- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
válasz
fantom922
üzenetére
Még nem volt megkötve az üzlet, egyszerűen nem tetszett neki a 80 bfp a cultist masterert, én lecheapereztem, ő meg megfenyegetett hogy adjak neki bfp-t vagy jelent
Murdeer:szentem is naon gyenge a shadow t2, harvi meg shadow mage ami ér valamit ott, meg a nether(eddig nekem csak magera futotta,de gyűjtök)
-és a vigil,grigori ,reaver trión kivűl tényleg nem használnak semmit,esetleg a tornyokat a taktikusabb pvp mapokon, meg shadet
-szentem meg ha a shadow erőssége (kéne legyen) a power manipuláció,akk szentem az a pár tower ritka keveset ér,lehetne pl.:150 pw cost
2 sadó orb
közelharci unit,rendelkezik longrange buffal,
a támadás xy százaléka megy a void pw-be
vagy pedig olyan unit (spell már van)aminek a támadása függ a voidtól/aktuális powertől
Új hozzászólás Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest