Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
DeadMeat
üzenetére
Így van, teljesen felesleges azon csámcsogni, hogy ki hol és hogyan játszik a BF4-gyel (persze csalás nélkül értem), ha ezzel másoknak nem árt, nem rontja el a játékát, akkor csinálja, amit akar.
Ennyi erővel szinte mindenkibe bele lehetne kötni, csak mert egy (vagy több) adott játékmódot/játékstílust preferál, míg a többivel nem foglalkozik.
Én például jó ideje a legtöbbször csak Zavod Only szerverre járok, az a pálya jön be a legjobban, de a legtöbb pályán azért elboldogulok...
Mindenben a legjobb pedig egy játékban sem lehet valaki, mert adott területen biztos, hogy van jobb, aki csak az adott kaszttal/felszereléssel/járművel megy.
Kár ezen lovagolni, szerintem igen jól be lehet lőni, hogy a Battlefield 4-en belül ki hol és miben tud érvényesülni és hasznára válni a csapatnak.
És ami talán a legfontosabb: élvezni a játékot.
Ezért sem értettem soha a korábbi kommentekhez hasonló megnyilvánulásokat...

Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Call of Duty: Black Ops 7
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest