- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
Nem akarjátok lerendezni a vitát mondjuk Heavy Metal-on?
-
Chalez
őstag
Az lehetséges volt sztetek tegnap, hogy csipával kiszedtem a helikopterből a pilótát? Mert a nagy akció közepén nem igazán tudtam odafigyelni, csak arra emlékszem, hogy ráhúztam a pilótára a puskacsövet, és abban a pillanatban zuhan le a kopter...
-
Chalez
őstag
a settings.ini-ben nekem most 55 van beállítva. ez ugye az alap. ezt a számot tetszőlegesen, akár egyesével is növelhetem?
-
Chalez
őstag
Szeretnék egy kicsit (nem sokkal) nagyobb látószöget, sztetek mire állítsam be a FOV-ot 1680*1050 22"-on?
-
Chalez
őstag
Tudtok valami fasza oldalt, ahol úgy ömlesztve vannak okosságok BC2-ről? Mit, hogy érdemes, stb, izé. Én is most kezdtem a multit, hosszú idő után. Régen UT-vel, Q2-vel toltam sokat, de ez már más. Szal mintha új lennék.
-
Chalez
őstag
Tud valaki küldeni egy BC2 manualt magyarul? Link is jó. E-mail címemre is jöhet.
-
Chalez
őstag
Utána olvastam. Kissé rombolja a morált. Szal publicon nem ajánlott, értve.
-
Chalez
őstag
válasz
Illusion1010 #33557 üzenetére
CarlGustav ---->ez meg wtf?
-
Chalez
őstag
Amúgy amit a játék enged, azt mindent lehet használni? Van valami ami általánosan tiltva van? Fegyverekre, és harci stílusokra értem.
-
Chalez
őstag
Milyen grafikai beállításokkal érdemes nyomatni a multit? Mert nálam eléggé fel van tolva minden, a sok effekt meg csiricsáré az van, csak az ellenfeleket nem látom meg...
-
Chalez
őstag
Ahój!
Magyar szerók vannak BC2-be? Mit ajánlanátok egy kezdőnek? Most vettem meg a játékot, mer olcsó.
Üres szerókon érdemes gyakorolni, vagy ha nem akkor hol? -
Chalez
őstag
válasz
Terminator17 #33463 üzenetére
pedig oda winreinstall kő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megújult a PROHARDVER!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nyaralás topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest