rang mentes csapat ellen, meglepően jók voltak, jobbak mint sok high ranggal rendelkező csapat. mint kiderült nem kezdők hanem a toplista elején tanyáznak.
szerencsére linekiller elég jól ismeri a 2v2es játékosokat/csapatokat, így mindig tud előre figyelmeztetni hogy ki(k)re kell különösen figyelni
egyébként te hogy látod az ellenfelek deck lvljét rankeden? ^^
tudtommal azt épp azért jelzi egységesen 0-nak hogy senki ne ijedjen meg tőle és ne lépjen ki a loading alatt.én is gyakran mellényúlok unitlehívásnál ha a kis gépen játszok.
1024x768ban kisebbek az ikonok, és nem lehet a megszokott mozdulattal lehívni az adott egységet. a legnagyobb szívás az volt mikor templart hívtam le eagle helyett egy földi attackra^^mondjuk azon a gépen nem is megyek rankedet. ^^
-
OnSeT
őstag
válasz
Zotya21 #12186 üzenetére
a fotó 1024x768ban készült minden min mellett.
többet ér-e mint nightguard ? bfpben igen.
egyébként meg nem lehet őket összehasonlítani mert csak a modell azonos a funkció teljesen más.
phantomnál elírtam ranged és spec blokkolás együtt, másik módban meg walk sebességre lassítja a célpontot
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zotya21 #12186 üzenetére
szerintem a képet nem OnSet csinálta, mert nála jobb graf szokott lenni
amúgy első ránézésre meg van a remek t2-es ranged counter
razor szerintem max arra jó, hogy stonekinnek is legyen long range, mert ghostspears még mindig jobb s counter szerintem
a bandit lap meg t3, szerintem ott nem fog sok vizet zavarni -
Murder3
addikt
válasz
Zotya21 #12178 üzenetére
igen de ha már van egy kis tapasztalta befallen ellen akkor nem követnek el olyan hibákat h köré hoz egységet vagy megpróbálja healelni,buffolni a fertőzött egységeket.
és ha ezt nem teszi meg még meg is mentheti az egységét.Ha csak 100 pwoer lenen úgy legalább megénri minne esetbe.
Amúgy közbe lett shadow nature, Ami Phantom amit csak a 09.06-hó előtti játékosok kapnak meg az egy nightguard erősebb sebzéssel lassító képességel és egy swift mauler slammel, m counter egység.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest