- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
megint én #33581 üzenetére
No ezt kipróbálom!
Nagyon durva , hogy mögé kell célozni , hogy el találd!gabipaci!
Biztos igazad van , de kit érdekel!
Felveszik a lóvét?
Bevállalták?
Minden szakmának van nehézsége és el kell végezni rendesen!
Mi lenne ha a házak is összedölnének?
Azt mondanánk , hogy nehéz szakma?
Többi lakó meg nyugodjon békében? -
gabipaci
őstag
válasz
megint én #33581 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ez a videó még az R9-es szerverpatch idején készült. Azóta 23db patch volt szerver oldalon, és valljuk be, ennyire már nem gázos a helyzet. Azért EA/DICE oldalon sem csak alszanak, de nem egyszerű szakma az sem. Bár a pénzüket mondjuk azért kapják...
-
SimonYana
addikt
válasz
megint én #33545 üzenetére
Jól van! Látom többen is ismeritek a debreceni köcsögöket ( tisztelet a kivétel )!
Akkor nem is idegesítem magam rajta!
Bár már jártam máshol is hasonlóan , de nem jellemző!
Olyan nagy ász nem lehetek a kis 60 órámmal és a 20-as rangommal , hogy azt gondolja mindég kilövök mindenkit!Lenne pár láma kérdésem!
- Nem tudom hogyan nyílik az ernyő
- azt sem tudom hogyan lehet ráélesedni a tankra a 3. páncélőköllel , ha már meg jelöltem a tracer pisztollyal.
- nem tudom a helikoptert hogyan lehet felemelni és esetleg le engedni!
- esetleg még egyéb trükkök tudnivalók kezdőknek jól jönne! -
Źşë'
addikt
válasz
megint én #33545 üzenetére
gondolom van valamiféle megoldás ami a lagot kiküszöböli, q3nál a cg_delag 1 -es parancsal lehetett bekapcsolni - ilyenkor a játék próbálta valamiféle módon korrigálni azt hogy hova lőjél, ezek után tudom azt elképzelni h mivel kurva magas pingek vannak (mert a szerverek el vannak toszva a fenébe) valamiféle ehhez hasonló, talán (sőt biztos - q3 nem mai játék /'99dec) még fejlettebb eljárással próbálkoztak. De ez a megoldás sem 100%os ahogy azt látjuk. Amúgy az egészet úgy tudom elképzelni mint valami p2p szinkronizációt, folyamatosan küldve vannak a helybeli koordináták, csak sokszor nem szinkronban/egyszerre, ebből adódhatnak különböző hitbox gondok... pl húzza maga mögött a model, fedezékben vagy de még onnan is kiszed... és ezért lehetnek elcsúszva egyes objektumok, szerverhez és adott egyénekhez képest
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
megint én #33281 üzenetére
Régebben is irtam hogy sajnálatos hogy 30-40fps fölött a jatek egyre gyorsabb ,marmint hogy jobb lesz az egér érzékenység,nő a reflex minnél töb b az fps-ed és ezzel odavész a SKILL. Lehetek akarmekkora überpro ha nekem csak 30fpsel fut mig masnak 120,mert annak sokkal nagyobb előnye van...
-
Xaels
félisten
válasz
megint én #27855 üzenetére
2. Legyen egy fegyver eldobás gomb. Ha nem kell a fegyver attól még másnak eldobhatod.
3. Fix sebzést ugye azért csak a törzsre mérten vegyen le, mert a fejesbe mindenképp illene halni.
4. Szerintem a 3D spot-tal ki lehetne békülni, csak annyit kéne hozzátenni, hogy a sűrű lombozaton és házon keresztül azért ne lássuk már illetve ide tenném a névkiírást is. Elég gáz amikor az ellen nevét kiírja pirosan és ugyanúgy átlátod a falon keresztül is.
5. Ez könnyen megoldható lehet egy + gomb beiktatásával a bal oldalt. Ha rányomsz eltűnik az élesztés ikonja a hulládról.
12. Önmagában szerintem a koncepcióval nincsenek nagy gondok, ha működik mindkettő akkor használhatóak, csak ugye néha szeretnek bugolni. Ezeket megszüntetik szerintem jó lesz.
14. Nem értelek, Robbanáserősítő miért ne lehetne. Igazából inkább azt mondanám, hogy a rakétában lévő robbanóanyag nem mindegy mi(attól még a hordozó rakéta lehet ugyanolyan), a kémia rengeteg dologra jó. A perkek nagy része ebben a játékban akárhogy is nézzük azért sokkalta reálisabb mint bármelyik konkurenciában.
16. Ezt felesleges szerintem megfogalmazni, hisz pont ezért csinálják a 3.0-át és nem marad a játékban a 2.0...
Amúgy nekem is egyik nagy kedvencem az In Flames, főleg Whoracle, Clayman és Reroute To Remain albumok. Igazából 3 együttes van akiket minden körülmény között meg tudok hallgatni. Ilyen a 1. Judas Priest, 2. In Flames, 3. Stratovarius. Judas Priest lesz idén úgy néz ki Szigeten.
-
válasz
megint én #27850 üzenetére
A második linked az hatalmas. Nekem nagyon tetszett, ahogy elmesélte a kis animáció a történetet. Amúgy meg én találtam youtube-on egy virtuózt. Oroszországban él, szerintem egy kicsit őrült is, de olyan zenét csinál, hogy az ember esze megáll. Érdemes végignézni az összes videóját
ez az egyik.
Több is van neki, amely kevésbé vagy sokkal jobb.
Ennek a végén pedig szakadtam én: klikk -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
megint én #27851 üzenetére
Én benne vagyok, előbb sörözés majd utána egy paintball parrty
,csak meg kellene szervezni....
én kilógok a sorból a house izlésemmel
,egye fene még a Limp Bizkit és a Rage Against The Machine jöhet
-
bozont
veterán
-
megint én
őstag
válasz
megint én #27854 üzenetére
1. Ne jelezzen be a CK HC-n.
Ezt gondolom nem kell megmagyarázni.2.Ne legyen muszáj elsődleges fegyvert vinni.
Mert van, hogy csak pisztolyozni akarok. És vannak olyan szerverek, amik only pistol.3.A mellvért fix sebzést szedjen le. És ha lehet akkor legyen több féle mellvért.
Vegyünk egy példát. Lenne mondjuk egy mellvért -10damage, és egy sniper ami sebez 100at. Akkor nem sebezne csak 90et.
És egy másik fegyver mondjuk egy sörétes puska (shotgun) aminek egy sörétje sebez mondjuk 20at, és így csak 10 lenne belőle.
Mivel így sokkal jobban hasonlít a való élethez.4.3d spotot csak a squadod lássa! Vagy csak térképen.
Ez a 3dspot az egyik legnagyobb marhaság a BFBC2-ben, rengeteg embernek nem tetszik, és egyáltalán nem reális.
Ezt ha meg is tartanák a Battlefield3-ban, akkor legalább csak squadon belüliek lássák. Mivel ha valakit spotolnak arra ha 32 ember elkezd vadászni, az kissé túlzás.5.Felélesztésnél legyen, vagy lehessen nem felkelnie a felélesztettnek.
Én is, és mások is gyakran kerülnek olyan rettenet bosszantó helyzetbe, hogy meghalunk egy fedezék mellett,
és mellettünk egy agyhalott a fedezékből 5-6xis feléleszt a halálba.
De van olyan is, amikor például kifogy minden lőszer, és végre meghalunk, és éledhetnénk újra teli tárral, de nem, mert jön egy medic és feléleszt.
Ezeket nagyon könnyen ki lehetne küszöbölni. Mégpedig ha a felélesztett személy lenyom egy iránygombot (w,a,s,d), vagy a tüzelés gombot.
Amennyiben nem nyom semmit, ott fekszik. És nyugodjék békében!6.Kis járművek fizikája. Pl quad, hummer, stb.
Normális gyorsulás, farolás, és ha a fejére esik az ember, akkor haljon bele, ne pedig visszapattanjon megint kerékre.7.Mindig ugyanazon az oldalon száljon ki a járműből!
Nagyon idegesít, ha például a jobb oldalamra pakolják a C4-et és gondolom kiszállok, és elfutok, de engem is pont jobb oldalra rak.
Vagy például meg akarom javítani a tankot, és direkt úgy fordulok, hogy a kiszállás pillanatában már fedezékben legyek, erre pont az ellenfélhez rak.8.A low grafika ne legyen előny.
Miért tűnik el a bokor, a lombkorona, és minden egyéb, ha leveszik a grafikát? Ez akkora marhaság, így mindenki, még akinek jó gépe van, az is leveszi a grafkót.
És ez szerintem tisztességtelen előny.9.Ne lehessen configolni sportszerűtlen dolgokat.
Ezt gondolom nem kell magyarázni.10.Hosszabb név, és klánnév lehetőség
Mivel a 6 karakter nagyon kevés, 9 kéne minimum!11.Élethűen át lehessen menni tankkal a falon.
Nagyon gagyi, hogy néha megakad a tank a vékonyka falon. És egyes piszkafa vékony kórlátokon sem.12.Értelmes friendlist.
A friendlist, és a szerverlista olyan hihetetlen mértékben gagyi a bfbc2-ben, hogy olyat semmiképpen sem szabad ismételni.13. Gránátok fizikája.
Olyan gagyi főleg a Counter strikehoz képest ahogyan itt a gránátok repülnek.
Miért van az, hogy bedobja az ember az ablakon, és mégis visszapattan? És ha az ablak fölé dobja, akkor pörög egyet a levegőben és utána berepül?14. Perkek.
Kérem, a perkek, kiegészítők ne legyenek a játékban, de ha lesznek is, legyenek logikusak és reálisak.
Például minek robbanáserősítő? Ugyanolyan rakétát lő ki az RPG, de az egyik 100at, míg a perkel 125-öt sebez. Ennek így semmi értelme.
Legyen inkább úgy, hogy választhat többféle rakéta közül, páncéltörő, gyalogság elleni, légvédelmi stb.15.Mindennek legyen súlya...
Ez a legöszetettebb a kérések közül, de nagyon jó lenne, ha mindenki mindent vihetne, nem is muszáj kasztokba rendezni
(assault, medic, engi, rcon). Lennének fegyverek, gránátok, rakétavetők, hangtompítók, mellvért, kiegészítők, és minden egyéb.
És mindennek súlya lenne például M4A1 3,8 KG. Gránát 1KG.
A katona vihetne magával maximum 50KG-t. De minél könnyebb a felszerelése, annál gyorsabban gyalogol, sprintel.
Például vihetne magával mindösze 1 pisztolyt, néhány tárral, és már ő lenne a pályán a futóbajnok.16.Destruction 3.0
A destruction 2.0 nagyon korszakalkotó, és jó játékélményt biztosít. De vannak nagy hiányosságai.
Például, vannak helyek a házakon, amikre hiába lő az ember, nem történik semmi.
Ezen felül amikor már omlana a ház, előbb nyekereg-nyikorog, és utána dől össze.
Rengeteget játszottam a játékkal, de még csak egyetlen egyszer haltam meg omlás miatt.
Még ami hülyén néz ki, hogy a háznak egy bizonyos százalékát kell lerombolni és csak utána dől össze.
Ez akkor vicces nagyon amikor az egész alsó szint már ki van lőve, de mivel a tető még ép, ezért nem roskad magába.
Ennek az ellentéte, amikor a tetőt szétszedik, és a második emelet egy kis részét, mégis összedől az egész.De mind közül a legfontosabb, hogy figyeljenek oda a csíterekre. Mert nagyon tönkreteszik a játékélményt.
-
gergo0328
senior tag
válasz
megint én #27273 üzenetére
nálunk van tagfelvétel de csak WH-s aimos embereknek! Viccet félretéve van nálunk TGF.
Egyenlőre itt vagyunk de a jövő héttől a TS3-ra szokunk át.most is fenn vagyunk mumblén ha gondolod gyere fel.Debreceni szerverre felmentünk Dömével h megnézzük mi ebben a rossz. egy kör végére beértünk vesztettünk is ok. Jött a kövi. tök jó kezdés mi tankkal mentünk 3 pont a mienk 1 meg az enemy-é. Egyszer csak azt vettük észre h az összes csappáttársat megölte az admin!
mindenki írja h mi a franc meg h mit csinál az admin. persze a végére ugyan úgy behúztunk 3-4 pontot és vesztettek de akkor is miezmár?
-
sith7
félisten
válasz
megint én #27261 üzenetére
Szép teljesítmény találkozott, a tipikus magyar mentalitással .... szomorú, de ez van
Én nem vagyok ilyen jó játékos, mint Te, de engem egy német szerverről dobtak ki, 15-1 - nál , hogy magas a ping - em .... 57 volt
Elején assaulttal volt két double kill, majd sniper voltam, egy nagyon jó helyen
-
ciry
őstag
válasz
megint én #27261 üzenetére
Onnan dobták ki anno F_zoleet is.
Túl erős volt oda.
Ha színvonalas harcot akarsz, akkor a bf.hu-t javaslom, ott sosem lesz 45:3-ad.
A többi magyar szerverrel se szokott gond lenni, csak itt csalóznak le/dobnak ki mindenkit, aki jobb az adminnál.
Persze, ha ezzel leírtad magadban az összes magyar szervert, akkor az se gond, csak tapasztalatokra ne hivatkozz, mert a legtöbben a közösségért dolgoznak.
Üdv. -
BalaNce87
addikt
válasz
megint én #25695 üzenetére
Dx11-be a fények árnyékok szebbek valamivel nagyjából ennyi, az meg hogy dx11-be nincs az a fura köd vagy mi az max azért lehet mert dx10-be valamit elszúrtak.
jansky: Néha számomra is megtévesztő a hang, nem ott van az ellenfél ahonnan hallottam, és jól hátba is lőnek.
A színárnyalatok kicsit szürkésebbek 10 alatt, jelentős különbség nincs, csak jobban eszi a gépet. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
megint én #25695 üzenetére
én csak tanúsithatom, mostanában dx11-ben tolom full graf minden high-on és vmi eszméletlen jól néz ki a gém dx9-hez képest...pl isla pályán köd van a víz felett, hordja a szél a port, vagy a füst és robbanás effektek szebbek...
agy éppen valparaison a dzsungeles feeling még jobban átjön, a fák közt a fény,hulló levelek,a bokrok levelei tükrözödnek mintha vizesek lennének.
Szép a látvány, néha el is bambulok -
ciry
őstag
válasz
megint én #25541 üzenetére
lehet van annyi
most csináltam -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
megint én #25547 üzenetére
csak érdekességként mutattam meg.....
de akkor te is nagyon ügyes vagy,de ki látta??? , messziről jött ember azt mond amit akar....
,de ha már itt tartunk azt tudta e hogy az amcsik lemajmolták az M95-öt! magyarok fejlesztették(gepárd a neve) csak hát.....
itt pedig a "kistestvére" a hiúz -
Źşë'
addikt
válasz
megint én #25537 üzenetére
sztem is vga lenne a főbb szempont, ha a proci menne 3,6on és mellé még lenne egy jobb vga (én bátran merem ajánlani a 8800gts 512Mb g92es verzióját, nekem szépen vitte, ettől picivel jobb vga már sztem túl drága lenne (persze ezt a vgat is húzni kellene, mert alapon kb 8800gt szintjét hozza, 765/1055 frekikre legalább - hvaprón láttam múltkor 13ezerért, ami sztem piszok korrekt ár egy ilyen vgaért! csak kérdés most van e)
-
Xaels
félisten
válasz
megint én #25535 üzenetére
Szerintem azzal a konfiggal inkább ne erőltessétek. Ha sikerül is kicsavarni belőle a 25fps-es álomhatárt egy nagyobb csatában tuti elvérzik mind a proci, mind a vga. Sajnos ez a játék megkívánja az erősebb hardvert, hogyha élvezni is akarja az ember valamennyire.
Mindenképp VGA-t kéne fejleszteni, mert ahogy felettem/alattam írták procit könnyebb húzni.
-
Źşë'
addikt
válasz
megint én #24589 üzenetére
ez így igaz, nem dolgozhatsz rajtad kívül még 7 ember helyett is.... szar az mikor te bele adsz apait anyait de nem jutsz(tok) egyről a kettőre!
nagyon el tudja cseszni a csapat a Te K/Ddat is...
ha nem fedeznek, hátba kapod a golyót, ez így igaz, volt nekem is nem egy ilyen köröm, mikor ott állt csapattárs mellett az ellenfél és kivégzett mindenkit... csupán mert bamba/kezdő volt az illető.. mikor meghalok ilyen helyzetekben arra gondolok ha picivel profibb lett volna még élnék : ) az ilyen savior killeket szeretem, mikor sikerül megmenteni csapattársam életét, még ezt is pontozza a játék
-
madgie
titán
válasz
megint én #24549 üzenetére
Tökömtuggya, nem csípem a medic kasztot se, meg egy ideje nem mentem M60-nal sem. A PKM-et ismerem, az játék elején vele mentem, elég tápos fegyó volt akkor is (de az akkoriban az M60 brutálisan overpóver volt). Egyébként ha végignézed, a többi kaszt alapstukija is bőven erős.
-
Def26
félisten
válasz
megint én #24525 üzenetére
Marci_fcb én vagyok, de ezt a profilt direkt sniperra húzom.
Egyébként sokszor én szoktam rohanni időzíteni, mert a medic nem csinál semmit csak szórja a szarjait, meg újraéleszt a legnagyobb ko. -ban 25x.
Szvsz minden kasztal lehet idióta módon játszani, és az, hogy melyik mit csinál attól függ aki mögötte irányítja. Aki idióta, az másik kasztban is idióta.
-
harry3
őstag
válasz
megint én #24525 üzenetére
Erről jut eszembe. Tegnap előtt volt egy SnowBee nevű cheater 71/5-ös stattal, a fák mögött egyből észrevett, az aimbot meg rángatta a fegyverét. Én támadó voltam, ő védő, fogtam, átmentem az ő csapatába és gránátvetővel lövöldöztem rá, kirobbantottam előle a ház falát...
-
Xaels
félisten
válasz
megint én #24435 üzenetére
Ha szeretnéd, hogy szépen fusson elég a 4x anti-aliasing a 8x-es már felesleges.
HBAO-ot és Bloom-ot kapcsold ki (False). Érdemes a Shadows, Effects és Water beállításokat LOW-ra venni, szerintem nincs sok különbség High és Low között viszont hoz pár fpst. Anisotropic filtering meg mehet 16x-esre. Direct X version meg 11-re. -
Xaels
félisten
válasz
megint én #24263 üzenetére
Nem tudom, de szerintem te csak a sebzésnél levő értékeket nézted. Azért ezek nem csak ebből állnak és ha jobbra haladsz a táblázatban akkor vannak eltérések azért a fegyverek között. A tanknál meg nem rohadt mind1, hogy a HP-ját csökkentik vagy a ráeső sebzést növelik? A végeredmény ugyanaz, hogy könnyebb a kisebbet kiszedni mint a nagyot.
Mit vártál amúgy egy játéktól? Élethű harc- és fegyverszimulációt? Ez nem arra készült és csak sajnálni tudlak ha emiatt csalódsz egy játékban...
Arról meg ugye nem is beszélve, hogy ez nem hivatalos forrás...
-
lala42
őstag
válasz
megint én #23718 üzenetére
Mert Cseh a lelkem.
Ismerem. Prágában székel.
Nálam egy eredeti cd kulcs volt hibás. A legújabb MOHA. Beszkenneltem mindent, a megbeszéltek szerint. Erre kérte a számla képét is. Az nem volt, mivel csak egy pénztári blokkot adtak. Akkor kérte,hogy a beszkennel boritó mellé írjam az e-mail. címemet kézzel és azt is szkenneljem be. megvolt. Erre baszott válaszolni.Mellé külön ment a fénykép is, az egész hóbelevancról. Kérte,hogy küldjem el a játékot Prágába. A saját költségemre.
, amit már megvettem. Na ekkor küldtem el a fenébe, majd a játékot visszavitettem Pestre, ahonnan hozta a haver. Ott elküldték az EA -hoz, majd kaptam egy másikat. Cirka egy hónap. Akkor írtam nekik, hogy ez volt az utolsó EA-s vásárlásom, no meg a baráti körömnek is.
Lexarták. -
Xaels
félisten
válasz
megint én #23715 üzenetére
Nem gondolod, hogy lehet csak nem volt teljesen képben a kérdéseddel és miután durva hangnemmel válaszoltál el is ment a kedve, hogy egyáltalán megpróbáljon segíteni?! Lehet 2 normális szóval ezerszer többet elértél volna, mint a fenyegetőzéssel? Már bocs, de miután a saját hibádból pórul jártál és még neked állt feljebb én sem segítettem volna...
Öcséd biztos normális hangnemben írt a support-nak. -
Illusion1010
senior tag
válasz
megint én #23705 üzenetére
Elméletileg van GIFT lehetőség, de gyakorlatilag nincs.
Mi pont ugyanígy jártunk egy fórumtárssal. Az lett a megoldás hogy belépett az én accountommal és megvette nekem.Balika23hun
Igen de elvileg vásárolhatsz ajándékot is az EAStore-on. Egy Gift jelőlésű checkbox "létezik" a megrendelésnél. Vagy épp nem létezik.
De lehet hogy csak teljes játékot lehet ajándékozni, és kiegészítőket nem -
Balika23hun
aktív tag
válasz
megint én #23705 üzenetére
Ne haragudj nem akarok kötekedni de az EAstore-on ez van:
Your Battlefield account will be granted the SPECACT kit upgrade. No download or codes required. SPECACT kits will now be available from the kit selection screen after joining a server. *Please note that you must use the same email address as Your Battlefield account to ensure entitlement is delivered to the correct account.
Nem a legjobb az angol tudásom de én azt olvasom ki ebből hogy ugyanazon az e-mail címen kell megvenni amin a játék is regisztrálva van. -
-
Illusion1010
senior tag
-
gergo0328
senior tag
válasz
megint én #23616 üzenetére
1.ha ezt csinálja nyomd újra be és ki a scope-ot és akkor működik(nekem)
2.az ablakprobléma elég bonyolult...semmit sem tudsz vele csinálni max annyit h annyira pontosan dobod az ablak közepébe h semmi se tudja elvinni.akkor talált nem köt bele a játék abba h nem talált be.
3.sztem megadja a 250 pontot max meghalsz és nem írja ki...nálam ilyenkor szokott az lenni. vagy vhogy mégis előtted robbantják fel.
4.az ACE pin a lista végén szokott lenni ami nekem néha bebuggol és a kép nem jelenik meg de aa leírása és a pont igen. szval lehet csak a képet nem láttad.
5.én mindig a magnumot teszem be...sztem egyensúlyozza a magnum a félrehordást. szval lehet h csak fele annyi golyó találja el de abba belehal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest