- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Djuree
félisten
válasz
RexpecT #4074 üzenetére
nem hinném, mert először elindult rendesen az a pálya is. csak miután lefagyott a gépem, azután már nem indult el a pálya.
az a gyanúm hogy hiába telepítem újra, a registrybe marad valami, vagy a win systembe, amit nem tüntet el az uninstall.
win újrahúzáshoz meg most nincs energiám.
vagy a karakterem lett hibás. megkértem Gyuri27-et logoljon már be nála a karakteremmel, hogy ő nála betölti-e a pályát. -
Djuree
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
RexpecT #4021 üzenetére
Nem használok már tornyot. Inkább dobok egy Windet és kész (vagy a baj előtt egy mMoTK-t). Ha mégis kell valami akkor Lila affos Stranglehold szerintem jó cucc.
T2-re megint nem kell semmi. Ott a Skyfire (+Ravage), Breedingnél még nem is drága a sari.Djuree: így van. Akkor költs mikor többet kapsz a pénzedért.
Ha meg nature-frost-stonekin lesz a fő csapás iránya meg a kapott lapok nagyrésze jó lesz pve-re. [link] -
OnSeT
őstag
válasz
RexpecT #4021 üzenetére
én inkább +egységet vagy spellt raknék be.
de 1 orbon épületek közül a Stranglehold egész jó, betan 3 egységet bénít és sebez, normál szeron egyelőre még csak egyet. ( a lost hivatalos megjelenéséig)drágább lap de egész jó a motk is 1. orbon pvp-re.
hatásos orbvédelem, egyik alkalommal az ellenfelem nem tudott mit kezdeni vele mert csak távolsági egységei voltak (darkelf assists, lost dhade)de a legszebb ha támadásra használod, igaz ehhez szerencse is kell hogy még időben felépüljön, az ellenséges orbnál ha felhúzod nem tud új egységet lehívni az ellenfeled, ezt párszor már sikerült összehozni.
de még gyakorolni kell, mert az esetek 90%-ában nem jön össze. -
Simid
senior tag
válasz
RexpecT #3973 üzenetére
Szerintem most ne vegyél sunderert, ahogy Gyuri is írta a naturenek még öröm is ha lehozzák, de a frost és a fire is könnyen elbánik vele. Talán shadow ellen jó időzítéssel még megéri használni, de én inkább vennék fele annyiért egy firesworn-t és akkor nem okoz többé gondot neked sem.
-
-
-
hajsza
aktív tag
válasz
RexpecT #3803 üzenetére
Azt írták ott le, hogy a My Documents könyvtáradra nem úgy hivatkozol, hogy meghajtó betűjel:\elérési útvonal, hanem úgy, hogy \\számítógépnév\elérési útvonal. És azt javasolták, hogy ha a My Documents könyvtárad ilyen módon érhető el, akkor egy logikai meghajtót rendelj hozzá és annak a betűjelét használd az elérés megadásánál. Arról viszont gőzöm sincs, hogy hol kell ilyen My Documents-et megadni.
-
ChromeX
addikt
válasz
RexpecT #3726 üzenetére
Érdekes univerzumban élünk, ma késön értem volna csak haza, reggel apám is kérdezte vezetés előtt megyek e suliba mondom miért ne mennék, erre vége a vezetésnek és kapomaz smsmt hogy bombariado van a suliban nem kell bemenni.
szoval leszek ma.Murder! megkérlek szépen szerintem mindenki nevében hogy mostantol kicsit hagyd abba a siránkozást mert elég idegesítő legalább is engem már zavar, hogy sose jo neked semmi mintha valami kisgyerek lennél. nem szükséges minden hszben hangoztatni hogy mennyire halmozottan hátrányos helyzetű a színed. Szépen kulturáltan kértelek meg erre. köszönöm.
Na jo elismerem hogy a pure shadow deckemben tényleg talán nem a legcombosabb lap a kukac, de a shdow t4 csak ugy mint a frost, szerintem alapbol kevéske. most mind a ketto kap egy lapot, az ironclad jobb mint a grim. ha már folyton az egyes szinek "szerepéről" beszélsz akkor a shadow: RISK
-
válasz
RexpecT #3726 üzenetére
Igen és ez az EA hibája. Ha megnézed, mondjuk egy C&C megjelenésekor még a csapból is az folyik, mindenhol nyomják ezerrel (de már a megjelenés előtt jóval), így mindenki ugrik rá. Aztán itt van a BF, ami szerintem sokkal jobb bármelyik C&C-nél, és szinte senki sem ismeri. Én is csak véletlen találkoztam vele valamikor a nyár közepén. Nem is hallottam róla a magyar sajtóban, ami elég ciki.
A megoldás az lenne, ha elkezdenék masszívan reklámozni. Szerintem sok embert megnyerhetnének vele, mert nagyon jó játék, az egyik legjobb RTS, ami valaha létezett szerintem. -
pachito
őstag
válasz
RexpecT #2843 üzenetére
Jóféle nyitás, grat hozzá. Meg az ingyen boosterhez is.
Értelemszerűen, ha pure fire decket építesz, ne adj túl rajta, ha nincsenek ilyen elképzeléseid, akkor mehet, mert tényleg sok a 3 fire orb. Én személy szerint a kedvenc lapjaim egyikeként tartom számon, Fathom Lord és Mo mellett legnagyobb arc a játékban.
Ehhez kapcsolódóan: Van itt még olyan ember, aki kártyák/deck vásárlásánál nem csak a hatékonyságot veszi figyelembe, hanem azt is, hogy gyakorlatilag "érzelmileg" (értsd: más, esetleg hatékonyabb lapok elé helyezi, mert jobban tetszik a kinézete, dumája, ilyenek.) kötődik az adott kártyához? Vagy csak én vagyok ilyen ütődött?Pl. grinder meg rageflame, lost grigori is remek lapok, de sajnos nálam sem a stonekin, sem a lost souls nem pálya.
-
válasz
RexpecT #2704 üzenetére
A legtöbb common lapot bagóért meg lehet szerezni, de az AH-n a minimum ár 2BFP a rendszer sajátossága miatt. Viszont általában 300-500 goldért adják a játékosok ezeket. Na most 1BFP 500-800 gold, szóval ki lehet számolni, hogy common-t nem igazán érdemes venni az AH-n. Persze vannak kivételek, melyek drágábbak.
-
-
válasz
RexpecT #2701 üzenetére
Ismeretlennel ne üzletelj goldért, mert a játék nem támogatja a gold trade-et. Úgy megy, hogy te elküldöd ingame mailben az illetőnek a gold-ot, és ő meg elküldi neked a lapokat. Na most könnyen belátható, hogy bárki átverhet téged, és hiába küldöd a goldot, ő nem küld neked semmit.
Mondjuk itt a topikban próbálkozhatsz, hátha ad el neked valaki lapokat goldért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest