Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
BomiBoogie #43898 üzenetére
Nálam idehaza 1 gamerPC, 1 filmnézős-letöltős (ugye-ugye a Linux disztók?) PC, 1 okostelefon, 1 tablet... No melyik előtt "ülök" a legtöbbet?
Nem-nem, laptopot tuti nem fogok venni. Nem bővíthető, amit meg nem kell 1-1.5 éven belül bővíteni, azt meg vastagon 100 fölött mérik... Akkor meg már veszek egy normális VGA-t a játszós gépbe!
-
Miles
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #43894 üzenetére
Adj neki c4-el. vagy mortar.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Bjørgersson #43893 üzenetére
Felb@szta az agyamat az a gyökér anti air-es aki lv115 létére is csak active radarral tudott érvényesülni... Még fel sem szálltam a helivel de már jött a bázisra a rakéta.
Három ilyen után meg elegem lett az egész sz@rból.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN #43892 üzenetére
Csak titeket vártalak volna, mégse jöttetek. Úgyhogy kapjátok be.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz
regener #43862 üzenetére
Anno megvettem megjelenéskor, de annyira bugos szar volt, hogy feldobtam a szekrény tetejére és azóta is ott porosodik. Az RO1 brutál játék volt, de a Sztálingrád egy kalap trágya volt a megjelenéskor. Most, akkor nézzek vissza rá? Vagy kérjem vissza a pénzem?
Szerencse, hogy az új SW játékot anno nem vettem meg, most meg már f2p.
Sonic*: Öt-hat ember odadobja a C4-et, Mine-t Slam-et, és egy meg berobbantja az összeset.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz
Bjørgersson #43866 üzenetére
Hát legalább céltáblának, ami mozog és néha visszalő
(#43867) Godlike79
Nekemis megvan, játszottam vele multit is régebben, szeritnemis igen jó játék.(#43879) Nxn908xxx
A mappát hiába kódolná le bárki, mert:
- Mivel a játék exének onnan kell futnia ezért az Originből kiszedhető lenne a kód
- Nem a játékfájlokat módosítják, hanem a memóriát(#43883) Sonic*
Ha a játékban foglalsz/ölsz akkor fejlődik a kiválasztott field upgrade és akkor már több lehet nálad.
Pl. Assaultnak gyorsabb lesz a Defibrillátor - előbb lehet éleszteni. Aknához meg ezekhez nemtudom melyik kell, pedig énis hasznát venném (mindig elfogy az RPG)
(#43886) N@idia
Elkéstél, olvass vissza a (#43862)-hszhezHÍR:
A szerverek kaptak egy csendes patchet ~2 órája:
R32 Server Update Notes
-Fix for an issue where the player could get stuck in a loading screen on a server that had an uneven number of slots
-Fix for the Live Scoreboard that would be active without a game on a server[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
Bocsi ha csak úgy ide vágok ezzel a témával,de a háború az háború.Holnap ingyenes lesz a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad a steam-en 24 órán keresztül.Ezt csak azért közlöm itt is hogy,minél több magyar legyen majd a játékban
Na,de hogy ne csak off legyen hanem a témába is vágjak,lehet tudni vmit a patch-ről ami jelen esetben ma érkezett volna ? A másik kérdésem pedig az volna,hogy nálatok is előfordul az hogy a Naval Strike DLC mapok textúrái lassan töltődnek be ?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz
Bjørgersson #43876 üzenetére
elsőként? heh?
-
Sonic*
aktív tag
Hali!
Lenne egy kérdésem. Mindig látom BF-es videósoktól, hogy rakat c4-et (vagy aknát,m2=hasonlót) raknak a jármű alá és így csinálnak hatalmas ugratásokat. Nekünk semmilyen field upgrade-el sem 3-nál többet rárakni semmiből, még ha egyikünk supp. volt akkor sem. Valami ötlet?
-
marilllyo
veterán
válasz
lejártam sry
Ja..tiszta gáz...az összes ufó,űrlény,rosseb is mind hozzájuk jön....Bezzeg Tiszakarádon még sosem láttak Godzillát...és a kisbalcsiban sincs Megalodon. El vagyunk nyomva
Szerk: mondjuk...így belegondolva van benne logika...Terminátort meg a Robotzsarut no perc alatt széthordták volna Zalakomárban...
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson #43871 üzenetére
+ (#43872) G4ula84: Lehet ,hogy aludtak rá egyet...és úgy voltak vele, hogy..."tudjátok mit?...jóvanazúgy"
Néha commander módban nem kapom meg a ribbonok értékét...érdekes.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Snip3r_HUN #43877 üzenetére
Egy nehezen törhető kód kéne a BF4 mappára ami automarikusan frissíti magát. El is tűnnének a csíterek...Az felérne egy teljesen új játékkal.
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #43874 üzenetére
én nyugodt vagyok még nem jön a patch
(#43875) Snip3r_HUN
itt is akkor mi afrikaiak vagyunk?[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Az a tény hogy készül a patch aggodalomra ad okot hogy lehet még mit elb@szni a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN #43875 üzenetére
Csak azért mondom, mert nem csodálkoznék, ha ez a patch is a nyomorék, gyökér, agyhalott amerikaiakhoz lenne igazítva, mert nehogy már valamit ne ők kapjanak meg elsőként.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Bjørgersson #43874 üzenetére
Afrikában minden 60 másodpercben eltellik egy perc, úgyhogy nem alaptalan a Gyula meglátása
-
marilllyo
veterán
Valaki írta, hogy ma várható patch hozzá. Tölthető már?
-
afrojack1
senior tag
Most valaki? Ts? Játék?
-
-
Laraxior
titán
válasz
regener #43862 üzenetére
Netbookot akartam netezésre, de rájöttem, hogy a telefonom sokkal gyorsabb mint az a szar 30 rugóért köbö
Úgyhogy marad a telefon netezni, a lóvé meg megy a motoralapba
Kíváncsi leszek meddig bírom gép nélkül... Mert ezelőtti ilyen műveletnél 3 hónapig volt meg a laptop... -
regener
veterán
válasz
Laraxior #43860 üzenetére
Megint laptopra váltasz?
kovy29:
Nincsmit.Aki unja a BF-et az nemsokára ingyen beszerezheti a Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad-ot ingyen Steamről amint elindul este az akciója. (0Ft lesz)
-
Laraxior
titán
uccsó nap... ma este gépbontás
-
regener
veterán
válasz
Bjørgersson #43858 üzenetére
-
regener
veterán
válasz
Bjørgersson #43856 üzenetére
Hát ott visszább linkelték BF4 Central-ról a tegnapi cikket. - Nem biztos hogy mindenki visszaolvas.
[ Szerkesztve ]
-
Appa123
csendes tag
Ma nem tudom miért 3x lefagyott a játék.... fekete kép+beakad a hang. Csak reset gomb segít. Régebben csinált 1x-1x de jó ideje nem. Ma nyomom kifagy....OK újraindítom megint 20perc kifagy.....
-
pohár
félisten
válasz
Bjørgersson #43845 üzenetére
-
M@rdel
őstag
válasz
spanglee001 #43842 üzenetére
Hát akkor ne csalj!
Az új drivert, tegnap tettem fel 7850- hez, eddig probléma mentes.
Van már program az fps kijelzésre mantle alatt?
Eddig csak directx-m volt. -
spanglee001
addikt
Mostanában egyre többet csalóznak le, bóknak veszem
Pedig hát 1K/D alatt, körül vagyok.
Valaki nézte már az uj ati drivert? Mantle alatt az előző béta stabil, viszont a magasból nézve néha egy két tereptárgy vibrál, javitották vajon az új driverrel? -
M@rdel
őstag
válasz
Illusion1010 #43838 üzenetére
Csak nehogy a netcode-t javítsák, úgy szeretek fedezék mögött meghalni!
-
marilllyo
veterán
" ERROR
Game disconnected (40) "Még szerencse, hogy nem 41... Képzeljétek mi lett volna akkor...bele se merek gondolni....
-
regener
veterán
válasz
Illusion1010 #43836 üzenetére
Kíváncsi leszek rá mit fog javítani vagy rontani.
-
lofagi
addikt
válasz
Illusion1010 #43836 üzenetére
Yeeeee újabb bugok jönnek a régiek helyett!!
-
Illusion1010
senior tag
Ma elvileg lesz új patch. [link]
-
marilllyo
veterán
válasz
BomiBoogie #43834 üzenetére
Hamar unlockolható mert az elsők között van a sorban. Silk Road sík terep ..nem tud elbújni előled a c4-es noob. Rajta tudod tartani a célon . Soha ne állj meg tankkal egy helyben lőni egymást az ellenséggel. Kivéve ha van karosszéria lakatos a közelben
A seggét kell lőni ezt a Kelly hősei óta tudjuk.
-
iMaverick
addikt
válasz
BomiBoogie #43832 üzenetére
guided rocket. A tank "másodlagos" fegyverének lehet beállítani, ha már unlock-olva van.
-
-
marilllyo
veterán
válasz
BomiBoogie #43825 üzenetére
Nekem silk roadon van egy jó tankozós taktikám. Én a guidedre esküszöm ...az jó a jihad bike /quad ellen. Abból pedig van bőven .
-
kisza25
félisten
válasz
-
Enton
addikt
válasz
Elég egy jó tankos melléd, ha bírod a feszültséget, meg a sok halált a lánctalpaknál rpg és sniper lövedékek közt engineerként lehet ilyet is alkotni:
v3n0m68 nemrég lett ismerősöm de ha fent van szívesen javítok tankot neki, csak van hogy már sokan jönnek sokfelől, meg javítás közben nem véd a tankpáncélzata.
Vagy egyszerűbb ha te magad vagy a söfőr és találsz magad mellé egy supportos barátot.
Ja igen, a hangalapú kommunikáció viszont elengedhettetlen, így a leggyorsabb figyelmeztetni a másikat.
[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
válasz
TS...csapat...másképpen nem megy...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nektek bejönnek ezek a tankos, nagy távolságos pályák? Nekem eddig valahogy nem az eseteim. :S
Nehéz normális taktikával játszani.
-
pohár
félisten
válasz
Bjørgersson #43819 üzenetére
DeadMeat... az, minden bizonnyal
-
pohár
félisten
hopphopphopp, megint azt veszem észre, hogy ott vagyok egy videóban
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
beers
addikt
Ki fut VMtin_SkyHigh fedőnévvel?
-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN #43810 üzenetére
ha valaki tud valamit használni ebben a játékban bármi lehet OP, ha én ülök a jetben az minden csak nem OP
-
lofagi
addikt
válasz
Snip3r_HUN #43806 üzenetére
30mm egy nagy 0 ha rámegyek egy hajóra, ua sebez, mintha a simával lőném, akkor továbbra se sok hasznát látom.
-
lofagi
addikt
Most melyik a legjobb választás a Stealhjet main fegyójának? Még mindig az alap?
-
Bjørgersson
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN #43802 üzenetére
én Gyulám után mentem fel amúgy utálom metrót ő lelépet aztán mentem utána, tehát Gyula tehet erről is
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: de miért kellene eladni az Intelt?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával