- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Most tettem fel újra a játékot és kb. 20 perc után minden egyes alkalommal megfagy a kép és kidob az asztalra. Van erre valami megoldás? Legújabb driver van fent, vírusírtó nincs, ami akadályozná, VGA nem tuningolt, csak a proci, de az stabil, a hőmérsékletek is jók, full szűz win, tegnap volt reinstall.
(Multiban, single-el nem játszom.)
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Most tettem fel újra a játékot, de szarakodik a neten és az első indításnál a frissítés olyan sokáig tart, hogy közben állandóan megszakad a kapcsolat kb. a közepénél és mindig elölről kéne kezdeni, de újra és újra leáll. Nem lehet ezeket a frissítéseket valahonnan leszedni, csak így integrálva megy az egész?
-
Jhonny06
veterán
válasz
eugabesz #20131 üzenetére
Nem lehet visszaélni vele valahogy? Alapvetően nem jó, ha az én címem van ott, gondolom érthető, ha zavar. Tudom, a jelszót átírhatom, de..
BalaNce87: Nem rossz játék, de az egyetem miatt hajtanom kell jövőre, meg downgrade-eltem a gépet, így már nem fut jól. Meg nem is különösebben hiányzik, elleszek ezek nélkül is.
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Lenne vevő a játékomra és az lenne a kérdésem, hogy valahogy át lehet írni a mail címet, hogy az új tulaj a sajátjával használhassa? Értelemszerűen az enyémmel nem lenne túl jó. És ha igen, hol és hogyan lehet ezt megtenni? Sürgős lenne a dolog, valaki tud erre megoldást? Köszönöm.
J.
-
Jhonny06
veterán
-
Jhonny06
veterán
válasz
gabipaci #18207 üzenetére
Ezt baromság így kijelenteni, hogy nem csapatjátékos. Sok esetben többet segít, mint bárki más. Én gyakorlatilag mindig sniperrel vagyok, és? Nem érzem magam kevesebbnek, vagy olyannak, aki nem segít. Már ott elbukik a dolog, hogy mindenki azt hiszi, hogy én messziről lövöldözök értelmetlenül, bezzeg amikor kiszedem a dzsip tetejéről a géppuskást és ezzel megakadályozom, hogy végigszántsa a fél csapatot, akkor senki nem mondja, hogy de jó, hogy ott voltál. Vagy az ellenség snipereit ki más tudná kilőni? Ha nem haladunk se előre se hátra, akkor kb. senki más.
A CG/RPG tiltás kapcsán pedig félreértettetek, szerintem teljesen fölösleges ez a fajta korlátozás (a sniperessel maximálisan egyetértek, by the way). Ha járműre vadászok és véletlenül ott terem előttem valaki, akkor nem fogok azzal foglalkozni, hogy más fegyvert vegyek elő és emiatt hadd ne érezzem már magam szarul, meg ki vagyok kickelve, vicc.. ezzel az erővel gránátvetővel/helikopter rakétáival/tankkal se lehessen megölni senkit, azokat se gyalogosok irtására találták ki, ha ez akar a koncepciótok lenni, mert tényleg nem értem..
-
Jhonny06
veterán
Van egy nagyon idegesítő dolog, amin jó lenne, ha változtatnátok. Max. 4 fő állhat sniper-nek, oké. Beállok, lelőnek és következő respawn-nál már kiírja, hogy több, mint 4 sniper van és csá. Ezt minden multi játékban, ahol van ilyen korlátozás meg tudják úgy oldani, hogy hiába halsz meg, az a poszt a tied marad, amíg át nem vátlassz másikra. Ez így nagyon gyenge. Tehát addig ne tudjon már beállni senki a helyemre, amíg azzal akarok lenni.
A másik meg az, hogy hiába van kiírva, hogy nincs kill CG/RPG-vel, folyamatosan nyomatják.
-
Jhonny06
veterán
Na, kezdek belejönni. Még csak a második napom, de már annyit szedek össze egy meghalással, mint tegnap egy egész kör alatt.
Jó kis játék, sniperrel lenni nem egyszerű. Tetszik, hogy egy kicsit fölé kell lőni, realisztikusabb és sokkal nehezebb, mint más játékokban.
-
Jhonny06
veterán
Punkbuster update után is kilép, leszedek egy rivatunert, hátha túlmelegszik a VGA.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Fortissimus #18038 üzenetére
VGA driver legújabb, punkbuster a játékkal ment fel, de nem hiszem, hogy bármi köze lenne hozzá.
-
Jhonny06
veterán
Este meglesz a játék, melyik szerveren szoktatok lenni?
-
Jhonny06
veterán
válasz
WhiteWalker #2587 üzenetére
Ezt most gondolom muszáj volt leírnod, jobban érzed magad tőle?
-
Jhonny06
veterán
válasz
Punisher15 #2569 üzenetére
A holnap legalább biztos, várható volt, hogy ma nem ér ide, a fiúk egy kicsit túlvállalták magukat, de sebaj.
-
Jhonny06
veterán
Nincs telefonszáma a CD Galaxisnak? A honlapon sehol sem találom és nem akarok potyára (korábban) odamenni holnap.
-
Jhonny06
veterán
Ha már lefoglaltam és vissza is jeleztek, akkor már nem kell berakni a kosárba és megrendelni?
-
Jhonny06
veterán
válasz
Robi BALBOA #2396 üzenetére
Nyugi, tuti, hogy menni fog. Arra még azért kíváncsi leszek, hogy az eredetivel is lesz-e ilyen probléma. Te akkor elő sem rendelted, ugye? Vagy igen, csak annyira felbaszott (egyébként engem is, de ezt hagyjuk), hogy mégse veszed meg?
-
Jhonny06
veterán
Rövid történetem itt olvasható.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Robi BALBOA #2393 üzenetére
Nekem megy! Teljesen új felhasználó (win7 alatt vagyok) ékezetek és bármi más nélkül, az előző felhasználóról játék uninstall, majd átjelentkezés az újba és arról install, még a fájlok sem kellettek, amit korábban linkeltek, mert ha jó, neked is 3 fájlod lesz. Mennie kell!
Az új felhasználóba való bejelentkezés után telepítsd, különben nem ér semmit!
-
Jhonny06
veterán
válasz
Robi BALBOA #2385 üzenetére
Fentebb már írták, hogy megy, elküldhetnéd, ha nem nagy gond.
Újra kell telepíteni szerintem, csak úgy ok.
Lauda: 10/8 embernek megy..
-
Jhonny06
veterán
Valaki, akinek megy a mentés küldje el nekem please a Dokumentumok\BFBC2 mappa tartalmát ide:
marton.szigeti.hu KUKAC gmail PONT com
Köszi.
-
Jhonny06
veterán
Éjszaka nekem is sikerült befejeznem. Huh, hát nem lett gyenge. Egyetlen apró dolog, hogy az AI nem igazán van toppon. Közepes nehézségen játszottam, de ilyenkor az MW2-ben már rég agyonlőttek, itt meg sokszor el sem találtak. Asszem Keldor Papa írta, hogy még egy játékban sem halt meg ennyiszer. Hát nem tudom, engem MW2-ben (bár ott a 3. fokozaton játszottam a 4-ből) jóval egyszerűbb helyzetekben is elkaszáltak, itt meg berohanok közéjük, simán késelgetek. Lehet, hogy hardon kellett volna vinnem, de azért annyira nem megunhatatlan, hogy még egyszer elkezdjem.
Majd multi holnap vagy holnapután..
-
Jhonny06
veterán
Az elején azt írja a szöveg, hogy a háború befejezése előtt játszódik a sztori, mielőtt ledobták az atombombát. Na most lehet, hogy nagy hülyeséget írok, de így lenne a logikus, nem? Hogy a végén az söpör el minket a hajóval.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Robi BALBOA #2152 üzenetére
Dokumentumok\BFBC2
Megnyitod a settings fájlt és megkeresed a DxVersion sort, alulról a harmadik. Alapból auto-ra van állítva, így ha van DX11-es VGA-d és Win7-en fut, akkor DX11-ben fut, de értelemszerűen átállíthatod 10-re vagy 9-re is.
-
-
Jhonny06
veterán
Pár szkrínsot:
Azért amikor bementünk a dzsungelbe, onnan meg ki a mezőre eléggé visszajött a Crysis feeling, grafika terén is, bőven. Amolyan rivális. 10-es kép meg totál Medal of Honor.
Eszméletlen a játék, komolyan. Nem győzöm dícsérni. Az elején a Dolby logo nem parasztvakítás, nagyon durvák a hangok, pedig egy elég belépőszintű fülesem van (Sennheiser HD201).
Most ott tartok, hogy addig fel nem állok, amíg végig nem viszem. Egyszerűen nem lehet abbahagyni.
-
Jhonny06
veterán
E5200@3,6GHz, 4870 1GB, 2GB DDR2, Win7 32BIT.
1680X1050, minden high, 2X AA, 4X AF, 40-50FPS.
Még eléggé az elején járok, majd posztolok később néhány szkrínsotot. Oda-vissza veri az MW2-t és nem vagyok elfogult, mert az is iszonyatosan tetszett. Az egy kicsit fura, hogy a mérete kb. fele akkora, mint az MW2-nek.
-
Jhonny06
veterán
válasz
antikomcsi #2035 üzenetére
A bétát letörölheted, nehogy felülírásnál gondokat okozzon. Miért ne lehetne egyből multizni, ezt nem értem?!
-
-
Jhonny06
veterán
Na, végül előrendeltem, hétfőn vagy kedden érkezik hozzájuk, hétfőn megeresztek egy telefont, úgy is arra fogok menni, nem lenne rossz, ha már akkor átvehetném.
-
Jhonny06
veterán
Erősen gondolkozok rajta, hogy előrendelem. Bár kétséges, hogy megér-e ennyit a multi. Lehet, hogy hamar megunnám.
-
Jhonny06
veterán
Még lehet jelentkezni a BETA-ra? Regisztráltam az EA oldalán, azt írják, hogy majd küldik. Nem rendeltem elő a játékot, bár nem is írta, hogy kéne. Esetleg nincs valakinek egy kulcsa, amit már nem használ?
-
Jhonny06
veterán
Komoly videó: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest