- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bledi
csendes tag
Hello játszotam PH1 en 2 hét után végre sniper el meg is volt az eredmény: http://noob.hu/2010/07/31/BFBC2Game_2010-07-31_15-57-50-80.bmp
-
Bledi
csendes tag
Üdv mindenkinek azt hiszem, hogy elég sokan ismertek PH rol meg Ts röl nem szoktam irni PH forumba, de szoktam követni az eseményeket. Tegnap igen beszéltünk Ts en a szabályokrol vagyis a 4 sniper es szabályrol, de nem egy hangon vagyunk azt hiszem az adminokal meg a kor különbség ... én csak azt szerettem volna kifejteni, hogy ha 4 sniper a max nem feltétlenül lesz jobb a game mert nincs spot nincs motion mine nincs mortal és lehet, hogy 4 böl 3 noob és lőni nem tud lehet hogy 10 sniper van, de az mindig jobb mint ha nem lenne jó skilles sniper a serveren szoval van előnye és hátránya is, de én meglátásombol több hátránya van mint előny.(Én sniperezni szeretek és elég nehéz 10 perc allat 4 server kill mellett). Szoval lehet, hogy nem vagyunk adminok és nincs bele szollásunk, de nem akarok rosszat a servernek szeritem ez a neve alapján PH server és annak a közönségnek az igényeit akkarják kiszolgálni akkor r-chee ne mondja hogy el lehet menni szerintem meg kell nézni PH sok mit gondolnak és az ő igényeik szerint alakitani a szabájokat. és az hogy 32 böl 10 magyar cask én látom ugy hogy az lehetne 32/32 mert abol ki indulva, hogy kb 5-6 értelmes magyar server van és ez nem hisszem, hogy ki elégitené a magyar playerek igényeit eböl az látszik, hogy a magyarok része inkáb játszik külföldi serveren. Kösszi aki végig olvasta. Jó éjszakát.
-
Bledi
csendes tag
Ja jó volt kösszi
de azért majdnem megvolt csak .
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Opel topik
- gerner1
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest