Hirdetés
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Azt sem értem, mit mondasz.

-
pohár
félisten
válasz
eugabesz
üzenetére
igen? hát vicc

eléggé bele lehet fásulni a régi mapokba, ha csak egyfolytában CQ megy rajta
he7edik.... az pont jó választás, a VGA meg már szíved döntése, de én úgy voltam vele, hogy jó lesz a 760, még ha kicsit drágább is, mint az ellenoldal kártyája, de legalább nem fő a fejem a driverek miatt
-
eugabesz
őstag
válasz
D.Orion
üzenetére
Kvára tudtok itt sírni baszki,ott tedd a dolgod ahol kell,ne itt sírjál,nem lehet mindig nyerni,csak törekedni rá.
Am,nem minden IRAM-osnak van admin joga,azt azért tartsd szem előtt...jah,s miknden pályaváltás előtt összekeveri a csapatokat,többet mit tehetnénk??Válogassuk ki neked tetsző szempontok szerint??pohár :Megcsináltam,eltűntek róla az emberek,mint büdösség...pedig egy Locker kifejezetten jó bombakergetősre...nem tud állóháború kialakulni,vagy is nem egy helyen csak...

-
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
1-2 kivétel mindig akad

amúgy mennyivel jobb lenne az IRAM szerója is, ha rotálva lenne rajta rush, meg kis bombakergetés is... nem csak alapmapokkal
-
MerLinh
senior tag
voltam picit iramon GiftedMerLinh voltam =) rég conquesteltem, mostanában csak dmeztem hogy unlockoljam a fegyverek és dolgaikat =)
-
Gyula84
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
na én is találkoztam veled iramon

-
D.Orion
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ott voltam, utána jött Hainan Resort. Mire betöltött a map nekem, addigra már 420-740 volt az állás, a csapatunk meg camper szar volt C tetején meg a bázison. Semmit nem csináltak, sehonnan nem tudták kiűzni az ellent. Volt fent két IRAM-os még, de a másik oldalon, így hát le se tojták az egészet. Utána lévő mapon pedig nagyon gyorsan le is jöttem, mert folytatódott az egész. Egy mixet kellett volna nyomniuk semmi mást, de nem.
-
xavix13
őstag
Haver videója, csekkoljátok: [SKYBREAKER | A BF4 Montage Feat. --ToXy64-- by NoVa-DoNaVaTaR ]
-
D.Orion
veterán
Itt nyomjátok, hogy menjünk az IRAM szerverre játszani... Felmegyünk és mi van?
Mire beérek a következő map-ra, addig a csapatom már 300 ponttal el van maradva. Idióta camper szarok egyik oldalon, másik oldalon meg az átlag játékosok és megy a baserape.
Ez megy három mapon keresztül és az ott addig fent lévő 3-4 IRAM-os közül egyiken se jut eszébe, hogy netán nyomjon egy mix team-et, hogy a következőben élvezetes párharc legyen.
Hát köszönöm szépen, akkor majd legközelebb ebben a szellemben fogok én is felmenni az IRAM szerverre. Részemről is megvolt az első hatalmas csalódás a klánban.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Akkor inkább már ace, mint a 416 . De inkább aek, mint ace. Ha meg távolra kell a cucc scar.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Tegnap M416-al mentem,és heavy barrel volt,annyira nem is adta mint eddig kellett volna...........átraktam Flash Hider-re és avval nagyon keményen szedtem le mindenkit,nem rángat annyira a fegyó.
Szerintem próbáljátok ki ha valaki még nem próbálta.
-
fogirobi
senior tag
Az eszem eldobom, hogy mekkora gyökér emberek vannak....
Firestormon beszállok attack helibe, gunnernek meg egy másik gyerek és akkor el kezdi írni, hogy szálljak ki, hogy a spanjával legyen, írom hogy majd ha meghalok a helivel, akkor a következő a tiétek, erre kapok egy killed by admint... És beszállt a spanja! Az ilyennek verném bele a fejét a monitorba, de úgy hogy többet még az egeret se tudja megfogni!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
igen, én is csak lesek, mikor mellédörrentek

-
he7edik.
addikt
Urak!
Most tervezek gépet összedobni. Multiban ultra beállításhoz kb. milyen vasara lenne szükségem (60fps)?
-
Csabroncka
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Van aki még ezzel foglalkozik?
Benézek egy korrekt szervert, ping 20-22, teljesen oké a játék, majd egyik pillanatról a másikra olyan luftokat lövök, hogy öröm nézni és hangosan felröhögök.
Én most nem néztem meg, hogy mekkora az FPS-em, igaz nem is minimumon tolom, de senki ne adja be nekem, hogy kliens oldali hiba miatt jön elő ez a hiba 100 megás digivel. Szerintem szerver oldalon valami el van k..va, de nagyon, amit nem mernek bevallani, hogy ez most összefügg a motorral vagy sem az már rég nem érdekel senkit.
-
D.Orion
veterán
válasz
gali777
üzenetére
A skill pontot arra találták ki, hogy egyértelműen megmutassa ki milyen teljesítményt nyújt a játékban. Na most konkrétan pont erre nem képes. Jobb lenne, hogy ha nem is létezne, mert ez így hülyeség ahogy benne van. Régi motoros vagyok már fps játékokban és roppant mód zavar az ami az elmúlt szűk évtizedben zajlik ilyen téren. Sorozatosan hülyeséget írnak bele az ilyen számításokban. Másik példa erre a Wargaming, ők is szarul oldották ezt meg, a felhasználóknak kellett jól működő mod-ot írni hozzá.
-
D.Orion
veterán
!!!SKILL számítás csodája!!!
Ennyire kell komolyan venni ezt az elbaszott matematikával megáldott számot! Mapváltás volt, közben kaptam egy telefont és kickelt a szerver, mivel túl sokáig voltam afk. Érthető és meg is értem. Erre kör végén ezt a jelentést kaptam!
DICE MAGIC!
Hol egy fórum ahova ezt be lehet írni a pökhendi DICE-nak?!Így a 200 se lesz meg soha, mondjuk le is szarom, cska az zavar, hogy kibaszottul hülyének és noob-nak állít be a Battlelog-on a DICE.
(#45165) kovy29: Sajnos engem teljesen ki tud akasztani az ilyen fokú igazságtalanság és direkt kibaszás. Én ilyen vagyok. Ha itt lenne a szomszédban egy olyan ember aki ennek a programozásában részt vett, akkor addig ütném a kinyomtatott csatajelentésekkel amíg ki nem javítja a hibát! Ha magamtól lennék ekkora noob, akkor az nem érdekelne, de ez a játék konkrétan hülyének néz és idiótának állít be.
-
marilllyo
veterán
Látom Locker móka van...én meg melóban...

-
eugabesz
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Az előbb egyedül ücsörögtem,most már játszatok magatoknak...

-
yodamester10
őstag
BomiBoogie Bocs hogy az előbb lekéseltelek az iramon

Na nem jön senki??? -
eugabesz
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
...én meg az IRAM-osokat,lőjjék már őket is...

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Esetleg SG553, dominatonre általában azt viszem magammal.
-
D.Orion
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Most épp az ACW-R -nél hajtok az 510/510-re. Hát ez a fegyver félelmetes.
Rádobtam a muzzlebrake-et, meg sima 1x zoom-ot és osztás van. Messzire(80 méter felett is lehet vele lőni, de minek szenvedjek) nem erőlködöm vele, de zárt helyeken bizony jobb, mint némelyik PDW. 880-as tűzgyorsaság, szinte nincs emelkedés, félelmetes. HD33+Laser+Muzzlebrake+Folding Grip. -
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Hasonló miatt, hagytam abba anno a cs-zést.
Pedig elég komoly szinten voltunk. 
-
pelenka35
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Pc.n is akadnak meg hibák?? Pl fél tár után az enemy simán ledurant?? (Boxon vicc)
-
eugabesz
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Én úgy szoktam...pötyögök,pötyögök...aztán oldalról lelőnek mint a sz@rt...

-
afrojack1
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nekem a coyote kelesz! A snipert megöltem 500m ő meg nem tudot!

lesz ilyen fegyver ''videjó''?
Most reflex, laser sight, Muzzle brake, blackshark festés, ergo grip!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Én potato grippel használom, az angledöt még nem próbáltam.
-
afrojack1
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
''Nekem a többi tényleg túl gyors''. 5 kávé és 5 Monster mindjárt lassú lesz!!

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nocsak, köszönöm mindenkinek, akkor megpróbálom ezzel a supporttal, nekem a többi tényleg túl gyors.
-
afrojack1
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Mint golmundon 0-10 volt a statom tank hátán tank, erre a c4-es járművekkel nekimentem a tankoknak mindjárt 10 enemy tankból 2 volt és lett a statom 40-10

Sniper_HUN a videóidban láttam azt a fegyvert azóta én is azzal tolom !! Nagyon jó fegyver és pontos!!

-
fornettisuti
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Support talán a a leggyilkosabb kaszt, nagy táru támogató fegyver -lassabban fogy ki, +C4-e is van, nyitottabb pályákon lehet félni tőle földi járműveknek, jah és az ammos dobozt nem is emlitem, örök utánpótlás.
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
M249 @ Operation Locker ..... nyihaha..

-
D.Orion
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Olvasd már el kinek írtam és mit.

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Miért ne ? Talán azzal a kaszttal toltam a legtöbbet.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hogyhogy miért játszana valaki supporttal?
-
eugabesz
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem volt véletlen,hogy hívtalak hozzánk,megvan a varázsa ha csapatban tolod...de hát a china kellene...legalább.
Anfänger: A H betű csodákra képes...problem solved...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Arma III vagy pl. a Dayz
Mondtam volna még a Red Orchestra 2-t is de ott a multi tömve van csalókkal. -
Anfänger
őstag
Csavar!
Ismeritek [Vlad] VladoSS13 nevü játékost?
Magyar 12 év körüli egyén lehet,büszke lehet rá a társadalom. Amit az szitkozódott tegnap kb. 6-8 meccsen keresztül,ennyi anyázást,buzizást még eddigi online game pályafutásom alatt nem olvastam összesen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aram01
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
na, leírtad az én problémámat is

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Miért játszana valaki supporttal?
Látok pár embert.Nekem az assault túl gyors, Reconhoz nem vagyok még elég jó, nem ismerem a pályákat, nem lövök olyan jól
stb.Úgy általában ez az egész játék túl gyors és túl nagy skill kell hozzá. Nincs valami taktikusabb, valósághűbb lövölde, ahol tényleg kell a csapatjáték?

-
afrojack1
senior tag
-
fornettisuti
veterán
válasz
afrojack1
üzenetére
Ez semmi a tegnapi silkroadozasomhoz kepest.
Egyszercsak, a novenyzet ( az a par sivatagi koro ) bekekult, olyan jo sotetkek szinben pompazott+ a palyan atlosan keresztul ilyen szeles sotetkek savok szinesitettek a talajt.
Mindez mantle alatt, fagyas is volt, de azt szervervaltas utan megszunt. -
regener
veterán
-
eugabesz
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Mé',nem azon van??...hát hogy ja...nem voltam este,tegnap előtt meg tele volt,nem tudom miről beszélsz...teszem vissza,de aztán játszani ám.Ha kell akár egyedül is...

-
aram01
nagyúr
köszi, kíváncsi vagyok hogy mennyit mutat a konfigommal
-
lofagi
addikt

Nekem ennyire képes, ezekkel a beállításokkal, és ez csak a testrange, igaz, hogy kb -10-15 fps, ha így előhozom a menüt, de 70-75 a TEST RANGE-en sehogy nem jön ki a 100+ főleg nem egy olyan pályán ahol durván küldik is a cuccot.
-
aram01
nagyúr
srácok itt előlehet hívni a konzolból az "fps számlálót" ? vagy valami külön progi kell?
-
afrojack1
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
gondolkodom vga cserén egy gtx 770-et egy 780-ra de nem tudom megéri mert ha lesz +30 fps akkor sz.rok rá! de vga-t igy is úgy is kell vennem mert kezd beszarni a mostani palit 770 alig birja 50-70 fps az semmi !
ha ráteszek +100 hz akkor meg halálozik vagy nincs kép vagy valami(nem birja az oc-t)!
-
yodamester10
őstag
IRAM szerver bérlőket kérdezném,hogy esetleg nem lehetne vissza állítani az alap mapokat?Kettő napja üres a szerver,vagy csak engem zavar?

-
cashback
őstag
válasz
afrojack1
üzenetére
Tiszta minecraft.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem töltött be teljesen vagy hibásan csinálta.
Ugrálás nálam is volt tegnap... gyalog... mintha túl akart volna lépni a fizikán lefelé - Először vártam is, hogy mikor esek le, de aztán kimászott.
-------
Más...Két ikont tett ki a játék. 32 és 64bit-es indításhoz.
Win8.1 x64 + i3 2120 + 8Gb ram + GTX550Ti -vel játszok. 32 vagy 64bit-es verzióban fut jobban a játék? -
Newyorker
addikt
Skacok Ranked és Official servereken játszom! Ezen a servereken szerzett pontok ugye megmaradnak? Mert ugye van Unranked és a Private ami ugy tudom nem számol bele, vagy hogy van ez?!
-
afrojack1
senior tag
válasz
afrojack1
üzenetére
na itt ez a rondaság, ez mi? majd csinálok még képet!!
olyan mintha nem töltött volna be a szerver , mint mikor be joinolsz és még nincs hang meg növényzet és egyszer csak megjön de ez nem !! a jetet csak az orrom előtt láttam, akkor mutatta láttam spotolva van mondom nem létezik ilyen messze van erre meglátom és már húztam is a jetet nehogy kamikazze legyen!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DICE MAGIC!