- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
pl a mage is 50.
de a képességét azért le vehetnék 25-re ha már 70 a lap.így pl a corpses-el egy árba lenne, de így azért a 70+60 vagy +5ide-oda akkor is...
2 up után asszem 20 másodperc.A lila az sztem jobb jobban illik a shadowhoz, pl pve-be a nagy seregeket jó lehet vele gyengíteni, plussz ha még ráküldsez 2 rippert akkor azok meg még jobban ledarálják.
Elég szívósak szal ők jól bírják a sebzést.a kék az inkább íjászok mellet jó főleg.
-
Murder3
addikt
Igen a cél most a pure shadow lenne különben a nature orbal kezdenék a shamán miatt.
de mondjuk a nightguardokkal így is át tudom venni a spirittek és démonok fölött az irányítást.
Bár lehet jobb lenne ha megindulnék a gyalogsággal a wrathgazerekkel a juggiakt el tehetném láb alól.
De ez elég sokáig tartana ezért akarok shadowval vhogy kivédeni a támadást.akkor sebződik ha több célpontot dezigrál.
pl ha csak egy xl-t akkor nem de ha már még egy egységet elkezd dezigrálni akkor már folyamatosan veszít és mivel az xl egységeknek sok az élete nem bírja ki.
Bár azért megpróbálom egyszer de nem bízok benne.Wrathgaerekkel megoldható lenne csak ott már nekem az egységek száma miatt szaggat angyon és szinte lehetetlen célra tartani velük.
-
OnSeT
őstag
akkor még annyit lehet tenni, hogy 9 mp-ig irtod az ellent a megszerzett mounti-val, vagy deep one-al, utána meg leölöd őket mielőtt visszavenné azokat.
de felmerül egy kérdés, ebben az esetben kinek a void power-e fog növekedni?
az enyém (mivel a pusztulása pillanatában az én irányításom alatt volt) vagy az ellenfélé, (mivel ő hívta a játékba)?
-
Gyuri27
félisten
-
OnSeT
őstag
pvp 16-ig?
a tutorial deck-ben szereplő lapokkal max. akkor ha ki van maxolva mindegyik teljesen.
de minden alapon? úgy nem hiszem.ollie: enlight-et neked mennyiért sikerült eladnod? most néztem az árakat, nagyon lementek, jó ha 1900 ért elviszik. bár lehet hogy később megy még lejjebb is.
-
Frost Mage
Master Archers
Construction HutEzeket nyílván csak a második orbtól tudom használni, de a Surge-ön kívül nem szoktam, csak a biztonság kedvéért vannak:
Ensnaring Roots
Hurricane
Shaman
MotK
Surge of LightÉs asszem ennyi az első orbon. A Hut is csak a Wheel-ek miatt van betéve, gyakorlatilag a második orbig csak Mage és Archers, majd ha szükséges 2-3 Mountaineer, ha durvább a harmadik orb elfoglalása. Gyógyításhoz meg Surge-öt használok, esetleg 2-3 Shaman, ha nagyon eldurvulnak az események. Ugyancsak az utóbbi esetben húzok fel MotK-t és esetleg 1-2 Stone Hurler (red)-et védekezésképpen. Van még T2-ön Matter Mastery, meg persze Cold Snap és Curse of Oink. Utóbbi kettőt persze használom, és ha nagyon sok kis ellenség van, esetleg a Hurricane-t is. A harmadik orbtól meg már idézem a T4-es lényeket az Enlightenment-el (T3 asszem csak Wheel van betéve).
A Barrier és Home soil jó ötlet, nem gondoltam rájuk, de valszeg beteszem a Roots meg Hurricane (esetleg Shaman) helyett, mert úgysem nagyon van már rájuk szükség a második orb után.
Egyébként a fentiekből következik, hogy ezeket az orbokat használom: frost - nature - nature - frost. Az utolsó frost a Grinder miatt van, ami nagyon brutális a self heal meg a 100% siege miatt.
-
Simid
senior tag
Igen, szvsz nagyon jókat írsz a nature kezdéssel és a power előnnyel kapcsolatban, ez pl egy sorsdöntő taktikai kérdés, hogy melyik színnel hogyan reagálsz az ellenfeled első lépéseire.
Az nem biztos, hogy a Deep One ellen a legjobb egy Deep One. Ha shadow a másik orb akkor Nightguard, ha frost akkor phalanx, ha fire akkor fire stalker. Én így próbálnék védekezni, ráadásul ezek olyan lapok amik ezen kívül is hasznosak és érdemes berakni az adott színnél.
(#2753) Murder3: Szerintem nincs igazad, ha időben észre veszed, hogy az ellenfeled rushol, akkor már máris ő van hátrányban. Fire-rel és shadow-val biztos, hogy olcsóbban meg tudod állítani, mint amennyibe neki kerül (mindkettőnél vannak hasznos spellek vagya épület erre) és máris előnybe vagy. A nature és frost T1et nem ismerem de ezzel nem is szoktam gyakran kezdeni (főleg magasabb szinten), de ha belegondolok milyen lapok vannak T1 froston, nos szinte lehetetlen lerusholni. Szóval max a nature lehet gondban de akkor nem kell nature-rel kezdeni..
-
-
-
OnSeT
őstag
Tegnap 4 személyes random PvE-ket nyomtam, dif9-en. Első körben csak azért léptem be mert kíváncsi voltam a nehézségére. Viszont most azt kell mondjam könnyebben kivitelezhető mint diff7-8, ugyanis itt több az időd, így van lehetőség arra, hogy fejlessz egy nagyobb sereget a második orb helyének betámadása előtt. Amennyiben a vége előtt min.10 perccel 4. orbon vagy akkor van esély a győzelemre.
N-Frost-N-N paklival játszottam.
Az első támadás megindításához 5 shaman+ 6 windweaves kell minimum.
megtámogatva Surge, Ensnaring-al esetleg még hurrivane jól jön hozzá.2. orbon 3 aggressort hívok még a csapathoz + itt már több spell is elérhető lesz, (Curse, Coldsnap). Matter Mastery ugyan elérhető már itt, de azt csak a végén a fő bázisoknál az ágyúk feletti irányítás átvételére szoktam használni.
3. orbon lehívok 3 Rageflame-t ill. lerakok egy Shrine of Memory-t ami feltölt amíg elfoglaljuk 4.orbot. miután megvan a 4. orb a shaman- windweaversek közül a megmaradtakat leölöm, és aktiválom a Shrine of Memory-t így a keletkezett void power pillanatok alatt felhasználható lesz erősebb egységek hívására.
Az első komolyabb bázis támadására csak az aggressor-rageflame csapatot használom, ügyelve arra hogy legyen elég power. Ekkor a Matter-t rányomom a középső ágyúra, egy nagyobb monsztára, pl tortogun, meg dobok egy mind controlt. igaz hogy ez utobbi 350 power, de lesz egy t4-es egységem (egy erős ellen-nel kevesebb) és mivel a Shrine of Memory fél percenként aktiválható, ez a power vissza is térül amíg a spell újratölt. A varázslatnak még az is az előnye, hogy rögtön használatkor a 90%-a megy a void-be és nem kell várni az egység pusztulására.
Amikor már kifogytam a spellekből idézek le t4-es egységeket: colossus, grimvine, giant wyrm. t1-t3-ig elég az a négy egység amit írtam, t4-re kell többet tenni, hogy ne kelljen várni a kártyák újratöltésére.
Tegnap még annyiból volt szerencsés, hogy egyik embernek volt Wheel of Gifts-e, így nem kellett a gyógyítással foglalkozni.
Elég jó volt a csapat is, 5-6 meccset nyertünk meg egymás után, 22-24 perc szintidővel.
-
Gyuri27
félisten
Egy orbra sokminden nem kell. Zöldel kezdek. Wind, Shaman, Surge, Ensnaring. Aztán kék. T2 a varázslatok helye. Curse, Coldsnap, Matter, Breeding. Aggressor, Stone Hurler. T3 Stone launcher (utalom a kis paralizálós sárkányokat) Tremor, Swamp, Deepcoil, Mo. Őket akkor is hívom ha 4 orbra is kell még kraft. Az utolsó szintén zöld. Grimvine, Colossus, Giant Wyrm, Promo Ravenheart, Regrowht.
A dif8-s titka az, hogy a 4-k orbon elég mennyiségű és minőségű monszta legyen (vagy spell ami nagyot üt). Ugyanis ott szokott elvérezni a dolog.
Persze nyomhatod mint a fiam zöld, kék, kék, zöldben. Annyit változik a dolog, Hogy ott a végén Grinder, Gemeye, Construct, Giant Wyrm, Battleship vagy Worldbeaker.
Három orbon Stone Warrior, Core Dredger, Mo.Én azt mondom ez a felállás könnyen játszható. Valamint nem drága (idézőjelbe téve). Igaz a Grinder ára mozdult fölfele, de még megéri az árát, Gemeye szintén nem vészes. Ehhez a paklihoz csaphaszt egy csomó jó és olcsó lapot (Battleship, Giant Wyrm, Construct) valamint néhány olyan lapot ami 100 bfp körül van (Grimvine pl).
Ha a keret szűkős 3 orbra Tremor, Swamp, Stone Warrior. Első kettőt charge upolni olcsó, de a Stone 30 bfp-s ára sem vészes. 3-4 orbra ha még támogatást akarsz akkor Hammerfall, Deepgorge, Howling Shire.
D1Rect: nyilván minden lap annyit ér amennyire azt használni tudják. Én eddig egy sráccal találkoztam aki igazán jól használta a promo harviját. Na ő tényleg tudott. Azért gyanitom, harvi nélkül is elpicsázott volna.
-
Szia!
Sztem a Firestalker és a Firedancer együtt fölösleges, a Corsairból a Nature aff. jobb, mert U3-on a banditosok +50% sebzéssel indulnak, de U0-U2 között is +1 egység kell a bónuszukhoz.
A T4-et nem erőltetném. Viszont a Giant Slayer olykor jól jöhet.
OnSeT
őstag
1 orbon Scavenger helyett Nomad
2. orbra Rallying Banner ( játékstílustól függ)
4. orbon meg Fire Dragon vagy Bloodhorn.
Ha nem akarsz 4.orbot akkor még egy Vulcan mehet a 3-ra. -
Shaman + Windweavers + Ensnaring Roots kb minden expert maphoz kell (kevésnél nem kezdünk nature-el).
Akkor van amihez kell még pl. a Mana Wing is és/vagy egy swift egység. Aztán második orbtól már könnyebb, ha frost akkor Aggressor, Lyrish Knight (vagy Burrower) mehet, ha fire akkor Skyfire Drake és Fire Stalker. De tényleg minden expert map más. Advanceden végignyomhatod az összes mapot ugyanazzal a deck-el, experten meg eléggé beszűkülnek a lehetőségeid.
Az EA store-ban szerintem tudsz fizetni kártyával is. De ha már van kártyád, akkor miért nem jó a PayPal? Most ott van az az 5000Ft-os ajánlat, ha az EA oldalán veszed, ez 8000 Ft lesz. EBay-en még körbenézhetsz, ott lehet időnként olcsóbbakat találni, de ott is szinte csak PayPal-lal tudsz fizetni.
Sima átutalást meg szinte sehol sem fogadnak el. Ha csak ilyet tudsz, akkor jobban jársz, ha bemész egy boltba és megveszed, amúgy is csak a cd kulcs kell neked.És jelentkezz te is a versenyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest