- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Stunts666 #35441 üzenetére
"A zöld övezetről és a normális életről semmi tapasztalatuk..."
Azért itt is vannak fák és kertek, nincs mindenhol minden felbetonozva.
Normális élet? Ez azért elég szubjektív. Ennyi erővel én is mondhatnám ugyanezt a "nem Budapestiekre".
Egyébként meg van nyaralója is néhány Budapestinek vidéken és ott ha nem is az év összes napján, de azért belekóstolhat a "normális életbe". -
Xaels
félisten
válasz
Stunts666 #34611 üzenetére
Gondolom X3 akart inkább az lenni ha feloldásról beszélsz. Én nem szoktam hinni ezekben a csodákban, hogy feloldunk valamit amit a gyárban letiltanak.
Amúgy BC2 alatt az i3-as minimum fps-ben maradt el a 955-östől főleg és ez a lényeg. BF3-ban is csak annyit szeretnék, hogy a minimumom maradjon 40-50 körül.
-
-
Bati0501
őstag
válasz
Stunts666 #33236 üzenetére
Hát ez az Arica-n volt,ő védő volt,még az első m-com-nál volt,és ott volt fent a jobb oldali szikláknál.
Nem tudom,h itt van-e az a bizonyos láthatatlan fal,amiről már meséltetek.
De inkább egy másik eset miatt gondoltam cheaternek,persze ebbe benne volt ez a fejes dolog is. -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Stunts666 #32877 üzenetére
Banana Republik
Nemtom ki mennyire szereti a kisebb respawn időt,de én utálok 15secet várni egy éledésre:S...itt egész kicsi szvsz pörgősebb a játék sokszor találtam embereket fennt akikkel először találkoztam és össze tudtunk játszani... -
Neoteric
addikt
válasz
Stunts666 #32853 üzenetére
Tévedés, fizikailag Magyarországon BC2-es szerver nem üzemel. Amit te magyar szervernek látsz, azok ugyanúgy Németországban, Hollandiában, UK-ben, stb vannak.
Laggos problémát egyébként osztom, viszont a második mondatodat úgy helyesbíteném, hogy a "külföldin" sokkal több a balf@sz, mint akár a mienkén vagy épp a bf.hu-n, ezért a sikerélmény reményében inkább mennek pl egy német szerverre. -
Def26
félisten
válasz
Nálam még az iszonyatos káromkodás az ami kiüti a biztosítékot. Még egy ilyen szószátyár nép nincs mint a Magyra.
Én is a külföldi szervereken játszok de nem találkozom olyan anyázásokkal (ha pl. megölök vkit) mint a Magyar szervereken.Amúgy, meg el lehet gondolkodni, hogy miért járnak a Magyarok külföldi szerverekre. Elég sok panasz van a Magyar adminokra is. Tisztelet a kivételnek, de nagyon sokan érzik magukat kiskirályoknak.
-
-conrad-
addikt
válasz
Kb. ugyanezt tudom elmondani, nekem is benn van kedvencekben pl. az iram szerver is de sokkal lagosabb mint a többi plusz ráadásul a kedvenc szervereimen nagyon fasza beállítások vannak.
most 16/32 és 100 felett van a pingje, ahova joinoltam német annak meg 22-es 31/32-es létszámmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Lexus, Toyota topik
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi hangfal építés
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest