- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
válasz
Jhonny06 #18219 üzenetére
Lehetne a kézigránátot is korlátozni, megakadályozandó a gránátesőt létrehozó alakulatokat. Lehetne még oly sok mást is, de ez nem a "mindent vagy semmit" vetélkedő.
Ami fegyverekkel szemben van valamiféle korlát/szabály (rakétavetők és sniperek), az marad, több nincs és nem is lesz tervben. Bár ezt ezerszer leírtuk már, sokan egyszerűen nem bírják bedolgozni őket az agysejtjeik közé, és állandóan megy a csűrés-csavarás, kiforgatás. Ez a kettő dolog van szabályozva fegyók terén, és kész. Le kéne már tudni zárni a korlátozásaink körüli vitát. Vagy e téma szinten tartása az ellenünk folyó hadjárat része?
Sezerk.: Ezt is már egy lerágott csont: egy admin sem tud mindig, mindenhol ott lenni, és mindent észrevenni.
-
r-chee
őstag
válasz
Jhonny06 #18212 üzenetére
Akkor mégegyszer:
"CG-t/RPG-t/egyéb vállról indítható rakétát elsősorban járművek és épületek ellen használjatok! Ne használjátok őket direkt gyalogság ellen. Egy-egy, vészhelyzetben emberre kilőtt rakéta nem büntetendő, sorozatos emberre lövésért viszont kick/ban jár!"
Nyílvánvaló, hogy nem kérhetünk olyan badarságot, hogy a ott terem előtted valaki, miközben járműre vadászol rakétavetővel a kézben, akkor állj tétlenül és hagyd magad, különben kidobunk
. A sorozatos gyalogosra vadászat nem tolerálandó. Ha felfedzünk ilyet, akkor sem az az első, hogy nesze neked, bumm, ki vagy dobva. Megy be (akár többször is) figyelmeztetés chat-be, és képernyő közepére, hogy nem kéne, majd ha nincs javulás az illetőnél, durr neki egy 2 óra ban (legalább is én ennyit ajándékozok).
-
gabipaci
őstag
válasz
Jhonny06 #18194 üzenetére
Ez elvileg folyamatban van.
Lehet nem kaszttól függ, ki milyen csapatban játszik.
De aki úgy áll hozzá, hogy jaj én snipernek születtem, benne van a véremben, mi az hogy nem lehetek sniper? Én már akkor sniper voltam, mikor még nem is volt sniper a világon, akkor is az leszek.
Na az nem csapat játékos....(#18201) Doki-HUN1978
Sajna nem megoldható, ez engem is zavarNincs olyan szabály a szerverünkön, hogy nem lehet emberre használni a CG/RPG-t.
Ilyen van:
- CG-t/RPG-t/egyéb vállról indítható rakétát elsősorban járművek és épületek ellen használjatok! Ne használjátok őket direkt gyalogság ellen. Egy-egy, vészhelyzetben emberre kilőtt rakéta nem büntetendő, sorozatos emberre lövésért viszont kick/ban jár! -
Robi BALBOA
őstag
válasz
Jhonny06 #2397 üzenetére
Na megy(nem bírtam holnapig várni!
), tényleg csak úgy megy hogyha új fiókot csinálsz és ott is telepíted fel a gamét.
Nem rendeltem még elő, és jól fel is b.szott, de valamikor megveszem a multi miatt, csak ügye mostanában sok game jön/jött és hát lóvé megaz ablakba, de itt a tavasz így több csurran cseppen meglesz rá a keret ebőbb vagy utóbb.Köszi a segítséget, ha te nem mondod, hogy még így is próbáljam meg, akkor tuti, hogy többet rá sem néztem volna erre a játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest