- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #16266 üzenetére
igazából függ a paklitól.
mivel én bandit deckel megyek és kapásból nem használok fire unitot,aoc-t.
főként ha stalkereket erőltetem vagy commandost azokat meglehet fogni.
sokkal olcsóbban mert nálam kötelező fullra buffolni végig az egységeim.de mi is vertünk már meg hero,legend párost stb.
ugyanakkor kaptunk már ki tőlünk jóvalta gyengébb párostól is, akiket pl azelőtt 4-ből 3x megvertünk aztán elkezdtük t1 simán megvolt ők t2-ztek mi nem törődtünk welleztünk bőségesen aztán jött egy egy tonna shadwo mage meg rá épített founttain of rebirt,nether,heal spam és köpni nyelni nem tudtunk ellenük...
meg máskor is van van h alá becsölöd az ellen aztán nagyon elbízod magad és a végén meg ott vagy h a vereség szélén álsz...de pl itt én kapom a legendet
[link]nem tudta counterelni a commandosaim..annó én is ezt a baromságot csináltam commandosok ellen.
gyuribá:nem tudom nem emlékszem rá h hogy volt az.
-
Volgafan
senior tag
válasz
fantom922 #16262 üzenetére
Ok bazzeg,akkor hazudok............elmondom neked vertünk mi már be TOP2.-at is...lehet mindenkinek jó napja,meg az ellennek szar....nem?mind1,hazudtam...mekkora király vagyok...ide járok hazudni...Igen oda kell betenni a Map mappába,de ha nincs,csinálj 1-et..hogy lehoztam azt a meccset...a mondatodnak kb ez az értelme........de ha életre tudnám kellteni a vinyót,amit leejtettem leesne az állad...
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #16233 üzenetére
t1-en nincs hiány ott a balansz hiányzik h van össz vissz 3 egység aminek semmi értelem...
t2 L megint nem hiányzik ami hiányzik egy pure core felépítés
t3-ra meg nincs értelem purenak maradni.heal,cc,bp spellek ergó nem hiányoznak csak nélkülük akárhogy nézed óriási a hátrány, de nekem nem hiányzónak mert nem azért akarnék puréval menni.
Sose volt erősebb, csak az emberek rájöttek h semmi értelme a pure shadownak.
Eleve hátrány és a leggyengébb a spalshekkel szembe, core lapjai meg mindne spaslhbe ott vannak ergó ezért van annyi lostos.
ha csak nem harvira megy az illető amit szintén nagyon könnyű counterelni igazán nem éri meg.ezzel el is mondtam a legnagyobb hibát a shadwonak h hiányzik belőle az a + ami a többi frakciónál puréba is megvan
-
-
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #16108 üzenetére
de ha folyamatosan kapod a churchöd se fogja bírni sokági.
repülő egységek oszt a viigl nem ér semmit
az meg úgy nincs
a stone spell csak időre veszi át ami véglegesen az csak t2-es xx pwoerűt tud átvenni.
ha esetleg bandit gunnerrel megy az meg megkerüli a védelmedet 100%-osan
agyon buffolod és akkor a vigil se jó ellene és a churhc is hamar pusztul...nem veri az olyan simán, megvan ugyan az a védelmed csak erősebb támadóid sora.
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #16103 üzenetére
csak crawlereket kell beküldeni, cultistok maradnak a bázisnál.
te elköltesz egy rakat powert glacierre, tricjre, aocra vagy amire akarsz, addig feltölt a cultistok hp-ja és mehet az újabb roham. és mivel ingyen megy a crawler idézés...akkor warp+instant nasty, még anno linekiller mondta ezt a taktikát.
viszont foul playel is robban ha jókor teleportálsz.
ez kb. olyan mint amikor nastyzod az unitod akkor mikor veszi át nightguarddal.
ha jókor lövöd el, lesz egy ingyen guardod, az ellennek meg egy hullája -
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #16091 üzenetére
anynira nem jó, az inkább shadó naturéba..healing garden+ray of light+nyomod a képességét meg buffolod...az úgy durva
unstable jobb tőle én azt ajánlom h használd.
kb mindnere jó ami kell t3-on core táamdó,buffolható m counter,magas sebzése van jó az életbentartási lehetősége és a végén még robban is akár.
sztem sokkal inkább balanszosabb lap mint az ashbone.satanael jó lenne de nem éri meg sztem.
eleve könnyű counterelni.fantom:wrathgazer
(mért nem tudjátok ezt
)gondolom snappy is idegen nektekXD
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #16089 üzenetére
wrattiról ne is beszéljünk.
Razuel:csak röviden nem mindenhol van mauler.de kellő support eseén ő simán fentudja tartani a támadást.
de mviel pl stonekinnek ott az l knock..illetve a bp nem annyira vészes.vagy lyrish.
pl cultist master könynedén kiszedi még ha fullos buffos is.
de mint modntma nem a counterelése a meghatározó... -
Razuel
aktív tag
válasz
fantom922 #16097 üzenetére
Tudom, hogy nagyon imba lap. 1v1-be nehéz bármit is csinálni ellene, de a 2v2 pályák sokkal nagyobbak és ott 2 ellenfél van. Lényegesen egyszerűbb úgy tenni ellene, ráadásul ha nem kezdők játszanak nem is tudod olyan helyre felépíteni ahol már nincs bázisod. Ahhoz meg sok power kell ám.
-
-
Volgafan
senior tag
válasz
fantom922 #16094 üzenetére
Ennyi!!!!Nekem is van shadow-shadow-frost deckem,de mondjuk jobban komazom ,aamikor a 2;frost es nem a reaver miatt...azt a legritkabb esetben hivom le...viszont,mit szolnal hozza:regota olyan tarsat kereek,aki ket orbon shadow,es hajlando betenni a churcot...mert sztem nagyon (masok szavaival elve)OP nether-church combo ugy,hogy en is tudok javitani a churcon....harcoltam ilyen ellen eseyunk se volt,egyszeruen nem tudtuk mivel szetverni a churchot,met iaba tamadtuk dancerrel,vigillel,netherrel egyszeruen odavitt magahoz...mit szolnal hozza?
-
Volgafan
senior tag
válasz
fantom922 #16089 üzenetére
De miert maradsz t3 is shadow?gyakorlatilag satanak kell csak pure,d annal millioszor jobb t3-as lapok vannak...amugy ujra tolod?ennek orulok.ha van idod megvarni,nekem elvileg vannak sataim....en soulhuntert szeretnek t3ra,de miko meg jo volt a gepem,irrealisan dragak voltak....
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #16060 üzenetére
reaverre meg megy az aggressor
aoc + bele vmi, csak vigyázni kell nehogy kapj egy cannon tower vonalat a bázisod köré. ^^
a másik járható út a darkelf spam, stonekin L unitjainak ( tempest, aggressor ) az s knock a gyengéje. razor nem tom milyen módon knockol, de az L ek ellen jó ez a taktika ha már 2-3 jön egy bázisodhoz. -
Darkzbane
tag
válasz
fantom922 #16060 üzenetére
1v1 helyzetben nightcrawlernek nyernie kell razorshard ellen, razorshard lövése után van pár másodperc késés mire a lövése 'felrobban', egy swift egység mint nightcrawler simán kikerülheti. Támadsz , kikerülsz, támadsz kb ennyivel le kell tudnod szedni.
Ha több egység van akkor két irányból érdemes támadni .
Shadow mage támogatás hátulról attól hogy nem knockolja jól jöhet mert erőset lő(bár ha jól időzítesz el tudod kapni mielőtt steadfast lenne dejó is a nether warp ^^)
Ha végképp nem tudsz vele elbánni ott van még nightguard is vagy tömeges spam ellen knight of chaos. -
Darkzbane
tag
válasz
fantom922 #16053 üzenetére
Nightcrawler frenzy képessége odatesz pure firenek,lásd az első repet )
Két régi (több mint féléves) replayemet megtaláltam, pont illik a mostani témákhoz
Shadow nature vs Pure Fire egy elég szivás random pályán iszonyat közeli kutakkal
Shadow nature vs Pure shadow ez még Resource Booster nerf előtti replay azt hiszem
-
Gyuri27
félisten
válasz
fantom922 #16040 üzenetére
Bármelyiket választod, well hátrányba kerülsz. Ez tuti. A do talán annyiból szerencsés, hogy meg tudod menteni. A parasitét szét fogja szedni arcfiendtől felfelé minden fire játékos.
Amúgy meg ha dombról/völgyből kapod a dancert kb mindegy mit hivsz le.
A wr hurrikánnal counterelhető és a frost nem gyilkolja egykönnyen a swarmot.
Stone esetén 50-50 hogy jól jössz ki belőle. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #16039 üzenetére
Rég voltam már itt is, de látom a hangulat nem sokat változott.
"a Gladiatrix 70 powerbe kerül és simán leszedi a parasite swarmot"
a gladiatrix buffot kapott és most már splash damage-e van?@Razuel: az meg meglep, hogy ez a 3 dryad, 2 eruption meg nem ritkaság, mert most említed te is, Gyuri is említette már (meg is kerestem) ... tényleg ilyen kevés nature t1 van játékban?
-
Razuel
aktív tag
válasz
fantom922 #16040 üzenetére
Sehol se volt szó Scyte Fiendsről. Ott tartottunk, hogy az ellenség dancerrel lövi a wellemet. Te erre azt mondtad, hogy mauler és oink. Ha most oinkolok és elkezdem verni a dancert, ő lehoz egy enforcert amin nincs cc és szétszedi a mauleremet. Így buktam 100+ energyt, ő meg ugyan úgy kiszedi a wellem. Na én erre azt mondtam, hogy inkább egy parasite swarmmal megyek a dancer ellen. Mivel az légi S egység és M sebzése van tökéletes a dancer ellen. Erre ő a következőket teheti: Vagy gladiatrixal próbálja leszedni a swarmot, ezzel a baj, hogy nincs bonusa ellenem és biztos, hogy tudok olyan helyre repülni ahol a gladi nem éri el a swarmot. Vagy jöhet drake-el, amit simán átveszel és meg van oldva a dancer ellen is a dolog (drake megeszi a dancert). Ezeken kívül lőhet eruptiont, amit heallel könnyen ki lehet védeni, vagy ha duplán lőné akkor meg már energyt vesztett. Most hirtelen ez a 3 jutott eszembe, amivel a fire le tudná szedni a swarmot.
De ahogy fentebb is mondtam, a nature egyik legnagyobb ellensége, a pure fire. Nehéz ellene játszani. Amit te mondassz, hogy DO-val megölöd a dancert az igaz, de utánna mit csinálsz a drakkel ami fentről lő és te nem tudod támadni? Ez ilyen megnyerted a csatát, de a háborút nem, effektus.
-
Razuel
aktív tag
válasz
fantom922 #16007 üzenetére
Közel se vitatkozásnak szántam. Csak elmondtam a véleményem.
Nem tudom, hogy mi bajod azzal, hogy kiterjesztjük a csatát 4-5-6 akár 20 lapra is. Erről szól a játék, ha én elkezdem ölni a dancerét, ő hív valamit, amivel meg tudja fogni az én egységemet, így előrelátóan olyat hívok le, amivel az ellenfél főlé tudok kerekedni.A többi írásodra nem is válaszolok, mert semmi értelme. Oink a drakere és menjek rá a dancerre? Mivan ha elfut a dancerrel, míg a drake ki nem jön az oinkból? De ha sikerülne is megölni a dancert, ott tartunk, hogy neki van egy drakeje ami ellen semmit se tudok csinálni a maulerrel, mert elbasztam az összes energymet.
Murder3: Még jó, hogy semmi közöd se a firehöz, se a naturehöz.
Egy eruption nem tudja megölni a swarmot (30-40% hp-ja marad), de ha nem hívott le mellé semmi mást akkor mehet a heal, nem kerülök vele hátrányba, mert ő is ellőtt egy eruptot és valószínűleg gyüjt a kövire. Ha íjászokat hívott mehet a cc, nem sokat fognak zavarni. Ha drake, akkor oink és át lehet venni, innentől kezdve megvan oldva a dancer counterje is.ui: Az a meglátásom, hogy nagyon dobálóztok a powerrel és nem néztek a dolgok mögé. Próbáljatok belegondolni, hogy ő mit hívna az én taktikámra, és ezzel számolva tevékenykedni.
-
Razuel
aktív tag
válasz
fantom922 #16003 üzenetére
Oink + Mauler? Az oink áráért lehív egy enforcert ami simán megeszi a maulert.
Do + Heal megint csak 200 power, amiből hív drake-et vagy isten tudja milyen finomságokat.
Parasite (spell) mire leveszi a hp-ját (ha egyáltalán meg tudja ölni) a dancer lerombolt egy wellt.Szerintem Parasite Swarmmal lehetne próbálkozni (bár nem próbáltam, de elgondolkodtató). Mivel repül és S méretű, a fire csak nehezen tudja leszedni, míg ő az M bonuszával jól tudja sebezni a dancert. Ha meg lehívna egy draket akkor elfoglalod.
A naturet sajnos a pure fire nagyon tudja szopatni. A legtöbb szín közül ezt találom a legnehezebbnek, még így is, hogy stonekin vagyok.
-
Volgafan
senior tag
válasz
fantom922 #15408 üzenetére
Bácsikám olvass vissza:arról volt szó,hogy sw-shaman dryad megfogja...teszteltük Onsettel:nem lehet megfogni,mage,light,íjjász,barrier,home soil kombó...kipróbáltuk minden hogyan...amúgy sztem stone deckben:aggressor-tempest kombó jobb,legalábbis nekem igen bejön crystal támogatása mellett és nem arról van szó,hogy be ver-e minket,vagy nem...hanem t1frost rusht nem fog meg t1 nature az életbe sem....nem t2,stb...Lenne frost deckem megmutatnám raznak....1 megoldás van,most aszt tesztele,.mert mikor natureval megyek és látom jönnek rám,nem merek wellt venni,mert nem tudom megvédeni....ott meg vesz az enemy és végem is...nézegess freemkát, meccsei 98%-a max t2...Én ha stoneval eljutok t2-ig már nincs gondom.....csak jussak el odáig....
-
-
alpihun
senior tag
válasz
fantom922 #15276 üzenetére
Ja a ha lenne klán jó volna.Ám nekem is vannak ötleteim.
-Passzi bónusz rendszer:bónuszokat lehet szerezni goldért/mapokon/rangk elérésével mint pl.:+5százalék sebzés minden épületre,unitra,spellre vagy épületek gyorsabban épülnek,a felhuzható falak életereje nő, well életereje nő.Ebből lenne kb 16-20 darab, mindeniket meg lehet szerezni, de egyszerre csak 4 lehet nálunk, ezeket kis pakkokba csoportosithatjuk,mint a dekkeket.
-Vagy lehetnének pvp fun módok,amelyiken mikor elkezded, válaszhatsz 6-7-8 előre összeállitott dekk közül és aval kell menj.Vagy egy másik mód:sajátt dekkel mens, van 15 rang és amikor egy rangot feljebb lépsz már eggyel kevesebb lap fér a dekkedbe.(rang 15 ön pl 5 lap, rang 2-n 19 stb.)Persze a magasab rang a jobb tehát kártyákot nélkülözve harc. -
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #15174 üzenetére
nem kötelező shadowal kezdeni ha losttal mész
egyébként a 2 spellben csak annyi a közös hogy mindkettő 55% bónuszt ad, a mechanikája, meg a játékstílus ami kell hozzá már teljesen más
t3on már drágák az egységek, nem éri meg kilődözni őket.
pl lost vigil supporthoz soil sokkal jobb, barrier ugye adott mert anélkül nincs LR ált.
motivatevel meg leölni egy 160 poweres unitot, ami ráadásul még támadás közben regenerációra is képes, hááát...
-
alpihun
senior tag
válasz
fantom922 #15174 üzenetére
Ha up 3at nézzük:
MOTIVATE-----// //-----HOME SOIL
-+55% damage = -+55%damage
-25 power > -40power(+barrier)=60 power
-30 mp = -30 mp
-minden egységre kihat > -25m aura
egy egys;get motivatenál fel kell áldozni, de én úgy szoktam örrökké azt ameik vagy frenzyn van, vagy mindjárt meghal.... -
alpihun
senior tag
válasz
fantom922 #15160 üzenetére
t1:nasty
motivate
life weawing
phase tower
dread
nox t
forsakent2:tudod...ám 3 unit t2-n elég?lyrish+reaver+darkelf?mondjuk egyik se olyan hihetetlen drága, charge hamar meglesz.
t3:grigori
-ashbone
-silverwind
-soulshattert3 az szerintem igy jó.t2 ről sh phoenix megy,még 2 lapot kell kivenni
-
alpihun
senior tag
válasz
fantom922 #15158 üzenetére
Sziasztok,már akartam irni,hogy de igen is van, ami üti a t3 sadó lapok közül más t3-ait.Viszont nem,ashbone amit ér kb., cultist master azt2 kevesebb powerrel, falent 2 ijassal leszedi akárki,unsteable demont meg ki lehet védeni simán.Satanael se olyan túl nagy arc xD
.
Ám a deckemhez viszatérve(
):nem tudom melyik 3 lapot vehetném ki t2 ről, t1 és t3 ugyanis full.
-sh phoenix
-darkelf assassins
-lost reaver
-lyrish knight vagy nc(ice barriertől függően)
-aoc
-coldsnap
-home soil
-ice barrier
-kobold trick
-glacier shell
-unholy powerNa, ha ice barriert kiveszem, jön vele a home soil, lyrish helyett pedig nc.+Még 1 épület protot ki tok venni.Csak nem tudom melyiket.Ám lyrish fontos volna-igy ice barrier is, meg a home soil is.
Szal kobold trick vagy glacier shell?
És home soilt is kivehetem esetleg,még motivate ott van...
Ez eddig 21 lap.Még kivehetem az unholy powert, vagy a life weawinget. melyiket?
Nem tudok dönteni...el kell mennem az euronics-be, addig képtelen vagyok dönteni xd:
-
alpihun
senior tag
válasz
fantom922 #15131 üzenetére
á de igy t2 nem lesz túl béna unitokból? darkelf, nc(vagy ha barrier ak lyrish),reaver,phoenix
Na Jó, azért ne nézz ennyire bénának....azt én is tudtam hogy harvi, mage, nether 2 shadós, csak arra céloztam hogy cobold trick,home soil, reaver, és gravity miatt nem érdemes kiszoritani 3 jó lapot.
-
alpihun
senior tag
válasz
fantom922 #15117 üzenetére
Ja, akkor sh/f/sh leszek.Egyébként nem szeretem hogyha az első és második orb különbözik, olyankor mindig 1. orbomat darálják be és akk végem, de ha ezt a dekket épitem ki szentem jó lesz.
Na akk t1:nox, forsaken,dread(witchclaws ha kijön amii, 1 bfp ért veszek(common lap)700 ért drága a piros, ám a dreadot jobban szeretem),nasty,phase,nightguard,life weawing(7 lap)
t2 re visszatérek...
t3:grigori,ashbone,silver,soulsh(4lap)--vigill nem kell, 180 power+barrier, akk inkább odameek grigorival és robbantom xd
szal t2 re maradt 9 lap:
-mounty
-lyrish knight
-home soil(motivate helyett)
-gravity
-reaver
-kobold tric
-ice barrier(lyrishnak, home soilnek meg vigilnek)
-nc
-darkelf
-aoc
-coldsnap
-unholy power(12 lap)
És megint itt vagyunk ,23 lap.t3-on minden kell.T1 en nem tom mit vehetnék ki,t2-n meg reavert esetleg(mounty potolja),a spellek kellenek(max unholy power nem,100 powerért tudok még egyet hivni szinte akármiből, az meg dupla sebzés és dupla hp ha ugy nézzük),szal darkelf/nc/lyrish hármasbol ki kell venni 1-2 lapot. -
Volgafan
senior tag
válasz
fantom922 #15121 üzenetére
Akartam kérdezni,hogy mikor használtad utoljára?
dreadot sztem esetek 98 %-ban nastyzod,és ha jól emléxem a withclawsnak nagyobb a hp-je.... viszont 20 bf-ért átveszem tőledXDDD amúgy t2re tudnám még a mountit is ajánlani,én is régóta be szeretném tenni,csak nem tudom minek a helyére...
-
Volgafan
senior tag
-
Volgafan
senior tag
válasz
fantom922 #15103 üzenetére
Levágtam,csak elvesztettem a fonalat a döntővel kapcsolatban...én is a gyengébbik deckemmel voltam,mondjuk mondtam is,hogy meglepődtem a frostodon.....de kezdek én is belejönni a natureba...már csak a mountinak kéne helyet szorítani....pffff amúgy fire ellen a mage k.szar.....rárobbant és végük is,hiába a nether...tapasztalatból tudom...ha knightet hozott volna,lettünk volna bajba a sok egységünkkel....
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #15078 üzenetére
mondjuk az én baromságomnak köszönhetően kb -120-al kezdtél
elején beszaladtama weleldhez majd 2 scevit tök feleslegesen elhoztam root-hoz, hogy visszafussak a kezdőmhezmeg nem foglaltam wellt mikor visszatáamdta,m igazából azt gondoltam na bedarálom majd, csak addigra már nem volt,secevi,erupt,íjászból se chargom
-
alpihun
senior tag
válasz
fantom922 #15033 üzenetére
Még nem volt megkötve az üzlet, egyszerűen nem tetszett neki a 80 bfp a cultist masterert, én lecheapereztem, ő meg megfenyegetett hogy adjak neki bfp-t vagy jelent
Murdeer:szentem is naon gyenge a shadow t2, harvi meg shadow mage ami ér valamit ott, meg a nether(eddig nekem csak magera futotta,de gyűjtök)
-és a vigil,grigori ,reaver trión kivűl tényleg nem használnak semmit,esetleg a tornyokat a taktikusabb pvp mapokon, meg shadet
-szentem meg ha a shadow erőssége (kéne legyen) a power manipuláció,akk szentem az a pár tower ritka keveset ér,lehetne pl.:150 pw cost
2 sadó orb
közelharci unit,rendelkezik longrange buffal,
a támadás xy százaléka megy a void pw-be
vagy pedig olyan unit (spell már van)aminek a támadása függ a voidtól/aktuális powertől -
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #15046 üzenetére
az freemka ha jól tudom
ez az instatn wines dolog meg félig igaz, mert ezeknél az OP kombóknál úgymond az eggyik játékosnak, aki ellen csinálják szinte hiba nélkül kell játszania míg a másiknak igazából szinte félgőz is elég.
Na most ezt nem lehet senkitől elvárni épp ezért unfaierek bizonyos kombók ellen.
Lehet azt mondani h ez meg az kell a pvp pakliba de erre ráfogni azért nem járja, ugyanis nem kötelező sőt sehol nics leírva h csak azokkal lehet, viszont attól még bizonyos lap nélkül meg ha egy kombó védhetetlne továbbra is op.
ha egy fix mondjuk sc2 féle játékról beszélünk akkor ott van eleve minden ott ez nem számít igazán, de ha itt az van h ez meg az kell mert a ez meg az ami enélkül csak amolyan ellenfél kezébe vagy dolog az egész játék lényege veszik el.A többség meg az aktuális legOPabbal fog amúgyis menni szal itt odaveszik az értéke a játéknak.
Persze mert a profi rétegnek minden fogható mindennel, de azért a többség egy átlag kategória még a top 200 nagyrésze is az, nem profi réteg.
maximum tapasztalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest