Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz
Dexter-2000
üzenetére
vótmán

-
techpor
tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Mert tele van kúrva a játék olyan dologgal ami arra van, hogy a játékosok közötti különbséget korrigálja. Én meg azt unom, hogy egy competitive játékban alig van különbség jó és rossz játékosok között, mert a játék balanszolja ezt a szakadékot.
(#89065) Prosector: nem kell most 8 évig kiadni 2. vh-s bfet, viszont újdonságnak vérfrissítésnek tökéletes lenne és talán kikopna a bfből (ha jól csinálják meg) a divat réteg akik 2 hete jöttek át a codból, de már beugatnak, hogy menjek vissza cod-ozni, én aki 1000x többet rak a körbe 5 perc alatt, mint ő 100 óra alatt.
(#89066) Németh Péter: igen sajnos az viszont valójában igaz, hogy ha úgy rendesen összeraknának egy játékot mindenféle balansz nélkül úgy ala natúr valójában, mint ahogyan volt az nem a kislányoknak való

-
törölt tag
Remélem lesz benne Hidrogènbomba.

-
-
gyiku
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Röhögsz, de simán kinézem belőlük...
-
Ha most tényleg a CoD másolásra mennek, akkor bejelentenék a jövőben játszódó BF-et + BF 1942 remastered premium/ultimate vásárlóknak. Haha.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gali777
őstag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Le fog olvadni az internet én meg pont nem leszek itthon

-
Dexter-2000
őstag
tuti Vótmá
de akkor mikor is várható a premier live vagy micsoda?

-
Popes
őstag
BF5-ben egy jó kis Ukrajna, Szíria, lenne aktuális.(kiterjesztve Európára
)
LINKMás: Miért akkor kap az ember ilyit mikor élvezi a játékot?
-
AAtt1la
aktív tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Semmi nyomkövető nyílvessző vagy lándzsa?
A kővel meg célozni kell,az úgy túl nehéz. -
gali777
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ezt mondjuk bármilyen hír nélkül borítékolni lehet, hogy lesz open beta. Manapság már az a demo

-
front3r
őstag
hmmm... Battlefield 1....OK
-
AAtt1la
aktív tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Nekem is a jelen jön be a legjobban,amíg nem pakolják tele lock-on cuccokkal.
-
válasz
AAtt1la
üzenetére
Ezt oké, de a világháború és a futurisztikus jövő között azért rengeteg lehetőség van. A II. világháborúban volt egyáltalán ilyen piros pöttyös scope? Nekem igazából az hiányozna. Ha bámulni kellene a fegyvercsőn valami fém izét, amin alig látni ki, mert kitakar egy csomó mindent az idegesítene.
-
Prosector
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Mert sokan unjak mar a modern/future warfare-t, 8-10 evvel ezelott a WW temat untak, ha vissza fognak terni arra, akkor 8-10 mulva megint az lesz, h unjuk a WW-t, legyen modern/future warfare.
Igy megy ez...olyan, mint a divat.
-
AAtt1la
aktív tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Azzal sem lenne baj,de egy futurisztikus részt nem hiszem hogy most adnának ki mikor már a cod fanok töke is tele van a témával,meg ugye ebben az évben házon belül már lesz egy ilyen megjelenés.A világháborús témával tudnának a legnagyobbat szakítani.
-
-
killer095
őstag
-
Prosector
addikt
BCL Minor Division Quarter Final: TOPS vs bD, kb. negyed ora mulva
-
techpor
tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Köszönöm nagylelkűséged. A vége legalább ugyanaz.

-
-
-
gali777
őstag
Itt van már nektek forrás

-
-
techpor
tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Hagyjál már a forrásoddal basszus. Így van törődj bele. Nem kell azon kattogni miért van plusz 5 órád originen.
-
guftabi96
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
battlelog ha meg van nyitva a böngészőben az nem pörgeti az órákat.
Nekem van, hogy fél napig meg van nyitva a fül, de egy perccel nem lesz több a játszott órák száma. -
-
techpor
tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Tudod miből fakad az eltérés?
- single player
- unranked server
- server unranked statusa játékoshiány miattmiből nem fakad a 2 adat közötti különbség
- battlelog böngészése
Akkor számolja játszott időnek az origin ha kiírja a neved alá, hogy "játszik: bf4" ennyi. Azért, mert te napi 5x megnézed a battle packjeidet attól még nem fogja elszámolni annak, hogy 50 perccel többet játszottál.
-
válasz
techpor
üzenetére
Nekem sincs forrásom rá, de nagyon határozottan állítottál valamit, gondoltam megkérdezem mi van mögötte. Amúgy lehet neked van igazad, de az is lehet, hogy az én elméletem korrelál jobban a valósággal. Ezért mondtam, hogy nézzük meg, hogy nő e az idő számláló akkor, ha csak originből elindítjuk a BF4-et és feljön a battlelog.
-
techpor
tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Egy c++ fejlesztőt értelmesebbnek gondoltam...
sajnos csalódnom kellett.
Neked amúgy van forrásod, hogy számolja azt az időt? Bár költői kérdés volt hiszen nem lehet forrásod mivel nem számolja játékidőnek azt ha a blog statjaidat böngészgeted

-
válasz
techpor
üzenetére
Most van forrásod vagy nincs? Elméletem nekem is van!

Amúgy a böngésző plugin kommunikál direktben az origin exe-vel. Nyisd meg a játékot (a battlelog bejön egy böngészőben), lődd ki az origin.exe-t és utána nem fog mutatni ping-et a serverhez, nem fogsz tudni játékot indítani, stb... A böngészőben lévő dolog nem annyi, hogy felkeresi a battlelog.com-ot.
-
techpor
tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Ne értetlenkedj már a jó Istenke áldjon meg. Mi köze lenne az originnek ahhoz, hogy te a blogon kolbászolsz? Ha nem hiszed akkor hagyd ott 2 napra és rájössz magadtól, ha nem bírod elfogadni ezt a tényt.
-
válasz
techpor
üzenetére
Van erre valami forrásod, vagy csak gondolod hogy így van? Nekem amúgy 1658 órát ír az origin és 1533 órát a battlelog. A böngészőben lévő battlelog viszont aktívan kommunikál a szerverekkel, amikor pl. lekérdezel egy szerver infót vagy pinget. Azt mondjuk nem tudom, hogy a böngésző plugin most hogy van megoldva technikailag. Szerintem berakták egy részét az origin-be.
-
pohár
félisten
válasz
kisza25
üzenetére
yep, törölték a posztot, de felrakták újra
indul a vonat, csucsuuuuuuuu

-
pohár
félisten
-
techpor
tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Nyugodtan higgy amit akarsz. Az origin azt nézi, hogy mennyit fut a bf4.exe. A blog pedig azt, hogy mennyit játszol. Talán még addig nem is számolja ameddig 1. alkalommal nem spawnolsz le és csak a battle screenen vagy.
-
kisza25
félisten
válasz
daveoff
üzenetére
figyu főni, én vettem kp-ra egy Balaton parti házat, felújítottam, van 2 autóm, abból az egyiket újan vettem, egy motorom, 400k laptop.....
Szerintem belefér este 8- éjfélig egy kis lövölde minden nap, TV-t nem nézek, ha valami film érdekel megveszem, vagy a moziban megnézem.
Ez mellett sportolok, update kajálok.
Van egy párom 10 éve és most jön a baba, akkor szerinted én nem élek teljes életet, vagy mi?
Na most jön a beképzelt majom szöveg
Nem vagyok beképzelt, de 36 vagyok, 22 éve dolgozom!!!! volt, hogy napi 16 óra szabadnap nélkül 5-6 hónapon keresztül vezető beosztásban.
Volt olyan szezon amikor 14 kilót fogytam.
10 évet kint is gályáztam Ausztriában.
Ez az oka annak, hogy 30 évesen kezdtem multiplayert játszani, mert nem volt időm, előbb megteremtettem mindent, most meg van időm játszani, ennyi
Egyébként tényleg van mikor átesek a ló túloldalára és nagyon sokat játszom, a másik, hogy ezen kívül más játékkal nem nagyon tolom. -
válasz
techpor
üzenetére
Szerintem azt számolja. Amikor megnyitod a játékot, akkor a böngészőbe beépült plugin elindul és azt méri az origin. Játékon belül, meg azt méri, hogy mennyit játszottál, azaz mennyit voltál beloginolva egy szerverre. Legalábbis én ezt figyeltem meg. Neked van valami eltérő infód erről?
Mondjuk ezt hamar eldönthetjük, megnyitom majd az origin kliensből a battlelogot és otthagyom egy két órára. Szerintem ekkor nőni fog az egyik számláló, de csak az egyik.
-
techpor
tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Nem azt számolja.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
+27% áfa?

-
gyiku
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
vegyetek ssd-t

-
Jah a Blog az csak a körökben eltöltött időt nézi, tehát nettó... az origin meg bruttó... mennyi óra ment pocsékba mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
guftabi96
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Nekem se egyezik a két adat.
Bf4-ben még nincs is olyan nagy eltérés, de pl bf3-nál az origin nekem is 120 órát ír, a battlelogban meg 80 valamrnnyi van.
Nem tudom mi alapján számol. Nem játszottam sokat a 3-mal, de 120-nál tuti több.
A steam jobban számol, legalábbis én úgy vettem észre. -
ADAM1337
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
hüh én kb 2 hét alatt játszom ennyit

players111: ja úgy ok, akkor elfogadható![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kisza25
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
87óra? mióta van meg a játék?

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
-
Gigi01
őstag
Bocsi,hogy csak így belinkelek,elkelne egy kis segítség,ezen a linken.
Hátha van itt aki otthon van a témában. -
törölt tag

-
Prosector
addikt
A masik BCL semi-final: oC vs BLITZ
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Na már töltöm is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen egeret válasszak?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a különbözet unranked, vagy mi? pedig alig játszottam unrankedet....