- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
ATYA!
Ez van a bannerban (A TS3 címe hibás, javítom nemsokára)Welcome to Our Server! Please visit Hungarian Sun / PH! Ranked II
Server rules (Hun/English/Deutsch): hunsun.net76.net
Maximum 4 Sniper Rifle allowed each team! No CG/RPG against human target!
No BaseRape! No BaseCamp! Publik TS3:85.236.109.28:10957Az első sor egy üdvözlési forma, és egy reklám, hogy menjenek a másik szerverre is.
A második sorban a háromnyelvű szerverszabályzat honlapjára hívom fel a figyelmet.
Harmadiksor annyit tesz szó szerint: Maximum 4 Sniper fegyver engedélyezett oldalanként! Ne CG-z/RPG-z emberre (ELLEN EMBER CÉLPONT).
A negyedik sor a ne lőjj be, ne lőjj ki a bázisra/ról. És a hibás TS3 cím.Szó sincs CG tiltásról! Használhatod nyugodtana a tankokra épületekre. És emberre is, ha elédugrik valaki. Ha nem haragszol, nem írom bele, hogy "Egy-kettő még belefér, de ne essünk túlzásba, mert ha a többiek idegeire mégy, akkor bizony előfordulhat, hogy büntetésképpen egy arra járó admin a ProCon adminprogram segítségével kick-el vagy ban-ol, ezzel kellemetlenséget okozva." Ha már beírom hogy time-to-time, már nem fog semmit érni, mert amíg nem szólsz rá valakire, azt fogja hinni, hogy ezt még biztos szabad.
R-chee, hozzászólásom közepében megemlítettem, hogy a létszámkülönbség indokolt eset a balance-olásra.
Én tegnap egyébként szintúgy próbélkoztam, Atyát áttettem a gyengébbek közé, de nem ment vissza, és dobtam át újra és újra.
De ez még az előtt volt, hogy ide beírtam, hogy ne használjátok a balance-ot, mert nincs értelme.Most megyek megreggelizek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest