- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Általánosságban mondtam a guardiant.
Nem így müködik az a baj. Mondok egy példát. Jön a skyfire, én hívom a swarmot. Szépen vissza fordul. Jön egy földi egységgel a skyfire mellet. Egy euruption és egy támadás a drakétól és pápá swarm.
A drake+ravege elintéz 3 spiritet is. Persze mehet az oink 2 spirit melett, de az előző kombó erősebb. Ráadásul jóval drágább is.
Szeretem a naturét. Használom is. Ezért látom a hibáit is és a hiánnyoságait is.
Jó példa erre a surge esete. Ami pve-re faja. Pvp-ben meg nem jó. Fele powerért gyógyithatna fele annyit és máris használható lap lenne.
Nyilván minden szinben vannak hiányosságok. De én azt mondom (és a ranglista is szerintem engem igazol) egy áltagos játékos (mint én is) shadow vagy fire t1-l többre jut mint nature t1-l.
Phanze: nem gyúnynak szántam. Még régen te is kezdtél nature t1-l ha jól emlékszem. Hasonlisd össze a fire t1-l és hogy melyikkel vagy sikeresebb.
Ha kezdésből amazon vagy swift jön az 80 power. A roots 45. Te hivsz egy gyíkot 60-t egy nyilast vagy wreckert és maradt 15 powered. Neked a következő egységhez kell 35 power nekem min 70.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Gigabyte GeForce RTX 4080 Super 16GB Gaming OC eladó SOK-SOK GARIVAL
- MSI GeForce RTX 4090 24GB Gaming Trio eladó
- Macbook Air M1 magyar kiosztás
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest