- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
aerosmith
őstag
válasz CptAdamica #13955 üzenetére
lol ugyanez volt nekem is tegnap 2x volt hogy felraktam 3db c5öt a MAVra aztán vígan továbbment a playerek meg kiugrottak és lelőttek
-
aerosmith
őstag
válasz lofagi #13595 üzenetére
Az a gond hogy bulika egy csomó playert blokkolt, meg őt is egy csomó ember blokkolta így a szerver már küzd mint malac a jégen hogy találjon embert akit be tud rakni hozzá hogy játsszon vele. De ez többnyire nem sikerül ezért van hogy ő többnyire AIk ellen játszik míg mi vígan partyzunk.
-
aerosmith
őstag
válasz CptAdamica #13278 üzenetére
de előtte reportoljátok mert ha csak picsogtok akkor nem lesznek kibannolva
-
aerosmith
őstag
Na ma én is akartam játszani egy kicsit, erre első map már a töltőképernyőnél lefagyott, a második indításnál beengedett és kb 3 perc után csontkeményre fagyott...
Asszem így nem lesz meg a heti bónusz küldetés -
aerosmith
őstag
válasz IntelKiller7 #13167 üzenetére
köszönjük Emese...
-
aerosmith
őstag
válasz IntelKiller7 #13162 üzenetére
ja pont aztért vettem 80ezerért HOTAS rendszert hogy bill+egérrel repüljek...
-
aerosmith
őstag
válasz Aventador91 #13045 üzenetére
-
aerosmith
őstag
válasz CptAdamica #13010 üzenetére
nekem tetszett, végre együtt ment a squad, fedeztek, felszedtek és még dozer shieldjét is lehetett jól húzni
-
aerosmith
őstag
Szerintem azért ilyen rövidek a körök hogy tényleg csak az kapjon ribbont aki pörög a pályán. És így nem az van hogy 10 meccsből megvan a 100 ribbonod.
-
aerosmith
őstag
válasz jozefgucci1 #12985 üzenetére
Simán lehet hajón kívül kétoldalt flankelni, leteszel jó helyen egy insertion beacont és easy win.
-
aerosmith
őstag
új event jó pörgős lett és végre 4esével mennek az emberek
-
aerosmith
őstag
válasz CptAdamica #12970 üzenetére
Na azok a nerfek várhatóak voltak...
-
aerosmith
őstag
válasz CptAdamica #12920 üzenetére
meg hogy csinálják a csapattársak amit a SL mond...
-
aerosmith
őstag
válasz astrojoe12 #12719 üzenetére
Ha csalót látsz és egyből kilépsz az a legrosszabb amit tehetsz.
Inkább jegyezt meg a nevét, utána ESC, baloldalt lent Squad and Players, jobboldalon ABC sorrenben az ellenséges játékosok, ott kikeresed a nevét, F gomb, Report, Cheating/Exploiting, Esetleg additional comment aztán a végén Send Report. -
aerosmith
őstag
A season badge achivement hogy számolja a pontokat?
Nem igazán értem, rank100as vagyok de a badge csak valami 900 pont.
Nem úgy illene hogy mire kimaxolod a season raknot meglegyen a piros badge? -
aerosmith
őstag
Tudja valaki mi van az új 1,7gigás peccsben?
-
aerosmith
őstag
válasz CptAdamica #12537 üzenetére
vagy a gamet
-
aerosmith
őstag
válasz IntelKiller7 #12508 üzenetére
-
aerosmith
őstag
Nagyon jó lett a S2vel a játék, hatalmasakat lehet gamelni. Új fegyók is jók, mapok is.
Ha valaki eddig gondolkodott rajta most kell megvenni, mert akkor a season alatt elég kreditet lehet kiszedni. -
aerosmith
őstag
másnál is törlődtek a beállítások? wtf.
-
aerosmith
őstag
Na tegnap játszottam még vele, ma amikor elkezdi tölteni az új mapot lefagy és crash to desktop...
Másnál is? -
aerosmith
őstag
Álltajó lett az új map, sokrétű, nagy, tele helikkel tankokkal de van infantry terület is.
Nekem még volt hogy beakadt de a második játékban már minden jól futott.
Új csaj is szórakoztató bár gyalogosokat elég nehéz lekapni a rakétával. -
aerosmith
őstag
nekem 10 gigát szedett le
-
aerosmith
őstag
válasz spanglee001 #11510 üzenetére
akkor megnyugodtam azt hittem az SSDm szarozik a pálya betöltésnél, azért szaggat de akkor csak sima lag.
-
aerosmith
őstag
Nagyon jók az új changek.
Boris végre nem EZmode a turretje miatt.
Fosputtony Bolteből is kevesebb fog száguldozni és kivasalni az embereket miközbe oneshotolja a helit, mert végre azt is nerfelték.
Breakthroughn végre lesz csapatjáték/taktika nemcsak az agyatlan hetelés meg ammo+first aid ládadobálás.
Angeltől elvették a végtelen armor platet azt is ok.
Fegyverek amikre nincs kimaxolva az összes attachmented is jobbak lettek.
Tetszős az irány márcsak pár új map kellene. -
aerosmith
őstag
Redditen szoktam nagyokat kacagni azokon a fazonokon, akik kvázi hitvallásuknak tartják hogy lebeszéljenek mindenkit a játékról, már rég nem játszanak, de nem bírják elengedni a témát. Mintha attól nekik jobb lenne, ha más se játszik.
-
aerosmith
őstag
Ez is ostobaság. Azzal a sniper puskával futamítottad meg, ami patch előtt is 4-5 lövésből elintézte a tankot, logikus hogy elkezd visszavonulni.
Szerintem nálad már tényleg csak a hibák tűnnek fel, a helyedben már rég elengedtem volna ezt a gamet/topicot. Vagy csak a sót a sebbe dörzsölni jársz vissza? -
aerosmith
őstag
válasz ADAM1337 #11342 üzenetére
Ha korábban eleged volt abból hogy a tankok, bolte, wildcat, légpárnás állandóan megraknak popóba, kivasalnak, felrobbantanak és nem tehetsz ellenük semmit, akkor a patchet szeretni fogod. Már nem kilőhetetlenek, 2-3 rakéta és pukkannak. (az MD540 még mindig arat és összjáték nélkül nehezen kiiktatható de azt meg a bolte rakétája oneshotolja)
Már falba szorult játékost is simán élesztheted. Fegyverek kiegyensúlyozottabbak, szerelékek hatása változott. SOFlamra végre ad assistot. Redditen van hidden changes lista, most kb 100 körül vannak azok a javítások amelyek a patchnoteban fel se lettek tüntetve.
Nekem jobban fut a game több FPS.
Szóval összegezve szerintem jó lett, Redditen se savazzák annyira mint korábban. -
aerosmith
őstag
Orbital B1 be like (redditről)
-
aerosmith
őstag
Weekly questet először megmutatja és soha többet nem látszik. Másnak is?
Most ha nem írtam fel honnan tudjam mik a taskok és hogy állok velük?Nem neked akartam válaszra bul07 neked valami csípőset akartam írni a semmi sem rombolhatóra de aztán rájöttem felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
Le lett kapcsolva a weekly quest?
Menüben mutat valami urban camos DMRt de ha ráklikkelek nem hoz fel semmit. -
aerosmith
őstag
Jaja olyanokat C5öztem hogy élmény volt nézni.
Én is ráfigyeltem patch után, nekem mintha simábban futna a game (de lehet placebo), járműből kiszállva ADS természetesen nem működik, néha magától fut előre az emberem és volt olyan hogy vízben álló konténerbe amikor be akartam menni derékig beleakadtam.
Amúgy rendben volt. Leaderboard jó, látszik hogy csak newbok játszanak vele, mert minden körben top 5ben voltam. -
aerosmith
őstag
Volt valahol egy "Sír a szám egész nap" badgem valahol de sajna nem találom úgyhogy nem tudom ide berakni.
Mivel tényleg mást se lehet itt olvasni, csak ugyanannak a pár fikázónak az agymenését elköszönök, átmegyek egy olyan fórumra ahová azok írnak, akik igazából játszanak is a játékkal és nem csak a butthurt fájdalmukat böfögik.
További kellemes picsogást, remélem legalább megkönnyebbül tőle a lelketek, ha más haszna nincs is. -
aerosmith
őstag
Velem együtt kb. majdnem mindennap játszik.
Szóval azt hiszem kijelenthetjük hogy szerintünk jó a portéka.
Én személy szerint nem értem a picsogás okát, első naptól kezdve hatalmasakat játszok vele, a bugokat folyamatosan gyomlálják, teljesítmény gondom meg sose volt.
Sztem a cancelculture antifanboyok egymást gerjesztik a siránkozással a nyomorult EA meg megpróbál kezdeni velük valamit ahelyett hogy ignore-ra rakná őket. -
aerosmith
őstag
HOTAS támogatás lesz szerintetek valaha ebben a fostalicskában? (x52 pro)
-
aerosmith
őstag
-
aerosmith
őstag
Mekkora fasza patching volt ez már emberek!
Taps a small indie companynek!!!
Matchmaking halott, berak gamebe de nem rak be 4ik playert emiatt örökké ott állsz.
Ha esetleg betölt akkort meg nem tudsz jobbra-balra nézni hacsak nem editálod kézzel a config fileokat.
Kérdezném, a change teszterek már karácsonyi szabira mentek vagy mi a penészes pénisz van??? -
aerosmith
őstag
válasz Sayiid919 #7035 üzenetére
A tanulás folyamata a visszajelzésen alapul.
Ha valaki síkfaszláma, sose resel senkit, nem dob EÜ ládát, nem foglalja a pontokat, hanem a pálya széléről puttyogtat tankkal sose találva, vagy hasal a bokorban egész meccs alatt, vagy épp ellenkezőleg mindig oda megy ahol a legtöbb enemy van és csak a killre megy pont foglalás helyett, az sose fogja látni mit kellene fejlesztenie. Megkapja a szép kis vállveregetést (Most time in Tank, Best Bokorugró Ever) és azt hiszi milyen kiba jó gamer, pedig közel sem.
Stat oldalak sincsenek, ahol legalább egy KDRt láthatna vagy elemzést hogy mennyit foglalt, gyógított stb.
Ide jutott a pénzhajhászás és a túltolt PC/woke... -
aerosmith
őstag
Valaki elmagyarázná milyen elgondolásból szarabbak a magasabb szinthez kötött fegyverek mint amit mindenki megkap? PP szétbäsz mindent, K30 halom fos, SVK mint egy sniper vcar kalapszar. Tényleg nem értem.
Amúgy meg ha beraknak járműveket akkor nem kellene valamit berakni hogy meg is lehessen ölni őket? Még egy kiba hovercraft is megölhetetlen rakéta hegyekkel, a helikről nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
X52 joystickot tudott már valaki működésre bírni BF2042ben?
-
aerosmith
őstag
Na patch utáne legújabb bug, ha meghalsz hiába nyomod respawnt nem működik, ha lepörög a számláló akkor se halsz meg csak fekszel a földön egy üres karikával.
Ja és utolsó 3 játékban olyan meccsbe rakott be amiből 1-2 perc volt hátra.
Small indie company...[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
van valaki aki HZ-zna vegyen fel mert akikell egyberak ez a fos azok valami világtalan szarfos playerek. Eddig egyszer sem tudtunk extractolni. radical_bf2042
-
aerosmith
őstag
Battlefield Buddies 2es szobába van még hely 3 PCs playernek.
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
válasz CptAdamica #5315 üzenetére
Jaja! Discordra felmegyek majd.
-
aerosmith
őstag
Na 3-4 map után azt mondon ez kiba jó lett. Vannak benne még mindig remegő karakterek meg a légpárnással fel lehet menni a hajók oldalára mint a tapadókoronggal, de összességében játszható. Killboxxal nem volt gondom, 3080on 80-90 FPS 2560x1440.
-
aerosmith
őstag
MEGY!
-
aerosmith
őstag
Összefoglalóba be lehetne tenni kiemelve a dátumokat, mikortól preload, hány órától kezdés.
-
aerosmith
őstag
válasz CptAdamica #4891 üzenetére
Na volt egy érdekes chatem az EA deskkel, azt mondták azért tűnt el a játék mert a Greenmangaming leszedte az accountomról, de most ők visszakapcsolták.
Addon alatt meg ott vannak az early access bónuszok is szerencsére.
Amit nem látok hogy a korábbi kezdés benne van-e.[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
Megvettem Greenman Gaminen a játékot, be is aktiváltam de most eltűnt a könyvtáramból, másnak is?
-
aerosmith
őstag
Hotas támogatás lesz benne amúgy? Lehet elővenném a Saiteket.
-
aerosmith
őstag
válasz CptAdamica #4364 üzenetére
tuti valami zombis szar lesz
-
aerosmith
őstag
ha valaki partyzna buddies discon vagyok Squad2ben (PC)
-
aerosmith
őstag
tudok valami discordot ahol lehet másokkal együtt taktikusan játszani?
-
aerosmith
őstag
kiba idegesíto hogy helikoptereket semmilyen rakétával nem klehet leszedni...
-
aerosmith
őstag
nektek kiirja azt FPSt ha bekapcsoljátok origin kliensben?
-
aerosmith
őstag
van valahol PC party vagy mindenki egymaga kolbászol? battelfield buddieson egész nam nem volt senki
-
aerosmith
őstag
Első meccs lement, win ofc.
Tökre hozza BF3-4 hangulatát, grafika állatjó, kocsik ütősek repcsiket még nem néztem.
Playerbase ugyanolyan láma, nem adnak ammot nem reselnek, igy egy jó squaddal alázni lehet. -
aerosmith
őstag
3080on, 2k felbontás, ultra részletesség 70-80 FPS
-
aerosmith
őstag
Kezdéskor Battlefield Buddies Discordra jön majd valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest