- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #8085 üzenetére
mi nem ?
Nem kell elmagyarázni mért hasznos, tudom. De Xl counternek gyenge. És nem tudom nézted-e hogy játszik, de az biztos hogy a swampban rejlő lehetőségeket nem tudná kihasználni, ahhoz több mikro kell.
Még mielött félreértenéd, egy szóval sem mondtam hogy rossz lap. -
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #7958 üzenetére
a swarm leütése nekünk ugyanolyan probléma mint neked a drake
ha meglátok egy swarmot már le is ölöm a saját egységem, vagy megróbálom leszedni cc+ drake-l ( ami vagy sikerül vagy nem ) vagy drake + eruptionnal ( amihez elég sok power kell )
nekem idegesítő lap, szóval jó ha használod -
-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #7937 üzenetére
ha stat arányára gondolsz akkor az marha egyszerű
mikor együtt elkezdtünk játszani gyakorlatilag én kezdő játékos és onset pedig pvp-ben nem volt túl tapasztalt. Ebből adódóan a legtöbb meccset buktuk. Itt tartottunk egy kis szünetet és inkább unrankedet játszottuk. Aztán elkezdtünk megint játszani ekkor már naggyábból fele annyit nyertünk mint buktunk, aztán megint jött egy kis szünet ( kb 1 hónapig egyikünk se játszott )
most pedig újra elkezdtük és úgy 15 meccsből asszem 3-at vagy 4-et vesztettünk, a többit nyertük még legend/ és legend közeli játékosok ellen is ezért ott több elo-t adott
na így jutottunk be és így lett végre pozítív a statunk ( több nyerés mint bukás ) -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #7937 üzenetére
ebben az arányban minden benne van, még a fire/nature korszakom is amikor csak kolbászoltam phanze mellett a pályán.
unrankeden nem jó menni, ott sokat kell várni hogy legyen ellenfél.
illetve volt pár leállás is , legutóbb 48/54 stat mellet hagytuk abba kb. majd ezt hoztuk fel 65/60-ra egy kb. 1.5-2 hónap kihagyás után.
most az is jól jött hogy közben mindketten ráfeküdtünk az 1v1-re is .
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #7833 üzenetére
minden kasztnak vannak hiányosságai. de ha folytatódik az eddig megszokott trend, akkor még 1-2 kiadás és mindenhol lesz minden.az elmúlt 2 kiadás megjelenésével a kasztok közti különbség, azok egyedisége sokat csökkent. xl-t3on már mindenhol van, sárkánnyal is rendelkezik mind a 4 szín, L-es egységek sora jött ki t2-re. stb.
a végén eljutunk odáig hogy fire és shadow is kap 1-1 cc-t.Nekem ami igazán hiányzik és már többször említettem egy L/L fire t2-es egység.
gladiatrix gyenge földi célpontok ellen, firesworn t1-es és mire használná a képességét, ami +40 power ált. kap egy cc-t. L-elleni egység más nincs is.Ami használható t2es egység az a #7831-es hszedben említett Moon. Kár hogy legendary és hogy csak 1 lehet a pályán belőle. mert ha lehívja az ellen az elég nagy szívás számomra. egyébként tényleg tápos egy lap, a képességével a t3as L-es egységeket is gond nélkül leszedi, pl tremor, magma hurler, virtuoso...
dryad-al (frost aff.) elég gyakran találkozok pvp-ben
-
OnSeT
őstag
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #7824 üzenetére
ha nem kap healt, vagy raveget a drake akkor az envenom leöli. persze nem instant sebzéssel.
viszont ha kap egy raveget akkor az már 150 power az envenom 70 ével szemben.
a war eagle leszedése nekem se könnyű, földi egységeket hamar szétkapja, ha draket hívok akkor meg jön mellé egy Skyelf Templar. ami még pajzs nélkül is leszedi az egységem.
de a spiritek nem arra vannak hogy egy célpontot támadjanak, az így power pocsékolás.
azok támogató egységnek jók 2-3 célpont ellen, vmi combosabb lap mellé.3as draket még egy 3as gladiatrix sem szed be egyedül.
viszont jó időzítéssel egy ravegelt draket is ki lehet szedni azonos powerért egy gladiatrix + eruption kombóval. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #7818 üzenetére
ezek közül a spirit hunters buffal nem értek egyet. repek alapján egy jól használható lapnak tűnik, igaz sok mikrot igényel, hogy mindig más célpontot támadj vele az útósebzés miatt.
korábban írtad hogy kéne vmi nature t2-re a légi egységek ellen. szintén rep-ben láttam az Envenom használatát ilyen célra, ezzel 70 powerért le tudsz szedni agy full hp-s Skyfire Drake-et (100 power).
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #7781 üzenetére
Zöld egyértelműen jobb.
a pirosnak a képessége semmire nem jó a zöldé pedig sokszor jól jön.
a zöld healel, a piros pedig a körbe idézett egységeket teljes értékűen hozhatod le magyarán nincs dazed.
Mondjuk én még egyszer nem használtam a képességét, de ha arra kerülne sor akkor a zöldnek használható a piros az felesleges. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27 #7681 üzenetére
Hát sztem nem lehet igazán kihasználni, mert aki t1 fightot akar, az úgyis hív menetközben plussz egységet. Aki egyből építkezni akar, azt talán meg lehet vele lepni, vagy fel kell adnia a pálya közepét. De szerintem nature nem az, amivel nagyon t1 fightra akarod szorítani az ellent XD (bár ez lehet csak az én véleményem ... )
Na de vissza a holnapi vizsgára tanuláshoz XD
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27 #7679 üzenetére
Northern Keep
20méteres körben árkot ás. A bent lévő S és M unitokat nem látható az ellen számára, ezért nem támadhatóak.Plusz amelyik egység benne van, az 10% dmg boostot kap. A torony ezalatt csak minimális sebzést okoz.
Warlock
5-mpenként föltesz egy buffot egy egységre, ami 15%-kal csökkenti a beszedett sebzést 10mp-ig.
Mumbo Jumbo.
Megátkoz egy egységet, ami mellett nem lehet lapot kijátszani, se wellt/orbot építeni. Valamint 20%-kal kevesebbet sebez.
Witchclaws
50m-en belül teleportálhat egy ellenséges épülethez, ezután nem lehet mellete lapot kijátszani. Teleport után 10mp-el felrobban, kiosztva 255 sebzést minden ellenséges épületnek.
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #7627 üzenetére
"Nem így müködik az a baj."
Valóban nem, kell hozzá jó időzítés spell támogatás, helyezkedés stb. Itt jön ki a játéktudás, ki mennyire tudja használni. Ha csak annyi lenne, hogy leidézem nyomok egy gombot és már szívott is az ellen akkor akkor gyorsan meghalna a pvp."Szeretem a naturét. Használom is. Ezért látom a hibáit is és a hiánnyoságait is."
Ez biztos így van, de mi inkább csak azt látjuk, hogy szereted a naturet, csak azt használod és ezért elfogult vagy.
A nature T1 talán tényleg nem az igazi, de pont a pure naturenél a legtöbb pályán teljesen ki is hagyható. T2-t3n meg a nature nagyon is erős, bármilyen színösszeállításban.
Pure nature-rel mindenre van ellenszered és az idő neked dolgozik, szóval csak a játéktudástól függ, hogy meddig jutsz vele. -
linekiller
tag
válasz
Gyuri27 #7631 üzenetére
a link:
http://www.mediafire.com/?mj4oxmdxqz1
amúgy látszik a commentekből mennyire vagy deep one lamer eszedbe se jut hogy t1 t2 nature-nak szüksége lenne egy ólcsó M/M lényre ( nem feltétlen swift)
nature-nak alapjában véve a nox, wrecker, ice guardian okoz gondot t1-en
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27 #7629 üzenetére
én shadow frostal a beta előtt kezdtem el játszani amikor még nem voltak lost egységek illetve 1 igen a grigory de az még a robbantások előtt volt.
Minden színnek megvannak a hátrányai ajánlom a figyelmedbe Circadia's PvP Guide
ezt olvasd el leírja a szinek hátrányait és előnyeit és rengeteg tippet ad a pvp-rőla top 200-ba bárki be tud kerülni az nem számít semmit ott is kell tudni maradni.
20 meccset megnyersz benn is vagy a 200-ban és ezek a meccsek 99%-ban noobok ellen van.
Az egyik nature 2v2 partnerem SUPREME rankú.Az hogy a 2v2 és az 1v1 sokban különbözik ez tény de aki 2v2 ben van a top 30-ben és standart ott is van az ugyan úgy legend szinten 1v1-zik is ( hogy csak 1 példát mondjak idlealtruism)
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27 #7624 üzenetére
Nem állítottam soha hogy tudok nature t1-el játszani, de azt hogy játszhatatlan azt biztosan tudom nem igaz, 2 pvp partnerem is pure nature player és mindkettő EP nélkül játszik nagyon jól játszanak.
Játszottam nem 1 nature player ellen is van amikor nyertem és van amikor nem.
Az hogy ki hogy használja a deckjét az csak is rajta múlik ( ügyességén és a játékstílusán)tipp:
régebben fire nature deckel játszottam de egy szinten túl nem tudtam jobb lenni vele( a decket hibáztattam én is), akkor egy legend barátom megnézte és azt mondta, hogy azzal a deckel ami volt nekem simán én is legend lehetnék és a hiba bennem van. A tanácsa az volt hogy kezdjek el más deckkel játszani, kipróbálni melyik áll hozzám a legközelebb. Mielőtt shadow frost deckel kezdtem el játszani kipróbáltam pár combót.Szóval hagyd a sírást és vagy kezdj el gyakorolni vagy válts decket. ( ezt komolyan nem kötözködésből mondtam)
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #7624 üzenetére
Ezt kicsit elnézted. Hányszor láttál tőlem Ice guardiant, Ice barriert vagy Home soilt? Egyik sincs a paklimba.
Naturenek igen is van légvédelme. Amit lehet leszedsz Spirit hunterrel amit meg nem azt átveszed Swarmmal. Van épp elég powere meg CCje a pure naturenek hogy ezt kivitelezhesd.
Kezdem azt hinni, hogy te nem is szereted annyira a naturet (hisz állandóan csak panaszkodsz rá), de nem mersz mással sem játszani, mert akkor kiderülne, hogy azzal sem fenékig tejfel minden és igen is számít a játéktudás.
Pedig ha ennyire nem megy akkor csak két lehetőséged van. Vagy váltasz valamire vagy nem PvPzel, különben minden marad így. -
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #7624 üzenetére
most vagy énrtem félre vagy tényleg gúnyként mondtad ezt a : " jahh fire " elárulom neked hogy az a 100 power nature-nál is számít hisz 1-el több nyilast hívsz + leteszel egy ensnaringot mire az ensnaring lemegy addigra leszeded az egységeit
tudom engem jó párszor megszívatott komolyabb játékos ezzel a trükkel, pedig nem hiszem hogy sokkal bénább lennék mint Teha nem gúnyként mondtad akkor írásom hagyd figyelmen kívül.
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #7620 üzenetére
"A generated mapok többsége középre sprintelős. Így ha az nem a tiéd a szárnyakra nem tudsz eljutni. Ez tény."
Ez szerintem egyáltalán nem igaz, én nagyon ritkán harcolok középért az elején. Az is egy általános tévhit, hogy a swift egységek hiánya hátrány lenne. Szóval olyan, hogy sprintelés pálya 1v1ben nem igazán van.
"A mapok másik nagy csoportja a szakadékos, hegyes pályá. Itt a longrange egységek, épületek előnyben vannak (had ne soroljam). Előny még a repülő egységek léte is ezeken a mapokon."
Pure naturenek a két (taktikailag) legfontosabb egysége repül, szóval te előnyben vagy ezeken. -
linekiller
tag
válasz
Gyuri27 #7620 üzenetére
lol az aki nature t1-el játszik alapból is az előnyben van azokkal szemben aki más színekkel játszottak eddig ez akkor arról szólna ki a jobb nature t1 player . Szerinted ez nem unfair ??
a mapokról írtam hogy egyes pályákon előnyben vannak bizonyos deck színek de ez nem azt jelenti, hogy akkor a másik játékos rögtön fel is adhatja a meccset mert a másik előnyben van.
A középre sprintelős mapokról csak annyit ha nem te érsz oda elsőnek akkor van 100 power előnyöd és ha ezt nem tudod ki használni az nem a pálya hibája. -
linekiller
tag
válasz
Gyuri27 #7614 üzenetére
ezt nem tartom túl tisztességes ötletnek a free lapok lekorlátoznak színekre pl a sunstriders nem free lap ezáltal a fire t1 kilőve , melyik színnek van t1 swift egysége free lapokból nature-nak ez egyértelműen előny a nature playereknek.
vissza a bajnokságra persze kívülálló okokból is csúszhat egy meccs de én se azt mondtam hogy minden meccset 1 nap alatt kell lenyomni
-
G4ga
őstag
válasz
Gyuri27 #7588 üzenetére
Van egy Pure Zöld paklim ( szinte az alap lapokkal ), van egy Pure kék ( nortland drake, Avatar, Ironclad, Warbreker, Battleship, core dradge lapokkal) de ugy érzem a spellek miat a zöld kék kombó jobb Pvere.
Pure zöldhöz akarok majd még pár lapot, de egyenlöre nincs sok BF pontom, igy várok az uj kiegig, hátha ott begyüjthetek majd jo lapokat! -
G4ga
őstag
válasz
Gyuri27 #7586 üzenetére
Ugy hallotam , te is kék zöld paklival játszottál, játszol.
köszönöm a tanácsod, este megnézem amiket irtál.
ha eszedbe jut valami várom a tanácsokat.Amugy jó vonalon indultam?
Igazából a baj az, hogy a 3 orbos kék lényim is 4 orbra csusznak, igy a vágjátékba picit lemaradok, ezért gondolkodtam el tiszta stonekin lapok beszerzésén!
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #7532 üzenetére
Most megint ki beszélt itt a pvp-ről általánosságban?(huhh mert én annyira soakt pvp-zek h hajajjj, ha 1,5 év alatt van 210 meccsem még sokat mondok)
kit érdekel h a shadow nature mennyire op kombókat mutat fel.
azt nem értem h te mit véded ennyire az enlit.
azé mert drága meg te használod még ugyan úgy noob lap marad az ami monumentel együtt.Sőt az enli még így is jobb mivel bármit lehozhatsz, nem tudom mit szólnál ah áttennék t4-re mert, úgy is ugyan olyan hasznos lenne, ja csak ezt lámulni találták ki.
a monumetn is mehetne t4-re ja az is kell.
De laszarnám hát mit vár egy ilyen szartól az ember ahol mégsem próbálják tagadni a lehúzást, de emiatt nerfelni t4-es lapokat=totális szarlámaság a phenomictól....ja és ha pure nature lenne az enli az nem változtatna jelenleg semmit.
különben a nature támogató szín valószínű a legtöbb op-ul használható lap ezért nem pure.
de majd jön a shadwo/nature ahol még rosszabb lesz a helyzet.Most is mondod h mennyire op kombók vannak ott, hát még azután mi lesz.
De erről szól ez a játék.Én meg még azt nem értem h a nature gyenge t1-en.
Tényleg?én nem hinném.
ja h pvp, csak h ez nem egy pvp orientált játék(egyenlőre, bár afelé tart)
És amíg ez nem következik be addig elég hülyeség ilyet mondani.
Miért ilyen drága?
pl a windveawers a játék legjobb nyilasa.
ja 70 power, és szétspamelik és hát gyenge, nem igaz, nem gyenge nagyon is erős, csak épp drága.És erre te hiába jössz azzal h pvp-be szart se számít.Ez van.
ez egy tökéletes kompromisszum, a gond ott van h szarul van kivitelezve a játék ezen része. -
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #7532 üzenetére
"Az enlinek és a do-nak pure lapnak kellene lennie."
Milyen igaz, főleg a DOnak (kb a pure nature az egyetlen ahol nem imba)! Bár gyanítom, hogy egy hónapja még nagyon nem értettél volna egyet a mostani kijelentéseddel.Amúgy a többiben nagyjából linekillerrel értek egyet. Azt earthshakert max a frost tudja kivédeni, a többi színnek nincs lehetősége (ahhoz nagyon hülye ellenfél kell hogy evocator elég legyen). Az egység idézése enlivel szerintem teljesen korrekt a magas ár miatt.
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27 #7532 üzenetére
nem mondta senki hogy nincsenek más deck combók-ban lamer lapok párat már irtam korábban minden variációbol.
Az enlight+ earthshaker nem is a fő téma volt ez az egész az amii monu 2v2 használatából jött hogy OP-e vagy sem, de erre csak azt tudom mondani próbálja ki mindenki 2v2-ben azonos tudású partner ellen és úgy hogy nem earthshakert használ vele....lényegtelen kik voltak azok akik tele spamelték a chat boxomat csak ne tegyék többet
-
Murder3
addikt
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #7461 üzenetére
Na megnéztem. Remélem nem sértődsz meg, de igazából sokkal rosszabbul játszottál mint az ellenfeled akit lenooboztál.
Igaz, hogy robbantott Grigorit (ha jól emlékszem 2x) de csak egyszer sikerült ezzel orbot leszedni azt is a te hibádból (elkezdtél Orbot építeni mikor rajta volt a felélesztés).
Ami így hirtelen eszembe jut:
- Hogy miért ütlegelted az agyon buffolt egységeit azt nem igazán értem, csak magad ölted meg vele. Pedig shadow-nature ellen nagy előnybe vagy nem kellett volna mást csinálnod mint egy Oinkot rányomni és kárba veszett volna a sok buffja.
- Miért nem támadtál T2n? Már az elején is simán lenyomhattad volna de csak ácsorogtál a bázisodnál. T2n vagy 3-4x megnyerhetted volna a meccset, de nagyon passzív voltál.
- Az AoCból próbálj azért kimenni ha lehet. Persze ha CCzve vagy akkor nem tudsz, de sokszor nem CCzett így kisétálhattál volna belőle ehelyett segítettél neki Abyssal idézéssel, a sját egységeidet ölve ezzel.
- Muszáj megpróbálnod több fronton támadni, AoC ellen főleg. Akkora power előnybe voltál, hogy simán spamelhetted volna az egységeket két bázisra is.
- A CCt össze vissza nyomogattad, felesleges Oinkot nyomni az ellenre ha utána tovább ütöd, főleg ha life weaving van rajta. A Grigorit a DO képességével is távol tarthattad volna.
- Ez annyira itt nem volt gond, de a Swarmot használhattad volna az olcsó t3 egységekre is.Ami szerintem jó volt:
- A swarmot az elején ügyesen használtad
- Az EPt szintén jól használtad szerintem, ebből látszik, hogy tudsz te több dologra figyelni, ami nagyon hasznos lenne a támadásoknál és Swarm használatnál (elterelés majd hátulról jön a swarm)
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #7450 üzenetére
én t1-ről beszélek.
t1 harcot h mi dönti el inkább.
persze t2-n már borulnak de ott már meg végképp nincs az ár a középpontba.
és meg lehet t1-en is nyerni pl én néztem egy olyan replayt ahol Sarlesch egy t3 firét vert le t1-el.
a fire játékos lapaból orbokra ment ő meg csak welleket hívott.
teljesen kisemmizte csak azé ment később t2-re mert kifogyott a charge-ból.
de volt olyan is ahol asszem Nexus Phase towerekkel alázta le a frostot aki még t2-re is elment de lehet csak t1-en volt nem tudom.
Meg a naturéval is láttam még régen nagy rushokat t1-en.az is csak időzítés h mikor healelsz és mikor hurricanozol stb.
ha jó az időzítésed a shadwo spamaeket és fire spamaket is vissza lehet szorítani. -
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #7440 üzenetére
szerintem az nem bug volt, csak elköltötted az elfoglalás költségét mielött az végbement volna, sundinál is szokott ilyen lenni, meg nox troppernél
valaki linkeljen nekem valami replayt ahol jól használják a sunderert, mert sose merem használni, pedig néha nagy előny shadow ellen
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27 #7440 üzenetére
viszont azt alá írom hogy minden deck combónak megvannak az OP lapjai
fire splash : mortar
pure shadow: embaler-furnace
shadow frost : grigory dupla robbantás és shade
pure frost: white rangers falakon ( ezzel nem mindenki ért egyet de ha nincs nature lap a deckedben akkor nagyon sok pályán el is felejtheted a map controlt és ezáltal sok esetben a meccset is )
pure nature: energie parasite és DO spam ( ha Gyuri nem is ért velem egyet szerintem akkor is)
Badle: elég 1 szívás a parasitnak hogy megérje használni és ezt elkerülni illetve költség hatékonyan elintézni nem olyan egyszerű és ha minden bázisra rakok mondjuk towert vagy egységet az a pálya más részein nagyon nagy hátrány mivel csak lekötöm a powerem
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27 #7420 üzenetére
stoxx olyan hibát ejtett t1 harcban amit még a nálam alacsonyabb rankúak se és azon a replayen pont nagyon jól látszik mennyire OP az energie parasite és a deep one.
Számomra az embalmer furnace combó is OP.
majd ha megint játszottam a 2v2 partneremmel küldök pár replayt róla azon nagyon jól látszik hogy a nature t1 nem alkalmatlan pvp-re csak nem stoxx-ot kell alapul venni
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #7256 üzenetére
épület ellen a dancer sokkal jobb. 200%-os bónusza van a stalker 50%-ával szemben
Scavenger-t már régóta tervezem betenni, de egyenlőre még erre sincs up és charge. Az "S" bónusz miatt viszont valóban érdemes használni.
giant slayer jó ellene, csak nem volt power/ orb ahhoz hogy tömegével lehívjam őket, 1-2 egység meg nem ér semmit egy blood ellen, főleg ha még cc-t is kapnak.
ezért inkább juggerrel operáltam és az orbok voltak a célpontok , ezzel elkerülve még1 blood vagy vmilyen t3 leivását. -
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #7167 üzenetére
Ebbe a tiltás dologba szerintem bele se kezdjünk. Nem lehet csak úgy kihúzni egy lapot, mondván néhány pályán túl erős. Fire T1 például frost ellen nem sok mindent tud csinálni mortar nélkül.
Arról nem is beszélve, hogy ha egy fire lapot kitiltunk akkor utána jöhet a Deep One, UA, Lost Shade stb. Inkább bele se kezdjünk ebbe.. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #7121 üzenetére
sztem most csak vmi egyéb baj lehet, tegnap is iszonyúan laggolt, és a szervereket online jelzi.
Biztos most jön egy új promó card a friend refererrbe
tuti enlit hozzák ki h csináljanak helyet az amii monumentnekXDmindneesetre ha shadowba jönne promó akkor én annak rohadt örülnék még ha az egy értékes lap is.
talán death ray vagy overlord lenne a jó.amúgy Jorne a legerősebb lap a játékba az egyetlen legendary ami nekem nagyon is kellene
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6966 üzenetére
nem az enlin van a hangsúly hanem h ezzel szétbasszák a játékot, jó lenne ez ha t4-en amx 1 plussz orbot tudnál hívni és kélsz nem az h t3-ra és még váltogathatod is....
az h az enli veszíti az értékét előbb utóbb úgyis jönnének olyan lapok amik ezt hivatottak szolgálni pl ez....
ez így nagyon szar...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- PR-Telecom
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest