- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Majdnem letört a kezem csuklóból, annyit kellett helyezkednem az íjászokkal az erupt miatt
Volt is pár mikor pont odébb mozgattam és Murdeer bukott 10 powert
Az eleje állóháború volt, túl szűk volt a hely, hogy betámadjak az erupt miatt. Gondolkodtam, hogy fent északon befoglalom azt a falat és 2 oldalról támadok, de nem volt rá idő. Meg megosztani a sereget nem biztos, hogy jó lett volna. Ezért úgy döntöttem befoglalom azt a wellt. Az hiba volt, távolabbit kellett volna. Fire ellen nem jó ennyire a közelben maradni. Well foglalás 100 power így nem tudtam védeni. Mikor elbuktam bevárásra mentem, tudtam, hogy tartogat még valamit és jött is a sundi
Viszont arra pont van counterem a T1 natur ládzsások személyében 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Arany János - Kapcsos könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Volt is pár mikor pont odébb mozgattam és Murdeer bukott 10 powert
Az eleje állóháború volt, túl szűk volt a hely, hogy betámadjak az erupt miatt. Gondolkodtam, hogy fent északon befoglalom azt a falat és 2 oldalról támadok, de nem volt rá idő. Meg megosztani a sereget nem biztos, hogy jó lett volna. Ezért úgy döntöttem befoglalom azt a wellt. Az hiba volt, távolabbit kellett volna. Fire ellen nem jó ennyire a közelben maradni. Well foglalás 100 power így nem tudtam védeni. Mikor elbuktam bevárásra mentem, tudtam, hogy tartogat még valamit és jött is a sundi