- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rankerz
senior tag
válasz
PowerBuldog #5384 üzenetére
Ahha,többször is megcsináltam már.Lehet manipulálni kicsit a tome poolt :_D
-
Rankerz
senior tag
válasz
PowerBuldog #5342 üzenetére
Megelőztek
-
OnSeT
őstag
válasz
Már mennek a szerók.
UPDATE NOTES, 4th March 2010
General
Map of the week: The randomly generated PvE maps now offer a new game mode: “Map of the week”. Select the “Map of the week” checkbox to play this specific map as often as you like. A new map is available every week as of Monday 00:01 AM GMT. Note that the layout of the map changes with the difficulty level.
The map “Convoy” expert now drops Vileblood upgrade 3 instead of Vileblood upgrade 2.Cards
Card Descriptions:: Some spelling mistakes and missing texts have been fixed. Several erroneous card descriptions have been updated and improved: e.g. Home Soil, Lyrish Knight, Ice Guardian and White Rangers now mention how close the units need to be to a friendly structure in order to trigger their abilities.
Slaver: The ability Blowout is supposed to be only triggered upon the unit’s death but the explosion took also place as soon as the unit was transformed. This has now been fixed and Blowout will no longer occur during Transformation.
Mutating Maniac Fire Affinity: Transforming into this unit did not require any power costs. This has now been fixed and players will be charged 119 power costs in order to transform.
Lost Wanderer Nature Affinity: This unit is able to restore friendly Ice Shields. So far its ability did not affect buildings’ Ice Shields, though. This has now been fixed and Ice Shields on buildings will now also be restored.
Burrower: The unit’s special ability has not been fully functional anymore: while only one wall segment was damage up to four segments received Acid Spit’s debuff. This has now been fixed and up to 3 wall segments will be equally damaged and debuffed again.
Lost Shade: The unit is unable to attack flying enemies which has not yet been mentioned in its description. This has now been fixed. Affects only the description and has no impact on performance!
Thunderstorm: This spell’s preview indicated only a radius of 15m while the actual area of effect encompasses 20m. The preview has now been adjusted to match the real radius. -
Gyuri27
félisten
válasz
Valami nagyon nem kerek náluk.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #5331 üzenetére
[link] kérdezd a kollágát ő mit, hogy intézett.
Rankerz: elmennek ezek a p.....-ba. Gondolom mikor megint mennek a szerverek lesz egy-két bug. Azért milyen jó is ez ilyenkor mikor valakinek a short 1000+ bfs lapját elviszik 1xx bfp-vel biden. Gyalázat.
-
Rankerz
senior tag
válasz
PowerBuldog #5299 üzenetére
Természetesen poénnak szántam
Felőlem aztán tele is floodolhatod az egész topikot
Hmm,pont a lost soul kiadás környékén,az volt az i re a pont..gondolom,mióta megjelent elég komoly lamelésekbe lehet belefutni :_P -
Rankerz
senior tag
válasz
PowerBuldog #5296 üzenetére
Ahhoz képest most postoltál egy battleforge fan topikban
Nem vagyok törzstag itt,így hajt a kíváncsiság miért is mikor hagytad abba? -
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #5296 üzenetére
pedig sajnálhatod
, a fejlesztők és az Ea is hülye de a játék jó
-
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog #4795 üzenetére
Akkor még jó, hogy nem egy abyssal wardert raktál fel, short time-on, 2 bfpről indulva
-
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #4795 üzenetére
bakker, ha tudom hogy nem lesz szeró én is lecsaptam volna pár potya aukcióra... most már mindegy
hát igen, az eladó szempontjából ez egy nagy szívás, ilyenkor igazán leállíthatnák az aukciókat.. -
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #4779 üzenetére
-
Murder3
addikt
válasz
PowerBuldog #4745 üzenetére
nálam se....
-
Djuree
félisten
válasz
PowerBuldog #4673 üzenetére
hát jah, elég szarság hogy nem képesek megcsinálni
-
válasz
PowerBuldog #4518 üzenetére
Ez azért szituációtól is függ. Pl. a Vileblood egyik speckója akkor lép működésbe ha átalakítod, így érdemes még egy T2-es twilight egységet betenni a vileblood mellé, és amikor már lefogyot a HP-ja átalakítani, és még a speckója is életbe lép (fire-nél gyakorlatilag olyan mint a mine, csak knockback nélkül).
-
MZsoltee
veterán
válasz
PowerBuldog #4518 üzenetére
Akkor ennyi...
A jelenleg deck:[link]
Vélemény? Mit lehetne javítani rajta? -
Djuree
félisten
válasz
PowerBuldog #4389 üzenetére
jah
akkor így már értem
-
RexpecT
addikt
válasz
PowerBuldog #4389 üzenetére
Én azt tudom,hogy mindenkit annak mutat,de nézi a deck level-t?
Gondolkozok hogy F-N-F-F felállásra átváltok PVP-ben csak ehhez megint kell egy csomó token
.
-
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #4266 üzenetére
ezekszerint 2 perc ?????
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #4237 üzenetére
ironikus lenne, mindenki várja a patch notesot és akkor megjelenik a kis üzi hogy, the new edition is delayed to the next mounth due to balancing issues. vagy valami hasonlo
-
RexpecT
addikt
válasz
PowerBuldog #4229 üzenetére
Hűű ez tényleg jónak néz ki.Azon gondolkozok hogy F-N-F-F sorrendben kellene építenem az orbokat(bár ez is attól függ hogy mivel nyit,ha natureval akkor ezzel meglehet fogni a deep-one-t ha meg firével nyit akkor meg N-F-F-F-al meglehet fogni a sunderert.
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #4093 üzenetére
jah
epic fail lesz.
(persze szurkoljunk hogy ne)
más,életem leghosszabb ascension expertje 58 perc, hát a team 3 nem állt e helyzet magaslatán map1et simán lenyomtuk map2őn alabol ketten voltak egyik rankerz kollega jol összedolgoztak egy sráccal sima ügy, viszont a map3 amitol függ ugye hogy mikor lehet bemenni közpre a tab2őn, az nagyon lassu volt tele low deck levelesekel én nem indultam ovlna igy de már nagoyn huzos volt az idő mert ujra is kellett kezdeni mindneki ideges volt és a leader elinditotta, mind1 meglett.
-
MZsoltee
veterán
válasz
PowerBuldog #3835 üzenetére
Este 7-8 felé valaki kis játék? 2 playeres PVE-ket csinálhatnánk vagy ha leszünk többen akkor akár több playereseket is...
Kezd megtetszeni a játék... -
Simid
senior tag
válasz
PowerBuldog #3740 üzenetére
Én 1:1 arányban vettem bfpt itt a fórumon keresztül és így sem láttam azt, hogy elkapkodták volna. Szerintem ha 1,5Ft-ot kapsz 1bfpért az már nagyon jó lenne.
-
válasz
PowerBuldog #3738 üzenetére
Még várj legalább 1-2 hónapot szerintem, hátha lesz pozitív változás.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #3706 üzenetére
Szerintem meg azért tolják így, hogy lássák min kell változtatni. Nincs minden lap rendesen ballanszirozva. De inkább most csinálják mint később nerfeljenek.
-
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #3656 üzenetére
és ezek közül egyikse sokkal jobb mint a virtuoso
( juggert ,spitfire-t nem kapsz ennyi goldért )
-
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #3612 üzenetére
meg az orb se ártana hogy megtudjaam nézni egy -egy egység mennyi idő alatt kapja szét
-
válasz
PowerBuldog #3608 üzenetére
Hát igen, az előző kiadáshoz legalább jelent meg új kampány, még ha konkrétan az a kiadás előtt is történt. Most meg semmi.
Azért remélem, mégis csak lesz valami extra (pl. betesznek pár jól sikerült community mapot, vagy jobb random mapokat).
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #3604 üzenetére
Most gondolj bele. Ha nem lesz akkor az új lapok upja a régi mapokra fog kerülni. Ott viszont mire össze lootolod kimegy a ruhád a divatból. Ráadásul ugye r és ur lapok jönnek. Tehát inkább lootolni kéne mint randomozni. Hiszen egy r up 72 victory és 170 battle. Egy ur 104 victory és 210 battle.
-
hokuszla
senior tag
válasz
PowerBuldog #3587 üzenetére
Ez de szemétség.
Mikor mindenki eladta jó olcsón a lapjait, többszörösére emelik bizonyos tulajdonságait.
Nekem csak a razoron, a living toweren, a spikerooton és a thombankon sikerült így pár ezer forintot veszítenem. -
Simid
senior tag
válasz
PowerBuldog #3574 üzenetére
Én ilyet még sosem tapasztaltam, pedig most megcsináltam párszor a pályát. Ez azért szép kis "nehezítő körülmény" így a verseny hajrájában.
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #3550 üzenetére
az nem biztos. a nightguard is csak 2. orbig hatásos (elméletben), de pve-ben olyan egységeket is vált amit egyébként csak T3, T4 esetén lehet lehívni. (pl. gunner, stonekin rageflame ezeket az oracle ill. a nightmare shard mapon)
-
válasz
PowerBuldog #3523 üzenetére
A transformation levesz egy chargot is arról a kártyáról, amivé változtatjuk? Mert ha nem, még mindig elég jó tulajdonság, mivel ha mondjuk csak 1 charge-od van valami T4-ből, még mindig idézhetsz több T2-es lényt, és azokat transzformálhatod.
-
Murder3
addikt
válasz
PowerBuldog #3523 üzenetére
pl egy-egy támadásnál jól jön és akkor nem kell megvárni h a 30 másodperc leteljen vagy offenzíva után stb.
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #3493 üzenetére
én is ezt mondtam hogy nem ér semmit
van egy két lap ami a transform után kap valamit de talán 2,3 db
A CC nerfről meg annyit, pvpben engem is zavart hogy megkapom az oink coldsnap creepinget, dehát istenem ez van ez a nature meg a frost én is csináltam. engem mondjuk a pvp kevésbé izgat mert oda amugy is más deckem van de gondoljatok bele a Pve kérdésbe kmolyan vannak olyan pályák ahol ez a feladat hogy váltogasd a CC-t a grinderen pl a bad harvi experten hogy ne érje el a vagont? na meg a random map a főnixel nagyon könnyu nekem is oylan deckem van most egypáran látták már 2shadow utána 4 nature de mostmár ezentul csak ezzel lehet megcsinálni?
na midn1
meg amit nagoyn hiányolok az uj lapok teljsen fantáziátlanok megkapjuk a korábbi twilight lényneket (renegade is ez volt) tehát arra gondolok hogy legyen valami olyan képesség spell épület ami hasznos tényleg kuriozum de ilyet nem találnak ki nem tudnak vagy lusták? pl az uj spellek? hát most komolyan van értelme egyiknek is? alig van spell az meg a másik.
boszanto ez az egész. -
Simid
senior tag
válasz
PowerBuldog #3496 üzenetére
Van pár egység aminek a speckó tulajdonsága az, hogy átváltozásnál ad valami buffot, de egyik sem nagy szám.
-
phanzetomox
őstag
válasz
pedig reméltem hogy valami jó cucc lesz
hát ez szívás
-
Simid
senior tag
válasz
Így akkor mi értelme a transformnak? Valami buffokat kapsz az átalakulás után de csak ezért biztos nem éri meg.
A twilight T4es egységek sem érnek sokat. Az UR sárkinál jobb a wyrm, rare Nightshadenél meg jobb az uncommon Grimvine.
-
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #3484 üzenetére
hát nem olcsók , főleg ha azt nézzük hogy ezekbe aztán kell a charge...
-
Simid
senior tag
válasz
PowerBuldog #3435 üzenetére
Azért az vicces, hogy az egyik aff common a másik meg rare
-
Murder3
addikt
válasz
áhh ez msot meglepett
na töltöm is rögtön...jah és a grim bahir buff is elég jónak hangzik
-
ChromeX
addikt
válasz
ne spoilerezzetek, nekem miért tölt ilyen lassann
-
válasz
Lol, és milyen vérre menő vita folyt erről.
Amúgy már csak 2 és fél nap van a versenyből, és eddig csak ketten jelentkeztek. De nem baj, az első 2 helyezett már mindenképpen meglesz.
-
Murder3
addikt
válasz
PowerBuldog #3432 üzenetére
ez nagyon lol -
Murder3
addikt
válasz
PowerBuldog #3428 üzenetére
arra értem hogy ha nagyon jól hasznáálható képessége van pl akkor nem feltételn jó hogyha nagyon magasak a stattjai.
eddig is vannak oylan lapok amik igazán csak a képessége miatt használható. -
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #3428 üzenetére
Gyanitom ha külön specialitása az átváltozás. Nem nyuszika lesz belőle.
-
Murder3
addikt
válasz
PowerBuldog #3423 üzenetére
_?????
Azé mondom h ahogy most van ez így jó. -
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog #3380 üzenetére
Csúnyán kikaptunk, de érdemes megnézni:
[link] -
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #3354 üzenetére
Érdemes átszámolni. Ha ő nyit egy 50-60-s egységgel akkor hamarabb lesz kútja. Persze ez nem tünik soknak. De a másidok és harmadik kút is hamarabb lesz meg neki és amennyivel hamarabb lesz meg annyival több powere lesz. Ez 3 wellnél már egy fél orb előny kb (ugye 70-80 power). Plussz még a spórolt 20-30 power. Máris ott a sunderer vagy robbantás. Kapásból leszedi a te egyszem amazonodat, swiftedet. Ami neked megin 80 - mire lehivsz másikat.
-
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #3354 üzenetére
ugye-ugye nemhiába panaszkodunk Gyurival
-
válasz
PowerBuldog #3352 üzenetére
Lementetted a replay-t? Mert az ilyet könnyű ellenőrizni, ha megnézed a replay-t. Ha ott nem jön le 4 sunstriders, akkor csalt, ellenkező esetben nem. De még az is láthatod, hogy mennyi powere volt és hogyan nőtt. Egyébként meg elvileg nem lehet csalni, csak az egyszemélyes pályákon.
-
válasz
PowerBuldog #3343 üzenetére
Nyílt béta volt, és minden bétatesztelő kapott (volna) egy promot, ha nem történt volna valami gikszer. Aztán végül is mindenki megkapta a promot, aki szeptember elején loginolt a játékban. Ezért olyan olcsó a Ravenheart promo.
(#3347) zalika: az empire mapra gondolsz? A map közepén, ahol szambázik a red king, van egy teleport kapcsoló. Azt kell addig nyomogatni, amíg teljesen el nem tűnik a pajzsa (közben ide-oda teleportálódik).
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #3345 üzenetére
nem az hogy jo vagy rosz, csak nekem nem jön be, nem a használati értékéről beszélek.
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #3339 üzenetére
nem legutóbb azok kaptak akik hoztak 3 embert (Viridya) és akik vettek egy tome-ot (Santa Claus)
(#3341) na igen, de azért az alap kártyához viszonyítva jobban tartják a korábbi árukat.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #3335 üzenetére
Promohoz valami alkalom vagy esemény kell. A lostba szerintem 1-3 legendary fog jönni.
De már nem kell sokat várni.
Viszont az új frost sari miatt és a nature gólem miatt elkezdett esni a core dedger és a deepcoil ára. -
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog #3335 üzenetére
De igen, hogy lesznek.
-
Murder3
addikt
válasz
PowerBuldog #3310 üzenetére
nem méret a lyéneg dolog hanem az h ha itt van 5 xl egység akkor értelemszerűen rakok a másikba is.
ez oylan mintha az egyiknél lenne 5 a másiknál meg 2 az sem lenne fair.a pure az meg oylan h minek legyen a wrathgazerért 3 orbra is shadow orb ha más nincs?
nem mindenhova éri meg.de pl firébe már megérné frostba is egyedül a naturéba volt szar de most már oda is van gólem
akkor a shadowba is minimum kéne még egy. -
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog #3289 üzenetére
LOL
-
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog #3287 üzenetére
És szegény gyerek felrakott friend listre, mert rendes voltam és emeltem egy százast a kezdeti 100 bfpről.
Tudom szemétláda vagyok, de hát kell a bfp na.
-
hokuszla
senior tag
válasz
PowerBuldog #3272 üzenetére
Tehát azt sem lehet már, hogy 2 darabot - egy ilyet, egy olyat - használok?
Így is teccik, de már nem annyira. -
Murder3
addikt
válasz
PowerBuldog #3235 üzenetére
ugyan az mint az ashbone pyro.
az is dekázik.... -
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #3235 üzenetére
lol
én a werebeasts birom nagyon, Michael Jackson lépéseket szokott csinálni
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #3233 üzenetére
Azért 2. orbon ne legyen olyan erős mint a Magma Hurler vagy mint az Ashbone Pyro (végülis az utóbbi alapján készült) , de ennek nincs folyamatos hp vesztése és ha min. 3 at lehívsz 20%-al kevésbé sebződnek, az up-ok meg adnak neki +hp-t is.
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #3231 üzenetére
az is csak common lap, azt értsétek meg hogy nem lehet minden über király, annak miértelme lenne? egy common lap nem lehet jobb mint egy korábbi uncommon vagy akármi.
a shadow sárkánynak meg 4000hp?? kicsit imba lenne nézd csak meg a többi sárkányt. mennyi hp-jük van. amugy Upokkal asszem hp-t kap. -
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #3213 üzenetére
vagy a beta lehetett volna olyan is, mint a renegade előtt, 3000 betaBFP, aztán azt veszek ami kell
csak valszeg a decemberi sneak/peak deck elég jó bevételt generált, ezért úgy gondolták kiadnak inkább még egy ilyet.
a csökkentett béta meg azért van, hogy ne lázadjon a nép.
legalábbis ne annyira. -
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #3195 üzenetére
powerbuldog: de legalább van mit költeni
nagyon ütős lapok vannak, de mi lesz itt a piacon ha megjelennek....
krómX: hát ez így elég vicces, sztem a frostnak meg akarják hagyni ezt a "lassúságát"
senior tag lettem
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #3187 üzenetére
ez nagyon jo lap,
kiprobáltam és beverte egy twilight colossus több mint a fél életét egy 3orbos lény!!
a nagyon jo lapok amugy URek
a pure deckek örülhetnek az tuti a sárkányok miatt meg a frost kap egy állat dolgot t4re
viszont valamit nem értek a beta szervet megnéztem jok az uj lapok nagyon, de a lost souls kapot 4 egységet t2re!! ennek mi értelme van ja és ez persze nem az öszes lap amit bemutattak.
-
phanzetomox
őstag
válasz
ez asszem gyurinak is tetszeni fog
-
phanzetomox
őstag
válasz
na erről van szó
na ez király lap csak legyen rá pénzem
-
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #3183 üzenetére
nemá.. és nincs semmi pure nature ?
-
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #3183 üzenetére
írjad mi a helyzet a szerón
-
válasz
PowerBuldog #3147 üzenetére
Nah, akkor végre el tudom adni az egyetlen felesleges razorom, ami a sneak/peak deckből maradt.
És mennyibe kerül a Deep One?
-
Murder3
addikt
válasz
PowerBuldog #3141 üzenetére
150-200 holé a frost mage ennyit kb 60 bfp alatt van az eredeti értéke pl én régen még 60-ért vettem
-
válasz
PowerBuldog #3143 üzenetére
Köszi!
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #3137 üzenetére
Melyik?
-
válasz
PowerBuldog #3132 üzenetére
Na, a Shamanjaimat dobhatom ki (van vagy 8 felesleges), Burrowerből szerencsére nincs felesleges, de az is fillérekbe fog kerülni, és már boldog-boldogtalan azzal fog rusholni (de mondjuk ez nem zavarna, ha nem vezetne nerf-hez).
A Worldbreaker-eim árát szintén sajnálom, de szerencsére nincs belőle felesleges. Ahogy nézem a Fire Worm is nagyon el lesz terjedve, bár ez nem annyira baj. Hmm, a kobold engineer nem fog rosszul jönni a worldbreaker hegyeknek...
Az az új nature tower érdekesnek és hasznosnak tűnik. Majd meglátjuk. Akkor lesz gáz, ha felállítunk sok ilyet, és mindegyik ugyanazt az ellenséget akarja majd rootolni.
A frost/shadow deck frost részét még belinkelnétek? Arról nincs kép.
-
-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog #3128 üzenetére
-
válasz
PowerBuldog #3128 üzenetére
Neee! Már megint esni fog több értékes kártyám ára...
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #3123 üzenetére
miután megjelent a 2 deck pár napig elég jól lehetett rajta keresni, főleg a fire/nature paklival.
ott lényegében a deep one + razor már visszahozta a deck árát.
kár hogy pihenőre tettek kb. 1 hétre egy bug miatt, így BFP nélkül nem tudtam folytatni a kereskedést....(#3122) ollie szvsz a Firedancer is bekerül az egyik deck-be így nerf után.
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #3116 üzenetére
Az attól függ mi lesz még a pack-ban az új kártyák mellett.
A régieknél egy - egy deck-en 50-100 BFP-t kerestem és még jó pár lap meg is maradt.
viszont ha csak a 2-2 új lapot cserélik, akkor nem igen éri meg, mert a többinek már elég nyomott az ára. -
válasz
PowerBuldog #3118 üzenetére
Nem baj, én még mindig melóhelyen leszek.
-
válasz
PowerBuldog #3116 üzenetére
Hát, kérdés milyenek az új lapok, ha nagyon hasznosak PvP-re, akkor lehet 2 hét alatt is keresni velük rendesen. Na meg az is kérdés, hogy a többi lap a sneak/peak deckben ugyanaz maradt-e, vagy változott.
Ja, és aki otthon van, az csináljon már a 4 új kártyáról 1-2 screenshotot, és töltse fel pleaze!
-
válasz
PowerBuldog #3114 üzenetére
Phenomic
ohh, javítottad
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #3109 üzenetére
Az volt a meleg mikor spanom Deep One-t változtattam bogárrá. Elkapott a harctéri idegesség.
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #3057 üzenetére
Nah, a végén még kiderül, hogy az összes lost egységet vissza lehet hívni még egy körre szellem formában.
a lost grigorinál már használtam, miután leölték tizenegynéhány másodpercre feltámad és osztja tovább az ellent. nagyon komoly
igaz 80-100 power ennek a funkciónak az aktiválása. -
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #3056 üzenetére
nekem is bentvan a pakliban, harvit lenyomom és már lehet is rusholni az ellent mert power hátrányba került
-
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog #3010 üzenetére
én is kiváncsi vok ,egyenlőre még semmit nem láttunk a nature/fire lapokból
-
Murder3
addikt
válasz
PowerBuldog #3009 üzenetére
Pure shadow egységet mutassanak már a fxom kivan velük
Mondjuk a frost-shadowra érdemesebb gyűjteni mint a fire-shadowra azok közül egyedül a corsair ami jó a többi....
Nature meg a frost így is túl erős.
Bár a nature a másik kedvenc frakcióm és igen jól használható a frsotal sztem az maradni fog sokaknál.a frost lapok meg nagyon drágák így elég nehéz ütős duaál orbos cuccot összehozni.
a shadwo nem igen rendelkezik a frosthoz hasonló erős egységekkel.innen bárki játszik shadowwal?
Pve-t biztos kevesen pure shadowwal meg még kevesebben ha igen.
valószinű ez globálisan így van mert a frsot/nature a legkedveltebb meg a firét is szertik a pusztító varázslatai miatt de a shadow pure felállás sokkal ritkább. -
Simid
senior tag
válasz
PowerBuldog #2990 üzenetére
Azért az szerintem erős túlzás, hogy a thunder wagon gyenge. Az egyik kedvenc lapom, használom random PVEn, sima PVE mapokon (pl Treasure Fleet és Soultree experten elég mókás) és PVPben is enlightenment-el. Nem is értem miért találtad lassúnak, hiszen a spec képességével swift lesz, ráadásul így is tud épületeket sebezni és még a siege bónuszt is megkapja rá. Az már csak hab a tortán, hogy S-M-L knockbackel.
-
Murder3
addikt
válasz
PowerBuldog #2988 üzenetére
Xl-es egységekre gondolsz?
De ott van a juggernaut meg a spitfire 3 orbra.
4-en emg a kukac meg a sárkány, thunder wagon,magma fiend,moloch
Ez nem elég? -
hokuszla
senior tag
válasz
PowerBuldog #2986 üzenetére
Ha nincs életerős 4-es földi csapatod, sem teleportálod, akkor nem tudsz a csatában új egységet hívni.
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog #2977 üzenetére
szerintem inkább fogalmuk sincs
vagy ha dereng akkor meg azt gondolja á ugyis 4en vagyunk csak megy nekik.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #2975 üzenetére
Amikor tutorial deckel 2v2-be belép mindenki 50+. Ő meg egyből ready.
Csak az a szomorú, hogy nem harcolja végig. Hanem kilép. -
válasz
PowerBuldog #2970 üzenetére
Nem, csak jobban nyomjuk mint korábban.
-
válasz
PowerBuldog #2967 üzenetére
Csak annyim hogy nehezebb legyen.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #2967 üzenetére
Van. Egyrészt nem lineáris a pálya. Másrészt vagy a kövi orb felé indulsz, vagy lepusztitod a campot a másik irányba.
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog #2927 üzenetére
A legegyszerűbb shadow kezdéssel, ekkor csak egy íjászt hívsz le, mindenkit felküldesz a falra. (Ez fontos, mert ha mást is lehívsz, vagy spell-t használsz, nem lesz elég power a Stone-ra.) A támadások között meg felhúzod a 2. orbot.
Majd amikor jön a fagyasztós rész odaraksz egy Stone of Torment-et. Ez elintézi őket.
Utána meg tetszés szerint, 3. orbra, talán fire érdemes, Magma Hurler miatt (olcsó, erős, mehet rá a + charge).
Elég összetett experten, 3 helyen kell igazán figyelni, először a fagyasztós résznél, majd másodszor, hogy ne haljon meg viridya, a végén meg hogy időben felhúzd az 5. orbot. -
válasz
PowerBuldog #2930 üzenetére
Hát valami nagy sebzésű cucc kell a fagyott wave szétszedéséhez. Talán érdemes kipróbálni 2-3 rocket tower-t.
És úgy emlékszem, hogy a welleket fel lehet húzni még a 3. wave előtt, de az orbot nem épülhet fel amíg nem érnek oda, mert ha rájuk lő az orb, azt fogják támadni.
-
World
csendes tag
válasz
PowerBuldog #2930 üzenetére
Azonban arra ügyelj hogy azóta volt változtatás ha jól tudom. Én úgy vettem észre hogy a támadó csapatok nem mennek a falhoz ha már építettél orbot vagy wellt hanem ezeket welleket és orbot támadják (kivéve a nagy támadás amit majd fagyasztanak). Ez nem biztos mert rég csináltam már a pályát de én így emlékszem. Javítsatok ki ha tévednék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Napirajz könyv
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest